|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
15.12.2008 13:39:19   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ajvy - že čakam na tvoj seznamček zvečer!!! user posted image user posted image user posted image

Katjuša - lahk ti pa sam češpe zapakiram v kuverto in si boš cmoke jutri sama delala!!! user posted image user posted image user posted image

super si bom pa šmorn s čvečki nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image

S čim?????????????????????????????????????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
15.12.2008 13:39:42   
Katjusa

Grem jst babe moje...
Morm res dat počas krompir kuhat, če hočem, da bodo ob 15h cmoki narjeni...

Pa kavico grem pristavit, da se slučajno mami na premisli (ker bi jo tut jaz srknila par požirkov user posted image ).

Se beremo kasnej...

upam da bo preveč slanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma se hecam fino skuhajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
15.12.2008 13:40:37   
Katjusa

Ajvy - že čakam na tvoj seznamček zvečer!!! user posted image user posted image user posted image

Katjuša - lahk ti pa sam češpe zapakiram v kuverto in si boš cmoke jutri sama delala!!! user posted image user posted image user posted image

super si bom pa šmorn s čvečki nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image

S čim?????????????????????????????????????

češple = slive = čvečki ti izrazi pr nas vsi isto pomenijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi uporabljamo pa čvečki

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
15.12.2008 13:41:00   
Katjusa
al ti šmorn ni jasnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
15.12.2008 13:41:50   
Balonchy

Grem jst babe moje...

Pa kavico grem pristavit, da se slučajno mami na premisli (ker bi jo tut jaz srknila par požirkov user posted image ).

Se beremo kasnej...

upam da bo preveč slanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma se hecam fino skuhajuser posted image user posted image user posted image user posted image

A sm ti jst dans slučajno že povedala, da si koza user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
15.12.2008 13:42:20   
Katjusa

Grem jst babe moje...

Se beremo kasnej...

A sm ti jst dans slučajno že povedala, da si koza user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

user posted image

sam zobe mam pa lepe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
15.12.2008 13:43:36   
Balonchy

Grem jst babe moje...

Se beremo kasnej...

user posted image

sam zobe mam pa lepe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja zdej se hvališ k si si jih z zvezdicami poprawla...

Prej bi se tela tko na širok smejat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
15.12.2008 13:44:19   
Katjusa
se ti zdi da sma si kej podobna s temle kozličkom
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
15.12.2008 13:44:48   
Balonchy
Grem...
K se mi  že mal kisa... Pa še Katjuša me neki za.je.ba.va z nekimi čvečki al kaj jst vem s čim... user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
15.12.2008 13:45:24   
Katjusa

Grem...
K se mi  že mal kisa... Pa še Katjuša me neki za.je.ba.va z nekimi čvečki al kaj jst vem s čim... user posted image

kr pejt da ne boš več tle smetilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
15.12.2008 13:46:40   
Maksi1
Čisto nič mi ni jasno - ob 21.h se rajcate s hrenovkami, ob 13.h s cmoki. Ma kaj ste slučajno noseče, da se sam o hrani pogovarjate.

Majchy - uno platno (nepremočljivo) imajo povsod. Greš lahko v BC, ali v Pikapolnonico ali Dm in si iz police vzameš, nič ni treba prodajalke prašat. Na ovitku lepo piše. In je v 2 velikostih, kot so standardne mere za posteljico. V prvih dveh ga imajo blizu posteljnine, v DM pa ga najdeš pr plenicah. Tako je vsaj pri nas.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
15.12.2008 13:47:32   
Balonchy

se ti zdi da sma si kej podobna s temle kozličkom
user posted image

Joooooooooooooooojjjjjjjj kolk je lep.... Sm se  user posted image user posted image user posted image  vanj... Kolk ma lepa uhca...
Čigav je tale ljubček???

O podobnosti pa ne bi... K takoj k kerokol žival(co) vidim, se stopim. Še posebej, če je mladiček!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
15.12.2008 13:50:30   
Katjusa
naš jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ta je že odšel zdej pričakujemo drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja tak o sladki pa tako lepo dišijo

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
15.12.2008 13:51:41   
Balonchy
Dej mi sam še neki povej... Kolk je pa tale ljubček tu na sliki star???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
15.12.2008 13:55:02   
Katjusa

Dej mi sam še neki povej... Kolk je pa tale ljubček tu na sliki star???

točno ne vem sam mislim da še ni 1 teden tle je bil še čist frišn http://picasaweb.google.com/bpkatja/FlorjanSaraAlenInKozliEk#5195464265618428450 si lahko mal več slikic pogledaš.... sej se tud po nogicah vid da še čist mehko hodi....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
15.12.2008 13:57:49   
Ajvy
Balonchy...veš da se bom potrudila...samo zate user posted image
Lepo papcejta z mami......in sevda pijta kavico.....kolk se jo men lušta....sam se mojmu podnajemniku ne user posted image user posted image

Cati....po mojem ne ve...sicer pa je pri nas tudi tako...ko začnejo so eno uro dosegljivi...pol pa zadnjih 45 minut  tudi......

