Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:25:17
|
|
|
|
špelin@
|
Nič, grem ležat, mogoče bom lahko vsaj nekaj minut odspala. Res hvala vsem za lepe misli in Zlate ste in mi znate vliti krepko dozo nove energije, ko sem psihično v riti Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:25:36
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurea; a še vedno likaš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:26:21
|
|
|
|
barbaw
|
tale mi je ful dober
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:26:41
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, pit jo pa kar nauči. Moj je tudi postopoma z uvajanjem GH začel tudi malo več piti. Zdaj mi spije tam max 2 dcl na dan (čaj, voda), ponavadi manj. Ampak se res čudno sliši huh, 2 dcl, ha? ni malo ja, danes je na srečo par požirkov naredila na Nubyjevem kozarčku s silikonskim kljunčkom - upam, da je to dober znak in da bo res začela piti Ja, sej pravim, da večinoma manj. No super, upam da bo res začela piti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:28:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nič, grem ležat, mogoče bom lahko vsaj nekaj minut odspala. Res hvala vsem za lepe misli in Zlate ste in mi znate vliti krepko dozo nove energije, ko sem psihično v riti Mirno nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:29:45
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella a se držiš stran od ? Meni je že tašča rekla, da ne smem tako shujšat, da ne bom kot prej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:30:23
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro mi smo spet spali kot top do 5h Mala me res preseneča zadnje noči Še tukaj: Naty vse najboljše ob tvojem roj. dnevu Se pridružujem čestitkam Naty
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:30:38
|
|
|
|
tana7
|
grem se počasi dat v sleep mode lahko noč vsem!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:30:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a se držiš stran od ? Meni je že tašča rekla, da ne smem tako shujšat, da ne bom kot prej. Mah, jaz sem že tolk prekrškov naredila, da lahko začnem znova
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:32:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a se držiš stran od ? Meni je že tašča rekla, da ne smem tako shujšat, da ne bom kot prej. Mah, jaz sem že tolk prekrškov naredila, da lahko začnem znova Saj ni tako hudo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:32:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 grem se počasi dat v sleep mode lahko noč vsem!! Nočko Pr nas spet sneži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:34:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 grem se počasi dat v sleep mode lahko noč vsem!! Nočko Pr nas spet sneži Pa kaj boš z vsem tem snegom. Daj nam ga malo no. Pri nas dežuje iz dneva v dan, ni ne konca ne kraja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:34:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a se držiš stran od ? Meni je že tašča rekla, da ne smem tako shujšat, da ne bom kot prej. Mah, jaz sem že tolk prekrškov naredila, da lahko začnem znova Saj ni tako hudo. Saj si že slikco zame napopala: božiček in ravfnk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:35:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 grem se počasi dat v sleep mode lahko noč vsem!! Nočko Pr nas spet sneži Pa kaj boš z vsem tem snegom. Daj nam ga malo no. Pri nas dežuje iz dneva v dan, ni ne konca ne kraja. Saj pr nas je do 19h dež padal, pol pa spet ta bel SOVRAŽIMMMMMMMM GAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:35:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a se držiš stran od ? Meni je že tašča rekla, da ne smem tako shujšat, da ne bom kot prej. Mah, jaz sem že tolk prekrškov naredila, da lahko začnem znova Saj ni tako hudo. Saj si že slikco zame napopala: božiček in ravfnk ma tisti dimnik ni bil zate. Jaz nič ne verjamem, da moraš začet znova. Kdaj sva pa sploh štartale? Jaz sem malo več kot 3 kg v minusu. Nekje 3,5. Pa zdaj začnem tudi s kremami proti celulitu, ker so mi ful pomagale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:37:09
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Položnice plačane. Gregi se je zbudil po slabih 10 minutah... Pozabila sem vam povedati, da sta punci včeraj okrasili novoletno jelko Sta se res zelo potrudili Anitka, kako to, da nisi mogla spati? Položnice, ja... A ti povem, koliko je ostalo od moje porodniške, ko sem jih plačala? 100 EUR S tem, da sem vrtec in glasbeno plačala z moževega računa. Pridni punci Se bo treba preselit k ****, pravi da tam nimajo položnic. Res so čist previsoki stroški življenja pri nas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:37:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 grem se počasi dat v sleep mode lahko noč vsem!! Nočko Pr nas spet sneži Pa kaj boš z vsem tem snegom. Daj nam ga malo no. Pri nas dežuje iz dneva v dan, ni ne konca ne kraja. Saj pr nas je do 19h dež padal, pol pa spet ta bel SOVRAŽIMMMMMMMM GAAAAAAAA Jaz nisem pristaš zime, samo bi ga imela malo, da se lahko grem z Jako malo igrat. Pa pri nas ni nobenega vzušja, ker je kot april. Jaz hodim okrog v majici in puloverju. V bundi mi je vroče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:38:24
