|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
15.12.2008 1:09:06   
Ursi2
Tuki je pa še link, kako naš Luka uživa na bobnih.  Res je posrečen!!!!

Luka bobnar!!!!!:        http://www.youtube.com/watch?v=-hk3eSvGiQI

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
15.12.2008 1:15:39   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy  

Pa še to - kako ve obujete vaše škratke, ko pa je takooo mraz. Včeraj smo šli lučke gledat in prišli domov ob 19.30. Julija je bila ful oblečena, cela topla, noge pa prav živo rdeče in ledene. Pa sem ji dala žabe + termo nogavice + oklepnike cicibanove (sposojene). Kolegica mi je rekla, da naj se kar navadim, ker bojo noge celo zimo mrzleuser posted image . A se da kako nogicve obut, da bojo tople?

Mi smo mu kr kupli une ski-bucke za zalepit- take bolj visoke pa nepremočljive. Za sankat ma pa iste bucike kot js, une okrogle, ko se noga sam not potisne. Mam v albumu na eni sliki. lahk pogledaš'. Maja še ni zeblo v noge, moram potrkat, pa sva se že sankala.

koliko št. pa imaš zanj? mi imamo tudi te doma, sam najmanjša št je bla takrat 23, pa so urbanu fulll prevelke. kje ste jih kupili? a mu iz nogic nič dol ne padajo?

Spet odgovarjam z zamudo user posted image

Js sem (oz. babica) mu jih je kupla v Mass-u pa so meli od 19 naprej. Mi imamo 20 št. Une, ko so pa v albumu na eni slikici, so pa 20-21.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
15.12.2008 1:18:38   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Pa še to - kako ve obujete vaše škratke, ko pa je takooo mraz. Včeraj smo šli lučke gledat in prišli domov ob 19.30. Julija je bila ful oblečena, cela topla, noge pa prav živo rdeče in ledene. Pa sem ji dala žabe + termo nogavice + oklepnike cicibanove (sposojene). Kolegica mi je rekla, da naj se kar navadim, ker bojo noge celo zimo mrzleuser posted image . A se da kako nogicve obut, da bojo tople?

Mi smo mu kr kupli une ski-bucke za zalepit- take bolj visoke pa nepremočljive. Za sankat ma pa iste bucike kot js, une okrogle, ko se noga sam not potisne. Mam v albumu na eni sliki. lahk pogledaš'. Maja še ni zeblo v noge, moram potrkat, pa sva se že sankala.

Kje si pa kupila te ski-bucke????? Pa cena me zanima, če se spomniš?????? Se dajo na izi obut??????

Super se obujejo. Kupla sem jih v Massu. Cena 45 evr

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
15.12.2008 1:20:10   
Špela100
ROŽNATO IN NEROŽNATO OBDOBJE: ja so velike spremembe, ko pridejo ti naši user posted image , ampak to še ne pomeni, da moramo biti na različnih bregovih. In tako je stanje pri nas...ja ni še popkovine odrezal...user posted image  in kdo mu je kriv???
Meni so šla tudi ful na živce ta nerožnata obdobja in sem se vedno trudila vse zglihat in poglihat, in potrpela in požirala, da sem lahko sploh spala , zdaj se mi pa enostavno ne da več...res ne....nimam energije se še s temi stvarmi ukvarjat....

Verjetno je pri vseh parih kriza...no San izvzamemo, ker je postala lisica user posted image user posted image , sam priznajo ne...pri nas je kar fajn...pa bo šla mimo, pa bo druga prišla...show must go on....

San ti lisica pa napiši kakšen recept. user posted image

PRAZNIČNO RAZPOLOŽENJE: ga ni.

Prejšnja leta sem ful pekla piškote, pa vse je dišalo, pa tolk enga dela sem imela z darili, , pa vsako leto sem delala iz das mase okraske za ta starejšo, ker so imeli v šoli sejem...pa jelka,no letos sem jo tudi naredila je bogica v en kot zrinjena...balončki tisti lepi iz Bauhausa, oranžni, zeleni, bordo, lučke bele...vsi okraski lanski...venček pa lastna izdelava predlanski...je narejen iz kavnih zrn, sem jih gor na stirapor flikala s silikonom, pa še lepe oranžne trakove dodala in suhe pomaranče+ janeževe rožice...lep, prava mojstrovina, sam je že star model user posted image user posted image . So ga vse prijateljice hotele imet, sem jih enih 5 naredila.

