|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
15.12.2008 12:58:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

Evo moje orhideje, mi tako lepo uspevauser posted image

Pa še zalivat je ni trebauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
15.12.2008 13:01:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Končala sem na 58 strani, bom vas kasneje prebrala. Prej pa bi nekaj vprašala. Kuham Galu kosilo in me zanima:

- ko sem prerezala kolerabo na polovico je bil na sredi velik krog belih lis, kaj je to? Ker nisem vedela, sem okrog obrezala in uporabila za kuho user posted image

-je še nisem pripravljala

- ko bučko olupim ali jo moram olupiti vse do belega mesa ali lahko ostane še zeleno pod olupom? Ali izdolbete peške user posted image
- jaz jo olupim do belega, peške pa ponavadi pustim oz. če jih je dosti pri kaki starejši ali večji bučki jih zvečjega odstranim

- v paparici piše, da se po 6. mesecu lahko uporablja kravje mleko za kuho. Že katera uporablja user posted image
- mi še ne
Hvala. user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
15.12.2008 13:04:05   
Anitka
Zdaj grem pa malo likat - sicer mislim, da mi ne bo uspelo kaj dosti pa vseenouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
15.12.2008 13:04:45   
Anitka
Eh še en post moram napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
15.12.2008 13:08:22   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Zdaj grem pa malo likat - sicer mislim, da mi ne bo uspelo kaj dosti pa vseenouser posted image

Če ti bo pa zmanjkalo, pa povej, ti še jaz moje cunje pošljemuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
15.12.2008 13:08:41   
Estrella*

user posted image

Smo jo dobila za poročno darilo v nemčiji(služba) in tipson meni razlaga, da je ni treba zalivat, jaz sem si pa mislila ja seveda, dec ti nimaš treh pik in sem jo zalivala malo 1,5m, no potem sem ugotovila, da je umetnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
15.12.2008 13:08:49   
tilči

Eh še en post moram napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
15.12.2008 13:10:09   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image  7000 user posted image user posted image user posted image user posted image

GO GO GIRL

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
15.12.2008 13:10:27   
tilči
Tilen je bil tako zmatran od čveka, da je spal 2 uriuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
15.12.2008 13:26:16   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image  7000 user posted image user posted image user posted image user posted image

GO GO GIRL

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1860
15.12.2008 13:26:20   
barbaw

user posted image

Smo jo dobila za poročno darilo v nemčiji(služba) in tipson meni razlaga, da je ni treba zalivat, jaz sem si pa mislila ja seveda, dec ti nimaš treh pik in sem jo zalivala malo 1,5m, no potem sem ugotovila, da je umetnauser posted image user posted image user posted image

Si pa hitro porajtala. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1861
15.12.2008 13:27:19   
mafi

user posted image

user posted image user posted image user posted image ,
zgleda da si bom jaz mogla tudi tako nabavit, ker imam 3, no dve sta že čist bodi, ta tretji so začel pa tud cvetovi odpadatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1862
15.12.2008 13:27:47   
hijenca
Jaz pa sem speglala sedaj vse cote user posted image user posted image user posted image in za nagrado sem pojedla Milkinega miklavža in sploh nimam slabe vesti user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
15.12.2008 13:34:32   
nia5

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še dobro da si user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1864
15.12.2008 13:37:42   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image

Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm.

full je lepa. jst mam 2 orhideji. uspevajo mi v bodoči otroški sobi. sme nora na rože bdw.

Anitka
bova morali malo iz sebe dat. kaj če bi šli v gozd in kričali. jst včasih kar v avtu, če se peljem malo pokričim. čudno vem, samo pašeeee..

Naty še tukaj vse naj naj.user posted image user posted image

jaz ne vem, akj bodod dali za dedka mraza v firmi od mojega. vsaka malenkost je dobrodošla. pri mojemu v firmi so že drugič zapored dobili zlato gazelo. je zelo uspešna firma. moj je kar zadovoljen s plačo. dobili bodo tudi 13.plačo. res pa je, ker je bil na očetovskem dopustu in na bolniški zame, bo dobil malo manj.

tana bravo za brinouser posted image . kar se tiče analiziranja in sekiranja, sem sama čist ista. moj me ne razume, da me tuk za vse skrbi in da tuk premlevam in razmišljam. on pravi, da nikoli ne razmišlja prevečuser posted image . kaj pa potem dela? ima prazno glavouser posted image user posted image .

kaj vaši že vsi sedijo sami? naša sedi, samo se še vedno prevrača.. ni še čist stabilna.user posted image

špelin
bogi Gregi. pa kaj so vsi neki bolčkani. da se čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image .

kaj je to s kovinskimi žlicami.. ? dojenček ne sme z njimi jesti? pa kovinski nožek pri mešalniku? jst to vse s kovinskim delam. kaj je pa lahko narobe?

no, mojih bogih 180E je tud že nakazanih. in dodatka 90E. jst kumi čakam,da grem delat, da bom emla kej dnarja!!!!

savna? jst bi šla tudddddddddddd...

