|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 12:58:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
   RE: Julijske čveke '08 V. del
16.12.2008 13:01:29   
Anonimen
jooj, včeraj smo bli na božičku in danes dobim slikice:

ena najlepših slikic bi bla, vsi trije gor in slikce zgledajo takole:

user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa sej mi kr pašejo dvojna usta in 4 oči ane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3652
16.12.2008 13:02:56   
ilatic
HEJ, HEJ LUBLANČANKE...
se pred prazniki še kaj vidimo? Zimska časti tortice

JA. V petek sem v LJ, tam okrog 11h  bom imela čas.

Neposredna povezava do sporočila: 3653
16.12.2008 13:06:29   
metuljcek321
gospodinjska opravila - vecinoma moja domena, on ima cez brisanje po tleh, pomivanje posode, skrb za garazo, vcasih kaj skuha, je pa glavni za vso stromarijo, ogrevalne reci (cisto sam je naredil kolektorje za vodo, sprogramiral termostate, ... skratka cist vse za to), beljenje, izboljsave - same veste, da je v hisi zmeraj delo, itd. Je priden. In zelo rocen ... naredil preso za grozdje, susilnico sadja, surf, obnovil jadrnico od a do z, sesil jadro, ... in se milijon reci - to so njegovi projekti, k jih nikol ne zmanjkauser posted image  Sam casa pa muuser posted image  user posted image  user posted image

finance - vse je skupno in gre iz skupne malhe. Sva pa oba zelo varcna in to je v danasnjih cajtih odlicno ... sej grejo cene gor, da se sledit ne mores - ludnica. Res si zelim, da bi tudi meni uspelo ta malo navadit, da ceni denar in ne razsipava z njim - to je vredno tisockrat vec, k ce mas 2 x vecjo placo, pa jo sfrckas.

netki, pocasi se dalec pride ... verjamem, da ti je tezko gledati noro lepe slikice prekrasnih stanovanj, a verjemi, tudi sama bos nekoc imela nekaj svojega - skromno, razskosno, it doesn't really matter, samo, da je to tvoj koticek, poln ljubezni, topline, razumevanja --- kraj, kamor se vedno znova rada vracas - DOM z veliko zacetnico! Pa navsezadnje - to je lahko tudi tu, kjer ste zdaj. Pohistvo je samo pohistvo, dom je mnogo vec!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 13:09:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 13:13:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3656
16.12.2008 13:13:36   
metuljcek321
miting v Lj - petek zveni fajn. 11.00, gremo spet mal zaplavat Po vodo?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3657
16.12.2008 13:15:57   
metuljcek321
netki, jaz se nisem dala GH. Se mal bom pocakala ...

Aja, tiste, k ste na FB, glihkar sem dala gor fotkice od Rima, kjer sva se z mojim potepala lani poleti. Je blo zlo lepouser posted image

Zdaj pa moram it - Anja bo jedla kosilo - porcijo Aptamilcka ... yummy!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3658
16.12.2008 13:16:09   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

No, ko smo pri tem, da poročam o naši prvi GH. Sem ji dala kuhan korenček.

blacky - sej še nismo 15.1.2009 user posted image user posted image

a še katera ni dala GH?

Jaz. user posted image V bistvu je dobila samo malo jabolčnega soka.
Liju iz centra smo.
Skupni stroški so grooooozni. Približno 1000eur. Tj položnice (staninvest, vrtec, mbt, elektro)+kreda za stanovanje. Lani sma še šparala odkar pa  smo si podstrešje začeli rihtat pa ves denar vržemo v to. Tudi kar je bilo našparanega je šlo v dile. Najprej za streho, izolacijo, pohištvo,...To je naložba za najine otroke. To je varčevanje. Vsak ima svojo novo  sobo, svoja vrata od sobe, toplo posteljo, imamo veliko kopalnico z bano (prej smo imeli malo lukjno s tušem),...Se mi zdi da imata veliko več kot jaz, ko sem bila toliko stara.
Hrana nas mesečno pride cca. 200eur. Pa plenice+kozmetika+čistila še kakšnih dodatnih 100eur. Joj, tega ne računam. Nikoli. Toliko pač porabimo, da živimo. Nimamo luxuza. Nismo pa tudi ne lačni.
Torej se dobimo v petek v EP?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 13:16:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
16.12.2008 13:17:36   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

