Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:39:19
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ajvy - že čakam na tvoj seznamček zvečer!!! Katjuša - lahk ti pa sam češpe zapakiram v kuverto in si boš cmoke jutri sama delala!!! super si bom pa šmorn s čvečki nardila S čim?????????????????????????????????????
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:39:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Grem jst babe moje... Morm res dat počas krompir kuhat, če hočem, da bodo ob 15h cmoki narjeni... Pa kavico grem pristavit, da se slučajno mami na premisli (ker bi jo tut jaz srknila par požirkov ). Se beremo kasnej... upam da bo preveč slano ma se hecam fino skuhaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:40:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ajvy - že čakam na tvoj seznamček zvečer!!! Katjuša - lahk ti pa sam češpe zapakiram v kuverto in si boš cmoke jutri sama delala!!! super si bom pa šmorn s čvečki nardila S čim????????????????????????????????????? češple = slive = čvečki ti izrazi pr nas vsi isto pomenijo mi uporabljamo pa čvečki
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:41:00
|
|
|
|
Katjusa
|
al ti šmorn ni jasn
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:41:50
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Grem jst babe moje... Morm res dat počas krompir kuhat, če hočem, da bodo ob 15h cmoki narjeni... Pa kavico grem pristavit, da se slučajno mami na premisli (ker bi jo tut jaz srknila par požirkov ). Se beremo kasnej... upam da bo preveč slano ma se hecam fino skuhaj A sm ti jst dans slučajno že povedala, da si koza
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:42:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Grem jst babe moje... Morm res dat počas krompir kuhat, če hočem, da bodo ob 15h cmoki narjeni... Pa kavico grem pristavit, da se slučajno mami na premisli (ker bi jo tut jaz srknila par požirkov ). Se beremo kasnej... upam da bo preveč slano ma se hecam fino skuhaj A sm ti jst dans slučajno že povedala, da si koza sam zobe mam pa lepe
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:43:36
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Grem jst babe moje... Morm res dat počas krompir kuhat, če hočem, da bodo ob 15h cmoki narjeni... Pa kavico grem pristavit, da se slučajno mami na premisli (ker bi jo tut jaz srknila par požirkov ). Se beremo kasnej... upam da bo preveč slano ma se hecam fino skuhaj A sm ti jst dans slučajno že povedala, da si koza sam zobe mam pa lepe Ja zdej se hvališ k si si jih z zvezdicami poprawla... Prej bi se tela tko na širok smejat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:44:19
|
|
|
|
Katjusa
|
se ti zdi da sma si kej podobna s temle kozličkom
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:44:48
|
|
|
|
Balonchy
|
Grem... K se mi že mal kisa... Pa še Katjuša me neki za.je.ba.va z nekimi čvečki al kaj jst vem s čim...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:45:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Grem... K se mi že mal kisa... Pa še Katjuša me neki za.je.ba.va z nekimi čvečki al kaj jst vem s čim... kr pejt da ne boš več tle smetila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:46:40
|
|
|
|
Maksi1
|
Čisto nič mi ni jasno - ob 21.h se rajcate s hrenovkami, ob 13.h s cmoki. Ma kaj ste slučajno noseče, da se sam o hrani pogovarjate. Majchy - uno platno (nepremočljivo) imajo povsod. Greš lahko v BC, ali v Pikapolnonico ali Dm in si iz police vzameš, nič ni treba prodajalke prašat. Na ovitku lepo piše. In je v 2 velikostih, kot so standardne mere za posteljico. V prvih dveh ga imajo blizu posteljnine, v DM pa ga najdeš pr plenicah. Tako je vsaj pri nas.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:47:32
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa se ti zdi da sma si kej podobna s temle kozličkom Joooooooooooooooojjjjjjjj kolk je lep.... Sm se vanj... Kolk ma lepa uhca... Čigav je tale ljubček??? O podobnosti pa ne bi... K takoj k kerokol žival(co) vidim, se stopim. Še posebej, če je mladiček!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:50:30
|
|
|
|
Katjusa
|
naš je no ta je že odšel zdej pričakujemo drugega ja tak o sladki pa tako lepo dišijo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:51:41
|
|
|
|
Balonchy
|
