|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
16.12.2008 11:56:29   
ilatic
lunica - KNJIGA BO DO ČETRKTA. Držim pesti! Sam vseeno je pa dobr da pokličeš pa vprašaš če drži obljubljeno pa je. Saj to ni nič takega če se pozanimaš. Ti nimajo kaj rečt. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
16.12.2008 11:57:13   
Netta
lunica - user posted image user posted image user posted image , saj bo knjigica boš vidla. 

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
16.12.2008 11:59:31   
ilatic
Mirjam hvala tudi tebi. Res je lepo ko vidim da so še dobri ljudje. Sem klicala dragega in mu povedala kaj ste pripravljene naredit pa je rekel da imava december polešan že s tem ko vidiva da nisva sama oz. nismo sami. Hvala vsem za lepe želje!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
16.12.2008 12:02:50   
Anonimen
ilatic, strah me je, ker mi ni tiskarna obljubila knjige, ampak je tiskatni knjigoveznica to obljubila. saj veš... vprašanje, kaj bo v resnici... sej zbiram pogum, bom poklicala, ko se mi zdi, da že težim, sam sej ne morem čakat no........... user posted image

ilatic, moja ponudba še vedno velja... v vsakem primeru...

ok zdej grem klicat

rekla bo: ja ne vem, so rekli da bo...

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3629
16.12.2008 12:03:06   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: flower

tinky ne mi reče, da za bajto nimata kreditov? user posted image

ne, nimamo kreditov...je pa to zelo dolga štorja user posted image

nič, grem kuhat kosilo...lazanje

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
16.12.2008 12:05:25   
Anonimen
celjanke in okolica. v četrtek božiček in pravljica v planetu tuš.

http://www.planet-tus.com/slo/prireditve/obisk_bozicka_v_planetu_tus__3/4653

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 12:07:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3632
16.12.2008 12:08:26   
3jeMi
mojcek... user posted image ... žlahta je strgana plahta user posted image
če malo potuhtam, ti lahko par cvetk napišem iz moje familije... prvo je pokronala moja babica, ko je mojemu očetu ene 20 let nazaj rekla, da ga je rodila samo zato, ker je režim tako zahteval od nje user posted image , kljub temu, da je fotr danes star 60 let, te besede še vedno bolijo. Ta drugo je ustrelil moj brat, ki je k fotru hodil fehtat denar, ko je le-ta ležal na intenzivni negi s poškodbami glave. Niti enkrat ni vprašal, če oče kaj potrebuje, samo fehtal je denar. Ko sem ga na to opomnila, mi je pa rekel, da ne ve, če se mu še splača k fotru hodt. Še zdaj se pojavi samo, ko kaj potrebuje. Vozi, miško, da te ne vidim. In ta najnovejši cvetki sta moja teta in sestrična. Sestrična je sedaj noseča in so se kar naenkrat nenapovedano pojavili k moji mami na obisk. Obe vesta, da imamo dva črmljčka, pa nista ne sestri ne meni premogli izrečt čestitke. Zdaj pa, ker sestrična, ki ji gre v življenju precej bolje kot nama s sestro, nima veliko prijateljic, smo pa mi dobri, če bi jim kaj za dete dali. Za otroke vedno s srcem damo, samo naju s sestro je ta odnos tako razjezil, da raje cunjice in vse kar ne rabiva odneseva družini, ki to res potrebuje. Res, hvala lepa za rože. Sva se pa odločili, da bova nekoliko boljše od njih in jim ob rojstvu vseeno poslali čestitko, in ko bo otrok na svetu, bo deležen najine prijaznosti in ljubezni, tako kot jo izkazujeva do vseh drugih otrok.

glu3x... user posted image ... upam, da so stroj vsaj danes pripeljali... glede porodniške in službe... ah, kako mi je lepo doma, ker vem kako je v službi, menda cela štala... a, kaj čmo, vedno je bilo tako, ko se je vlada zamenjala, zakaj ne bi bilo še sedaj... mimogrede, v službo s tamali sploh še nisem šla, me ne vleče spljoh.

