Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:47:03
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ne bom lepla slikic, ker nimam kaj veliko za pokazat, sem pa ponosna na to do česar sva z lastnim delom in trudom prišla... Sicer pa ni važno kje živiš, če je to tvoje ali ne, glavno je, da ste srečni, zdravi in da se imate radi. Tudi pod to se podšišem!!! Netki. 11 let sva se selila kot norca iz najema pa v najem. Nekje so bili lastniki obupni, nekje je bila previsoka najemnina in nisva sfolgala... Nazdanje se nama je uresničila želja ki sva mislila da ne bo nikoli uresničena. Pa je. Kupila sva si hiško malo starejšo, ampak smo na SVOJEM. Marsikaj je za popravit, za zrihtat ampak mi je vseeno, ker vem da vse ob svojem času prie. Zato ne obupaj, tudi vidva bosta rabila čas in tudi vidva bosta enkrat na svojem. Verjemi in ne izgubi upanja. joj punce zdej ste me pa v jok spravle.....hvala vam za vse besede ko vidim kako ste ve prišle do stanovanja ali hiške imam še malo upanja da tud nam uspe.....enostavno sem bila v prepričanju da drugim uspe z lahkoto
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:47:32
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Inigo tinky - tvoj je bančnik... maš lahko stanovanjski in potrošniški kredit naenkrat? vse skupaj bi naneslo cca 400€ na mesec. če si tolko kreditno sposoben lahko.. lahko jih maš 5, če imaš dovolj veliko plačo Mi2 imava oboje. Recimo pri normalnih prihodkih, ti za kredo lahko odtegnejo max četrtino plače. Pri malo boljših prihodkih pa že pol. Sem prav povedala?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:48:52
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: 24julij IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: 24julij midve bi tud prsle na srecanje pa kaj ko se morava cist pozdravit sej je ze zdrava sam mora mal k sebi pridit pa ne upam si p... u centre hodit tko sva se zej merkale pa je fasala Ja, itak. Samo pred virusi je ne boš mogla popolnoma izolirat. Kaj še sploh nista bili nikoli? kaj a po centrih?ohoho ble ble, tudi na srecanjih,samo zdej sva mal zmanjsale nakupovalne sredisce,zaradi useh bolezni ki sibajo po luftu,drugac sva pa ze od samega zacetka bolj ko ne leteci,nimava obstanka doma Aja, ok. Jaz sem mislila, da so srečanja izjeme in da sploh ne greš po šopingih s tamalo. No, saj jaz se načeloma tudi izogibam umetnim parkom ampak včasih pa moram iti in nimam male kam za dat. Virusi pa so ! Pa še zime prave ni, da jih stisne malo. ja sej tudi pri nas nama ne preostane drugega koda da greva s tamalo u trgovino skupaj ker ko je ati u sluzbi ni drugega varstva,babica je dalec (moja mamo ) tasca pa tudi -joj sem nesramna
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:50:52
|
|
|
|
Inigo
|
aha, super pol. pol bo pa šlo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 13:52:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:53:12
|
|
|
|
frutka_
|
Netki mi2 sva tudi čisto sama kupila stanovanje. Brez pomoči. Nekaj sva imela prišparanega ampak premalo celi za polog...pa smo se nekako zmenili na banki in sva kupila. Ujela sva pravi moment, ker sva dobila stanovanje kar poceni. Zdaj bi zanj plačala veliko več. Ko smo se preselili nisva mela niti za kavč pa za TV. Tako da sva TV vzela na trajnik (poleg vsega drugega), namesto kavča pa sva imela napihljivo blazino na tleh. Pa še dojenčka smo imeli. Pa je šlo. Sreča ni v materialnih stvareh ampak v glavi. Jaz sme bila s tem več kot zadovoljna. Potem pa sva počasi rihtala ostalo. In lani sva odkupila del podstrešja, ki je nad nami in gori zrihtala sobici in kopalnico. Zdaj je perfektno. Živimo v mestu, imamo velik ostanovanje, stanovanjski problem je rešen. Ampak, če bi lahko kdaj bi kupila malo hišico. Taki mali kurnik. Ne rabim veliko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 13:53:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 13:53:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:54:23
|
|
|
|
frutka_
|
Nič, moram it kuhat. Ni drueg. Pa nimam pojma kaj. Zeleno lečo imam kuhano jo bom malo zmiksala pa solato in kakšne testenine z lososom sem imela v mislih.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:56:44
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Ste opazle, da se več ne da citirat tako kot se je včasih dalo, ko sem obarvala del besedila v postu in kliknila na odgovor in je to besedilo avtomatsko napisalo v okvirček, zdaj pa nič več... Pa ena nova julijka (iz grupe na FB) mi je na FB pojamrala, da bi se rada pridružila k nam na RR, pa ji ne sprejme prijave, enostavno se ne da na novo logirat. Sem tudi sama poskusla (nov nick - za foro, da vidim če res ne gre) in ni šlo. Komu/kam se to sporoči? Ti si že registrirana na RR in je tvoj IP številka že noter Zato se ne moreš registrirati še enkrat. . Če je že bila tale oseba čekirana tukaj gor je mogoče zato ne spusti naprej. Ali pa je nick zaseden. Piši mi na ZS bom posredovala naprej, če ne bo šlo, OK?!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 14:00:45
