|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
16.12.2008 9:37:32   
Anonimen
jutro!

ilatic, seveda bo božiček.

bomo že skupaj nabrale za darilo. Kaj si želi? evo daj mi pošlji trr prosim, ti nakažem 10 e, pa še katera bo primaknila pa bo!

aja pa a maš kakega manjšega otroka? sem pozabla, dobiš še mojo knjigico, podarim.

še maaaaal pa bo božiiiiiiič, jupiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 16.12.2008 9:41:24 >

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
16.12.2008 9:38:53   
Anonimen
uf, dobim zdaj sms, da me čakajo pred vrati oblačila za lukca, letim pogledat user posted image od zlate sosede! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 16.12.2008 9:41:32 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 9:44:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
16.12.2008 9:45:44   
ilatic
bomo že skupaj nabrale za darilo. Kaj si želi? evo daj mi pošlji trr prosim, ti nakažem 10 e, pa še katera bo primaknila pa bo!

Zlata si zdaj pa jokam. Ne to ni res potrebno. Hvala vseeno. V vseh letih kar pomnim nisem nikoli ničer prosila, vedno sem sama rešila problem tudi zdaj ga bom. Samo hudo mi je pa moram malo pojamrat ker nikoli ne. Vedno bit povsod nasmejan je tako težko, ko pa vendar ti je hudo.
Prav letos mi je Iris domov prinesla list za regrasirano prehrano in pravi: mami a veš da mam lahko zastonj malico če to izpolniš (ker je pač vedela da imamo krizo). Tko mi je bilo hudo. In sem rekla o ne lubica, to pa ne. Dokler sem zdrava hvalabogu bom svoje stroške sama krila. Bomo že. HB res da smo zdravi!!!!!!!!!!!

Lunica še enkrat hvala nikoli te ne pozabim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
16.12.2008 9:46:12   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

jz bi te prosla za njih? razen če te je že katera druga prosla. kam jih pa nalimam?
a zbiraš kraljetvo živali 2008?

moj naslov
saša cilenšek
rakovlje 52
3314 braslovče

lp,hvala

jaz jih imam malo... 6, ampak za začetek bo... upam, da mi uspe še danes poslat user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
16.12.2008 9:46:32   
Anonimen
ilatic ZS maš

zdej pa pičimmmm lukec joka user posted image

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
16.12.2008 9:55:47   
lili3
finance: midva imava približno 350 EUR stroškov za hišo, zdaj pozimi je malo več zaradi kurjave (plin se je ful podražal), jaz pa plačujem še kredit za avto. Komaj čakam da se ga znebim.

gospodinjstvo: moj mi pomaga, kolikor lahko. Ponavadi on posesa in prah pobriše, pa kdaj posodo pomije, kuham, perem in likam pa jaz.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
16.12.2008 10:11:03   
liju
Ilatic:se mi resnično smilišuser posted image user posted image Za tebe in tvoje najbližjeuser posted image user posted image  Samo da ste zdravi, res.
Vem pa da vam ni lahko, ker sama vidim pri nas kako jeuser posted image  Tudi naše babice in dedki ne bojo dobili snežnih krogelj, kot sem prvo načrtovala, bojo pa dobili božični čaj, 2 šalci (za vsakega 1) in zraven paketek keksov, ki jih boma z Ninotom pekla. user posted image  Pa povečane slikice od malih2 in to je touser posted image  Nino bo dobil oblačila, ker jih rabi, Žan pa stol za hranjenje, ker ga tudi rabi, nema želja letosuser posted image  

blacky:ja saj jaz nisem niti pisala, še kerditne kartice, katera znaša 450€ ta mesecuser posted image user posted image  Sma prejšnji mesec kupla zimske gume in se zaj***** do konca, sma mislila, da bo moj vsaj dobil božičnico tako kot treba, obljubljali 1000€ neto, na koncu da sploh ne povem 200€ netouser posted image user posted image , še niti gum nimama pokritih, kaj še le kaj drugegauser posted image  Pri nas pa dajo itak bone, samo vprašanje koliko bo letosuser posted image  Pa če sploh bouser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
16.12.2008 10:19:20   
netki
blacky......kako nama znese da dajeva na varčevalni račun?????
tkole je.....živimo malo drugače od vas vseh tukaj po moje.....smo v luknji pod taščo, stroške imamo itak minimalne, vse na isti števec in plačuje tašča, zraven ne dajem ker sem rekla da potem imam raje da ločimo položnice, zato ker ona plačuje štrom za 4 objekte....in zdej naj jaz plačam pol....ni šans, ker je naša poraba kapljica v morje. Vse kar imava od položnic je zavarovanje, telefon in rentno varčevanje. Doma imamo vso zelenjavo (imam sama vrt), meso, mami mi velikokrat da kosilo, kaj kupi v trgovini (zlata mami), v trgovini kupim le drobnarije....oblačila za otroka mi da ena kolegica, kupim nekaj samo ker se ne morem upreti.....ostali stroški so če tu pa tam kaj vzamema na trajnik ali na obroke.

