|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
13.12.2008 21:04:54   
tina50
user posted image user posted image user posted image  spet me je vn vrglo! jaz ne vem kaj je to! me kr odjavi! se morm potem na novo prijavituser posted image

no pa še enkrat, na hitro!

Lan je že boljše! danes ni več bruhal, sam kaka pa še kr bolj mehko, danes je 3x! sam še pa kašlja!

smo bili danes pri tastu in tašči na kosilu(no, sej smo vsako soboto), pa sta se po kosilu s tastom  crkljala i je lan kr zaspal pr njemu! kar sem bila kr presenečna, ker kaj takšnega še nam ni uspelo! je pa res da ima tasta ful rad, ker se vsak dan crkljata, pa nosta,....

Ursi2 user posted image user posted image user posted image user posted image , naj bo danšnja noč mnogo boljša!
ter pa ne sekiraj se za obisk pri prababici in taščo, ker je res bolj pomemben Luka in njegovo zdravje!

TIMOTY ful si pridna mamica, pa še tako dolgo si delala seminarsko, pridna si! user posted image user posted image naj, noči ostanejo prespaneuser posted image user posted image user posted image

san user posted image user posted image user posted image  za Urbančka, da je vzel kruh s kislo smetano in ga celo pojedel!

terida pri nam ne jemo tako dolgo, ker Lan niti ne poje veliko, bi pa jaz tudi tako dolgo ga hranila, če bi Lan tako hotel! seveda, če bi bila potrpežljiva, ali pa bi sama sebe presenetila, tako kot si se ti!user posted image

Dinki jaz tudi že nisem bila vzunaj z Lanom celo večnost, se mi kr že maluser posted image , sam si nekak ne upam, ker je začel kašljat! seveda grem jaz malo ven, ko grem v trgovino, samo to ni to! kr paše vsak dan kakšno uro na svežem zraku!
sem kupila danes en sirup iz sleza, ki nima spodnje meje za dajanje otrokom in upam, da ga mu oblaži in da se ne bo razvilo naprej!

Lona76 je pasalo ja mal dnevnega počitka! sam drugač, pa ne bom tukaj dohajala, pa še skuhano ne bo, če bo meni to prišlo v navado!user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
13.12.2008 22:20:14   
pomlad08
živjo, končno se mal javljam, je joba neki matral in je šele zdej zaspal ...
najprej, da razčistim glede slabosti - nisem noseča user posted image  bi blo pa kr kul če bi bla! user posted image  (no, mogoče še kakšne 2, 3 mesece ne, pol bi pa po moje kr že loh bla. ampak itak zaenkrat še nimam M)

včeraj smo mel kr pestro, sem mela klavir, pa pol en kolokvij in sem dobila 10, pol smo mel pa cepljenje (šele 2.), pa še pevske ... tko da smo dons sam zabušaval, po dolgem času. kakšen luksuz je, če en dan ni treba nikamor it, ne na faks, ne po opravkih, nikamor! sam na sprehod in na kosilo user posted image  sem vam kar fouš k mate ta pravo porodniško in kar mal hudo mi je za joba, k se mora tok velikokrat čuvat zarad tega bedastga faksa user posted image
no ja, februarja bom pa vseen na boljšem k mi ne bo treba v službo, vsaj to. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
13.12.2008 22:22:51   
pomlad08
ups, ponesreč sem že poslala. no pa itak me mož vab na film, as good as it gets. tko da vam želim lepo noč.

aja, SAN, lepo da si se spet oglasila, upam da bo urban kmalu mirneje pančal. kruh s kislo smetano, to je pa tud jobova skor najljubša jed. al pa s putrom, to skor vsak dan je za zajtrk, pa vsakič za kosilo ali večerjo, kadar druzga noče user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
13.12.2008 22:35:36   
tina50
joj, sem se prej pozabla zahvalit vsem za pikapoke, zdej jih pa mi tud rabmo, zeloooo! ga vsake toliko slišim, ko revček tako kašlja iz spalnice, mi kr na jok gre!

mirno noč!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
14.12.2008 1:10:35   
Špela100
Joj kolk bolančkov....user posted image  za njih.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dober večer mamice,
danes smo pa podrle rekord v nepisanju user posted image , sem mislila kolk bo za brat pa je vse skupaj 7 postov. Sej je prav tako. Moramo se čez vikend malo bolj posvetiti ne samo našim user posted image , ampak tudi našim "ta ne ta boljši polovici" user posted image . Čeprav imava midva kar eno ne preveč rožnato obdobje, ampak tudi tu so vzponi in padci. Umetnost se je obdržat kljub vsem valovanjem.