netki, pocasi se dalec pride ... verjamem, da ti je tezko gledati noro lepe slikice prekrasnih stanovanj, a verjemi, tudi sama bos nekoc imela nekaj svojega - skromno, razskosno, it doesn't really matter, samo, da je to tvoj koticek, poln ljubezni, topline, razumevanja --- kraj, kamor se vedno znova rada vracas - DOM z veliko zacetnico! Pa navsezadnje - to je lahko tudi tu, kjer ste zdaj. Pohistvo je samo pohistvo, dom je mnogo vec!

Evo, jaz isto mislim. user posted image Zelo lepo napisano.

Neposredna povezava do sporočila: 3661
16.12.2008 13:17:50   
metuljcek321
Ups, Pod vodo sem misnla, seveda ...

EP = kaj? Pod vodo je v CP ...

(author unknown)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
16.12.2008 13:20:39   
3jeMi

netki, jaz se nisem dala GH. Se mal bom pocakala ...

Aja, tiste, k ste na FB, glihkar sem dala gor fotkice od Rima, kjer sva se z mojim potepala lani poleti. Je blo zlo lepouser posted image

Zdaj pa moram it - Anja bo jedla kosilo - porcijo Aptamilcka ... yummy!

Anja... dober tek... najmi, naj ti tekne!

eno tupi glupi vprašanje... kako pa pridem do tvojega FB?... FB se mi ne dopade kaj dosti, sam fotke od Rima bi pa full rada videla.

Neposredna povezava do sporočila: 3663
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 13:21:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 13:23:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3665
16.12.2008 13:23:53   
frutka_
EP- E uroPark

Neposredna povezava do sporočila: 3666
16.12.2008 13:26:21   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mam ful osebno vprašanje za vas...če ne želite ne rabite odgovorit...kako imate doma urejene finance?? skupen račun, vsak svoj račun, ko enmu zmanjka trošita od drugega? strogo ločeni računi???

mi2 imava vsak svoj racun,ves cas odkar sva skupaj in tudi po poroki je tko ostalo,glede placevanja ima on cez poloznice jaz pa trgovino in mleko za laro pa njene potrebscine,pa ati tudi prispeva kdaj si pomagava ce so pa skupne stvari za stanovanje si pa nekako deliva
jkljiojujj  no tole lara se posilja pozdraveuser posted image
blacky ja pol me pa kar dodaj na seznam za hujsanje ma jaz ne vem sladkemu se odrect ce mi pa zadnje case tolj pase user posted image samo sem pred leti ze furala locevalno pa ce mi je takrat ratal mi bo tud zdej,samo u glavi mi mora kliknt tko k mi ja takat.Ja glede miksanja to pa res ne mores pretlacit svezega korenjcka,jaz ji svezega se nisem dala, pomoje svezega pa pol lahko naribas na drobno pa se sokec lahko pol stisnes iz njega
mirjam sesta bolezen se prinasa kaplicno tako da jo otrok lahko dobi u vrtcu,inkubacijska doba je tudi do 17 dni predno ti izbruhne pokaze se z vnetjem zgornjih dihalnih poti, pa z visoko vrocino tudi nad 39 stopinj,ki traja tri dni potem vrocina pade inapridejo pikice,take kot pri skrlatinki,pike tudi trajajo tri dni in nekaj takega tudi izginjajo
bom nasla link za use mamice ki jih to lahko se caka,mi imamo danes tretji dan izpuscaje tako da boguhvala je ze za nami,samo se apetit pocasa prihaja
http://otrocarije.blogspot.com/2008/03/esta-bolezen-exanthem-subitum-roseola.html

ŠESTA BOLEZEN (Exanthem subitum, Roseola infantum)

Je akutna virusna bolezen majhnih otrok. Najpogosteje otroci zbolijo spomladi in jeseni.

