|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
15.12.2008 18:06:23   
tinka14
tejkaz, za kolko piškotov pa je te mase, za cel blok?user posted image sej verjetno lahk sam iz pol nardim, ne? sem tut js iskala en recept za piškotke. se mi ful da.
in vaša bivša hiška tudi zdej vem, kje je.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Neverjetno! Dobila klic iz ZD glede moje pritožbe. Me je klicala ena gospa, ki je hotela izvedeti vse, od načina, kako je prišlo do skrempljenega prsta, kako je izgledala tista sestra, ki je kri odvzela... Na koncu je rekla, da bodo zadevo raziskali in mi sporočili. Evo, ravno med pisanjem posta mi še enkrat zvoni telefon. Tokrat me je klical še direktor ZD, ki se mi je ful opravičeval za neljubi dogodek in tudi za to, da so se šele danes zganili pri reševanju zadeve, pa ga je zanimalo, če je prst že poceljen, pa menda so tudi na predšolski dispanzer poslali mojo pritožbo, da bodo ja vsi seznanjeni s tem, kaj se je zgodilo... No, še en klic, tokrat od glavne medicinske sestre v ZD... Skratka, moja pritožba je padla na plodna tla! 

bravo gajka!user posted image user posted image user posted image

neža, poznam to pot, sem največkrat tuki šla!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
15.12.2008 18:06:46   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Pa vsem čestitke za dopolnjene mini rojstne dneve!!user posted image user posted image

se pridružujem!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
15.12.2008 18:42:39   
mariane
No končno sem lahk skočla mal sem,je Alex gledal madagaskarja,pa jaz seveda zravenuser posted image .Tai se pa pri atiju carta.Kak sta hecna,ker sta oba brez lasuser posted image .Semuser posted image kar na nulo pošišalauser posted image .

Gajka-si jim pa dala vetrauser posted image user posted image user posted image
Erin-no vidiš da se da kar hitr zapravt tele evrčke,pa user posted image za darila.

Anita-dobro opravi pri zobarjuuser posted image ,to tudi mene še čaka.Zbiram pogum,da se naročim,ga že res lep čas nisem obiskalauser posted image .
tatly-čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image

Morem it ,grem Alexa gnat ven iz kuhinje mi sam sladkarije je,ja se vidi da je bolj po mamiuser posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
15.12.2008 18:47:02   
matejchi
sayuri a lahko črtka krtka vprašaš, kakšen program ima predviden to sredo ob 16.00?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
15.12.2008 19:14:21   
Vilika
Ohoj!

Anita
- kje pa se da še martinske kupit? Meni so fuuul všeč.

Erin - ti si pa fejst zapravljala. Pa same zanimive reči, me kar prime da bi šla še jaz po kaj, sam keša je šlo letos že preveč. Lep Božiček!

Tejkaz
- fajn je blo na fešti, celo plesala sem malo. Vida je pa tašča čuvala (ker so bli moji tastari tud na fešti) in je preživel user posted image . Ne, saj nisem tako hus+do mislila, samo bilo je pač prvič. Prišla sva domov ob 3eh zjutraj, potem smo pa včeraj cel dan skoraj prespali.

Sayuri - Ful, ful, ful sta cort tvojadva cukra na fotki. user posted image
V Kočevju tudi kar naprej pada tale dež, samo smo šli zadnjič kljub temu en krog, drgač se mi pa ne da po takem hodit preveč. Ponavadi gremo potem vsaj na eno pijačko pa smo tamle zunaj na pokritem delu, da je Vid vsaj malo na luftu.

Gajka - zelo pozitiven je odziv v vaši ambulanti, ni kaj. Vsaj boljši občutek dobiš, ko vidiš da jim ni vseeno. In fajn da se prstek lepo celi. Pa čestitke Roku za akrobacije - čuvaj da ti v cirkus ne pobegne user posted image

Zoja Miša in Bella -  lepo da sta malo počvekali in pili super kapučino.

dojenč - to pa je bla katastrofa pri vas, upam da se porihta.

tatly - naj bo tvoja punčka čimprej spet OK. user posted image

Čestitke fantkom in deklicam za obmesečnice!! user posted image

Danes je Vid prvič jabolček poskusil - mu je bolj všeč kot korenček. Čez nekaj dni bo pa že bananica na sporedu - ta bo še najbojša (ker jo ima tudi mamika rada).

