|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
16.12.2008 12:40:01   
jana81
jst mam še vedno problem kaj obleči v soboto, ker grem še v petek na en B-day...pa sploh ne vem kaj naj navlečem nase.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.12.2008 12:40:09   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

MI2 sve ravno iz trgovine, sve šle z kingurujčkom, pa dežžžuser posted image , pa dežžnik, pa vrečka, pa košara.....

No in valda v Tuš-u fuul gneča in pridem končno na vrsto in mene trgovka: GOSPA STOPITE ZA DRUGO BLAGAJNO JAZ BOM TO ZAPRLAuser posted image user posted image user posted image sem ji sam rekla JA WRAJT!!!!!!!!! Ta blagajna je odprta in meni boste tudi zračunali in drugo mene sploh ne briga, kaj boste vi zaprliuser posted image user posted image user posted image Madonca že vsi me v tem TUŠ-u poznajo, pa se še kar upajouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se te bodo še bati začeli

sem mislila, da se me žeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jim bom jaz že dala hudičauser posted image user posted image user posted image mene vso natrpano z user posted image jebčkatuser posted image

sej ti dam čist prov, da si jim povedala

nej zaprejo blagajno, za kupcom, ne pa njemu pred nosim

mislim haloooo user posted image  babji

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.12.2008 12:40:21   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jaz ti srčno priželim, da ti bo po AM spal, ampak vedi, da je vsak otrok razred zase in če se zdaj pomiri s dojenjem oz. tistih 5 potegov za crkljanje, se ti bo lahko potem prav tako zbudil in močno protestiral, ker ne bo dobil svoje dudke.....Varja je danes zaspala ob 23:00, zbudila se je ob 24:00, dobila je flaško, spila 100 ml in nosila sem jo pa nosila, pa odlžila pa jok.....Končno je po mukaj zaspala.....naslednjič se je zbudila ob 02:30, spila je še 100 ml in auf, spet sem jo nosila in vsakič ko sem jo odložila, ali pa če sem se vsedla na posteljo je bil jok, nekako je ratalo zaspat...potem se je zbudila ob 04:25 spet flaška, je pila, auf, nikjer ji ni bilo fajn, kot po rokah nosit.potem sem pa poslala mojega po Daleron, da mogoče so pa zobki.....spila je tisto, se mojemu smejala, potem sem jo odložila na našo posteljo na sredino, da je user posted image po obrazu tolkla, mene cukala.........ko je videla, da ni haska pa kričeč jok.....dovolj sem jo imela, šla sem v dnevno na kavč z njo, obe pokrila, ona je tulila ob meni (ne na rokah), jaz sem pa zraven potiho pela in mislim, da je mene prej vzelo in potem je očitno še ona od hudga zaspala.
Ko smo se dojile, ni bilo nikoli tako, ker je vedno takoj zaspala nazaj, pa tudi le po 1x se je zbudila.
No, upam, da se bo navadila, a ta prehod je zanjo kar šok.

Nisem vsega brala, bom mogoče zvečer, ker zdaj šibam proti PO po otroke v vrtec.

Upam da se Varja čimprej navadi bit brez zize user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.12.2008 12:41:27   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Morm povedat, da je kolegica v nedeljo rodila punčko! user posted image  je mela za božič rok, pa je user posted image  mal pohitela!
naši fantje so ga spet okol lumpali, ker je pač december. kolegica je mogla it svojga iskat ob 1.30, kr je mel dost. no, ob 4ih pa njej voda odteče, popadki na 5 min, pa sta že šibala. na koncu je sicer rodila s CR, ker je mela user posted image  šibek utrip, ampak zdaj sta obe OK! user posted image user posted image user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Samo da se je dorbo izteklo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.12.2008 12:43:03   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ?
mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat?

ja izy, vodo si prekuhaj in vroči shrani v termo, v flaško si že predno greste spat natoči mrzlo prekuhano (ne vem koliko mu boš pripravila jaz si v flaško natočim 60ml), pripravi si merco AM in ko se gospodič zbudi hit zmešaj in mu ponudiuser posted image .

Jana  a podnevi si mu že probala dat AM?