Inkubacijska doba je običajno od 7-14 dni.

Bolezen se začne z nenadnim povišanjem telesne temperature (tudi do 40° C). Pojavijo se lahko znaki vnetja zgornih dihalnih poti.
Temperatura ostaja visoka 3 dni, nato pade na normalno. Ob padcu temperature se pojavi rdeč izpuščaj (lahko redče pikice) po celem trupu in udih.Ko se izpuščaj pojavi otrok ni več kužen. Otrok se pri tem dobro počuti in zdi sem kot da se je z izbruhom izpuščaja bolezen pozdravila. Po 2 deh izpuščaj izgine ker pomeni, da je otrok zdrav.

Zdravljenje
Ob visoki telesni temperaturi dajemo otroku veliko tekočine, zdravila za zniževanje vročine, mlačne kopeli.

ilaticuser posted image zate,ce rabis pomoc kar povej ti bomo use pomagale sem prebrala glede bozicka,ne povej mali da ga ni,ker pomoje ji je to nekaj najlepsega,daj bomo ti magar me skupaj pomagale,ce se zmenimo pa skupaj stopimo.Ne mislim nikakersne miloscine ,da ne bos zamerla ampak tudi bilokaksna pomoc ali usluga

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

stroškov jz ne bom skupi potegnila. me bo kap . preveč jih je v vsakem primeru .

mam pa eno idejo - lunica je rekla, za prispevke po 10€. jaz pa predlagam, da tiste, ki imate kakšne igrače viška, podarite mamici, ki letos ne bo mogla kupit božička za otroke.
jaz osebno nimam nobenih igrač od prej, ker je Živa prvi otrok, dam pa z veseljem bon za par evrov za BC, da mamica nekaj malega izbere za otročka.
kaj pravite?

jaz sem za stvar,tudi sama nimam glih veliko,ampak sem zato da se pomaga

pa se nekaj sem se spomnila.imamo par sandalckov od cicibana pa neke copatke, so bli zelo malo noseni,mi jih je dala prijateljica,pa ce katera ki ima vecjo stisko potrebuje mi naj kar poslje ZS pa ji posljem al pa ce se dobimo se lahko use zmenimo,caakaj grem pogledat kolk so stevilka dvoji sandalcki so st. 23, copatki dvoji so 22 eni pa 26,ce bi katera potrebovala naj se javi

Neposredna povezava do sporočila: 3667
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 13:26:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
16.12.2008 13:26:59   
24julij
uuuhuhu tolk doli mi pa se nikol ni ratal-post mislimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
16.12.2008 13:27:30   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Evo, jaz isto mislim. user posted image Zelo lepo napisano.

hvala hvala

sej ni poanta v pohištvu...to je blo novo....ampak o prostorih ki so nikakvi....premalo placa, vse natrpano, nč skup ne paše.....

pa ne sanjam o vili ampak o mali hiški in stran od tašče....že če to dosežemo bomo zelo veseli......dokler pa bomo živeli pod isto streho s taščo, ne bomo srečni, pa naj se imamo še tako radi.....ker nam tega enostavno ne privoščijo

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
16.12.2008 13:30:02   
netki
lunica....kdo je to slikal

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 13:30:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3672
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 13:31:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3673
16.12.2008 13:31:22   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Hja, ali ima katera še občutek, da piše neke vrste dnevnik vsak dan tu gor?

jaz sem bila včasih ful dejavna na Majčicah 2006. zdej se mi sicer ne da več, ker jih je od vse množice ostao samo pribl. 5 user posted image

okej, pa to ni point. hotela sem povedat, da zdaj berem to temo in primerjam kaj sem v tej starosti dajala Zarji jest user posted image  prav paše mi, da malo preberem, ker sem že vse pozabila - svojih zapiskov si pa tudi nisem delala.

tole mi pa ni nč jasno.......neboglasnica kaj si mislila s tem....pozitivno al negativno'

Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 13:31:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?