tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Koliko obrokov GH imajo vaši hroščki? 3GH+3AM No pri nas tudi nekako tako. Včasih nam rata imet 4GH+ 2AM. Men ne rata, ker noče jest mlečnih kaš uuuu, dobra tema glih to nucam jutri bo pojedla (predvidoma, glede na danes in včeraj) dopoldan sadje, za kosilo cvetača in nekaj, pa še okoli 17.00 riževa kašica (danes je pojedla za 75ml vode in 2 žlički riža), pred spanjem še dojenje, pa zjutraj recimo okoli 8.00 dojenje torej še enkrat ponoči dojenje ampak ona se doji nekje okoli 3.00 in spet okoli 6.00 to je 3x GH + 4 dojenja moj pravi, da bo na ta način zelo hitro bajsika ampak kaj naj naredim ji skenslam tisto okoli 6.00?? kako to vse uskladit? Sej ste na dobri poti. Sčasoma bo itak manj rabila dojenja, ker bo več dobila z GH. Bajsika pa ziher ne bo od tega. Mi smo na 3 GH + 2 AM + 1 dojenje (ponoči) in to zadnje moram pa res skenslat samo da se nauči pit!!! potem mi bo lažje, ker ne bom mislila, da je žejna pa res je zoprno, da se jaz odločam podnevi, kdaj se doji in ne ona ker še seda ne vem, kdaj je lačna - sama mi tega ne pokaže, vsaj ne na nek način, ki bi ga znala prebrat, ne joče ali kaj podobnega res čudno in potem ko je že toliko in toliko časa minilo in se mi zdi, da je malo zaspana, jo uspavam in potem se doji, ko na pol spi odstavila se bo očitno lahko samo še ponoči, ker podnevi se po moje itak sploh ne zadeva čisto, da se doji - čudno se sliši, a ne? Ja, pit jo pa kar nauči. Moj je tudi postopoma z uvajanjem GH začel tudi malo več piti. Zdaj mi spije tam max 2 dcl na dan (čaj, voda), ponavadi manj. Ampak se res čudno sliši huh, 2 dcl, ha? ni malo ja, danes je na srečo par požirkov naredila na Nubyjevem kozarčku s silikonskim kljunčkom - upam, da je to dober znak in da bo res začela piti
|