HD... midva imava skupni račun, na katerega vsak mesece od plače nakaževa denar in s tega plačujeva položnice, kupujeva hrano in zadnje čase tudi stvari za tamalega. Koliko kdo nakaže pa moj user posted image  določi, pa ponavadi jaz manj, ker imam manjše dohodke od njega. Samo potem jaz iz slabe vesti za tamalega iz svojega denarja kaj kupim, moj pa nori. Večji nakupi pa vsak pol iz vsak svojih prihrankov (kva je pa to za en stavk user posted image ).
zapravljivost... jaz sem bolj ahtimirki, mojemu pa včasih ni bil problem bit full v minusu... odkar je pa Lovro kle, je pa očka na mestu... skrbi, da družini ne bo manjkalo denarja.

lunica... slike iz otroštva... ja, potlej morem pa mami zaposlit, da pobrska, kje ima slike... po moje bo prej najdla moj pramen las in prve zobke, kot pa kako sliko. user posted image

majuska... jaz mu bom dala za poskusit kakšno stvar, ki je jaz ne maram, kaj pa vem, lahko, da bo pa njemu všeč... jaz recimo ne maram špeha, njemu bo pa teknil... aja, ti si spraševala za zelenjavo... ah, saj je isto, samo, da je predelana zelenjava user posted image

AAAAAAA... mali je že skoraj do kuhinje v rikverc prilezel... alo, kam greš?... čakte, morem sledit kapljicam sline... a, evo ga, sem ga že najdla... ajde, lepo nazaj na igralno podlogo, priden... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Kuhanje - pri meni tudi Vendelina rula... Sicer pa sem obsedena s kuharskimi knjigami in recepti, samo zbiram in zbiram, jih imam na tisoče. Potem pa kuham stalno eno in isto.user posted image   

hmmm... a si ti jaz? user posted image  Imam full receptov, kulinariko prečekiram pred RR-jem, kuham pa eno in isto karnaprej. user posted image

lex, neboglasnica, glu3x, mirjam80, ilatic, liju, netki... user posted image in user posted image

delitev del v gospodinjstvu... včasih mi mojega uspe nahecat, da posesa, kar je več, ga pa že vse boli... kuhanje? kaj je že to?... pač tega ni nikol rabil delat...mu pa ni problem pomirkat malega, da jaz pospravim in skuham... tudi to nekaj velja, a ne user posted image

to je za enkrat to... zdaj morem pa mojega polžka slinarja poštimat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3633
16.12.2008 12:16:23   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

netkiuser posted image user posted image ti želim da po porodniški čimprej najdeš službo. sicer pa vsaka čast da vama sploh uspe kaj privarčevati...to je danes fullllll težkouser posted image ogromno odpovedovanja in skromno življenje pa gre kajne?

sej pravm, da nama ni težko varčevat, samo kaj ko nikamor ne prideš.....300 pa 200 pa......kdaj je šele 1000 eur in kaj dobiš za to....NIČ

sicer pa vsaka solata prav pride iz vrta, vsaka podarjena cotka ali igrača......pa gre nekako

pa še otrokom dajeva na račun, no malo tudi drugi, da bodo imeli kaj, ker midva potem bog ve kako bova vse skup financirala

pa nikakor se nama ne odpre glede hiške.....na njihovi parceli bi gradila, pa sem se rajš umaknila, ker je tak halo nastal s taščine strani,....pa za en vikend se meniva in čakava da se odločijo za prodajo.....jao jao....moj pa v blok noče

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 12:17:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
16.12.2008 12:28:14   
Netta
pa danes sem sklenila, da začnem generalno čistit stanovanje..vsak dan nekaj ..danes je na vrsti omara..še vedno nimamo vseh zimskih oblačil v spodnjih predalih ..edini menda ne

uf, smo se uskladile, tud jz danes začnemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3636
16.12.2008 12:33:54   
metuljcek321
Joj, ej, 3jemi, nasa je tudi tak polz slinar, da glava pece. Si glih tlaci gumasto zirafo v usta, da je veselje, zraven pa vresci in vpije, k se ji odmakne zirafina rita (k jo ima najraje), pol more pa mami pomagat nastelat ... sam mal, prosim, berite pocasi, moram spet nastimat zirafo ...user posted image   Ekola, urejeno! Pa tak nagnusen vonj te gume je, k jo tolk slini  in grize - nagravzno, ampak ta mali je vsec ... a lot!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3637
16.12.2008 12:38:09   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: flower