user posted image

Evo moje orhideje, mi tako lepo uspeva

full lepouser posted image . aja, je umetna?user posted image user posted image

hinejca jst pojem tuk sladkarij,da glava peče. za eno pregreho nimaš emt az kej slabe vesti. mal se ej pa treba razvajat.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
15.12.2008 13:38:30   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz pa sem speglala sedaj vse cote user posted image user posted image user posted image in za nagrado sem pojedla Milkinega miklavža in sploh nimam slabe vesti user posted image user posted image

user posted image user posted image Tudi jaz sem šla po tvoji poti in vse zlikala, za nagrado pa si pečem skutine palačinkeuser posted image
user posted image  ne mara skute, tako da bo mami vse požrlauser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
15.12.2008 13:38:40   
kodrana
za tole sm rabila skor 1h, da sm pokomentirala in vse prebrala.. dob, da Tara spi..user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
15.12.2008 13:39:18   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image user posted image Tudi jaz sem šla po tvoji poti in vse zlikala, za nagrado pa si pečem skutine palačinkeuser posted image

tilči jst bi tudddd

sanje so se uresničile..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
15.12.2008 13:40:29   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

tilči jst bi tudddd

Kar ulet,da se ne bom samo jaz mastila

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
15.12.2008 13:46:47   
hijenca

tilči jst bi tudddd

Kar ulet,da se ne bom samo jaz mastila

Jaz imam tudi rada skutine palačinkeuser posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
15.12.2008 13:56:03   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image , meni je pa uspelo zlikati le eno samo majčkouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
15.12.2008 14:00:24   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image

Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm.

full je lepa. jst mam 2 orhideji. uspevajo mi v bodoči otroški sobi. sme nora na rože bdw.

Anitka
bova morali malo iz sebe dat. kaj če bi šli v gozd in kričali. jst včasih kar v avtu, če se peljem malo pokričim. čudno vem, samo pašeeee..

jaz ne vem, akj bodod dali za dedka mraza v firmi od mojega. vsaka malenkost je dobrodošla. pri mojemu v firmi so že drugič zapored dobili zlato gazelo. je zelo uspešna firma. moj je kar zadovoljen s plačo. dobili bodo tudi 13.plačo. res pa je, ker je bil na očetovskem dopustu in na bolniški zame, bo dobil malo manj.

kaj vaši že vsi sedijo sami? naša sedi, samo se še vedno prevrača.. ni še čist stabilna.user posted image

Si te prav predstavljam v avtuuser posted image user posted image . Ja zgleda, da bomo res morale začeti dajat iz sebe.

Z mojo božičnico kot ponavadi ne bo nič, ati pa je bo dobil kar nekaj.

Naš lump še ne sedi sam.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
15.12.2008 14:04:06   
Anitka

GO GO GIRL

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1873
15.12.2008 14:07:46   
Estrella*
Kodrana, mislim, da je še kar nekaj "pijanih hroščev" tako, da se ne obremenjuj s tem(vem, da je težko)

Joj, sem dala naši za kosilo piščančjo obaro in jo je s takim veseljem jedla, na koncu se ji je zaletelo in začela kašljat in vse zbruhalauser posted image  Nisem vedla kaj naj naredim in sem malo počakala in j dala še 100g jogurta. Ga je tako pomljackala, več ji pa nisem upala dat in bom počakala , da dobi čez kako dobro urco flašo pred spanjem? A sem ga usrala?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
15.12.2008 14:19:43   
kodrana
Estrella sm rabila mal cajta, da sm pogruntala, na kaj si mi to odgovorila: pijani hošči. user posted image user posted image

tilči k bi bla bližje, bi z veseljem prišla. bi s hiejnco priletele..

Anitka
bolje eno, kot ničuser posted image . majčko mislim. ostalo pa sma skup zlož, pa bo zlikanouser posted image . enkat mi je nekod reku, da je likanje samo stavr navade in brez evze.. da svojih stvari nikol ne lika. pa niti ni bil videt pomačkanuser posted image user posted image . glede dretja in predstavljanja sem se pa zdajle spomnila na en mail, ko je šla ena ženska iz službe vsa nasmejana, ko je sedla v avto, si je razpela čop in prižgala hudo metal muziko in renčala zraven,da je blo kar groza gledat. se ktera spomni? user posted image pri meni ni tuk hudouser posted image .

Tara se je prejle zbudila, sm jo šla iskat, pa je bla tuk tećna, da sm jo dala nazaj spat in jo je v trenutku zmanjkjotuser posted image .

Estrella
po moje ga nisi nč usrala. kaj je prvič jogurt papala? no, sej če niamte nobenih težav tko s tem, potem itak nima kej bit. dej otroku jest, če je lačenuser posted image .

dajte mi povedat. menda do enega leta otrok ne sme agrumov. to mi je zadnjič tud P rekla. pa me zanima, kaj vse spada v ta sistem. čisto agrumi so menda samo pomaranča, limona in mandarina. kaj pa kivi, kaki?.. tud tega ne sme?

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?