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Netki mi2 sva tudi čisto sama kupila stanovanje. Brez pomoči. Nekaj sva imela prišparanega ampak premalo celi za polog...pa smo se nekako zmenili na banki in sva kupila. Ujela sva pravi moment, ker sva dobila stanovanje kar poceni. Zdaj bi zanj plačala veliko več. Ko smo se preselili nisva mela niti za kavč pa za TV. Tako da sva TV vzela na trajnik (poleg vsega drugega), namesto kavča pa sva imela napihljivo blazino na tleh. Pa še dojenčka smo imeli. Pa je šlo. Sreča ni v materialnih stvareh ampak v glavi. Jaz sme bila s tem več kot zadovoljna. Potem pa sva počasi rihtala ostalo. In lani sva odkupila del podstrešja, ki je nad nami in gori zrihtala sobici in kopalnico. Zdaj je perfektno. Živimo v mestu, imamo velik ostanovanje, stanovanjski problem je rešen. Ampak, če bi lahko kdaj bi kupila malo hišico. Taki mali kurnik. Ne rabim veliko. vse kar si želim je ena stara hiša ali vikend in potem da si sami uredimo, prenovimo.....skromno....sobo za sobico...enkrat bo že.....samo da gremo od tu, pa bi spala tudi na napihljivi blazini in jedla na tleh....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 14:01:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 14:02:43
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Ste opazle, da se več ne da citirat tako kot se je včasih dalo, ko sem obarvala del besedila v postu in kliknila na odgovor in je to besedilo avtomatsko napisalo v okvirček, zdaj pa nič več... Pa ena nova julijka (iz grupe na FB) mi je na FB pojamrala, da bi se rada pridružila k nam na RR, pa ji ne sprejme prijave, enostavno se ne da na novo logirat. Sem tudi sama poskusla (nov nick - za foro, da vidim če res ne gre) in ni šlo. Komu/kam se to sporoči? ej to je tud men prjatlca pojamrala,zimska da nimava iste prjatlce,heheh
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 14:03:11
|
|
|
|
lex
|
ilatic midva sva včeraj z Aleksom skup pisala pismo in gor je bila po 1 igrača za otroka in kakšno oblačilo. res ji malo sugestiraj al pa naj ji božiček prinese 1 stvar iz seznama, da ji uresniči željo. otroci imajo veliko želja včasih so strečni že če jim izpolnimo 1. sem iskala tvoj naslov pa sem ga zgleda založila mi imamo glede praznikov poštimano: božična večerja pri naših, silvestrska pri njegovih. on ne praznujejo božiča ker niso verni in sva se zmenila da je tako najboljše. netki jaz tud nimam otroških sob. mi je pa zato fajn ko jih mam na kupu- tud ti se boš lahko 1x pohvalila verjemi. flower teh par mesecev bo minilo kot šus pol boste pa lahko vse jedli - verjemi kuham krvavice kislo zelje krompir za dragega, Aleks ma še od včeraj ribo, midve z Alino pa kuhano govedino in krompir - mater mam danes kuhinjo al card
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 14:03:30
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Ste opazle, da se več ne da citirat tako kot se je včasih dalo, ko sem obarvala del besedila v postu in kliknila na odgovor in je to besedilo avtomatsko napisalo v okvirček, zdaj pa nič več... Pa ena nova julijka (iz grupe na FB) mi je na FB pojamrala, da bi se rada pridružila k nam na RR, pa ji ne sprejme prijave, enostavno se ne da na novo logirat. Sem tudi sama poskusla (nov nick - za foro, da vidim če res ne gre) in ni šlo. Komu/kam se to sporoči? Morda so vklopili blokado za "polinicke" ... vsaj na drugih forumih so to naredili. Se je dogajalo, da se je en uporabnik z 5 nicki prijavil gor, tako pa je zabeležen IP in si lahko samo z enim nickom prijavljen.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 14:06:00
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex netki jaz tud nimam otroških sob. mi je pa zato fajn ko jih mam na kupu- tud ti se boš lahko 1x pohvalila verjemi. nočem se hvalit......hočem svoj dom in družino
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 14:08:59
|
|
|
|
netki
|
ljubljančanke......a ste spregledale moje vprašanje???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 14:13:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 14:14:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 14:15:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 14:17:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 14:17:26
|
|
|
|
Netta
|
a še katera ni dala GH? jaz!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 14:18:12
|
|
|
|
Netta
|
naredil preso za grozdje, susilnico sadja, surf, obnovil jadrnico od a do z, sesil jadro, ... in se milijon reci - to so njegovi projekti, k jih nikol ne zmanjka Sam casa pa mu uauuuuuuuu...a mi ga posodiš za par dni...bi tud mela sušilnico za sadje, pa jadrnico, pa....se bom še spomnila česa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 14:18:21
|
|
|
|
ksenci
|
končno doma! moj veseli december se odvija na otroškem oddelku bolnišnice celje sploh nimam občutka, da bo kmal božič in novo leto. tako tokrat sva dobila diagnozo viroze- lažja oblika, ki sva jo vrjetno prejšnjič staknala v bolnci. nardil so res vse preiskave- blato, kri, uz ušes, kjer mu je mal maslo popucala. največji problem je bila sluz v noseku, ker ni mogel jest, pa je bil tečn. blato se je zaenkrat pobolšalo, upam, da ne bo spet zeleno.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?