Dej mi sam še neki povej... Kolk je pa tale ljubček tu na sliki star???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 13:57:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Balonchy...veš da se bom potrudila...samo zate Lepo papcejta z mami......in sevda pijta kavico.....kolk se jo men lušta....sam se mojmu podnajemniku ne Cati....po mojem ne ve...sicer pa je pri nas tudi tako...ko začnejo so eno uro dosegljivi...pol pa zadnjih 45 minut tudi...... Katjuša...jst tudi znam jabčke slikat hecam se...naj ti tekne..... Jst grem pa zdejle na hrenovke..... iiiiiiiiiii..kera huda slika ... Birdy...pri nas če nimamo okna odprtga nihčegar ne spi Jst bi na tvojem mestu danes kar na juhicah bila....res...da se ti malce želodček pomiri.. Maksi...me noseče...ah kaki ....to je vse le privoh
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 14:03:02
|
|
|
|
Balonchy
|
Full lepe slikce Katjuša... Če kera rabi "ŽIVČKE" iz BC - jih mam enih 25... Sporočte čimprej, da vam jih pošljem, ker niam pojma do kdaj traja tale stvarca...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 14:09:44
|
|
|
|
Čebel@
|
čvekice!!!!!!!! ajvy......super za seznam-že prepisujem kaj še rabim balonchy....si naredila lušte......jaz sem svojo južno že pojedla.......fajn kofetkajta z mami katjuša.....kok je cortek tale žvavček.......no če boš najdla podlogo mi pa res sporoči-prej sploh ne bom hodila gledat v trgovino no midva greva v špar......je spet popust na igrače in je možek reku da mi bo za božička kupu avta na daljinca-kao da bo zame.ja itak pa še darila za domače morva kupit.....pa položnice grem plačat......tko da vas zapuščam.........pridno čvekejte
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 14:13:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.....kok je cortek tale žvavček.......no če boš najdla podlogo mi pa res sporoči-prej sploh ne bom hodila gledat v trgovino no midva greva v špar......je spet popust na igrače in je možek reku da mi bo za božička kupu avta na daljinca-kao da bo zame.ja itak pa še darila za domače morva kupit.....pa položnice grem plačat......tko da vas zapuščam.........pridno čvekejte hvala, velja ko najdem te obvestim da mi daš naslov.... hmmm moj si tud avto želi pa sem tud vidla da majo popuste dons na igrače tak da boma tud šla pole malo pogledat.... Florjan bo pa doma ker mi je zdle cel čas k jst tle čvekam se igral v svoji sobi pa ga sploh nisme slišala k je bil čist tiho zdej je pa nekaj zaropotalo pa sem šla gledat in s eje cel namazal z otroškim oljem in seveda zraven še celo sobo namazal sem mogla bit spet huda.... bom mogla postlco spet tak nardit da ne bo mogu sam ven hodit....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 14:13:16
|
|
|
|
Ajvy
|
Majchy...prijetno zapravljanje vam želim
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 14:14:37
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša...le po kom je Florjan tak falotek ???? Verjamem, da si bla huda....olje...uf enga dela.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 14:14:39
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Js pa sem zdele domov prišla iz trgovine. Sem mal nakupovala darila za božička, pa z mamo sva šle še potem na kosilo..................no dopoldan je ful hitro minil, sedaj pa se je treba iti učit. Se nisem mogla upreti in sem kupla ene take ful lepe zabice za našega . Kej več pa res nisem hotela, bom počakala na soboto. Pridno čvekajte, zvečer se pa še javim kaj.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 14:15:21
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn...full dobr za žabice Lepo se uči
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 14:16:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Punce.....držte pesti, danes imamo cepljenje..... .....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 15.12.2008 14:28:56
|
|
|
|
sunny24
|
Madona, predno sm prebrala vse, kar ste načvekale, sem porabla pol ure. Jst sem prej šla z mojim na firmo, v petek dobimo izpolnjeno plače in pol nesemo kar na CSD. Pol smo šla še malo v Merkur zapravljat, zdej bo pa počasi hmali ura za it u MŠ... majchy, jst sem uno podlogo kupla lih zadnjič-eno majhno in eno veliko za mojo stran postle...Ker če kaj spušča, ni šans, da jogi lepo opucaš...Kupla sem pa v sanolaborju-ta mala je bla 13 evrov, ta velika pa 27. Ma na eni strani bpmbaž, na drugi pa je ta nepremočljiva zadeva, pa pereš lahko na 95 in sušiš v sušilcu. balonchy, če nalepk res ne rabiš, bi nam pršle prov, k si je moj zaželu prenosni dvd... Seznam cotk...Oh jej, jst mam tega full oz do poletja mi ne zmanka robe! katjusa, sam kake smo babe smotane, da te rajcamo s to hrano...najprej je včeri začela ajvy z gorčico in sledilo je kuhanje hrenovk, pol sm te jst hecala z mandarini, zdej te pa balonchy matra s cmoki...Se mi revica prov smiliš! maksi, neki sta na vozičku pršparala...Bosta pa tisto za kako drugo stvar porabla, k bi drugače blo treba dat dinčke!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.