in zdej boste rekle da živimo v luksuzu....ja če bi imela oba po 1000 eur plače....tko pa imava eno plačo in kar jaz dobim od socialne ker sem brez službe.....aja pa tista ena plača je med 700 in 800 eur......na računa dava tudi do 300 eur, včasih pa nič...odvisno...

ampak kaj mi pomeni tisti denar na računu, če ga nikoli ne bo dovolj da gremo na svoje, da si uredimo svoj dom, da zaživimo kot prava družina......midva naivno nalagava denar, ampak same veste kolko rabiš za eno majhno hiško, stanovanje.......še dolgo bo treba varčevati in pri tem nama vsaj starši pomagajo kot sem že napisala. Veliko raje bi imela hiško in se preživljala sama ampak kaj ko ne gre.....najbolj od vsega pa si želim službo!!!!

tudi nam kdaj zaškripa, ko je plača slaba in ko je veliko stroškov in ne pridemo skoz......ampak vseeno punce jaz vas občudujem da se znajdete pri tako velikih stroških,,,,svaka vam čast, ampak kar je treba je treba....nekako je treba priti čez mesec

torej šparamo izključno zato, da gremo na svoje enkrat...

no evo zdej sem se pa razpisala, ampak bolje to kot pa da me katera narobe razume

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
16.12.2008 10:28:48   
Majuska
'jutro pupe,

kako gre? Mi smo danes vstali okoli 8h, čeprav se mi je še ful spalo ... evo malček nadaljuje spanje pravičnega, čeprav se je prej ful motovilil ... upam, da bom  utegnila še kavico spit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, ja, jaz bom ji dala tudi brokoli in brstični ohrovt, pa ju jaz ne maram, recimo.user posted image

Zanimivo, da nas kar nekaj ne mara brokolija ... no, ga jem, ampak bolj malo, ker mi okus ni všeč. Brstični ohrovt imam pa rada user posted image Moj dragi je namreč ful zbirčen glede zelenjave, upam da bo mali bolj po meni.

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Hja, ali ima katera še občutek, da piše neke vrste dnevnik vsak dan tu gor?

že skoz user posted image

Ej a katera res piše dnevnik? A bi sploh imele čas za to? 

Gospodinjstvo - čez teden kuham jaz, za vikend večinoma mož. Včasih posesa in pospravi postelje, pranje in likanje imam jaz čez. Na srečo imamo pomivalca, drugače bi to imela jaz čez, moj namreč ful ne mara posode pomivat. Čiščenje stanovanja je tudi moja skrb. Sicer pa je dragi zelo spreten pri kakih popravilih, pa itak je štromar, tako da se ve ... v šoping greva pa oba rada user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 10:41:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 10:44:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
16.12.2008 11:03:42   
lex
dobro jutro - uh mate hudo temouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

netki jaz te popolnoma razumem.

Na srečo živiva pri njegovih in dokler hiša ne bo tako daleč da se vseliva imama ta problem rešen. se je že zgodlilo, da sem mamo prosila ko je šla glih v hofer, da mi prinese plenice zraven in jih valda ni računala. midve z mamo imava to poštimano tako, da včasih kaj jaz kupim pa njej vstran dam včasih pa ona (kako meso, pa ko kosilo kuham za delavce ji dam za brata - če pride glih iz službe,....) oblačila, sem ful vesela če jih le kje dobim, zakaj pa bi morali nosit vse novo?