Letos sem pa čist brez volje, sam čakam, da grejo prazniki mimo in obiski...obiski mi bodo pili kri...saj veste kateri...sem že zdaj zamorjena...

URSI2 bravo za potrpljenje...jaz ga nimam več. Ja leta....

MAKS je boljši, sicer danes nisva šla ven, ampak nima več zamašenega noska.

SAN: mislim, da ima take bulice tudi moj...take trde pod kožo?? Jih ima cela njihova familija, upam, da ne bo ravno tega Maks od njih pobral. Tudi moj je šel že eno odstraniti, da so dali tkivo na pregled, ne vedo zakaj nastanejo. Pa jih ima kar nekaj, po rokah, hrbtu, nogah....

Zdaj pa grem tudi jaz še mal knjigo brat...nočko

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
15.12.2008 1:20:14   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: san

gaya, ful lušne slikceuser posted image user posted image user posted image , lep fantiček jeuser posted image

Hvla san.

Ja skibucke ma pa goratex se mi zdi

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
15.12.2008 1:27:24   
Špela100
Ursi2...sam kaka faca je pa ta tvoj Luka, je študiral in opazoval vse te vaje...no zdaj pa fantina že raztura...user posted image user posted image  in kako se steguje, pa po bobnu, pa po čineli....ha, ha res je car...user posted image user posted image

Dej mu enga cmoka od tete Špele100user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
15.12.2008 1:30:36   
gaya24
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ne bom vas komentirala, ker danes pa res nimam več energije, rada bi pa samo Gayo24 nekaj vprašala:

Gaya24: kje si kupila, morda dobila tisto modro deko, ki jo imaš na postelji, sem vidla na tisti slikci, ko tvoj cuker stoji v posteljici.
Vem, da je čudno vprašanje, sam ti bom vse razložila. user posted image user posted image  Please povej...user posted image

A veš, da ma moj o deko že ful dolgo, ko še midva sploh nisma bla skup in jo ima že skoz za pregrinjalo čez postlo. Ne vem kje mu jo je mama kupla, ker imamo dve, ena je pa rdeča od njegove sestre, ko je še bla tu doma.
Zakaj?

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
15.12.2008 1:33:13   
gaya24

Gaya24, Majeve ski bucke prav super zgledajo!!! Kje pa si jih kupila in koliko so stale?

Te, ko so v albumu, mi je soseda dala. So jih enkrat v avstriji v sportexpertu kupli. Menda so ble ful poceni- 15evr. 

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
15.12.2008 6:05:19   
Ursi2
Dobro jutro, punce!

Sem vas prišla malo pozdravit. Noč je bila 1a. Sicer se je 3x zbudil, pa enkrat sam od sebe nazaj zaspal, 2x pa dojil. Ampak, meni se zdi, da sem spala tri dni, sem čist polna energije (sicer za potepanje in ne pečenjeuser posted image user posted image user posted image . Pa bo že!!!)
Z Lukijem vam pošiljava eno
user posted image

