Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:32:46
|
|
|
|
nosečka maja
|
Srečanje Lj.....juhuhu ..... midve z Laro prideva...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:34:00
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: frutka EP- E uroPark prehitela sem te btw..ko sem 1. začela brati tvoj podpis, sem mislila, da bo kaj v zvezi z DM in božičkom , potem pa sem videla, da gre za vino Ja, itak! Saj pa smo štajerci, ne?!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:34:52
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Netki - metuljčika ti je zelo lepo napisala, se strinjam z njo. Niso stene in pohištvo dom, ljudje ga naredijo. Midva sva stanovala v študentski sobici 4x5m, potem sva bila dolgo časa v najemniškem stanovanju (35kvadratov) - v primerjavi s študentom- Amerika, šele tri leta nazaj sva uspela napraskat skupaj za to majhno stanovanje. Zapufana sva... ha-joj... plus žlahta posodila, bo tudi treba enkrat vrnit. Ni ne vem kaj, je pa najino (no bo, ko dokončno odplačava vse kredite). Počasi sva ga opremljala, dnevna soba je bila npr. 2 leti v kartonastih škatlah. Ne bom lepla slikic, ker nimam kaj veliko za pokazat, sem pa ponosna na to do česar sva z lastnim delom in trudom prišla... Sicer pa ni važno kje živiš, če je to tvoje ali ne, glavno je, da ste srečni, zdravi in da se imate radi. se cist strinjam s tabo,zato me pa tok raz... ko pride tast na obisk pa samo gleda kaj morava se narest halooo sva lani sama kupila stanovanje,se zapufala,ce nebi najina mama pomagala nebi slo,opremla pa z dnarjem od porocnih daril,in pocasi se rihtava,pa kaj ce se nimamo useh omar smo pa srecni,mijga mal piga ker bi ze use mel samo korak za korakom,enim pa to ni lepo,tast kar sprasuje kdaj bo pa omara za predsobo ce kdo pride ja nej pride pa vid kako mamo jojjjj,pa zmer mormo met u nolo pospavleno ko pridejo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:34:55
|
|
|
|
ilatic
|
netki, pocasi se dalec pride ... verjamem, da ti je tezko gledati noro lepe slikice prekrasnih stanovanj, a verjemi, tudi sama bos nekoc imela nekaj svojega - skromno, razskosno, it doesn't really matter, samo, da je to tvoj koticek, poln ljubezni, topline, razumevanja --- kraj, kamor se vedno znova rada vracas - DOM z veliko zacetnico! Pa navsezadnje - to je lahko tudi tu, kjer ste zdaj. Pohistvo je samo pohistvo, dom je mnogo vec! To si pa tako lepo napisala!! Se podpišem pod to!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:35:04
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Sicer pa ni važno kje živiš, če je to tvoje ali ne, glavno je, da ste srečni, zdravi in da se imate radi. ja samo kaj ko nekdo to našo idilo močno kali in uničuje.....jst se vsak dan ponovno gor postavljam in tolažim da je vse ok.....samo da imam sončke tole je mene zadnjič spravilo v še večji jok..... sva se z mojim spričkala in planem v jok, pa pride žiga k meni in me vpraša zakaj sem žalostna in se stisne k meni, me objame in da lupčka......pol pa vpraša če sem še žalostna......ja itak da sem še bolj jokala in ga stisnila k sebi....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 13:35:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 13:36:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:36:29
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: zimska Sicer pa ni važno kje živiš, če je to tvoje ali ne, glavno je, da ste srečni, zdravi in da se imate radi. ja samo kaj ko nekdo to našo idilo močno kali in uničuje.....jst se vsak dan ponovno gor postavljam in tolažim da je vse ok.....samo da imam sončke tole je mene zadnjič spravilo v še večji jok..... sva se z mojim spričkala in planem v jok, pa pride žiga k meni in me vpraša zakaj sem žalostna in se stisne k meni, me objame in da lupčka......pol pa vpraša če sem še žalostna......ja itak da sem še bolj jokala in ga stisnila k sebi.... mož te ne podpira pri borbi proti tašči?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:36:54
|
|
|
|
24julij
|
midve bi tud prsle na srecanje pa kaj ko se morava cist pozdravit sej je ze zdrava sam mora mal k sebi pridit pa ne upam si p... u centre hodit tko sva se zej merkale pa je fasala
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:37:35
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: frutka EP- E uroPark prehitela sem te btw..ko sem 1. začela brati tvoj podpis, sem mislila, da bo kaj v zvezi z DM in božičkom , potem pa sem videla, da gre za vino Ja, itak! Saj pa smo štajerci, ne?! torej se v pet dobimo na kuhanem? Ja, samo jaz mam naštudirane lokacije v mestu, ne v EP. Kuhanega moraš veni pit, sicer ni nič. Mora te malo zebst poleg.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:38:48
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: zimska Sicer pa ni važno kje živiš, če je to tvoje ali ne, glavno je, da ste srečni, zdravi in da se imate radi. ja samo kaj ko nekdo to našo idilo močno kali in uničuje.....jst se vsak dan ponovno gor postavljam in tolažim da je vse ok.....samo da imam sončke tole je mene zadnjič spravilo v še večji jok..... sva se z mojim spričkala in planem v jok, pa pride žiga k meni in me vpraša zakaj sem žalostna in se stisne k meni, me objame in da lupčka......pol pa vpraša če sem še žalostna......ja itak da sem še bolj jokala in ga stisnila k sebi.... mož te ne podpira pri borbi proti tašči? ja, ko vidi kaj je naredila al pa rekla, je na moji strani....sam ne upa ji nč rečt in pol po določenem času ga ona spet zvabi na svojo stran.....sej vem da je njegova mami ampak vseeno bi moral biti odločen, ne pa da cepa iz ene strani na drugo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:39:33