Katjuša...jst tudi znam jabčke slikat user posted image user posted image user posted image  hecam se...naj ti tekne.....
Jst grem pa zdejle na hrenovke.....

iiiiiiiiiii..kera huda slika ...
Birdy...pri nas če nimamo okna odprtga nihčegar ne spi user posted image user posted image
Jst bi na tvojem mestu danes kar na juhicah bila....res...da se ti malce želodček pomiri..

Maksi...me noseče...ah kaki ....to je vse le privoh user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.12.2008 14:03:02   
Balonchy
Full lepe slikce Katjuša... user posted image user posted image user posted image

Če kera rabi "ŽIVČKE" iz BC - jih mam enih 25... Sporočte čimprej, da vam jih pošljem, ker niam pojma do kdaj traja tale stvarca...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.12.2008 14:09:44   
Čebel@
čvekice!!!!!!!!
ajvy......super za seznam-že prepisujem kaj še rabim
balonchy....si naredila lušte......jaz sem svojo južno že pojedla.......fajn kofetkajta z mami
katjuša.....kok je cortek tale žvavček.......no če boš najdla podlogo mi pa res sporoči-prej sploh ne bom hodila gledat  v trgovino

no midva greva v špar......je spet popust na igrače in je možek reku da mi bo za božička kupu avta na daljinca-kao da bo zame.ja itakuser posted image user posted image user posted image
pa še darila za domače morva kupit.....pa položnice grem plačat......tko da vas zapuščam.........pridno čvekejte

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.12.2008 14:13:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
katjuša.....kok je cortek tale žvavček.......no če boš najdla podlogo mi pa res sporoči-prej sploh ne bom hodila gledat  v trgovino

no midva greva v špar......je spet popust na igrače in je možek reku da mi bo za božička kupu avta na daljinca-kao da bo zame.ja itakuser posted image user posted image user posted image
pa še darila za domače morva kupit.....pa položnice grem plačat......tko da vas zapuščam.........pridno čvekejte

hvala, velja ko najdem te obvestim da mi daš naslov....
hmmm moj si tud avto želi pa sem tud vidla da majo popuste dons na igrače tak da boma tud šla pole malo pogledat....

Florjan bo pa doma ker mi je zdle cel čas k jst tle čvekam se igral v svoji sobi pa ga sploh nisme slišala k je bil čist tiho zdej je pa nekaj zaropotalo pa sem šla gledat in s eje cel namazal z otroškim oljem in seveda zraven še celo sobo namazaluser posted image sem mogla bit spet huda.... bom mogla postlco spet tak nardit da ne bo mogu sam ven hodit....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.12.2008 14:13:16   
Ajvy
Majchy...prijetno zapravljanje vam želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.12.2008 14:14:37   
Ajvy
Katjuša...le po kom je Florjan tak falotek ????user posted image
Verjamem, da si bla huda....olje...uf enga dela.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.12.2008 14:14:39   
brkn83
Pozdravljene.

Js pa sem zdele domov prišla iz trgovine. Sem mal nakupovala darila za božička, pa z mamo sva šle še potem na kosilo..................no dopoldan je ful hitro minil, sedaj pa se je treba iti učit.

Se nisem mogla upreti in sem kupla ene take ful lepe zabice za našega user posted image . Kej več pa res nisem hotela, bom počakala na soboto.

Pridno čvekajte, zvečer se pa še javim kaj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.12.2008 14:15:21   
Ajvy
Brkn...full dobr za žabice user posted image user posted image user posted image
Lepo se uči

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.12.2008 14:16:03   
Ajvy
Punce.....držte pesti, danes imamo cepljenje.....user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.12.2008 14:28:56   
sunny24
Madona, predno sm prebrala vse, kar ste načvekale, sem porabla pol ure. Jst sem prej šla z mojim na firmo, v petek dobimo izpolnjeno plače in pol nesemo kar na CSD. Pol smo šla še malo v Merkur zapravljat, zdej bo pa počasi hmali ura za it u MŠ...

majchy, jst sem uno podlogo kupla lih zadnjič-eno majhno in eno veliko za mojo stran postle...Ker če kaj spušča, ni šans, da jogi lepo opucaš...Kupla sem pa v sanolaborju-ta mala je bla 13 evrov, ta velika pa 27. Ma na eni strani bpmbaž, na drugi pa je ta nepremočljiva zadeva, pa pereš lahko na 95 in sušiš v sušilcu.

balonchy, če nalepk res ne rabiš, bi nam pršle prov, k si je moj zaželu prenosni dvd...user posted image   Seznam cotk...Oh jej, jst mam tega full oz do poletja mi ne zmanka robe!user posted image

katjusa, sam kake smo babe smotane, da te rajcamo s to hrano...najprej je včeri začela ajvy z gorčico in sledilo je kuhanje hrenovk, pol sm te jst hecala z mandarini, zdej te pa balonchy matra s cmoki...Se mi revica prov smiliš! user posted image

maksi, neki sta na vozičku pršparala...Bosta pa tisto za kako drugo stvar porabla, k bi drugače blo treba dat dinčke!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.