Pa upava, da je bila tudi vaša noč vsaj malo boljša!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
15.12.2008 6:08:20   
Ursi2
Špela100, hvala za pohvale Lukija. Bo dobil en tak velik CMOK od tete Špele!user posted image user posted image user posted image
Ja, ti kr verjamem, da te je že kr groza in si živčne zarad obiskov. No, upam, da bo tvojmu novo leto prineslo kako razsvetljenje user posted image user posted image , da je čas, da z vami potegne! Je pa tako kot si rekla, povsod pridejo ta obdobja, pa nasrečo gredo tudi. Vseeno vam želim lepe praznike, saj sta pa dva sončka, ki jih komaj čakata!!!!!!user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
15.12.2008 6:22:44   
Ursi2
No, pa še malo slik. Se vidi, da sem čist zmešana in samo slikam!user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
15.12.2008 8:07:22   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Evo mene po treh dneh... komaj! Doma imamo tako razsulo, da ni za nikamor... v petek se je moj dragi odločil, da bo v dnevno položil laminat... sploh ne bom govorila kako je dva dni zgledalo stanovanje... No, včeraj, ko sem mislila, da bodo vse pospravili, pa so pripeljali novo sedežno... OJOJ!!! To je šele kriza!!! Najprej staro ven - KOMAJ!!! Potem pa novo not - ŠE BOLJ NA TESNO!!!... Da skrajšam - OBUP!!! Saj sem vesela, da imamo zdaj lepo, ampak... POSPRAVLJANJE, pa da o tem kako je moje bogo dete čisto zmedeno in nenaspano od vse te galame! Res groza! Posledično so naše zadnje tri noči neprespane in dnevi nerazpoloženi... Zdaj sem si ukradla malo časa, da vas pozdravim... in da spijem kavico z vami... pa vidim, da je že toliko ura, da bo treba bejbiju zajtrk pripravit...
No, javila sem se... komentirala bom pa kasneje...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
15.12.2008 8:23:08   
jagoga

Dobro jutro,
najprej moram tale post od  Ursi2 pokomentirat
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Smo bli pri tastu in tašči na user posted image . Je itak mela spet svoje fore.user posted image Pa kr neki silila v njega pa ga skoz žokala pa po ličkih, ko sem ga hranla. Ja, kk pa naj potem je. Potem se je pa začel bunit ga je pa spet, da nima kaj trmarit in da se tk ne more obnašat. Pa še par takih izpadov. user posted image No, itak pa najbolj uživa, ko ga lepo pod pazduho in ga pelje, da naj hodi. Pol pa meni,kk je vesela, ko že hodi.user posted image user posted image user posted image user posted image   Pomaga itak nič ne, karkoli ji rečeš. Pa itak je treba bit ful previden, ker je kr užaljena.
No, pol pa mi reče, a si ga vidla, kk gre po vseh štirih. NEEEE, KJE PA!   Ne, ker ga mam skoz v sobi zaprtega pa se ne zmenim za njega. HALOOOOOOO?!!!!!!!!!! No, pa sem bila prijazna pa sem ji samo prikimala, rajši nisem ust odpirala, ker ne vem, kaj bi ven prišlo.
Pol pa reče, da zdej je pa že boljši, ker prej se ji je pa tk smilil, ko se je tk z roko vlekel. Pa sem ji lepo razložila, da ni bil bogi, ker je to samo ena faza, preko katere pač more it, da je lahko zdej tuki, kjer je. Da pač si more mišice krepit in da edino tako si jih lahko. Eh, sej ne pomaga nič, se ji pač smili, revček!user posted image
No,sem pa mogla mojga ful s pogledi mirit, ker je bil čist na koncu z živci, user posted image da bi ji kaj rekel ali ji vzel Lukana, ker jo je mel vrh glave. Sam sem ga rajši mirila, ker bi blo drgač spet jeza in užaljenost. Pa ni vredno. Tiste parkrat, ko sma pri njima na kosilu.user posted image

Ti si pa res uvidevna do tašče, no saj jaz sem tudi raje tihu in požiram vso njeno šolanje in brezplačno talanje nasvetov, ampak včeraj sem pa mogla nekaj zinit - posledično zamira do groba (iz taščine strani).
Je tašča na koledarju gledala, kdaj pridemo zopet k njim in sem ji že drugič povedala da pridemo v ponedeljek 29.12. in da bomo pri njih cel teden in bolj ko je štela tiste dneve, me začne prepričevat da naj pridemo že v soboto 27. in ji jaz rečem: "a smo lahko tudi mi kakšen vikend sami doma, za božič bomo pri mojih na obisku, tisti vikend bomo doma sami kot družina, potem pridemo pa za cel teden k vam" Pa mi zabrusi, češ, še takrat vam ni treba priti če vam je odveč. Pa še dodam: "prišli bomo 29. in nas ni treba trikrat na dan vprašat kdaj pridemo" (To nas ves čas sprašuje kdaj pridete, kdaj pridete, ne vem al nima boljšega vprašanja ali je res toliko tečna) Ona pa: "sploh vas ne bom nič več spraševala, tol v zahvalo"  surlo do tal in ven iz kuhinje in v jok (to prakticira vedno, ko ni po njeno, ampak to je do zdaj prakticirala smao pri sinovih). Takrat smo ravno odhajali domov, tako da se sploh ni prišla poslovit ne od naju, niti od vnuku.