Zdaj pa počasi kopanje, papanje in ajanje..

Nočka

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
15.12.2008 19:41:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

sayuri a lahko črtka krtka vprašaš, kakšen program ima predviden to sredo ob 16.00?

Zveš čez 1o minut user posted image user posted image user posted image . Me bo krtek črtek poklical nazaj...zdaj glih vozi, pa ne ve iz glave user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
15.12.2008 19:52:42   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Atudi Kajo Lino boste že strigli?

Ja, ker ima ful čupiko! Pa naju pri kopanju malo moti in laski ji silijo v učke! Ja, mi smo pač dolgolaskasti.user posted image

Sayuri, Erin, lepe slikice. In Lovro in Zara se točno ve kdo je kdo! Mislim...

Jaz sem tudi ponosna na svoje pumpanje!user posted image  Do sedaj je dodatek dobila 6x

Gajka, jupiiii za pritožbo! Pa so se le zganili!

Erin, mislim, vi pa to resno. Naša puža je pa pametnega kužka dobila in trenerkico in CD klasiki za bebe, pa valj za telovadbo.  Od babic in dedkov in tete bo pa tudi najbrž z darili zasuta. user posted image  Upam, da tako na mami in očija vsi ne pozabijouser posted image

No ja komentarjev je bolj malo, nisem prave volje.
Pa-pa

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
15.12.2008 19:54:23   
sayuri
TAle dan je bil pa naporen user posted image . L&Z skor nič nista spala.user posted image Posledično sta bla res tečna. SPloh Zara. PA še nekje je staknila prehlad, tko da je bla že prav težka user posted image . Sem ob 16h sam na uro pogledovalauser posted image , kdaj bo mož iz službe prišel. Pa je moral danes podaljšat user posted image , tko mam čist skravžljane živce. user posted image  No, saj zdajle pa pico dela.user posted image  Zna tko dobro nardit. user posted image  Saj hujšat po novem letu začnem. Zdaj se ne splača. Bojo tile prazniki in vse to...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
15.12.2008 19:56:47   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sayuri,  In Lovro in Zara se točno ve kdo je kdo! Mislim...

A ne de. Tko, kot je maja rekla...točnose vidi, ker je fant in kater je punca.

Oooo, Kaja Lina bo pa že pri frizerjuuser posted image . Saj ti ji moraš verjetno s feom sušit laske, al kako to izvedeš?  

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
15.12.2008 20:09:18   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Ohoj!

Anita
- kje pa se da še martinske kupit? Meni so fuuul všeč.

mislim, da jih majo v transporterju v city center ce.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
15.12.2008 20:20:42   
sayuri
matejchi krtek Črtek pravi, da ima nastop igrice Coprnica Mica. user posted image  Luštna predstava. Sem jo gledala miljonkrat user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
15.12.2008 20:33:20   
matejchi
sayuri ful hvala za info.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
15.12.2008 23:11:03   
Anonimen

Krysia - ROK  
košuta - TEODOR

anita goitan - ZOJA  
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za 
user posted image mesece!

gajka - ROK

Čestitke za   user posted image    mesecev!

user posted image

Pa marianne, vse naj naj!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
  Neposredna povezava do sporočila: 4388
15.12.2008 23:25:08   
Erin
Oj..sem prišla rečt samo lahko noč..če bom lahko spala... ječmen je počil ampak na nosu imam 3 podkožne in v nosu še 2 mazolja in zgledam k Igor Bavčar al pa Rudolfuser posted image user posted image user posted image user posted image Boli pa k s p****.. Mi je mali dal "čelno" na nos ko sva kupčka podirala in me je tako zabolel da so se mi solze ulile, zraven sem se pa še smejala ker mi je drgač smešn... Moj me je prou čudn gledou.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mam pa zgleda eno okužbo ker me poleg vsega še zobje oz dlesni ful bolijo pa bezgalke imam k lubenice...

Upam da ne bom nosa poležalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej ne vem, se smejem, jokam..

GRem..

Pa še ena malenkost preden me Božiček ukrade s seboj na božično turo:

http://www.youtube.com/watch?v=cLf0DDt3Xiw

Nočkoooooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
16.12.2008 0:03:34   
bella02

user posted image

Krysia - ROK  
košuta - TEODOR
anita goitan - ZOJA  
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za 4 mesece!

