Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS za kolke. Edina tudi jaz čakam pa zaenkrat ne duha ne sluha in me prav nič ne skrbi. A katera, ki še doji potrebuje prsne blazinice???? Šenkam skoraj polno škatlo od Chiccota. vi ste tudi nehali z dojenjem? Včeraj sem jo zadnjič dojila. reeees No dobrodošla v klub nedoječih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:48:28
|
|
|
|
tana7
|
Dober večer čakam mojega, da se primaje na solato - danes je za kosilo zmanjkalo časa za solato pa sem kar bolna, če je ne jem vsak dan - moj fotr pravi, da sem kot goska sem pa izvedela, končno, kdaj ima Brina EEG - me je skoraj kap šele 29. januarja baje je prej vse zasedeno in s 3. cepljenjem čakamo na izvid tega EEG!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:48:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally Čer NIč ti nam čer kje si se pa ti dama potikala ceel dan? zapravljali smo € in zdej smo . Pri nas pa gre božiček jutri v nabavo in bo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:48:58
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Čer Hojla, si prišla na večerni čvek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:49:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Čer O ti pič...kje si se skrivala? Ma ne , da si cele dneve peglala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:49:40
|
|
|
|
tally
|
NATY VSE NAJ NAJ OB TVOJEM ROJSTNEM DNEVU.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:49:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pozdravljene! Zadnja dva dni nisem nič brala, mogoče kasneje, če bo čas, pa kaj komentiram oglašam se samo, da povem tole: Brina je začela papat GH v soboto me je skoraj vrglo, ko je snegla cel hippov jabolček (125), včeraj je pa skoraj celo 125 hippovo hruško zjutraj, za kosilo pire iz krompirja in korenčka (kar nekaj pojedla), proti večeru pa še riževo kašico (narejeno iz 75ml vode). Pa še kašice bi verjetno pojedla, če bi je še "donaredila", ampak ni bilo več časa, ker smo šibali nazaj v LJ. Noro!! Danes se sicer ni tako dobro začelo, ker naribane hruške ni ravno marala - imam na sumu, da jo moti to, da ni tako gladko kot je hippova kašica - bom poskusila zmiksat, čeprav je kovinski nožek - samo da preverim, ali je to razlog za kosilo bo imela krompir/bučke pire in upam, da bo šel vsaj tako kot včeraj!! je pa res, da so jo včeraj moji zabavali, ko je jedla, danes sva pa sami toliko, da ne bo katera rekla, da jamram in kompliciram za Brino Evo, vidiš, tudi tvoja je šla po stopinjah ostali
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally Čer NIč ti nam čer kje si se pa ti dama potikala ceel dan? zapravljali smo € in zdej smo . mi smo tudi bankrot kaj ste nabavljali?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:50:11
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz dam otroka v posteljo, čaj v usta in potem dudo in zaspi To je super - pri nas pa NE flaše, NE dude
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:50:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Čer O ti pič...kje si se skrivala? Ma ne , da si cele dneve peglala??? Kaj je to peglala . Tega ni na mojem dnevnem razporedu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:50:45
|
|
|
|
tana7
|
punce, zaključujete z dojenjem??? barbaw, si rekla zadnjič, da maja sama nehuje? kako to veš? čisto tako me zanima, ker mi je ena kolegica rekla, da mogoče se je pa Brina že zdavnaj odklopila, pa jo mi vseeno priklapljamo, ko na pol spi ker budna res že dolgo več noče papati pri meni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:51:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally Čer NIč ti nam čer kje si se pa ti dama potikala ceel dan? zapravljali smo € in zdej smo . mi smo tudi bankrot kaj ste nabavljali? Darilaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:51:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm. ful je lepa. Men je pa "crklna" kak mesec nazaj, ko sem jo presadila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:52:01