Se vidi da se nisem mogla zadržat, že cel vikend me visoka vročina daje - ANGINA.
Sem šla včeraj kar k dežurnemu, pa sem dobila Ospene.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
15.12.2008 8:27:14   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

pa so pripeljali novo sedežno... OJOJ!!! To je šele kriza!!! Najprej staro ven - KOMAJ!!! Potem pa novo not - ŠE BOLJ NA TESNO!!!... Da skrajšam - OBUP!!!

Samo da je stara šla ven in nova notri, kajti pri nas se je zgodilo, da sedežna ni šla skozi vrata od dnevne in smo mogli skozi okno s škripsom spravit. Še sreča da smo v 2 nadstropju, ne vem kaj bi naredili če bi bili kje višjeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa super za na novo urejeno dnevno sobouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
15.12.2008 8:49:17   
jagoga

Ta je pa fenomenalenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Luka, jabolko ne pade daleč od drevesauser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
15.12.2008 8:51:37   
Lona76
Dobro jutro!

Noč so bile že boljše, pa slabše tudi, tako da .... srednja žalost.

Me pa žaba vsako jutro malo "pojezi", ker se zbudi z jokom ob pol sedmih in noče nazaj zaspat, ob osmih je pa koma!!!! In seveda zdejle že 15 minut spi svojo prvo rundo. In isto mi je delal Tilen. Pa si mislim pa zakaj ne spiš do pol osmih in si dobre volje????user posted image

Odnosi. Tudi pri nas zadnje čase manj rožnati. Ja kaj čmo. Mi gre  pa to zelo zelo na živce. Ma že tko mi otroci poberejo full energije in potem se morm ukvarjat še z nedononšenčkom. Ja žal so otroci res kopije svojih staršev in opažam da moj dragi postaja svoj oče. Se pravi je vedno bolj podobem tastuuser posted image .
Tašča nimam besed. Ona pa misli da je požrla vso pamet sveta. Ja ja. Smo bili zdej cel vikend skupaj in je včeraj svaku težila ko je za Tajo delal pire da mora dati notri toplo mleko. Da je zlato pravilo v kuhinji toplo na toplo. Sem rekla je že v redu jaz dam tudi mrzlo mleko v pire. Klinc ni čudno da ma tok piskrov za pomit po kosilu k  vsako stvar miljonkrat greje in preklada. Potem je bila pametna kako hitro bo šla Taja na vse štiri pa ja Ursi kot pri vas me sprašuje a jo vidiš kako gre? Glej jo glejuser posted image . Neee mižim že 9 mesecev in ne vem kaj se dogaja z mojim otrokomuser posted image . In potem mi je še rekla da bi lahko ona in moja mami pazili Tajo še eno leto. Ja ta prava k samo študira kam bo šla. Pa z umetnostno zgodovino, pa  s španščino pa na morje,.......... Skratka katastrofa. In se zadržujem, včasih kej tut rečem ker si mislim če bom jaz prijazna do moje tašče bo mogoče tut naša t mlada do mene.user posted image  Ker bo Tilen videl kako se trudim in bo zahteval to isto od svoje žene.user posted image  Ja sej vem sanja svinja......... Upam da ne bom tako pametna kot je ona in to je to.

Ursi evo zvezda je rojena. Luka bo muzkontar pa če ti je prav al pa neuser posted image  Ma je luškan tudi na slikahuser posted image . Si pa ti res najbolj potrpežljiva snaha na svetu se mi zdi.

