|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
16.12.2008 11:27:59   
detelja
Pikaro držim pesti....baje, da nosečnice kar pogosto zakrvavijo po spolnih odnosih...

danes je spet en tak turoben dan...ampak je nama z user posted image  lepo, ker imava koooooooončno atija doma pa tudi jutri bo, juuuuupppppiiiiiuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
16.12.2008 11:43:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Dan, aprilčke

sonček: čakam tvoje novičke s pregleda user posted image user posted image In seveda (po)polno poročilo o samem dogajanju user posted image

Junona: bravo za MF!! Posteljica se pa res premika...pri meni je baje že skoraj pol kroga naredila in prišla od delno spredaj v pretežno zadaj :) ima kar poskončne nožice zgleda user posted image Na AC sem šla in dobila čudovit izvid, zato sem zdaj čisto brezskrbna in srečna nosečka, le hajam prehitro user posted image

Pikaro: držim pesti in te hkrati poskušam potolažiti (iz praktičnih primerov, ne le teorije), da male krvavitve mnogokrat ne pomenijo najhujšega. Je desetine razlogov zanje, je pa treba locirati vir le teh, da smo potem mirne...

Bravo za ACuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.12.2008 12:16:30   
malapikica
Bi samo vprašala vse tiste, ki ste bile na AC, kako dolgo ste čakale na izvide?
Jaz sem bila pred tremi tedni pa nisem dobila še nič. Vem da če te ne pokličejo je verjetno vse vredu, ampak vseeno dokler ne dobim izvida nisem povsem mirna.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
16.12.2008 12:34:40   
ella.
malapikica, jaz sem bila v Dravljah in so me poklicali točno 14 dni po posegu. Je pa baje v porodnišnici dlje treba počakati. Kaj pa, če pokličeš in povprašaš? Kakšen pa si imela rezultat NS?
Je pa zelo zelo zelo zelo malo slabih rezultatov, pravi Pušenjak.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
16.12.2008 12:40:17   
zupancdam
Pozdravljene, sem konec s pucanjem, me vse tako boli, včasih si res želim da nebi imela tako velikega stanovanja in še 3 sobe velike frej, ker se tam samo prah nabira.
Junona, bravo za pregled, sem vedela da bo vse ureduuser posted image user posted image user posted image
pikaro, upam da je vse uredu!!!!!!!!!!!
Sonček, draga moja, sem nestrpna kako bo na mf, javi nam
Jutri pa še jaz na to mf, komaj čakam, še prej imam pa tisti cukr za spit, pa čakat, pol 1 uro. Upam, da bo vse uredu, ker tudi jaz veliko sladkega pojem zadnje čase.
srečno vsem na pregledaih, danes, jutri itd.....

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
16.12.2008 12:54:36   
*Junona*
Zupancdam, hvala.user posted image user posted image user posted image

Si bila pa že zelo pridna, sedaj pa si malo odpočij.

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
16.12.2008 12:58:12   
*Junona*
Joj, punce, js sem pa našla eno jajčko Maxi Cosi na internetu in mi je tako všeč...nobena mi ni še tako padla v oči... ampak se mi zdi, da jo ni več mogoče dobiti... menda je iz kolekcije 2007.

Bom slikico prpopala: Maxi Cosi Cabriofix Gipsy
user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
16.12.2008 13:09:35   
zupancdam
Ko si že umenila jajčko maxi cosi, mene zanima nekaj, vse jejčke skoraj imajo strehico pr tej je pa nikjer nisem zasledila, a se posebej kupi al kako

Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
16.12.2008 13:10:10   
*Junona*
Ne, strehica je vedno zraven. 

Neposredna povezava do sporočila: 1134
16.12.2008 13:23:19   
lili82
Zanima me, ali ima katera izmed vas namen kam odpotovati za novo leto? Midva načrtujeva izlet v Berlin - z avtom... Mislite,da lahko al obstajajo kake posebne omejitve za nosečke? Saj pot načrtujeva meni prilagojeno - z veliko postanki, razgibavanji....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
16.12.2008 13:31:49   
*Junona*
Sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
16.12.2008 13:32:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Zanima me, ali ima katera izmed vas namen kam odpotovati za novo leto? Midva načrtujeva izlet v Berlin - z avtom... Mislite,da lahko al obstajajo kake posebne omejitve za nosečke? Saj pot načrtujeva meni prilagojeno - z veliko postanki, razgibavanji....

Če imaš drugače normalno, zdravo nosečnost in če bosta pot prilagodila tebi, po moje ni panike. Za vsak slučaj vprašaj še svojega G.