Pri vas je eno ne preveč rožnato obdobje...tako bi lahko tudi jaz rekla v zelo, zelo, zelo blagi obliki, ker pri nas je vojna. user posted image
Sem se že navadila user posted image .

Mi smo danes malo boljši, anakondo sem mu samo 5x v nos tlačila in ven smrkelj vlekla, ga je bilo pa manj kot včeraj. Jutri upam, da bova šla malo na zrak, ker sva že celih 8 dni doma. Se mi že kar meša...user posted image

gREM NINČULE NANČULE...joj črke....

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
14.12.2008 9:43:47   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Dober večer mamice,
danes smo pa podrle rekord v nepisanju user posted image , sem mislila kolk bo za brat pa je vse skupaj 7 postov. Sej je prav tako. Moramo se čez vikend malo bolj posvetiti ne samo našim user posted image , ampak tudi našim "ta ne ta boljši polovici" user posted image . Čeprav imava midva kar eno ne preveč rožnato obdobje, ampak tudi tu so vzponi in padci. Umetnost se je obdržat kljub vsem valovanjem.

Pri vas je eno ne preveč rožnato obdobje...tako bi lahko tudi jaz rekla v zelo, zelo, zelo blagi obliki, ker pri nas je vojna. user posted image

Mi smo danes malo boljši, anakondo sem mu samo 5x v nos tlačila in ven smrkelj vlekla, ga je bilo pa manj kot včeraj. Jutri upam, da bova šla malo na zrak, ker sva že celih 8 dni doma. Se mi že kar meša...user posted image

ja, šmenta, potem je pa to v zraku ... nerožnato obdobje,  user posted image  No, pri nas smo sicer pred kratkim dali nerožnato skozi, tako da ... morda zdrži do praznikov?

Špela, tudi mi smo že 7. dan doma, in je res utrujajoče ... zase lahko rečem, da sem utrujena od negibanja ...

anja slabo spi, vročina je mimo, driskice tudi, zobkov ni, res je (bil) en virus ...
js sem pa tudi vsa prehlajena in krehajoča ...

joj, to vreme, ko vsaj ne bi deževalo!!!! 

evo, me že nucajo, alarmi povsod!!!

Želim vam lepo preživeto nedeljo!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
14.12.2008 10:47:18   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Dober večer mamice,

ja, šmenta, potem je pa to v zraku ... nerožnato obdobje,  user posted image  No, pri nas smo sicer pred kratkim dali nerožnato skozi, tako da ... morda zdrži do praznikov?

ma, meni gredo ta obdobja prav orng na živce user posted image . Zakaj imamo ljudje lastnost, da se obremenjujemo ko bi nam bilo lahko bilo pa zmeraj lepo user posted image ....sej vem....Bojevnik luči...ga je katera brala? super knjiga! A ni zdej veseli december? pri meni pa ne duha ne sluha o njem user posted image . Še zdej ko bi lahko šla malo v staro Ljubljano, da občutim ta praznični utrip, je Titek revček prehlajenček in smo spet doma. Pa sej sem tudi jaz bolj slaba. Sicer se borim, se ne dam in upam, da zdržim.

Ok, sem zdej peglala, pa sem vas prišla še pozdravit. Sem mislila, da bom spila kavico od Lukca pa je ni user posted image .
Si jo grem pa sama narest....

lepo se imejte pa javite se kaj.....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
14.12.2008 10:50:02   
Dinki
Tina50 en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lančka. Upam, da je danes že bolje user posted image .

Špela100 in NČK lepo brati, da gre Maksu in Anji na bolje user posted image . Ti revčki mali marčevski....pa te zoprne viroze in prehladi user posted image  naj ga gredo že kam drugat sratuser posted image  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
14.12.2008 11:19:40   
Zofy

Dober večer mamice,

Jah, sem mislila, da je samo pri nas takouser posted image . Se mi zdi, da ima večina parov malo krize, ko pride user posted image , ker se življenje in odnos malo obrnejo na glavo.