Jagoga user posted image user posted image user posted image da se pozdraviš, za taščo nimam besed. Ja včasih se jim res ne da nič dopovedat in na koncu smo me tiste prauser posted image  , samo zato ker nam vsake toliko poči film in jim skušamo dopovedati da imamo svoje življenje in se ne vrti vse okrog njih.

Lucalu upam, da se kmalu naspite

San user posted image user posted image user posted image za Izabelo in da se te bulice nehajo. Madonca pa sej človek se sploh ne zaveda kok je to enih bolezni in ne vem česa še.

Tina50 super da je lan že bolje. Ja Taja  je že slano. Ne pustim da bi bilo full začinjeno. Pa kakšnih jušnih kock, veget itn, ampak slano pa mal česenčka pa lahko. No da bi bilo preveč začinjeno se pri svaku ne bojim ker oni nič ne začinijo. Da bi bila kakšna vegeta se tudi ne bojim, ker jejo samo bio stvari. Tašča pa tut bl oprano kuha user posted image .

NČK tudi super da je Anja bolje.

V glavnem vsem bolančkom in tistim ki so že malo zdravi pa še malo bolani user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo.

Jelko smo imeli mi do lani zaradi pomanjkanja prostora eno majhno nikakvo, lani pa smo kupili 2m. Ja jaz sem hotla met veliko jelko ker smo jo imeli tudi doma vedno. In zdej ne vem kam jo bomo letos dali.user posted image  Pa upam, da ne bo Taja šal po Titovih stopinjah. Sicer ji slik Tita nisem pokazala da ji nebi kaj na pamet prišlo, da mi ne bo pol rekla sej Tit je tudi user posted image .

Drugače pa Taja tudi ko je sita še kar odpira usta. Se mi zdi da že kar preveč poje. No to dela ko smo vsi za mizo. In ko mi jemo tudi če je ona že prej jedla jo dam zraven v stolček in ji dajem kakšen kruhek al pa kej in ona veselo je in da miruser posted image . No sej to se ji pa tudi pozna. Je lepo okrogla.

Tko zdej pa že kar dolgo spi jo grem mal pogledat.

Pa lep dan. Sonček bomo imeli pa baje šele v četrtekuser posted image . Ma če smo toliko časa zdržali bomo pa še te tri dni. Jutri pa imava posvetovalnico.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
15.12.2008 11:26:28   
Zofy

Ma kaka faca je Luka!!!!! Ma sej ne morem verjet, on bo definitivno bobnar, ko bo velik. Da prav tako lepo po bobnih tolče... Julija ima boben - igračo in ne zna s palicami tolčt. Tolče le z roko. Res faca Luka, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še dobro, da si posnela, to je res super spomin!!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
15.12.2008 12:30:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Joj kolk bolančkov....user posted image  za njih.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dober večer mamice,
danes smo pa podrle rekord v nepisanju user posted image , sem mislila kolk bo za brat pa je vse skupaj 7 postov. Sej je prav tako. Moramo se čez vikend malo bolj posvetiti ne samo našim user posted image , ampak tudi našim "ta ne ta boljši polovici" user posted image . Čeprav imava midva kar eno ne preveč rožnato obdobje, ampak tudi tu so vzponi in padci. Umetnost se je obdržat kljub vsem valovanjem.

Pri vas je eno ne preveč rožnato obdobje...tako bi lahko tudi jaz rekla v zelo, zelo, zelo blagi obliki, ker pri nas je vojna. user posted image
Sem se že navadila user posted image .