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Ja ja, vidim, da me niste nič pogrešale. Nič se vam ne smilim, ko imam avto pred hišo, pa ne morem nikamor, ker je nekaj crknilo. Ati je pa moral v LJ, pa nima časa da porihta moj avto do konca. Če je včeraj katera videla v MB sivo vectro, ki šlepa belo astro. No to sma bila midva včeraj. Skoraj sem pop**** poleg. Vlečno vrv sma 100 x vtrgala, HB, da je v nedeljo bolj malo prometa v MB. Sem pa mojega atija danes zjutraj mogla poslat v lekarno po kremico za ritko, ker je namreč skoraj čisto prazna. Sem pa včeraj izbrala za Vidka igračo, ki jo bo dobil pri atiju v službi, celo 25 € sem imela na razpolago. Šparajo. Moja mala sitnobica spi, HB ker je zopet siten. Ne vem kaj je zadnje dni tako siten dopoldan. Kr nekaj žnerga. Včeraj sem bila tako na off, da nisem niti ene cote speglala, zato ne me vprašat koliko cot me čaka, da se jih spomnim in speglam. Sem še komaj nakrampala 4 srajce za atija, da sem mu lahko spakirala, ker vse ostale čakajo na hijenco, da jih spegla. Zdaj pa se je sitnobica zbudila, mislim, da bo lačen. Pridem kasneje nazaj. NATY VSE NAJ NAJ OB TVOJEM ROJSTNEM DNEVU. Škoda za avto, a to ta nov? Upam da ga čimpreje porihtate.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:39:09
|
|
|
|
Estrella*
|
BARBAW: kar verjami. Ma sami RD so in kar naprej grešim Saj bo kmalu konc tega decembra. Grem kar spat, me že spanc daje. Ju3 upam, da bo cesta prevozna, če ne niti do dohtarja z Aljo ne bom mogla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:39:42
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 grem se počasi dat v sleep mode lahko noč vsem!! jaz bi tud včasih rabila kakšen gumb za spanje lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:39:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Položnice plačane. Gregi se je zbudil po slabih 10 minutah... Pozabila sem vam povedati, da sta punci včeraj okrasili novoletno jelko Sta se res zelo potrudili Anitka, kako to, da nisi mogla spati? Položnice, ja... A ti povem, koliko je ostalo od moje porodniške, ko sem jih plačala? 100 EUR S tem, da sem vrtec in glasbeno plačala z moževega računa. Pridni punci Se bo treba preselit k ****, pravi da tam nimajo položnic. Res so čist previsoki stroški življenja pri nas. Pa nič ne kaže, da bi šlo kaj dol, samo gor. Midva sva včeraj gledala kredite in za isto vsoto imaš zdaj skoraj 50 eurov več obroka kot 3 leta nazaj. S tem, da je ta ista vsota danes manj vredna kot pred 3 leti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:40:16
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 grem se počasi dat v sleep mode lahko noč vsem!! Nočko Pr nas spet sneži Pa kaj boš z vsem tem snegom. Daj nam ga malo no. Pri nas dežuje iz dneva v dan, ni ne konca ne kraja. Se strinjam, nam ni ratal danes nardit snega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:41:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* BARBAW: kar verjami. Ma sami RD so in kar naprej grešim Saj bo kmalu konc tega decembra. Grem kar spat, me že spanc daje. Ju3 upam, da bo cesta prevozna, če ne niti do dohtarja z Aljo ne bom mogla Joj, ti imaš še te smotane klance. Jaz imam ravnino kot da bi z ravnilom narisal. bomo držale pesti, če boš šla kam na pot. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:42:42
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz tudi grem . Nočko!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 22:43:03
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Položnice plačane. Gregi se je zbudil po slabih 10 minutah... Pozabila sem vam povedati, da sta punci včeraj okrasili novoletno jelko Sta se res zelo potrudili Anitka, kako to, da nisi mogla spati? Položnice, ja... A ti povem, koliko je ostalo od moje porodniške, ko sem jih plačala? 100 EUR S tem, da sem vrtec in glasbeno plačala z moževega računa. Pridni punci Se bo treba preselit k ****, pravi da tam nimajo položnic. Res so čist previsoki stroški življenja pri nas. Pa nič ne kaže, da bi šlo kaj dol, samo gor. Midva sva včeraj gledala kredite in za isto vsoto imaš zdaj skoraj 50 eurov več obroka kot 3 leta nazaj. S tem, da je ta ista vsota danes manj vredna kot pred 3 leti. A res al kaj A maš vsaj kakšne veze v kakšni banki? Če kaj rabiš, reci, mam brata v banki Sparkasse. Samo mi je ravno zadnjič rekel, da niso več ravno navdušeni za dajanje kreditov, zdaj bi oni raje sprejemali depozite
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?