tinky ne mi reče, da za bajto nimata kreditov? user posted image

ne, nimamo kreditov...je pa to zelo dolga štorja user posted image

uffff....bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
16.12.2008 12:39:35   
netki
ljubljančanke......zanima te glede dogajanja v centru ljubljane....do kdaj je to...do novega leta? To so razni štanti....pa kaj še?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
16.12.2008 12:40:23   
netki

pa danes sem sklenila, da začnem generalno čistit stanovanje..vsak dan nekaj ..danes je na vrsti omara..še vedno nimamo vseh zimskih oblačil v spodnjih predalih ..edini menda ne

jst pa ne....se mu ne da...pa še takšno vreme je, da je za znort

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 12:40:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
16.12.2008 12:40:59   
netki

jst pa ne....se mi ne da...pa še takšno vreme je, da je za znort

< Sporočilo je popravil netki -- 16.12.2008 12:41:52 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 12:41:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 12:42:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
16.12.2008 12:46:23   
netki
neki sem še pozabla povedat.....

to k ste limale slikice stanovanja....o tem jaz samo sanjam in mi je lepo kej takega vidit, svoje kazat je pa sramota......pa otroška sobica...kaj bi dala da bi jo lahko uredila za otroka, pa je ne morem, ker je nimam kje.....in ve imate vse tko lepo zrihtano...pri nas pa...mah
no in ta denar ki ste ga ve vložile v to...je meni ostal, ve mate kej za pokazat, jaz pa nč......

pa ne me narobe razumet....vesela sem za vas in upam da pridem kdaj do tega

Neposredna povezava do sporočila: 3645
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 12:50:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
16.12.2008 12:52:11   
metuljcek321
rebeca, thanks za namig o koledarjih na imikimiju. Pa user posted image  user posted image  za komentar o zvezdicah pri 3jemi ... ti, ti, ti ... mah, se zgodi, clovek mora dat iz sebe, drgac je sam se slabsuser posted image  user posted image  Rebeca, ti si se pa ful poboljsala, moram rect - pridnauser posted image

Vendelina je meni zakon, Ivacic pa tudi. In seveda kulinarika.

3jemi, a ti bi mene kar vikat zacelauser posted image ? Ni treba, ni treba, res.

Majuska, jaz jem vso zelenjavo, tudi Anji bom dala za testirat vse okuse ... k bom enkrat zacela z GH ... upam, da ji bo vsec!

lili, hvala za pohvale za PhD & za novicke s sveta slavnih, ki vam jih tu in tam dostavim free of chargeuser posted image  user posted image  user posted image  - jaz to obozujem in vsak dan cekiram www.people.com ter www.justjared.com ... meni sta ti dve strani oh so cool! Sen rada na tekocem, kaj dogaja v svetu filma, glasbe, mode & slavnih nasploh.
mirjam, a si kaj bolje? user posted image user posted image user posted image  zate, pa se za Tea, za GR (da bo dons boljsa noc!), za lex (maricka, se pred lastno bajto avto ni vec varen al kajuser posted image  user posted image user posted image  user posted image  ... grozljivka ... in da nekateri ze vozicke zaklepajo - pa kam gre ta svet?), za 24julij/Laro & vse ostale, k vas ali pa malcke kaj matra!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
16.12.2008 12:53:53   
metuljcek321

user posted image  Miranu za sedenje!

user posted image  za uspesne preglede pri P in lepe mere!

user posted image  Tims za preselitev!

user posted image  ilaticinemu mozu za romantiko!

user posted image  lunici za kuharski maraton. In za knigico - cetrtek, petek, whatever, kmalu bo, bos videla. Meni je cist vseeno al decembra al januarja ... ko bo, bo. Tiskarji, zalozniki, itd. majo itak vedno tezave z roki!

user posted image  karameli za ponudbo s knjigami. A si ze kaj nabavljala za julijke?

user posted image  Nejcu, k je tko hitro in brez tezav skenslal nocno plenicko! Take rabmo! Bravo!!!

user posted image  Almera, za deklico v zlahti. Ze ves ime?

user posted image  sasi za zobek!

user posted image  pigamini Maji, k je bolje!

user posted image  za nice pics Bozickov!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 12:55:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
16.12.2008 12:57:20   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

No, ko smo pri tem, da poročam o naši prvi GH. Sem ji dala kuhan korenček.

blacky - sej še nismo 15.1.2009 user posted image user posted image

a še katera ni dala GH?

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?