3jeMi
|
mojcek... ... žlahta je strgana plahta če malo potuhtam, ti lahko par cvetk napišem iz moje familije... prvo je pokronala moja babica, ko je mojemu očetu ene 20 let nazaj rekla, da ga je rodila samo zato, ker je režim tako zahteval od nje , kljub temu, da je fotr danes star 60 let, te besede še vedno bolijo. Ta drugo je ustrelil moj brat, ki je k fotru hodil fehtat denar, ko je le-ta ležal na intenzivni negi s poškodbami glave. Niti enkrat ni vprašal, če oče kaj potrebuje, samo fehtal je denar. Ko sem ga na to opomnila, mi je pa rekel, da ne ve, če se mu še splača k fotru hodt. Še zdaj se pojavi samo, ko kaj potrebuje. Vozi, miško, da te ne vidim. In ta najnovejši cvetki sta moja teta in sestrična. Sestrična je sedaj noseča in so se kar naenkrat nenapovedano pojavili k moji mami na obisk. Obe vesta, da imamo dva črmljčka, pa nista ne sestri ne meni premogli izrečt čestitke. Zdaj pa, ker sestrična, ki ji gre v življenju precej bolje kot nama s sestro, nima veliko prijateljic, smo pa mi dobri, če bi jim kaj za dete dali. Za otroke vedno s srcem damo, samo naju s sestro je ta odnos tako razjezil, da raje cunjice in vse kar ne rabiva odneseva družini, ki to res potrebuje. Res, hvala lepa za rože. Sva se pa odločili, da bova nekoliko boljše od njih in jim ob rojstvu vseeno poslali čestitko, in ko bo otrok na svetu, bo deležen najine prijaznosti in ljubezni, tako kot jo izkazujeva do vseh drugih otrok. glu3x... ... upam, da so stroj vsaj danes pripeljali... glede porodniške in službe... ah, kako mi je lepo doma, ker vem kako je v službi, menda cela štala... a, kaj čmo, vedno je bilo tako, ko se je vlada zamenjala, zakaj ne bi bilo še sedaj... mimogrede, v službo s tamali sploh še nisem šla, me ne vleče spljoh. HD... midva imava skupni račun, na katerega vsak mesece od plače nakaževa denar in s tega plačujeva položnice, kupujeva hrano in zadnje čase tudi stvari za tamalega. Koliko kdo nakaže pa moj določi, pa ponavadi jaz manj, ker imam manjše dohodke od njega. Samo potem jaz iz slabe vesti za tamalega iz svojega denarja kaj kupim, moj pa nori. Večji nakupi pa vsak pol iz vsak svojih prihrankov (kva je pa to za en stavk ). zapravljivost... jaz sem bolj ahtimirki, mojemu pa včasih ni bil problem bit full v minusu... odkar je pa Lovro kle, je pa očka na mestu... skrbi, da družini ne bo manjkalo denarja. lunica... slike iz otroštva... ja, potlej morem pa mami zaposlit, da pobrska, kje ima slike... po moje bo prej najdla moj pramen las in prve zobke, kot pa kako sliko. majuska... jaz mu bom dala za poskusit kakšno stvar, ki je jaz ne maram, kaj pa vem, lahko, da bo pa njemu všeč... jaz recimo ne maram špeha, njemu bo pa teknil... aja, ti si spraševala za zelenjavo... ah, saj je isto, samo, da je predelana zelenjava AAAAAAA... mali je že skoraj do kuhinje v rikverc prilezel... alo, kam greš?... čakte, morem sledit kapljicam sline... a, evo ga, sem ga že najdla... ajde, lepo nazaj na igralno podlogo, priden... IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Kuhanje - pri meni tudi Vendelina rula... Sicer pa sem obsedena s kuharskimi knjigami in recepti, samo zbiram in zbiram, jih imam na tisoče. Potem pa kuham stalno eno in isto. hmmm... a si ti jaz? Imam full receptov, kulinariko prečekiram pred RR-jem, kuham pa eno in isto karnaprej. lex, neboglasnica, glu3x, mirjam80, ilatic, liju, netki... in delitev del v gospodinjstvu... včasih mi mojega uspe nahecat, da posesa, kar je več, ga pa že vse boli... kuhanje? kaj je že to?... pač tega ni nikol rabil delat...mu pa ni problem pomirkat malega, da jaz pospravim in skuham... tudi to nekaj velja, a ne to je za enkrat to... zdaj morem pa mojega polžka slinarja poštimat...
|