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij midve bi tud prsle na srecanje pa kaj ko se morava cist pozdravit sej je ze zdrava sam mora mal k sebi pridit pa ne upam si p... u centre hodit tko sva se zej merkale pa je fasala Ja, itak. Samo pred virusi je ne boš mogla popolnoma izolirat. Kaj še sploh nista bili nikoli?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:40:22
|
|
|
|
Inigo
|
ko smo že pri financah... pr nas bo pa zdaj zdaj začel škripat. zdaj se je babi končno odločla, da bi šla v manjše stanovanje in v teh dneh gre Marko po kredit. tko da bo kr naenkrat zdle ko šus manj ojrotov. pa še krst... ampak računam, da se mi bo vsaj malo pokrilo kar bo Brin dobil €. tisto stanovanje pa bo treba še obnovit... tinky - tvoj je bančnik... maš lahko stanovanjski in potrošniški kredit naenkrat? vse skupaj bi naneslo cca 400€ na mesec.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:41:32
|
|
|
|
frutka_
|
Ojoj, to pa je še težje. MORA biti na tvoji strani! VEDNO!!! Nimate možnosti da bi šli v najem? Jaz bi znorela, če bi bilo tako. Družina je družina. In spadate skupaj. In držati morate skupaj. Saj pa si tašča ni naredila otroka zase....benti babo!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:41:44
|
|
|
|
Inigo
|
lunči - jst držim pesti, da bo knjigica v četrtek!!! blacky - nalepke grejo dans na pošto! sasi- nekaj mi ji hje še zate ostalo! dobiš, gre tut dans na pošto!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:42:01
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki a še katera ni dala GH? jaz. nameravam šele v naslednjem letu, enkrat sredi ali proti koncu januarja. naš Aleksander je od nekaterih vaših srčkov mlajši praktično za cel mesec
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:42:32
|
|
|
|
ilatic
|
Ne bom lepla slikic, ker nimam kaj veliko za pokazat, sem pa ponosna na to do česar sva z lastnim delom in trudom prišla... Sicer pa ni važno kje živiš, če je to tvoje ali ne, glavno je, da ste srečni, zdravi in da se imate radi. Tudi pod to se podšišem!!! Netki. 11 let sva se selila kot norca iz najema pa v najem. Nekje so bili lastniki obupni, nekje je bila previsoka najemnina in nisva sfolgala... Nazdanje se nama je uresničila želja ki sva mislila da ne bo nikoli uresničena. Pa je. Kupila sva si hiško malo starejšo, ampak smo na SVOJEM. Marsikaj je za popravit, za zrihtat ampak mi je vseeno, ker vem da vse ob svojem času prie. Zato ne obupaj, tudi vidva bosta rabila čas in tudi vidva bosta enkrat na svojem. Verjemi in ne izgubi upanja.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:43:06
|
|
|
|
frutka_
|
Tinky daj reči tvojemu naj pove za magično formulo kako se rešiti minusov... ali kreditov.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:43:38
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: 24julij midve bi tud prsle na srecanje pa kaj ko se morava cist pozdravit sej je ze zdrava sam mora mal k sebi pridit pa ne upam si p... u centre hodit tko sva se zej merkale pa je fasala Ja, itak. Samo pred virusi je ne boš mogla popolnoma izolirat. Kaj še sploh nista bili nikoli? kaj a po centrih?ohoho ble ble, tudi na srecanjih,samo zdej sva mal zmanjsale nakupovalne sredisce,zaradi useh bolezni ki sibajo po luftu,drugac sva pa ze od samega zacetka bolj ko ne leteci,nimava obstanka doma
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:44:12
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Ojoj, to pa je še težje. MORA biti na tvoji strani! VEDNO!!! Nimate možnosti da bi šli v najem? Jaz bi znorela, če bi bilo tako. Družina je družina. In spadate skupaj. In držati morate skupaj. Saj pa si tašča ni naredila otroka zase....benti babo! ja, samo zase ga je delala......ona je od njega pričakovala mnogo več, da ga bo ona nadzirala, komandirala......pa to je že druga zgodba zanimivo pa je kako dela s hčerko.....brez komentarja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 13:44:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 13:45:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 13:45:56
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: 24julij midve bi tud prsle na srecanje pa kaj ko se morava cist pozdravit sej je ze zdrava sam mora mal k sebi pridit pa ne upam si p... u centre hodit tko sva se zej merkale pa je fasala Ja, itak. Samo pred virusi je ne boš mogla popolnoma izolirat. Kaj še sploh nista bili nikoli? kaj a po centrih?ohoho ble ble, tudi na srecanjih,samo zdej sva mal zmanjsale nakupovalne sredisce,zaradi useh bolezni ki sibajo po luftu,drugac sva pa ze od samega zacetka bolj ko ne leteci,nimava obstanka doma Aja, ok. Jaz sem mislila, da so srečanja izjeme in da sploh ne greš po šopingih s tamalo. No, saj jaz se načeloma tudi izogibam umetnim parkom ampak včasih pa moram iti in nimam male kam za dat. Virusi pa so ! Pa še zime prave ni, da jih stisne malo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?