špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz bom kr popi.z.diti dobila SEm tako razočarana nad pamperskami, da tega ne znam opisat Sem šla v soboto v Kr v Mullerja, pa niso imeli njihovih plenic, tako da sem mogla vzeti pamperske, ker ni bilo drugih, saj je šla zagoga doma proti koncu. Pa sem že ne vem kolk krat rekla, da jih ne bom več kupila, ker sem bla vedno ful razočarana nad njimi. No in kaj se je spet naredilo. Zjutrej sem Manco preoblekla okrog 7.30 in je bila zdele ob pol 10ih čist mokra (plenica premočila, mokre žabice, body, trenirka) tolk sem jezna Upam, da si nisi naredila prevelike zaloge... IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sicer pa dobro jutro, ki je spet bolj tako tako. Naš lump je ponoči spet rogovilil in ni mogel spati - se je zbudil ene štirikrat - pa ne zaradi dojenja - pač mu ni bilo za spanje in je gledal kot sovica. Je bil pokoci med 0.15-1.40 in potem od 4-ih do pol petih IZVIRNO SPOROČILO: mafi ma za tamale bo lutkovna predstava, za večje bodo meli pa hišo eksperimentov, no saj take gužve ne bo Aha, zato so jih razdelili v dve skupini IZVIRNO SPOROČILO: kasso to noč sem pa tudi jaz sprobala, kaj to pomeni Oooo, suzy85, super, da si se javila IZVIRNO SPOROČILO: tana7 za sedaj moram pa Brino pohvalit - okoli 3.00 se zbudi, doji, pa potem okoli 6.00, nakar še malo zadrema do nekje malo pred 7.00 - ni sanjsko, ampak v primerjavi z nekaterimi hrošči, prav fino Pridna Brina Jooooj, Gregi je siten kot podrepna muha Zaspan je tako, da komaj gleda, ampak se z vsem štirimi upira spanju... Prejle je pojedel samo 100g sadja, več ni šlo, ker je čist fertik Že zjutraj ni bil kaj preveč priden za jest, moral bi se pošteno naspat Spal je pa od jutra do zdajle 5 minut!!!!!!!
|