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
16.12.2008 13:41:29   
zupancdam
hi, hi sonček, čestitke za pregled!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi je junona javila!!!!!!!!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
16.12.2008 13:52:16   
ella.
ej, Junona in Zupancdam, kok goljufata, jest tut od SONČKA novičke čakam!!!!!
Povejta noooooooooooooooooo!!!!!!!!
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1139
16.12.2008 13:59:35   
zupancdam
Sonček je klicala po tel junono, men je pa junona preko msn-ja sporočila, da je sonček rekla, da je vse uredu, ko je imela mf

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
16.12.2008 14:00:44   
zupancdam
sej bo sonček kmalu prišla domov, pa bo sama več napisala kako je bilouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1141
16.12.2008 14:13:56   
ella.
zupancdam, hvala! Itak smo vedeli, da bo vse super, mene zanimajo še posebej sočni detajli ;) me zanima, če je kaj "posebnega" videla na monitorju user posted image
tako da, sonček, javi ASAP user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1142
16.12.2008 14:16:25   
ella.
Saj zdaj se malo ponavljam, ampak me zanima, če je Sončku tko k men prijazni zdravnik mogoče lulčka pokazal user posted image user posted image
na monitorju, seveda!!!! user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
16.12.2008 14:17:18   
anca
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

Pozdravljene, sem konec s pucanjem, me vse tako boli, včasih si res želim da nebi imela tako velikega stanovanja in še 3 sobe velike frej, ker se tam samo prah nabira.

Jooj, mi bi pa nujno rabili še tri sobe! Kje je to stanovanje?? A menjaš?user posted image user posted image user posted image

ninaMM - hvala za info! A sta ga naročila po pošti, al sta šla v Koper? Meni je všeč tudi, ker ima velike gume, pa tak stabilen izgleda, pa ful je lahek baje in zložljiv, pa še dizajn mi je ok. V lupinici pa tudi jaz ne nameravam vozičkati otroka okrog.

Cveta28 - sem kasneje našla zgibanko, ko sem že natipkala včerajšnji post. Ja, midva bova šla skorak sigurno januarja, ker kasneje ne vem kako bova s časom, pa meni se pomoje ne bo več dalo.
Seveda sem za kavico! Čeprav pred novim letom bo težko, ker sem cele dneve v službi, jutri zvečer grem za en dan v pomurje, pa zjutraj nazaj, pa v petek po službi spet, za vikend, v sredo v Pulo, do novega leta..
Mogoče najboljše, če se dobimo kar pred prvim predavanjem? Ali pa kak dan prej, ma, bomo videli kje sploh bom takratuser posted image

Držim pesti za vse preglede!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1144
16.12.2008 14:35:16   
Pat74
Pikaroupam, da je sedaj že vse ok!user posted image

Pri nas smo pa spet noričavi, danes je zbolela tamala, točno 14 dni po taveliki. Tudi mene spet grabi nek prehlad, klinc, kdaj bo že tega konec, bom morala spet po imunal.

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
16.12.2008 14:47:12   
zupancdam
Menda, se ni nič videlo pri sončku, ker ima bejbi nogice skupaj.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
16.12.2008 15:15:24   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: anca
Seveda sem za kavico! Čeprav pred novim letom bo težko, ker sem cele dneve v službi, jutri zvečer grem za en dan v pomurje, pa zjutraj nazaj, pa v petek po službi spet, za vikend, v sredo v Pulo, do novega leta..
Mogoče najboljše, če se dobimo kar pred prvim predavanjem? Ali pa kak dan prej, ma, bomo videli kje sploh bom takratuser posted image

Jaz sem tudi ful bussy tako, da pred prvim predavanjem se meni zdi čisto OK. Drugače se pa zmeniva kako bova oblečeni...v stilu, jaz bom tista, ki bom imela čez bušija nalepljeno vrtnico, ti pa tista, ki bo v laskah imela marjetice user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
16.12.2008 15:16:36   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: anca

Jooj, mi bi pa nujno rabili še tri sobe! Kje je to stanovanje?? A menjaš?user posted image user posted image user posted image

še en interesent user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
16.12.2008 15:24:27   
NinaMM
Glede vozička... Midva sva ga šla najprej gledat v KP, pa ga takrat ravno niso imeli na zalogi, tako da sva ga potem kasneje naročila po pošti.

Pa user posted image  vsem za preglede!

3D - jaz grem 8.1. Bi sicer lahko že šla tudi konec decembra, ampak zaradi praznikov ni ravno veliko prostih terminov...

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
16.12.2008 15:41:08   
jernejav

Ko si že umenila jajčko maxi cosi, mene zanima nekaj, vse jejčke skoraj imajo strehico pr tej je pa nikjer nisem zasledila, a se posebej kupi al kako

Jajčka ima streho, le da na slikah ni razpeta.

Tako jaz pa iz pregleda  ravno prišla v službo. Sem sedela 2 uri v čakalnici a se je splačalo, da sem videla svojo pikico. Danes pa je maš korenjak le pokazal kaj ima med nogami in ni več dvoma da pričakujemo user posted image . Sem dobila še eno lepo slikico. Drugače pa se je že obrnil in glavica je že obrnjena navzdol.user posted image .
Od jutri naprej pa grem tudi na 4 urni delovni čas, saj me 8 ur sedanja za računalnikom že prav ubija.
Naslednji pregled pa imam sedaj 20.1.2009, ter takrat tudi dobim pikico za RH-.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?