Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz bom kr popi.z.diti dobila SEm tako razočarana nad pamperskami, da tega ne znam opisat Sem šla v soboto v Kr v Mullerja, pa niso imeli njihovih plenic, tako da sem mogla vzeti pamperske, ker ni bilo drugih, saj je šla zagoga doma proti koncu. Pa sem že ne vem kolk krat rekla, da jih ne bom več kupila, ker sem bla vedno ful razočarana nad njimi. No in kaj se je spet naredilo. Zjutrej sem Manco preoblekla okrog 7.30 in je bila zdele ob pol 10ih čist mokra (plenica premočila, mokre žabice, body, trenirka) tolk sem jezna kdaj v vašem mullerju prihaja nova zaloga???, jst sem šla že parkrat v lj. pa sem ostala brez mleka, pol sem šla pa do prodajalke da mi pove kdaj dobivajo robo da ne hodim zastonj. Meni so mleko že večkrat prinesle iz skladišča. S Pamperskami iz Muellerja pa smo mi zadovoljni. Imamo pa že 4+, ker nam ostale premočijo, ker je količina lulanja prevelika za manjše plenice. Mleka je v KR vedno dovolj na polici, s plenicami je pa Jaz sem vzela 4 (mislim da je od 7-18kg), ker so se mi une zdele prevelike, pa bi blo najbrž res boljše, da bi tud jz vzela 4+ Jaz sedaj že menda en mesec uporabljam 4 +, pa od takrat še nisma bila skoz polulana. Je pa Videk tako siten danes, da ga moram samo po rokah vlačit, nimam pojma kaj mu je. Ga bom spat dala. meni se skoz bolj zdi, da naše hroščke deje tole kur.č.evo vreme naša je bila navajena poleti biti zunaj od zore do mraka, samo previjat sva se hodile notri. zdej sva pa skor cele dneve not in to naju obe prav ubija
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|