|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
15.12.2008 17:15:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Na plačilni list mi piše 300 EUR, ven sem pa dobila 218user posted image sem klicala našo kadrovko in pravi, da so me morali drugače obdavčit (ker sem na porodniški) drugače ni šlouser posted image what the f.....user posted image user posted image user posted image banda!!!!

Ne razumem user posted image

A ste že videle tole KLIK ? Sem se skoraj posc.ala od smeha, sploh ob slikicah z navodili za uporabo user posted image user posted image user posted image
"na KONCERTIH in  ZUNANJIH ZABAVAH, kjer so neverjetne čakalne vrste za žensko toaleto" A tam kar pri drevesu hlače dol in lulamo skozi škrnicelj?? user posted image

No, Gregi je danes celo 4x spal - se je ravnokar zbudil po četrti rundi. 10 + 10 + 30 + 10 minut...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
15.12.2008 17:16:39   
sesil

Spet samauser posted image

nisi sama

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
15.12.2008 17:17:41   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, Gregi je danes celo 4x spal - se je ravnokar zbudil po četrti rundi. 10 + 10 + 30 + 10 minut...

Nekaj pa je le nabral. 1 urco. user posted image  več kot ponavadi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
15.12.2008 17:19:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Spet samauser posted image

nisi sama

končnooooo sem dobila družbouser posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
15.12.2008 17:19:52   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Nekaj pa je le nabral. 1 urco. user posted image  več kot ponavadi.

user posted image grega, nekaj pa je. a ima še vročino?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
15.12.2008 17:21:46   
Anonimen

Na plačilni list mi piše 300 EUR, ven sem pa dobila 218user posted image sem klicala našo kadrovko in pravi, da so me morali drugače obdavčit (ker sem na porodniški) drugače ni šlouser posted image what the f.....user posted image user posted image user posted image banda!!!!

Ne razumem user posted image

A ste že videle tole KLIK ? Sem se skoraj posc.ala od smeha, sploh ob slikicah z navodili za uporabo user posted image user posted image user posted image
"na KONCERTIH in  ZUNANJIH ZABAVAH, kjer so neverjetne čakalne vrste za žensko toaleto" A tam kar pri drevesu hlače dol in lulamo skozi škrnicelj?? user posted image

tudi jaz nimam pojma kaj mutijouser posted image mislim, da bi bila KATINA pravi naslov za pojasnitev???

Ja moja tudi zna spat le 10 minuser posted image s tem da rabim da jo uspavam minimalno 20 minuser posted image user posted image user posted image .    Pa je Gregi zdaj bolje?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
15.12.2008 17:23:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Očitno sem bila pridna, saj je božiček prinesel 300 EURuser posted image user posted image user posted image ,

bo dobro prišlo k tej revščino od porodniškeuser posted image

Opauser posted image user posted image user posted image user posted image božiček.

bodi srečna da imaš vsaj to, jaz sem dobila 0,00 E.

ma itakuser posted image samo ne štekam v čem je fora da jaz, ker sem v porodniški dobim 80 EUR manjuser posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
15.12.2008 17:24:34   
Anonimen
Estrella kje si, a ti je spet ven vrglouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1908
15.12.2008 17:28:40   
špelin@
edinaos, mogoče bi pa res Katina vedela kaj več. Sporoči, v katerem grmu tiči zajec, ker tudi mene zanima user posted image

Ja, Gregi je kar nekaj spanja nabral user posted image  Saj je tudi spal eno rundo več kot ponavadi. Vročine trenutno nima. Je pa ful čudno, ker mu kar zraste in spet pade in jovo na novo - mu nisem od zjutraj nič več dala svečke, ampak vročina kar nekaj v 3 krasne niha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
15.12.2008 17:29:43   
kodrana

tale je pa hudauser posted image user posted image user posted image user posted image .