Mi smo danes malo boljši, anakondo sem mu samo 5x v nos tlačila in ven smrkelj vlekla, ga je bilo pa manj kot včeraj. Jutri upam, da bova šla malo na zrak, ker sva že celih 8 dni doma. Se mi že kar meša...user posted image

gREM NINČULE NANČULE...joj črke....

ja, šmenta, potem je pa to v zraku ... nerožnato obdobje,  user posted image  No, pri nas smo sicer pred kratkim dali nerožnato skozi, tako da ... morda zdrži do praznikov?

ma, meni gredo ta obdobja prav orng na živce user posted image . Zakaj imamo ljudje lastnost, da se obremenjujemo ko bi nam bilo lahko bilo pa zmeraj lepo user posted image ....sej vem....Bojevnik luči...ga je katera brala? super knjiga! A ni zdej veseli december? pri meni pa ne duha ne sluha o njem user posted image . Še zdej ko bi lahko šla malo v staro Ljubljano, da občutim ta praznični utrip, je Titek revček prehlajenček in smo spet doma. Pa sej sem tudi jaz bolj slaba. Sicer se borim, se ne dam in upam, da zdržim.

Ok, sem zdej peglala, pa sem vas prišla še pozdravit. Sem mislila, da bom spila kavico od Lukca pa je ni user posted image .
Si jo grem pa sama narest....

lepo se imejte pa javite se kaj.....

Zakaj imamo ljudje lastnost, da se obremenjujemo ko bi nam bilo lahko bilo pa zmeraj lepo user posted image  To sem se tud js že velikokrat vprašala ... ma, odgovorov je še za eno kavo premalo user posted image .

Bojevnika nisem brala ... a je to kakšna ala Alkimist knjiga? Ali pa kao priročnik knjiga?

alam

Je priročnik ala Alkimist. Ma jaz sem jo brala par let nazaj in je meni pustila velik pečat....jo moram še enkrat malo prebrati, te kar nafila. sem našla na netu par citatov iz knjige:

Iz Priročnika bojevnika luči:
1. BOJEVNIK LUČI NIKOLI NE POZABI NA HVALEŽNOST. Med bojem so mu pomagali angeli: nebesne sile so vse postavile na svoje mesto in mu omogočile, da je lahko dal vse od sebe.
2. VSE POTI NA SVETU VODIJO V BOJEVNIKOVO SRCE. Brez oklevanja se potopi v reko strasti, ki venomer teče skozi njegovo življenje.
3. BOJEVNIK LUČI NE UPORABI ZGOLJ SVOJE MOČI, temveč tudi energijo svojega nasprotnika.
4. BOJEVNIK LUČI SE VČASIH BORI S TISTIMI, KI JIH IMA RAD. Človeka, ki brani svoje prijatelje nikoli ne pokopljejo viharji življenja.
5. BOJEVNIK LUČI VEDNO NAREDI NEKAJ NENAVADNEGA.
6. BOJEVNIKI LUČI VEDNO OHRANIJO ISKRICE V OČEH.
7. KO SE BOJEVNIK LUČI ODPRAVI NA POT, JO SPOZNA. Vsak kamen, vsak ovinek ga pozdravlja.
8. BOJEVNIK LUČI POZNA SVOJE NAPAKE. Ampak pozna tudi svoje dobre lastnosti.
9. VSAK BOJEVNIK LUČI SE JE ŽE USTRAŠIL BOJA. Vsak bojevnik luči je že kdaj lagal. Vsak bojevnik luči je že stopal po poti, ki ni bila njegova. Zato je bojevnik luči: ker je šel skozi vse to pa še ni izgubil upanja, da bo nekoč boljši.
10. BOJEVNIK LUČI NE ODLAGA SVOJIH ODLOČITEV. Preden ukrepa, nekaj časa premišljuje, pretehtava svojo izurjenost, šele nato se odloči.

to sem si pa sama zapomnila ....
da obstaja smrt zato, da sploh znamo ceniti življenje
da obstaja žalost, da znamo ceniti kako neprecenljivo je veselje
da obstaja bolezen, da bi znali ceniti zdravje....

