Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Sayuri, In Lovro in Zara se točno ve kdo je kdo! Mislim... A ne de. Tko, kot je maja rekla...točnose vidi, ker je fant in kater je punca. Oooo, Kaja Lina bo pa že pri frizerju . Saj ti ji moraš verjetno s feom sušit laske, al kako to izvedeš? Ja res se vidi, mislim nekateri so pa res smotani. In Zara je tvoja, ja je! Ja, jo moramo postriči, ker ji res jasje v učke silijo. Drugače pa ja, vsakič po kopanju ji moram lase pofenati. Jo dam kravce past in pofenam, za enkrat se še ne buni. Ampak zadaj ima res dolge, da ji kamot čopa naredim. Erin, revčica, saj bo. Do poroke bo vse mimo, saj veš kako pravijo Bella, bom slikala še danes, jutri pa itak Ryssa Anita, Nell VSE NAJBOLJŠE!! Erta, držim pesti! Vse bo o.k.!!!!! Tejkaz, za ljubosumno Evo! Anita, ko ravno o zobarju razlagaš, poznaš ti ali katera iz okolice Lj. kakšnega zobarja, ki še vzame kakšnega pacienta? Moja zobarka v Velenju je šla v pokoj, jaz pa nujno rabim novega, pa sem mamlo zmedena kam naj grem. Prosim, pomoč! In tudi osebnega zdravnika moram zamenjati! Tudi tu pomoč, če se da! Spali sva o.k. 22-3 pa 4.30 pikica in od 5 h jaz -7.30h , pikica še spi. Danes ob 15.30h imava pediatra. Sedaj ko se zbudi in se najeva bova pa malo jo ven mahnili. Obe pogrešava sprehod, pa tudi če bo