čez dobrouro mam pevske vaje. upam,d anam bo šlo čivkanje. vam nisme povedala, da zdaj en hodim več tja, ker sem bla prej doma in imamo(sedaj imajo) ženski pevski zbor. sedaj sme tu blizu, kjer sedaj živim našla mešani pevski zbor in je super.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
15.12.2008 17:32:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodranačez dobrouro mam pevske vaje. upam,d anam bo šlo čivkanje. vam nisme povedala, da zdaj en hodim več tja, ker sem bla prej doma in imamo(sedaj imajo) ženski pevski zbor. sedaj sme tu blizu, kjer sedaj živim našla mešani pevski zbor in je super.

user posted image user posted image user posted image  A boste kje kaj koncertirali za praznike?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
15.12.2008 17:54:46   
barbaw

plavanje, ponedeljek, .... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
15.12.2008 17:55:41   
barbaw

edinaos, mogoče bi pa res Katina vedela kaj več. Sporoči, v katerem grmu tiči zajec, ker tudi mene zanima user posted image

Ja, Gregi je kar nekaj spanja nabral user posted image  Saj je tudi spal eno rundo več kot ponavadi. Vročine trenutno nima. Je pa ful čudno, ker mu kar zraste in spet pade in jovo na novo - mu nisem od zjutraj nič več dala svečke, ampak vročina kar nekaj v 3 krasne niha user posted image

Tole z vročino pa še nisem slišala za tak primer. user posted image  Kaj si vprašala kaj P ali povprašala na MON-u kaj je najpogostejši razlog za to. Ima kaj polne dlesni?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
15.12.2008 18:04:51   
špelin@

Tole z vročino pa še nisem slišala za tak primer. user posted image  Kaj si vprašala kaj P ali povprašala na MON-u kaj je najpogostejši razlog za to. Ima kaj polne dlesni?

Po vseh obiskih pri P imam itak občutek, da me jemlje precej z rezervo. Pa ne vem, ali misli, da si zmišljujem, ali ji dol visi... user posted image  Ker takole mu je vročina že 1x nihala in se je P samo nasmihala ob mojih opisih - nekako, kot da sem user posted image   user posted image
Zobki se še nič ne nakazujejo. Na MON-u pa res še nisem nič vprašala...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
15.12.2008 18:04:57   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Očitno sem bila pridna, saj je božiček prinesel 300 EURuser posted image user posted image user posted image ,

bo dobro prišlo k tej revščino od porodniškeuser posted image

Opauser posted image user posted image user posted image user posted image božiček.

bodi srečna da imaš vsaj to, jaz sem dobila 0,00 E.

ma itakuser posted image samo ne štekam v čem je fora da jaz, ker sem v porodniški dobim 80 EUR manjuser posted image

Če so ti preveč davka obračunali ga boš dobila nazaj pri dohodnini. Drugače pa mi ni jasno zakaj so to naredili.  Jaz sem dobila isto nakazano sem šla extra gledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
15.12.2008 18:07:44   
barbaw

Po vseh obiskih pri P imam itak občutek, da me jemlje precej z rezervo. Pa ne vem, ali misli, da si zmišljujem, ali ji dol visi... user posted image  Ker takole mu je vročina že 1x nihala in se je P samo nasmihala ob mojih opisih - nekako, kot da sem user posted image   user posted image

Če se ti bo zdelo, da res nekaj ni ok, pa če te tvoja P takole podjeb.... oz. ne jemlje resno, ga pa raje pelji k dežurnemu. Meni se je enkrat že zgodilo, da sva z Jako šla isti dan na sistematskega in še nekaj sva imela pa sta oba P pregledala ušesa in rekla, da je ok, zvečer smo ga pa k dežurnemu vozili, ker je imel ful vročino in vneta ušesa. Tolko vem, da vnetih ušes ni dobil v 10h.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
15.12.2008 18:17:34   
barbaw
Sem ugotovila, da je tiste akicje res konec kot je rekla Tilči. Se vidi, da ne gledam tv in bom zdaj odpeljala igrače v materinski dom in pa verjetno nekaj tudi v bolnico.
Sem pa gledala malo Unicefovo stran in je prav žalostno, ko gledam kako malo rabijo za pomoč otrokom. V akciji starši otrok sveta, ki je tudi na tv zbirajo v bistvu mesečne prispevke in za 12,11 eur/mesec nahranijo 171. otrok. Kako malo potrebujejo eni pa delajo piz... po podjetjih pa si tlačijo denar v žepe. To leti na menedžerje na najvišjih položajih in razne direktorje, ki denar spravljajo iz firme s pomočjo raznih sorodnikov. user posted image  
Nazadnje sem gledala poročila, ko je bila afera Elan na spisku, čeprav govorijo, da ni nič narobe s tem. Vsi delavci bi lahko dobili plače s tem kar so na lep način ukradli. user posted image user posted image
Bom rajše nehala pisati, ker se bom preveč raazjezila.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
15.12.2008 18:20:16   
kodrana

plavanje, ponedeljek, .... user posted image

ja, imamo koncert v ajdovcu in žežemberku. oboje v cerkvi. 27. in 28. 12. točno pa še izvem. je pa tko, da sme tukaj bla šele 4x na vajah, tko da jaz še en obvladam vsega. ne vem kolko bom pela. nekja bom, vsega pa najbrš ne, čeprav so sitni, da moram pet zravn.