Gajka - ROK
Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

mariane, vse najboljše
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hej!
Mam končno mal več časa.  Ob pol 8h smo skočili še k prijateljem na kavo, pa gre ura tolk hitro naprej. Teja je spala doma, jo je tašča čuvala. Je nismo vzeli sabo, ker sva se prej kopali. Ko smo prišli ob 22h dam, je še veselo pančala. In natose je zbudila, sva pojedli in že spet panča. Zdaj bo do cca 6h mir. Bom mal kako knjigo prijela.

Erin, kako srčkano. Sem kar mal user posted image zraven. Prav uživala sem ob pesmici. Ideja za novoletno voščilo! Pa božica, kaj se je vse zgrnilo nate. Naj se vse čimprej sprav stran od tebe!

sayuri, kakorkoli ju slikaš, sta cukrčkauser posted image . Moram pa še nazaj pogledat, ali ju ločim. Prijateljičina sinkota sem ločila po ušesihuser posted image user posted image user posted image . Pa spočij se, prav? Aja, kam boš pa ti hujšala?

Zoja Miša, pa si vsaj spoznavala mal naš okoliš (in jaz s tabo user posted image ). Upam, da se je Kaja Lina potem umirila. Pa jutri obvezno poslikaj pred in po user posted image .

Vilika, user posted image za user posted image , pa pomoje bo banana res zakon

Bom še enkrat poskusla pokazat Tejo in Kajo Lino, morda bo zdej delal. Če pa ne, pa jutri.

Nočka
user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
16.12.2008 1:45:36   
Vilika

Ryssa
                                                 Anita Goitan
                                                        nell

VSE NAJBOLJŠE!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro!
Midva nafotrana in upam da zdrži sedaj vsaj do 6ih. Naš oči ponoči dela  in mi je ful smotano tkole sama ponoči se fotrat.

Erin, bogica. Kaj pa če je tardeča na pohodu? Mezolji so pri meni prvi znak.

Grem nazaj ajat, da bo še kaj od noči.
Kavico pa naj raje prva jutranja čvekica skuha  - bo premrzla do takrat.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
16.12.2008 5:19:18   
ozziebo
Jutro! Ena kavica za tazgodnje!user posted image  Pa še kakšen rogljiček zraven.

Medve mava že budnico od pol petih, no ja, čez eno uro zrihtam tamalga za vrtec,  odpakiram mojga v službo,pol pa upam, da obe še mal mrkneva spat.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
16.12.2008 5:52:29   
erta
Dobro jutro punce, danes vam pa jaz kuham kavo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo na hitro se oglasim, kajti odpravljam se v klinicni center, danes ob 7h bom sprejeta kajti danes sem na programu za operaciju, toda ce bo vse ok, bom jutri ze doma , tako sem se zmenila z zdravniki. VAs pa samo prosim, da drzite pesti zame!

Hvala vam in se slismo ko pridem nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
16.12.2008 7:50:00   
ozziebo
Erta, dobro opravi!!!!!!!!!!! Držim pesti!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
16.12.2008 8:14:57   
tejkaz
Jutro

Eva je šla danes v vrtec. Saj je zdrava. Ker če še en dan ostane doma, sem jaz zrela za Idrijo, Polje ali kam že. Ljubosumje jo daje, da groza. Včeri je bil en sam ljubi jok. Na koncu je že vpila name, naj dam Jaša iz rok.

Eh, nadaljujem kasneje

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
16.12.2008 8:36:14   
ozziebo
Tejkauser posted image , te čist razumem, imamo enako situacijo že od avgusta, z boljšimi in slabšimi dnevi, samo ne vem, kdaj bo kaj boljeuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
16.12.2008 8:39:03   
mariane
Vsem eno lepo jutro pa šeuser posted image user posted image

Mi smo spali še kar dobro,se je zbudil samo dvakrat,tko da ni  hudo.Sem pa Leo komaj spravla v šolo,jo je neki glava bolelauser posted image .Čeprav mislim da je razlog,ker bo dans vprašana matematiko in se potem ona ful obremenjuje z ocenouser posted image ,pa ne vem zakaj,ker ima same lepeuser posted image .No bo že bolš,sam da bojo kmal počitniceuser posted image

Erta-držim pesti zate pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa dobro opravi

Erin-bo mogla kakšna kozmetičarka padit,user posted image sem bla pa jaz tud zelo mazoljčkasta pred nosečnostjo,pa mi je pol vse zginal in tud upam da jih ne dobim nazajuser posted image ,ker res ni fajnuser posted image

Sem si pogledla slikice vseh in so res vsi pravi cukri za pojestuser posted image .