......
user posted image

Je taka za razmišljat vmes, priporočam user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
15.12.2008 12:35:52   
ek76
Pozdravljene!
Jaz se že kar nekaj časa nisem nič javila tudi brala vas nisem ni bilo časa. Hvala vsem za čestitke in lepe želje za Miinih 9 mesecev. Smo imeli pregleg pri 9 mesecih in našem sončku v zadnjem tromesečju ni dovolj zrasla glavica, tako da smo sedaj napoteni na UZ glave. Sem čisto iz sebe.
Želim vam lep dan.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
15.12.2008 12:38:59   
Dinki
Dinki, z Lukijem ti pošiljava user posted image , da bi bilo kmalu boljši med vama  z dragim. Ja, res zna bit malo naporno (dojenček, drgai, gospodinjstvo, ti sama, prazniki) Sploh, ker je problem si vzet čas samo za vaju. Tudi midva sva skoz na takem tankem ledu, ko bi se lahko takoj na žive in mrtve skregala. Pa se nekako obvladujema in takrat, ko sma oba približno dobre volje in nisma zadirčna se poskusima pogovorit. Pa je bolje.
Sem pa ugotovila pri nama, da ful pomaga, če kdaj, ko kako stavr naredi, ki se mi ne dopade in sem ponavadi jezna ali se skregama, ker mu težim, grem do njega in ga objamem pa dam lubčka ali pa na smešno obrnem in kako foro rečem. Pa me mal čudno pogleda, pa je pol kr boljši. Pa velikokrat si pustiva kake listke s sporočili. Pa ne, kaj morem danes nardit ampak kaj v stilu pogrešam te ali kaj podobnega. In mu pustim, oz on meni pusti kje tako, da najdem, ko grem spat ali ko zjutri vstanem. Ali mu kak lep SMS pošljem. Ne vem, obema, nama se zdi, da veliko pomagajo take drobne pozornosti. Ni treba veliko časa, lahko te pa zlo v dobro voljo psravijo. Jz npr. zlo rada kako igračko ali kaj takega nastavim pod kovter in potem, ko grema spat in se vleže pa se na tisto vleže. In me malo grdo pogleda, pa sam rečem: DRobna pozornost, pa se začne smejat in je fajn.
In še ena stvar veliko da h odnosu-SPONATNOST. Včasih prav paše neki čist neumnega nardit kot npr. se vsest v avto in se peljat v Avstrijo na kavo ali v Portorož na kavico.........
Ma, res je težko pa sploh ženske se znamo obremenjevat s kakimi stvarmi. Je res bolje, da pustimo vso prtljago nekje in gremo naprej.user posted image Je škoda časa in življenja za take probleme!!!!
Si pa kr dej duška, user posted image pa ti bo potem lažje, ko pride tvoj domov.

Pa upam, da so noči že boljše!!!!! Za vsak slučaj še en kup user posted image user posted image user posted image  za noseka in spanje!!

ursi2 user posted image
Ti pa si fejst punca, veš?
hvala, bom poskušala upoštevati kake tvoje nasvete. Pa sej ni tako zelo grozno. Pogovarjava se, pa tudi v trgovino hodi, torej se ne muli ne on ne jaz. Ampak nekaj fali, kot da si ne znava več vzeti časa samo zase. meni pa to manjka, se rada crkljam. Pa vem, da se tudi on, še rajši. Ampak se kar naredi ena stena....sej sva se lepo pogovorila v soboto, ni bilo potrebnega nobenega kreganja. jaz sem se odprla, je šlo kar ven iz mene user posted image . On pa tudi....pa sem ugotovila, da ni on kriv za te stvari, ki mene motijo, ampak sem si sama kriva. Sem preveč doma, okupirana samo s Titkom in se je pač nabralo. Skratka - pogovor, pogovor in še enkrat pogovor! Ta dela čudeže user posted image . In ja se strinjam male pozornosti ful štejejo in moramo se negovati, ker če ne nikoli ne bomo prišli do še enega user posted image  user posted image .

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
15.12.2008 12:46:31   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Pozdravljene!
Jaz se že kar nekaj časa nisem nič javila tudi brala vas nisem ni bilo časa. Hvala vsem za čestitke in lepe želje za Miinih 9 mesecev. Smo imeli pregleg pri 9 mesecih in našem sončku v zadnjem tromesečju ni dovolj zrasla glavica, tako da smo sedaj napoteni na UZ glave. Sem čisto iz sebe.
Želim vam lep dan.