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa poslušam tole pesmico KLIK KLIK Schnappi Das Kleine Krokodil dobr je! To bomo dali tamali, ko jo bomo nemško učili tam nekje okrog 2 leta Ja naš mali je bil star 2 leti, ko sta bile te dve pesmici in/ ravno takrat živeli v nemčiji/ in jih še dans rad posluša. Alji sta tud zanimivi No vidiš itak jih najlaže približaš tujim jezikom z risankami ali pesmicami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:52:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally Čer NIč ti nam čer kje si se pa ti dama potikala ceel dan? zapravljali smo € in zdej smo . Pri nas pa gre božiček jutri v nabavo in bo . Naš je bil danes in zgleda takole kot ta pa še ni vsega nabavil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:52:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Anitka izbrala sem ta lonček presenečenja, ko mečeš noter kocke, pa daje zvok pa neke pesmice so. Stane 24.99 € v Baby centru. A poznam to igračo . Dober izbor Bodte srečne, da sploh kaj dobite. Moj ne dobi nič-NIKOLI, razen obveznega regresa druzga ne vidimo. Mi je pa res lepo ko vidim da firme dajo kaj za otroke, pa četudi je malenkost. Upam, da bo kaj boljše ko se zaposlim. Pri mojem tudi ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:53:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer čakam mojega, da se primaje na solato - danes je za kosilo zmanjkalo časa za solato pa sem kar bolna, če je ne jem vsak dan - moj fotr pravi, da sem kot goska sem pa izvedela, končno, kdaj ima Brina EEG - me je skoraj kap šele 29. januarja baje je prej vse zasedeno in s 3. cepljenjem čakamo na izvid tega EEG!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:53:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS za kolke. Edina tudi jaz čakam pa zaenkrat ne duha ne sluha in me prav nič ne skrbi. A katera, ki še doji potrebuje prsne blazinice???? Šenkam skoraj polno škatlo od Chiccota. vi ste tudi nehali z dojenjem? Včeraj sem jo zadnjič dojila. reeees No dobrodošla v klub nedoječih Hvala, hvala. Je bilo 7,5 m dovolj. Ena je čisto prazna, v eni se pa malo dela. Sploh nimam več navala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:53:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS za kolke. Edina tudi jaz čakam pa zaenkrat ne duha ne sluha in me prav nič ne skrbi. A katera, ki še doji potrebuje prsne blazinice???? Šenkam skoraj polno škatlo od Chiccota. barbaw, če jih ne bo nobena druga vzela iz tvojega konca, jih pa zame prihrani, pri nas še ne kaže, da bomo kraj zares šaltali na GH. Za sem pa jaz tudi že čisto pozabila, kako izgleda, že 17 mesecev brez - čisto razkošje Z mojega konca ni nobene. Jaz jih prinesem na srečanje, potem pa jih lahko dobiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:54:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Ti dam en dober klik??? KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 punce, zaključujete z dojenjem??? barbaw, si rekla zadnjič, da maja sama nehuje? kako to veš? čisto tako me zanima, ker mi je ena kolegica rekla, da mogoče se je pa Brina že zdavnaj odklopila, pa jo mi vseeno priklapljamo, ko na pol spi ker budna res že dolgo več noče papati pri meni jaz sem vidla, da je Anja ko sem jo čez dan pristavljala se je začela obračat stran, to mi je bil znak, da je to najprimernejši čas da končamo z dojenjem . Po tem smo se še kakih 10 dni samo ponoči dojili, zdaj pa niččččččč A flaško ti sprejme?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:55:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce še 5 dni Jaz se že tako veselim, kot bi šla na Maldive Mislim, da nas je kar nekaj takih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:56:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Končala sem na 58 strani, bom vas kasneje prebrala. Prej pa bi nekaj vprašala. Kuham Galu kosilo in me zanima: - ko sem prerezala kolerabo na polovico je bil na sredi velik krog belih lis, kaj je to? Ker nisem vedela, sem okrog obrezala in uporabila za kuho samo olupin in skuham, - ko bučko olupim ali jo moram olupiti vse do belega mesa ali lahko ostane še zeleno pod olupom? Ali izdolbete peške samo zeleno dam stran. pečke pustim - v paparici piše, da se po 6. mesecu lahko uporablja kravje mleko za kuho. Že katera uporablja nop Hvala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:57:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce še 5 dni Jaz se že tako veselim, kot bi šla na Maldive Mislim, da nas je kar nekaj takih Jaz tudi . Morm še en dan stopit v kontakt s Katino, upam da še drži da pride.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 20:57:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dajte mi povedat. menda do enega leta otrok ne sme agrumov. to mi je zadnjič tud P rekla. pa me zanima, kaj vse spada v ta sistem. čisto agrumi so menda samo pomaranča, limona in mandarina. kaj pa kivi, kaki?.. tud tega ne sme? jaz sem ji kaki dala, pa ga ni marala. kivi je tud že prbala ostalega pa ne, razen mandarino je dobila za pocuzat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?