špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Potem sva bile pri ortoopedu v LJ, in Mančini kolki so sedaj BP IZVIRNO SPOROČILO: tana7 sem pa izvedela, končno, kdaj ima Brina EEG - me je skoraj kap šele 29. januarja baje je prej vse zasedeno in s 3. cepljenjem čakamo na izvid tega EEG!!!!!! tally, naš ima 5 obrokov GH, ker je AM popolnoma zavrnil, noče pa po flaški niti navadnega mleka. Anitka, za pridno sosedo. Pa še zate, da si uspela zlikat. IZVIRNO SPOROČILO: Taula Aja je jedla govedino ki naj bi bila po bioreso ok...katastrofa...pojedla je 8 žličk juhe....lise po nogah, ličku, mozolji po čelu, vratu jana81, saj zdaj bo Nejček bolje, boš videla edinaos, kaj pa je bilo pri zobarju?? Niti pod razno ne delam v zobozdravstvu IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* In pa, ja, res bi bilo lepo videt naše moške na porodniški. To bi bilo smeha Uf, bi se dedci hitro zjokali, vsaj moj Aja, dons smo imeli službenega dedka mraza, sem šla samo s taveliko in je prav pasalo. Je bilo prav fajn, obe sva uživali. Super Estrella*, mister G je najprej fajn bentil okrog malega, potem pa se je vdal v usodo... No, zdaj ga je že uspel nazaj uspavat, ampak vprašanje, kako dolgo bo trajalo... Neverjetno: na 90. strani sem vas ujela Sem pa skoraj zrabila tipko "Page down"
|