Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:07:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurea kdaj naju bo pa najin mei tai razveselil? Saj res, to me je spomnilo na moje vprašanje Aurei: A maš kakšen link od krojev (načrtov) za tele mei tai-e? Če pa nimaš, pa te prosim da mi ga boš posodila za prerisat, ker ga bom dala tašči sešit. Obvlada to. Super tvoja tašča . Bo potem šivala za nas pa bosta še kaj zaslužile Ja, res bi se lahko kaj zmenile. Samo ona je frišna zeloooo zaposlena upokojenka. Drugače pa ima veliko dela že s šivanjem narodnih noš. Sej pravim, obvlada Nam boš potem pokazala, ko ti bo sešila, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:08:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A zdaj pa vidite ? Jeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:08:38
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, novih 10 strani, odkar sem ob pol osmih nehala brat *Tiana* in Soncnica Sandra ***, hvala vama za linka do vajinih albumov: krasne fotke Grem na hitro malo preletet poste, kaj dosti ne bom utegnila, ker je Gregi spal celih 45 minut, zdaj pa že teži... Ga ima , da si malo ohladim glavo. No mister G, je pa začel mal migat za nocojšnje spanje Tole pa kar podpišem. Jaz tudi podpišem in dodajam še nekaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:08:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A cucelj pa uporabim št.3? To ti pa ne vem povedat, bo Gal. Jaz sem šla postopoma iz 1 na 2 in potem na 3. Čaj še vedno pije po 2, AM pa po 3. Škoda, da te ne bo na srečanje imam še po en cucelj 1 in 2, pa bi ti 2 lahko dala, da bi probala kako bi šlo. Ma kaj kompliciram, saj je že velik dedec, daj mu 3 pa bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:09:23
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:09:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A zdaj pa vidite ? Jeeeeeeee Končno!!!!Vidimmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:09:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:10:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A cucelj pa uporabim št.3? To ti pa ne vem povedat, bo Gal. Jaz sem šla postopoma iz 1 na 2 in potem na 3. Čaj še vedno pije po 2, AM pa po 3. Škoda, da te ne bo na srečanje imam še po en cucelj 1 in 2, pa bi ti 2 lahko dala, da bi probala kako bi šlo. Ma kaj kompliciram, saj je že velik dedec, daj mu 3 pa bo. Moji se je ful nekaj zaletavalo. Se vidi, da je gospodična in da mora biti mala luknjica za pit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:10:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A cucelj pa uporabim št.3? To ti pa ne vem povedat, bo Gal. Jaz sem šla postopoma iz 1 na 2 in potem na 3. Čaj še vedno pije po 2, AM pa po 3. Škoda, da te ne bo na srečanje imam še po en cucelj 1 in 2, pa bi ti 2 lahko dala, da bi probala kako bi šlo. Ma kaj kompliciram, saj je že velik dedec, daj mu 3 pa bo. Hvala - čajčeka pijemo že z 2 ali 3, tak, da bom najprej poskusila z 2 in tako naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:11:09
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurea kdaj naju bo pa najin mei tai razveselil? Saj res, to me je spomnilo na moje vprašanje Aurei: A maš kakšen link od krojev (načrtov) za tele mei tai-e? Če pa nimaš, pa te prosim da mi ga boš posodila za prerisat, ker ga bom dala tašči sešit. Obvlada to. Super tvoja tašča . Bo potem šivala za nas pa bosta še kaj zaslužile Ja, res bi se lahko kaj zmenile. Samo ona je frišna zeloooo zaposlena upokojenka. Drugače pa ima veliko dela že s šivanjem narodnih noš. Sej pravim, obvlada Nam boš potem pokazala, ko ti bo sešila, a ne? Seveda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:11:12
|
|
|
|
barbaw
|
zato ne dobite daril
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:12:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw zato ne dobite daril kot bi mene slikal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:12:39
|
|
|
|
jana81
|
no prvi alarm sem že ugnala s čajem...zdej drugi bo dojenje, res jutr začenm z AM, ker tole me ubija, da se doji na 3 ure, včasih na 2, pa glih tolk da 5x potegne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:12:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw juhuhu... barbaw kdaj imate namen mene pobrat v soboto ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:12:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A cucelj pa uporabim št.3? To ti pa ne vem povedat, bo Gal. Jaz sem šla postopoma iz 1 na 2 in potem na 3. Čaj še vedno pije po 2, AM pa po 3. Škoda, da te ne bo na srečanje imam še po en cucelj 1 in 2, pa bi ti 2 lahko dala, da bi probala kako bi šlo. Ma kaj kompliciram, saj je že velik dedec, daj mu 3 pa bo. Moji se je ful nekaj zaletavalo. Se vidi, da je gospodična in da mora biti mala luknjica za pit. Moj ma sicer Avent, TT ni maral, ampak je enako kot pri Estrelli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:13:18