moji trajniki -
750€ kredit za hišo+ avto (ta je tako minimalen, da se ne splača govorit proti unmu za bajto)
65€ elektrika (za tukaj in za na parceli - imamo tukaj svojo elektriko, ker se mi ne da ašče poslušat kolk bi ona pol za nas dala za elektriko)
70€ vrtec (to je od letos ko je tam še Alina in ko smo 5 članska družina, drugače sva plačevala 126€ kar je v naši občini skoraj največ - ja naša občina da polovico vsakemu zravenuser posted image )
40€ telefon - nimam pojma kaj delam, ker ima moj službenega. morem it na neki drug paketuser posted image
130€ ogrevanje - nafta
11€ kabelska
100€ razna zavarovanja (samo najina od otrok plačuje tašča, ker jim je to podarila za rojstvo)
pa še kakšna drobnarija

in zdaj me je še diners malo vžgal, ker sva pri prejšnji plači imela še neke delavce za plačat, tak da morem še tam dat 260€ in karanta 80€ (to ima pa dragi, pa bi mu jo včasih najraje vstran vzelauser posted image )

za hrano, plenice in vse ostalo (razni čevlji,....) nama ostane cca 1000€ ki pa včasih kar izpuhtijo.

ilatic user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3613
16.12.2008 11:13:15   
Anonimen
ma jaz tut tko mislim, enkrat zagusti enemu, drugič durgemu, meni ste pomagale pri knjigi, pomagamo si z besedami, si pošiljamo zdravila, dajemo prevoze, denar ni nobena druga kategorija, pač lepa gesta prijateljic.

midva bova zdej eni družini nakupla za čez praznike ful živil, takih osnovnih, pa vem da bo sreča in veselje in se mi ne zdi to nič slabega. mislim, za prejet.

zdej to čist splošno govorim, ne zate ilatic, ker itak tvojo željo spoštujem.

če pa se vseeno odločiš, pa bom fuuul vesela, če bom lahko pomagala.

jaz pač čutim neko pripadnost tu, ker so skor vse punce, ki redno sodelujejo pomagale meni pri knjigi in pač včasih skor pretiravam v tem, da bi jst pomagala drugim.

priznam, rada bi da bi tudi tvoja mala dobila darilo, ampak tudi čez kak mesec ga bo vesela! brez skrbi!

glavno, da ste zdravi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
16.12.2008 11:15:18   
lex
gospodinjstvo - čez poletje sem sama za vse, ker je on na bajti, pozimi pa skupaj oz. pač kateremu gre prej kaj na jetra sčistiva tako je bilo tud pred bajto v toplejših mesecih. kuham jaz, prav tako perem in likam (to mi je samo 1x plenice zlikal, nima nekega jakega interesa) meni bolj paše če vzame otrok in grejo na igišče jaz mam pa mir

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
16.12.2008 11:20:49   
Anonimen
gospodinjstvo pri nama:

-smeti skupaj zberem jaz iz vseh vrečk v ta veliko, nosi dol on.
-kuham 90% jaz, včasih on, včasih skupaj (recimo jaz prilogo, on meso)
- sesanje ma v 90% on
- perilo, on da čez vikend prat, jaz čez teden, obešam večinoma jaz
- likam jaz (ok nobeden trenutno) user posted image user posted image user posted image sam za sproti, sej to sem že večkrat povedala hihi
- kuhinja pospravljanje, posoda to delam jaz
- nabava on, ali pa skupaj
- prah jaz
- pol so pa še ostale stvari ki jih mava pol pol

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
16.12.2008 11:32:07   
ilatic
mam pa eno idejo - lunica je rekla, za prispevke po 10€. jaz pa predlagam, da tiste, ki imate kakšne igrače viška, podarite mamici, ki letos ne bo mogla kupit božička za otroke.
jaz osebno nimam nobenih igrač od prej, ker je Živa prvi otrok, dam pa z veseljem bon za par evrov za BC, da mamica nekaj malega izbere za otročka.
kaj pravite?

Punce moje zlate. Res ne rabite nič. Gre se za to da smo navajeni na nek standart in imamjo moje punce igrač polno sobo. Gre se za to da letos je kriza in božiček ne bo prinesu kar si želijo vsi trije. S starejšo ki že ve da božička ni si je zaželela kavbojke ki jih tako mormo kupi. Problem ja mlajša ki kar piše pisma in seznam za znoret. Bom govorila z njo da naj si pač letos izbere samo eno igračo ker je tud pri božičku kriza pa je. Verjetno ji bom namignila naPC igrico od kung fu pande ki stane samo nekaj eurov. Bo že kakšna položnica počakala pa bo. Saj bo boljše. Moj dragi itak dela od jutra do večera, najbolj žal mi je ker njega ne morem obdarovat, ker je res priden. Njega bi obdarovala z 14 dnevnim dopustom!!! Da bi vsaj malo bil pri nas doma.

