jagoga
|
Dobro jutro, najprej moram tale post od Ursi2 pokomentirat IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Smo bli pri tastu in tašči na . Je itak mela spet svoje fore. Pa kr neki silila v njega pa ga skoz žokala pa po ličkih, ko sem ga hranla. Ja, kk pa naj potem je. Potem se je pa začel bunit ga je pa spet, da nima kaj trmarit in da se tk ne more obnašat. Pa še par takih izpadov. No, itak pa najbolj uživa, ko ga lepo pod pazduho in ga pelje, da naj hodi. Pol pa meni,kk je vesela, ko že hodi. Pomaga itak nič ne, karkoli ji rečeš. Pa itak je treba bit ful previden, ker je kr užaljena. No, pol pa mi reče, a si ga vidla, kk gre po vseh štirih. NEEEE, KJE PA! Ne, ker ga mam skoz v sobi zaprtega pa se ne zmenim za njega. HALOOOOOOO?!!!!!!!!!! No, pa sem bila prijazna pa sem ji samo prikimala, rajši nisem ust odpirala, ker ne vem, kaj bi ven prišlo. Pol pa reče, da zdej je pa že boljši, ker prej se ji je pa tk smilil, ko se je tk z roko vlekel. Pa sem ji lepo razložila, da ni bil bogi, ker je to samo ena faza, preko katere pač more it, da je lahko zdej tuki, kjer je. Da pač si more mišice krepit in da edino tako si jih lahko. Eh, sej ne pomaga nič, se ji pač smili, revček! No,sem pa mogla mojga ful s pogledi mirit, ker je bil čist na koncu z živci, da bi ji kaj rekel ali ji vzel Lukana, ker jo je mel vrh glave. Sam sem ga rajši mirila, ker bi blo drgač spet jeza in užaljenost. Pa ni vredno. Tiste parkrat, ko sma pri njima na kosilu. Ti si pa res uvidevna do tašče, no saj jaz sem tudi raje tihu in požiram vso njeno šolanje in brezplačno talanje nasvetov, ampak včeraj sem pa mogla nekaj zinit - posledično zamira do groba (iz taščine strani). Je tašča na koledarju gledala, kdaj pridemo zopet k njim in sem ji že drugič povedala da pridemo v ponedeljek 29.12. in da bomo pri njih cel teden in bolj ko je štela tiste dneve, me začne prepričevat da naj pridemo že v soboto 27. in ji jaz rečem: "a smo lahko tudi mi kakšen vikend sami doma, za božič bomo pri mojih na obisku, tisti vikend bomo doma sami kot družina, potem pridemo pa za cel teden k vam" Pa mi zabrusi, češ, še takrat vam ni treba priti če vam je odveč. Pa še dodam: "prišli bomo 29. in nas ni treba trikrat na dan vprašat kdaj pridemo" (To nas ves čas sprašuje kdaj pridete, kdaj pridete, ne vem al nima boljšega vprašanja ali je res toliko tečna) Ona pa: "sploh vas ne bom nič več spraševala, tol v zahvalo" surlo do tal in ven iz kuhinje in v jok (to prakticira vedno, ko ni po njeno, ampak to je do zdaj prakticirala smao pri sinovih). Takrat smo ravno odhajali domov, tako da se sploh ni prišla poslovit ne od naju, niti od vnuku. Se vidi da se nisem mogla zadržat, že cel vikend me visoka vročina daje - ANGINA. Sem šla včeraj kar k dežurnemu, pa sem dobila Ospene.
|