Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:58:04
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw [Pri nas pa gre božiček jutri v nabavo in bo . Pri nas tudi - po foto knjige, ki sem jih naročila. Račun bo pa takle, kot ga ima tvoj Božiček v roki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:58:11
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally NATY VSE NAJ NAJ OB TVOJEM ROJSTNEM DNEVU. U, a Naty ma RD danes? NATY, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE! NAJ TE TVOJ IN SONČEK ŽAN OSREČUJETA IN TE RAZVAJATA ŠE NAPREJ!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:58:25
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer čakam mojega, da se primaje na solato - danes je za kosilo zmanjkalo časa za solato pa sem kar bolna, če je ne jem vsak dan - moj fotr pravi, da sem kot goska sem pa izvedela, končno, kdaj ima Brina EEG - me je skoraj kap šele 29. januarja baje je prej vse zasedeno in s 3. cepljenjem čakamo na izvid tega EEG!!!!!! Čer! Za tele čakalne vrste pa ni, da bi govoril... A samoplačniško pa ne bi šla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:58:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Očitno sem bila pridna, saj je božiček prinesel 300 EUR , bo dobro prišlo k tej revščino od porodniške Opa božiček. Na plačilni list mi piše 300 EUR, ven sem pa dobila 218 sem klicala našo kadrovko in pravi, da so me morali drugače obdavčit (ker sem na porodniški) drugače ni šlo what the f..... banda!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:58:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Ti dam en dober klik??? KLIK Matevža pa poznam osebno in je mali imel že 2x RD torto pri njem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:59:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz dam otroka v posteljo, čaj v usta in potem dudo in zaspi To je super - pri nas pa NE flaše, NE dude Jaz sem prav srečna, da sem obema ponudila čaj v flaši po prvem tednu starosti, ker noben ni imel problema s tem. Dude pa Jaka ni maral jaz pa kot frišna mamica nisem vztrajala, Maja pa je imela tak sesalni refleks da je joj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:59:02
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tana7 punce, zaključujete z dojenjem??? barbaw, si rekla zadnjič, da maja sama nehuje? kako to veš? čisto tako me zanima, ker mi je ena kolegica rekla, da mogoče se je pa Brina že zdavnaj odklopila, pa jo mi vseeno priklapljamo, ko na pol spi ker budna res že dolgo več noče papati pri meni jaz sem vidla, da je Anja ko sem jo čez dan pristavljala se je začela obračat stran, to mi je bil znak, da je to najprimernejši čas da končamo z dojenjem . Po tem smo se še kakih 10 dni samo ponoči dojili, zdaj pa niččččččč A flaško ti sprejme? nismo niti poskusli - a veš, da se mi ne da še črpat!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:59:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 punce, zaključujete z dojenjem??? barbaw, si rekla zadnjič, da maja sama nehuje? kako to veš? čisto tako me zanima, ker mi je ena kolegica rekla, da mogoče se je pa Brina že zdavnaj odklopila, pa jo mi vseeno priklapljamo, ko na pol spi ker budna res že dolgo več noče papati pri meni Pri nas je zgledalo tako, da ko je bil čas za dojenje ni hotela, pa jaz sem dojenje menjala za Gh. Ko je bila ura za dojenje sem ji jaz ponudila žlico. Pri tebi je malo drugače, ker se dojita samo na pol v snu. Bi pa mogla probat na 3 ure dat GH, štartata pa malo po vstajanju. Pač začneš z 2 obrokoma, potem prešaltaš na 3 in .... da prideš na vse.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:59:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm. ful je lepa. Men je pa "crklna" kak mesec nazaj, ko sem jo presadila Kako pa si jo presadila???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:00:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
NATY VSE NAJBOLJŠE TUDI Z MOJE IN MANČINE STRANI. PA DA BI BILA TAKO FAJNA PUNCA ŠE NAPREJ!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:01:03