|
|
|
|
barbaw
|
multitasking RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:13:23
|
|
|
|
jana81
|
grem se mal osvežit pod tuš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:13:23
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, Anitka: -76 Sedaj se pa nobena več ne oglasi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:13:35
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A cucelj pa uporabim št.3? To ti pa ne vem povedat, bo Gal. Jaz sem šla postopoma iz 1 na 2 in potem na 3. Čaj še vedno pije po 2, AM pa po 3. Škoda, da te ne bo na srečanje imam še po en cucelj 1 in 2, pa bi ti 2 lahko dala, da bi probala kako bi šlo. Ma kaj kompliciram, saj je že velik dedec, daj mu 3 pa bo. Hvala - čajčeka pijemo že z 2 ali 3, tak, da bom najprej poskusila z 2 in tako naprej. Ja, potem bo pa 3 kar primerna, ker je mleko bolj gosto od čajčka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:13:58
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Koliko obrokov GH imajo vaši hroščki? 3GH+3AM No pri nas tudi nekako tako. Včasih nam rata imet 4GH+ 2AM. Men ne rata, ker noče jest mlečnih kaš uuuu, dobra tema glih to nucam jutri bo pojedla (predvidoma, glede na danes in včeraj) dopoldan sadje, za kosilo cvetača in nekaj, pa še okoli 17.00 riževa kašica (danes je pojedla za 75ml vode in 2 žlički riža), pred spanjem še dojenje, pa zjutraj recimo okoli 8.00 dojenje torej še enkrat ponoči dojenje ampak ona se doji nekje okoli 3.00 in spet okoli 6.00 to je 3x GH + 4 dojenja moj pravi, da bo na ta način zelo hitro bajsika ampak kaj naj naredim ji skenslam tisto okoli 6.00?? kako to vse uskladit? Sej ste na dobri poti. Sčasoma bo itak manj rabila dojenja, ker bo več dobila z GH. Bajsika pa ziher ne bo od tega. Mi smo na 3 GH + 2 AM + 1 dojenje (ponoči) in to zadnje moram pa res skenslat samo da se nauči pit!!! potem mi bo lažje, ker ne bom mislila, da je žejna pa res je zoprno, da se jaz odločam podnevi, kdaj se doji in ne ona ker še seda ne vem, kdaj je lačna - sama mi tega ne pokaže, vsaj ne na nek način, ki bi ga znala prebrat, ne joče ali kaj podobnega res čudno in potem ko je že toliko in toliko časa minilo in se mi zdi, da je malo zaspana, jo uspavam in potem se doji, ko na pol spi odstavila se bo očitno lahko samo še ponoči, ker podnevi se po moje itak sploh ne zadeva čisto, da se doji - čudno se sliši, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:14:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Potem sva bile pri ortoopedu v LJ, in Mančini kolki so sedaj BP IZVIRNO SPOROČILO: tana7 sem pa izvedela, končno, kdaj ima Brina EEG - me je skoraj kap šele 29. januarja baje je prej vse zasedeno in s 3. cepljenjem čakamo na izvid tega EEG!!!!!! tally, naš ima 5 obrokov GH, ker je AM popolnoma zavrnil, noče pa po flaški niti navadnega mleka. Anitka, za pridno sosedo. Pa še zate, da si uspela zlikat. IZVIRNO SPOROČILO: Taula Aja je jedla govedino ki naj bi bila po bioreso ok...katastrofa...pojedla je 8 žličk juhe....lise po nogah, ličku, mozolji po čelu, vratu jana81, saj zdaj bo Nejček bolje, boš videla edinaos, kaj pa je bilo pri zobarju?? Niti pod razno ne delam v zobozdravstvu IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* In pa, ja, res bi bilo lepo videt naše moške na porodniški. To bi bilo smeha Uf, bi se dedci hitro zjokali, vsaj moj Aja, dons smo imeli službenega dedka mraza, sem šla samo s taveliko in je prav pasalo. Je bilo prav fajn, obe sva uživali. Super Estrella*, mister G je najprej fajn bentil okrog malega, potem pa se je vdal v usodo... No, zdaj ga je že uspel nazaj uspavat, ampak vprašanje, kako dolgo bo trajalo... Neverjetno: na 90. strani sem vas ujela Sem pa skoraj zrabila tipko "Page down"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:14:32
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw multitasking RR huda in celo realna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:15:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no prvi alarm sem že ugnala s čajem...zdej drugi bo dojenje, res jutr začenm z AM, ker tole me ubija, da se doji na 3 ure, včasih na 2, pa glih tolk da 5x potegne. Jana naša me je tako je.b.č.k.la in sem naredila temu mućenju konec. Če ne zna pojest za en obrok, se tud valjala po zizi ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:15:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw multitasking RR Pa kje si ti to mene našla
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?