Joj, res upam da bo na UZ glavice VSE V REDU, držim pesti. Pošiljam vam še user posted image za srečo in da se srečno konča, pa še  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam pošiljam in mislim na vas. Držte se!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
15.12.2008 12:50:30   
Dinki

user posted image user posted image user posted image
Lukec je pvari roker user posted image user posted image user posted image
cuker mali user posted image user posted image user posted image  in veeeeelik ponos očija si predstavljam, ne?
Pa krasne so tudi slikice user posted image

Oooooo, nekdo ima pa novo dnevno sobo user posted image ....super Lucalu user posted image . Sam da ne boš zdej tolk važna in nehala z nami čvekat user posted image

Joj San, Ursi2 in Jagoga te vaše tašče so pa res krone od tašč user posted image
bi mogla katera od nas zberati te izjave in jih objaviti user posted image
Jaz mojo praktično skoraj nič ne vidim, se izogibamo....ampak iz zdravstvenih razlogov, ne iz razlogov tašča/snaha user posted image . je ful bogica, je imela neko opreacijo pa še zoster herpes se ji je naredil in ne sme videti Titka user posted image . Verjamem, da ji je ful hudo.

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Jelko smo imeli mi do lani zaradi pomanjkanja prostora eno majhno nikakvo, lani pa smo kupili 2m. Ja jaz sem hotla met veliko jelko ker smo jo imeli tudi doma vedno. In zdej ne vem kam jo bomo letos dali.user posted image  Pa upam, da ne bo Taja šal po Titovih stopinjah. Sicer ji slik Tita nisem pokazala da ji nebi kaj na pamet prišlo, da mi ne bo pol rekla sej Tit je tudi user posted image .

user posted image user posted image user posted image
tudi midva sva šele lani kupila 1,80 m visoko jelko. je nikoli nismo imeli tako velike in sem si jo zmeraj želela ko bom imela enkrat svoje stanovanje. In se nisem dala letos....zaradi Titka ne bom letos kupovala manjše. Sej naslednje leto in naprej mu bo pa že tudi njemu luštno in ne bo težav. Pa sej jih tud zdej ni. Jaz sem pač taka mami, da kar dosti pustim. Naj raziskuje, naj prešlata vse.....oči je pa že bolj občutljiv na določene stvari, ki jih ušpiči Tit user posted image .

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
15.12.2008 12:54:47   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Pozdravljene!
Želim vam lep dan.

Ojej Ek76, to je pa ful žalostno user posted image user posted image user posted image
midva s Titkom pošiljava nemogoče za prešteti število pikapolonic, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa še to. Tit je že malo boljše....nosek pa to, tako da hvala za vse pike poke user posted image . Danes je ponovno prespal celo noč user posted image . Sem pa zato jaz totalno zanič user posted image . Sem v faco kot da bi me tovornjak povozil user posted image . Prehlajena fuuuulllll.....

ama, ama, grem zdej jest kosilo user posted image

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
15.12.2008 15:57:44   
Lona76
Danes pa ni žive duše nikjer?

Nas je že na drugo stran vrglo.

S Tajo sva odspali svoje, pojedli kosilo, sedaj pa se ona igra s Tilnovimi igračami, so takooooo zanimive. Ja pa še kar neki časa bova čakali očija in Tilna da prideta domov, ker ima Tilen danes telovadbo. Sem pa bila danes presenečena sem dobila po pošti da pride tudi v našo firmo božiček. Sem mislila da letos ga pa ne bo. Nam bojo jutri dinčije nakazali, mi pa moramo kupiti darila. In če sem iskrena pojma nimam kaj naj jima kupim. Sedaj smo nekako sklenili da Tilen dobi eno bedarijo to je avtocesta, po moje se bo bolj očka z njo igral, za Tajo pa še nimam idej.

Zdej si grem pa kavico skuhat pa se spet Tajki posvetit.

Pa mumu mi neki manjka zadnje dni??????

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
15.12.2008 15:59:38   
Lona76
Joj pa ek76  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še pa še pikapok da bo na UZ vse ok. Res drživa pesti obe s Tajo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?