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Ti dam en dober klik??? KLIK JA, SS, tale je bil pri nas pomočnik glavnega kuharja, ko sem bila v OŠ Majo kar dobre tortice, pa gor lahko daš sliko, ki jo želiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:01:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Ti dam en dober klik??? KLIK Matevža pa poznam osebno in je mali imel že 2x RD torto pri njem. ouki douki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:02:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm. Lepaaaa. Men pa vse rože umrejo samo ena palma vztraja pri meni že tri leta. Zgleda da sem tolk žleht da me ne marajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:02:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Ti dam en dober klik??? KLIK JA, SS, tale je bil pri nas pomočnik glavnega kuharja, ko sem bila v OŠ Majo kar dobre tortice, pa gor lahko daš sliko, ki jo želiš. A Matevž????? Ma pa ženo hudo zmajevko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:02:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Ti dam en dober klik??? KLIK JA, SS, tale je bil pri nas pomočnik glavnega kuharja, ko sem bila v OŠ Majo kar dobre tortice, pa gor lahko daš sliko, ki jo želiš. od mojega brat hodi z Lincerjevo punco, drugače ne bi vedela za njih smo imeli njihovo torto za krst pa zdej ko je ata imel 80 let in so naredili ful dober čevelj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:04:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer čakam mojega, da se primaje na solato - danes je za kosilo zmanjkalo časa za solato pa sem kar bolna, če je ne jem vsak dan - moj fotr pravi, da sem kot goska Jaz tudi moram vsak dan jesti solato in kakšno jabolko, če tega ne jem mi kr neki manjka sem pa izvedela, končno, kdaj ima Brina EEG - me je skoraj kap šele 29. januarja baje je prej vse zasedeno in s 3. cepljenjem čakamo na izvid tega EEG!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:04:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm. ful je lepa. Men je pa "crklna" kak mesec nazaj, ko sem jo presadila Kako pa si jo presadila??? vzela sem jo ven iz lončka, pa tisto staro lubje dala previdno ven in ga nadomestila z novim, sam pol ni hotla več lepo rast in je s časom šla rakom žvižgat, pa ful dolg časa sem jo imela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tana7 punce, zaključujete z dojenjem??? barbaw, si rekla zadnjič, da maja sama nehuje? kako to veš? čisto tako me zanima, ker mi je ena kolegica rekla, da mogoče se je pa Brina že zdavnaj odklopila, pa jo mi vseeno priklapljamo, ko na pol spi ker budna res že dolgo več noče papati pri meni jaz sem vidla, da je Anja ko sem jo čez dan pristavljala se je začela obračat stran, to mi je bil znak, da je to najprimernejši čas da končamo z dojenjem . Po tem smo se še kakih 10 dni samo ponoči dojili, zdaj pa niččččččč A flaško ti sprejme? nismo niti poskusli - a veš, da se mi ne da še črpat!!!! verjamem, sem imela v mislih da ji probaš dat za poskusit AM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:05:14
|
|
|
|
tally
|
Koliko obrokov GH imajo vaši hroščki?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:05:39
|
|
|
|
jana81
|
ku ku še jst sem tu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Ti dam en dober klik??? KLIK JA, SS, tale je bil pri nas pomočnik glavnega kuharja, ko sem bila v OŠ Majo kar dobre tortice, pa gor lahko daš sliko, ki jo želiš. A Matevž????? Ma pa ženo hudo zmajevko pol je naš broj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:06:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm. ful je lepa. Men je pa "crklna" kak mesec nazaj, ko sem jo presadila Kako pa si jo presadila??? vzela sem jo ven iz lončka, pa tisto staro lubje dala previdno ven in ga nadomestila z novim, sam pol ni hotla več lepo rast in je s časom šla rakom žvižgat, pa ful dolg časa sem jo imela Ne smeš ven lubja jemat, če se drži. Vse skupaj moraš dat v večji tegel. Jaz mojih nisem nikoli presajala. Eno sem danes, ker ni imela več kam rasti. Je bil lonček čisto preraščen s koreninami in sem ga mogla razrezat, da sem jo sploh dobila ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:06:36
|
|
|
|
Anitka
|
Dober večer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ku ku še jst sem tu hoj hoj kak ste?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:07:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Koliko obrokov GH imajo vaši hroščki? 4 + 1 AM, prej pa je dobila 5 + 1x nočno dojenje
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?