Jaz delam tako kot ostale in je res hitro narejeno 1 2 3.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.12.2008 12:43:35   
Anonimen

jst mam še vedno problem kaj obleči v soboto, ker grem še v petek na en B-day...pa sploh ne vem kaj naj navlečem nase.

o Jana to je pa občutljiva temu tuki goruser posted image user posted image user posted image

itak pa imaš postavo 1A, tako da verjamem da ti čisto vse pašeuser posted image

jaz grem v soboto na pažuser posted image user posted image user posted image dosti je te grive v čopuuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.12.2008 12:43:51   
tally

Nejcu sem ugasnala Tv, ker skos bulji vanjo, zdej pa sitnari in gleda v črn ekranuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.12.2008 12:46:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

MI2 sve ravno iz trgovine, sve šle z kingurujčkom, pa dežžžuser posted image , pa dežžnik, pa vrečka, pa košara.....

No in valda v Tuš-u fuul gneča in pridem končno na vrsto in mene trgovka: GOSPA STOPITE ZA DRUGO BLAGAJNO JAZ BOM TO ZAPRLAuser posted image user posted image user posted image sem ji sam rekla JA WRAJT!!!!!!!!! Ta blagajna je odprta in meni boste tudi zračunali in drugo mene sploh ne briga, kaj boste vi zaprliuser posted image user posted image user posted image Madonca že vsi me v tem TUŠ-u poznajo, pa se še kar upajouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se te bodo še bati začeli

sem mislila, da se me žeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jim bom jaz že dala hudičauser posted image user posted image user posted image mene vso natrpano z user posted image jebčkatuser posted image

tako je treba user posted image

Edina pa nikomur dolžna ne ostaneuser posted image user posted image user posted image

Že v vseh trgovinah po Logatcu sem znana po temuser posted image , ampak ja ne prenesem neprijaznih oz. ''pametnih'' trgovkuser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.12.2008 12:47:34   
jana81

o Jana to je pa občutljiva temu tuki goruser posted image user posted image user posted image

jaz grem v soboto na pažuser posted image user posted image user posted image dosti je te grive v čopuuser posted image

moja postava še zdaleč ni 1A, ko bo vse na svojem mestu in trdo, pol pa ja.
No grive sem se tud jst naveličala, in ti morem povedat, da je paž supeeeeeeeeeeeeeeeeeer..pa še posušim se takoj,,res ni mi žal.
za oblečt mam pa polno omaro cot, ki so mi ful na tesnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.12.2008 12:47:42   
Anonimen
Ne samo po trgovinah, zdaj me bodo še v zdravstvenem domu spoznali, bandeeeeeeee hudičeveuser posted image

Ampak dobesedno te ta folk pripravi do tega, da rataš žlehtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
16.12.2008 12:49:10   
Soncnica Sandra ***

opa, a strigla se boš?

jz tud še ne vem, kaj bom na sebe nevlekla user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
16.12.2008 12:49:42   
Soncnica Sandra ***

Ne samo po trgovinah, zdaj me bodo še v zdravstvenem domu spoznali, bandeeeeeeee hudičeveuser posted image

res je user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.12.2008 12:51:06   
jana81

podpišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.12.2008 12:51:10   
Soncnica Sandra ***
jz grem pa zdej počas mal za kosilo pripravit, pa cunje moram peglat, ... pa mi nič ne diši user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2564
16.12.2008 12:52:15   
Anonimen

opa, a strigla se boš?

jz tud še ne vem, kaj bom na sebe nevlekla user posted image

Pa kdaj si ti tolk načvekalauser posted image

spet me šišaš še pa jošuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2565
16.12.2008 12:53:41   
jana81

jz grem pa zdej počas mal za kosilo pripravit, pa cunje moram peglat, ... pa mi nič ne diši user posted image

jst mu kuham mešanico sladke zelenjave z mlekom..
ostalo mi pa tud ne diši.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
16.12.2008 12:58:03   
Anonimen

jst mu kuham mešanico sladke zelenjave z mlekom..
ostalo mi pa tud ne diši.user posted image

Jaz grem tudi kuhat za Anjo riž+puranček+cvetača

Za naju sem pa že ob 7h skuhalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
16.12.2008 13:01:03   
tally
Imam par kveščensuser posted image :

1. Kolikokrat na teden user posted image dajete meso?
  2. A je katera že dajala rumenjak in kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
16.12.2008 13:02:42   
Anonimen

2X
  1. A je katera že dajala rumenjak in kako?
          NOPuser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2569
16.12.2008 13:08:07   
barbaw
Jaz sem nazaj s prazno denarnioc. Skoraj, še je nekaj ostalo. user posted image  Sem pa za malo manj denarja kot lani dobila fuuuullll manj stvari. user posted image  Za crknit so tele cene.