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
16.12.2008 8:41:40   
anita goitan
jutroo
vilika ti je že tinka  odg.glede martinsk v Transportu

Spali uredu, prot jutru jedli že na uro, sam jaz ji kar jošk pomolim da lahko še mal nategnemuser posted image

Zobar: uredu, zdržalauser posted image , je pa tolk lilo ko sm šla, ga mam v Tacnu oz tam pr Kaval klubu, uf pa sm že čist pozabila kašne gužve so kadar je dež, pa konc šihta, pa LJ....user posted image user posted image , jutri pa ponovim vajo-frizeruser posted image

Šibam k Zoji, neki nerga...spat bo treba, se beremo

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
16.12.2008 9:00:59   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Oj..sem prišla rečt samo lahko noč..če bom lahko spala... ječmen je počil ampak na nosu imam 3 podkožne in v nosu še 2 mazolja in zgledam k Igor Bavčar al pa Rudolfuser posted image user posted image user posted image user posted image Boli pa k s p****.. Mi je mali dal "čelno" na nos ko sva kupčka podirala in me je tako zabolel da so se mi solze ulile, zraven sem se pa še smejala ker mi je drgač smešn... Moj me je prou čudn gledou.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mam pa zgleda eno okužbo ker me poleg vsega še zobje oz dlesni ful bolijo pa bezgalke imam k lubenice...

Upam da ne bom nosa poležalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej ne vem, se smejem, jokam..

GRem..

Pa še ena malenkost preden me Božiček ukrade s seboj na božično turo:

http://www.youtube.com/watch?v=cLf0DDt3Xiw

Nočkoooooo

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Erin, bogica. Kaj pa če je tardeča na pohodu? Mezolji so pri meni prvi znak.

In JA.madam je prišla v vsem svojem sijajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ječmenj, nos k rudolf (prav oteklega mam in živordečegauser posted image , še enkrat večjega kot je originalno), boleče dlesni in zobje, otekle bezgavke,
včeraj zvečer in ponoči še VROČINAuser posted image user posted image user posted image 37,5... in zjutraj user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kolk enih problemov za prihod user posted image . Je mogla pridt v vsem svojem sijaju + en kup sopotnikov je s seboj prinesla....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
16.12.2008 9:01:33   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sayuri,  In Lovro in Zara se točno ve kdo je kdo! Mislim...

A ne de. Tko, kot je maja rekla...točnose vidi, ker je fant in kater je punca.

Oooo, Kaja Lina bo pa že pri frizerjuuser posted image . Saj ti ji moraš verjetno s feom sušit laske, al kako to izvedeš?  

Ja res se vidi, mislim nekateri so pa res smotani. user posted image  In Zara je tvoja, ja je!user posted image

Ja, jo moramo postriči, ker ji res jasje v učke silijo. Drugače pa ja, vsakič po kopanju ji moram lase pofenati. Jo dam kravce past in pofenam, za enkrat se še ne buni. Ampak zadaj ima res dolge, da ji kamot čopa naredim. user posted image
Erin, revčica, saj bo. Do poroke bo vse mimo, saj veš kako pravijouser posted image

Bella, bom slikala še danes, jutri pa itakuser posted image

Ryssa Anita, Nell 
VSE NAJBOLJŠE!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Erta, držim pesti! Vse bo o.k.!!!!!user posted image
Tejkaz, user posted image za ljubosumno Evo!

Anita, ko ravno o zobarju razlagaš, poznaš ti ali katera iz okolice Lj. kakšnega zobarja, ki še vzame kakšnega pacienta? Moja zobarka v Velenju je šla v pokoj, jaz pa nujno rabim novega, pa sem mamlo zmedena kam naj grem. Prosim, pomoč! In tudi osebnega zdravnika moram zamenjati! Tudi tu pomoč, če se da!

Spali sva o.k. 22-3 pa 4.30 pikica in od 5 h jaz  -7.30h  , pikica še spi.

Danes ob 15.30h imava pediatra. Sedaj ko se zbudi in se najeva bova pa malo jo ven mahnili. Obe pogrešava sprehod, pa tudi če bo  user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?