Punce res se mogla sam mal pojamrat!!! Zlate ste. Povsod so kje kakšni problemi. Pri nas so HB samo finančni in raje vidim to kot pa da bi bilo z zdravjem kaj narobe. Denar se HB da še zaslužit.

RADA VAS IMAM!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3617
16.12.2008 11:34:26   
Anonimen
ja ilatic, tudi božiček ma probleme z recesijo user posted image user posted image user posted image

mali spančka, jaz pa upam, da bo trajalo vsaj eno uro user posted image

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
16.12.2008 11:37:08   
Anonimen
ma kje ste vseee

aja sonček je, se vidi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
16.12.2008 11:43:51   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

ma kje ste vseee

aja sonček je, se vidi user posted image

kje maš ti sonček????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
16.12.2008 11:45:01   
Netta

ilatic - ravno tole sem hotla predlagat...z veseljem, samo da bo mala vesela. pa ne ji povedat za božička, se mi zdi da je to tak udarec za otroka. pošlji mi naslov na zs.

jej, zdaj pa vidim da si že odgovorila. pa saj to ne prosiš zase...to je za tvoje otročičeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
16.12.2008 11:48:51   
Anonimen
netki, če maš ljubezen v srcu, vidiš sonce in... zezam se, menda sem res slabo pogledala user posted image

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3622
16.12.2008 11:50:41   
Anonimen
joj polno me je tle... user posted image

no sej zdej pa jst rabim kako lepo misel, ker mam ful bad filing okol knjige, OBLJUBLJENO je blo v četrtek, sam nič me ne kliče in... zdejle jo bom poklicala, kr tišči me v prsih, vsi me kličejo, pišejo kdaj bo, vsem govorim v četrtek...

če ne bo... bi si kak štrik sposodla, kak močan, če ma katera user posted image

ok zdej se zezam, sam me je res tsrah, da nism dva dni spala tut zarad tega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
16.12.2008 11:52:28   
ilatic
Žal pri nas rosi!! Pa sem vseeno po dolgem času šla malo z Tarikom na sprehod. Tako mu je pasalo da me je kar sram da nisem šla z njim ven že več kot en teden. V 10 min je zaspal in to brez dude. Škoda da nimam balkona tko kot Almera, ker ko sem ga notri pripeljala se je zbudil ko sem ga slekla. Ga bom še pol malo peljala zdaj morm kuhat matevža in pečenice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
16.12.2008 11:55:45   
Netta
netkiuser posted image user posted image ti želim da po porodniški čimprej najdeš službo. sicer pa vsaka čast da vama sploh uspe kaj privarčevati...to je danes fullllll težkouser posted image ogromno odpovedovanja in skromno življenje pa gre kajne?

mam pa eno idejo - lunica je rekla, za prispevke po 10€. jaz pa predlagam, da tiste, ki imate kakšne igrače viška, podarite mamici, ki letos ne bo mogla kupit božička za otroke.
jaz osebno nimam nobenih igrač od prej, ker je Živa prvi otrok, dam pa z veseljem bon za par evrov za BC, da mamica nekaj malega izbere za otročka.
kaj pravite?

mojcek ,super, tudi jaz mam še bone za BC...

gospodinjstvo - imava tudi midva kar nekak pol pol razdeljeno...no sedaj je prevagalo na mojo stran, ker sem doma in mam več časa. drugače je pa ful priden...on pere in obeša, jaz likam, pa odnaša smeti, ko pucava stanovanje si ponavadi razdeliva prostore, pa če je kaj za popravit itak on to stori, ker sem jaz čist leva za takuser posted image

ah zdaj sproti berem in odgovarjam...ilatic šele zdaj vidim v čem je problem, hehe tudi moj nečak ima baje že seznam igrač za naslednjih 6 rojstnih dnevov zaželjenih. svakinja kar z očmi zavijauser posted image user posted image sicer je pa tak kot je lunica rekla, z vesljem pomagam , pa ne le tebi, ampak vsem tu gor za kakršni koli problemuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?