Ne bom vseh komentarjev pisala, ker nisem razpoložena za to. Malo me grlo boli in pam, da hitro mine.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    za vse ki to potrebujete in sem videla, da vas kar nekaj rabi oboje

Estrella user posted image user posted image user posted image user posted image  za tebe, ker si se pred 6-imi leti namatrala in na ta svet spravila lepega fantka, ki ti je danes v ponos. Vse naj naj tebi in Andražu.

Suzy user posted image user posted image user posted image  za Evo in njenih 7m

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
16.12.2008 13:08:15   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

no prvi alarm sem že ugnala s čajem...zdej drugi bo dojenje, res jutr začenm z AM, ker tole me ubija, da se doji na 3 ure, včasih na 2, pa glih tolk da 5x potegne.

To je pa res hudo, če samo 5x potegne.

Mislila sem, da bi najkasneje ob 16.30 vse pobrala in krenila proti Celju. A bo vredu? Ali bi raje malo prej?

meni je vseeno, kakor boš rekla. te bom počakala pri izvozu avtoceste v arji vasi...a pol ponoči me boš lahk do ulice zategnala, sem 5 minut stran od avtoceste z avtom, pa da ne bi avto celo noč tm stal pri avtocesti.user posted image

Do vrat te zapeljem, da ne boš ponoči lutala. To pa ne bom dovolila. Teh nekaj minut gor ali dol ne bo nobene pobralo.

Špelin@ je rekla, da bo sama šla z Natašo, če ne bo snega. Kaj pa če bo, samo ni nekaj straha, da bi bil???

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
16.12.2008 13:15:46   
jana81

no prvi alarm sem že ugnala s čajem...zdej drugi bo dojenje, res jutr začenm z AM, ker tole me ubija, da se doji na 3 ure, včasih na 2, pa glih tolk da 5x potegne.

To je pa res hudo, če samo 5x potegne.

Mislila sem, da bi najkasneje ob 16.30 vse pobrala in krenila proti Celju. A bo vredu? Ali bi raje malo prej?

meni je vseeno, kakor boš rekla. te bom počakala pri izvozu avtoceste v arji vasi...a pol ponoči me boš lahk do ulice zategnala, sem 5 minut stran od avtoceste z avtom, pa da ne bi avto celo noč tm stal pri avtocesti.user posted image

Do vrat te zapeljem, da ne boš ponoči lutala. To pa ne bom dovolila. Teh nekaj minut gor ali dol ne bo nobene pobralo.

Špelin@ je rekla, da bo sama šla z Natašo, če ne bo snega. Kaj pa če bo, samo ni nekaj straha, da bi bil???

po moje ga ne bo..če pa bo je rekla da gre na vlak, sam pol magari jst grem z avtom..bomo vidle a ne?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
16.12.2008 13:15:52   
jana81

2. mi koker kdaj, včasih tud 7x, včasih samo 4x
  3. A je katera že dajala rumenjak in kako?
  4. jedu je torteline z nama

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
16.12.2008 13:16:25   
jana81
Nejc je zadremal, jst pa hiter mal likat, pa če 5 cotk bo ok.
papa

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
16.12.2008 13:26:34   
barbaw
Edina nam se je zgodilo, da smo stali v vrsti in ko smo prišli na vrsto je rekla prodajalka, da je blagajna zaprta. Pa sem ji jaz rekla zakj ni nič rekla, pa je rekla, da je kao že prej lučko ugasnila, da bo zaprla blagajno. Jaz nisem šparala jezika in sem ji zabrusila, da bi lahko kaj prej rekla, če je videla, da stojimo v vrsti, pa z 2 otrokoma. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 16.12.2008 13:29:16 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?