špelin Gregi je res bogi. vem, da smo se v sredni pogovarjal za tole nihanje temperature in značilno je za.. ne vem za kaj, ker sm pozabila.. user posted image jst bi tud stopila do dežurnega. saj tili P. so tuk smotani. mene tud ne jemlej neki resnouser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
15.12.2008 18:23:42   
kodrana
tole pa ni prav. mislila sme tale post citirat:

IZVIRNO SPOROČILO: kodranačez dobrouro mam pevske vaje. upam,d anam bo šlo čivkanje. vam nisme povedala, da zdaj en hodim več tja, ker sem bla prej doma in imamo(sedaj imajo) ženski pevski zbor. sedaj sme tu blizu, kjer sedaj živim našla mešani pevski zbor in je super.

A boste kje kaj koncertirali za praznike?

odgovor je v prešnjem postuuser posted image .

zdaj pa grem.

pa,pa.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
15.12.2008 18:35:54   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

kaj vaši že vsi sedijo sami? naša sedi, samo se še vedno prevrača.. ni še čist stabilna.user posted image

Ja, že kakšen mesec sedi sama, 2 tedna pa tudi tako, da se sama vsede iz kravce tako, da gre z rokami navzgor in zravna hrbet. Od takrat jo je treba imeti na očeh, ker se je sposobna tudi nazaj vržt na parketu, ker je navajena, da je vedno mehko pod njo user posted image  

Trenutno imamo na programu vajo: vstajanje na stegnjene noge ob opori in guncanje. user posted image

Agrumov ji jaz ne dajem, itak jih ne jemo prav veliko, ko sem ji dala enkrat za poskusit nekaj kapljic mandarine, je take face delala user posted image

Anitka čestitke za 7000! user posted image  user posted image  user posted image  Ti si pa res težkokategornica user posted image  (razen po kg user posted image  user posted image  )

Si sapis sis apis.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
15.12.2008 18:39:42   
Aurea
No, pri nas je bilo bolj jokavo popoldne, po 16h je več ali manj prejokcala, če jo nisem nosila user posted image  Ne vem, tega nisem navajena... mogoče pa kakšen zobek zgago dela, kdo bi vedel (čeprav to govorimo že kakšne 4 mesece, pa nič user posted image ) Sem jo kar v pižamico oblekla in v sling dala, pa mi je potem zaspala notri, kot ponavadi, sedaj pa drnjoha. To je sicer kul, ampak pomeni pa tudi, da bo ready to sleep za večerno spanje šele nekje okrog 22 h user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
15.12.2008 18:41:50   
Aurea
Tok, tok, tok  user posted image   je kdo doma?

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
15.12.2008 18:49:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

user posted image     Danes je bolj puščavniško tukaj. user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
15.12.2008 18:55:46   
špelin@

Če se ti bo zdelo, da res nekaj ni ok, pa če te tvoja P takole podjeb.... oz. ne jemlje resno, ga pa raje pelji k dežurnemu. Meni se je enkrat že zgodilo, da sva z Jako šla isti dan na sistematskega in še nekaj sva imela pa sta oba P pregledala ušesa in rekla, da je ok, zvečer smo ga pa k dežurnemu vozili, ker je imel ful vročino in vneta ušesa. Tolko vem, da vnetih ušes ni dobil v 10h.

Potem pa komu zaupaj... user posted image user posted image  Jutri gremo itak k homeopatu (prej je bil dolga leta zdravnik na urgenci) in se bomo o vsem skupaj pomenili.

Aurea, saj kukamo sem gor user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
15.12.2008 18:57:12   
Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

user posted image     Danes je bolj puščavniško tukaj. user posted image

No, še dobro, ker 30 strani branja bi me pa user posted image

user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?