Sem mislila, da bom še kaj pisala, pa mi že mož teži, da gremo lučke kupit.. Včeraj sem naredila obeske iz das mase, danes gremo po lučke, edino okoli jelke se še nisem odločila. Ali parva ali umetna... Dejstvo je, da si želim velike in za veliko nimam prostora. Majhno umetno pa nima smisla kupovat za 1 oz. 2 leti. Bomo vidli kaj majo v Bau Maxu...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Neposredna povezava do sporočila: 3359
14.12.2008 11:25:27   
Ursi2
Živjo, punce!
Naš pob že spi 1. rundo. Je bila spet čudna noč, se je kr naprej zbujal pa jokal. Pa se j bo boljši. Mi je p avseen uspelo včeri zvečer celo hišo sčistit, posesat in pobrisat skoz, potem pa še dvojne kekse spečt. Sem bla ob ene 2h konec. Seveda z vmesnimi tekanji h Lukiju, da sem ga tolažla in nazaj uspavala. No, okrog enih je še moj ddragi prišel domov.
Smo pa bili danes že na lavici zunaj, je prav pasalo.
Pa še za vas ena dobra
user posted image

Za po kosilu pa še ena
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
14.12.2008 12:00:15   
TIMOTY
Lep pozdrav mamice!

Sm en hitri raport!Jst sm domov pršla okrog 3 zjutraj, smo se čveke mele ful fajn, Timi je spal celo noč- user posted image je reku da ni mel kaj počet, spal je do 10 zjutrajuser posted image user posted image user posted image - ta otrok bo pol življenja prespaluser posted image user posted image .
Moram še kosilo nardit, Timi bo kmalu začel s 1 rundo spanja in bom mela mir, user posted image trenira. Pol se moram pa še učituser posted image user posted image Pa se mi ne da glih, vem pa da bo treba- fuj!
Še dobro, da je vikend, da niste preveč načvekale, grem mal pokomentirat:

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

No kosilo pri tašči je uspelo, samo jaz nisem dobila svojega spanca in sem takooooo zaspana. Si je pa spanec privoščil moj mož. Je pacek spal 3 ure, ker je bil seveda zmatran od novoletne zabave. Ma sem bla jezna. Je samo pojedel kosilo in potem spal. Smo ga komaj zbudili da smo dali tašči darilo za RD, potem pa je frajer nazaj zaspal. Sem misnla da ga bom zadavla. Sem mu pa že povedala, da ponoči on vstaja za Tajo in tudi zjutraj je on tisti ki bo vstal. Jaz pa bom spančkala. Seveda če bom sploh lahko.

user posted image da je bilo kosilo uspešno. Ja, tvoj se je pa sprostil in par kitic oddremal. Si je pr mami dal duška, pacek user posted image user posted image . Jst upam, da si se danes tud ti naspala in se boste fajn meli na kosilu od moževega brata.

Timoty  za super noč in danes uživaj na zabavi.
Tudi jaz sem predno sem imela Tilna norela če ni bilo pospravljeno, ko pa sem njega dobila pa sem se naučila da je treba kdaj tut čez stopit, pa malo časa si zase uzeti. In sem se navadla z njim hodtiti spat. Res je da še vedno ne maram umazanije, če je pa kaj razmetano, pa me ne moti več. Sej vedno jaz pospravim. Me vedno počaka.

HVALA! user posted image user posted image
Glede pospravljanja: jst se moram še naučit, kako si cajt zase vzet. Sej enkrat mi bo ratalo user posted image . Mi vse mamice rečejo, da to pride čez cajt...moj cajt še prihaja user posted image . Sej sm se zvečer fajn mela, ne smem preveč jamrat.

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Tina50 sem se ti prav nasmejala da ne morš zaradi RR spat . O jaz se pa ne dam . Rabim lepotni spanec

no, danes sem si pa jaz tudi privoščila lepotni spanec! me je moj  nagnal spat!  sej prvo nisem mogla zaspat, potem me je pa odneslo v deželo sanj! pa še Lan je spal dlje časa  

user posted image za tvojga user posted image , da je bil priden in te nagnal spat, pa še super da je Lan dlje spal. Mogoče bo vajo treba večkrat ponovit user posted image .

spet me je vn vrglo! jaz ne vem kaj je to! me kr odjavi! se morm potem na novo prijavit

no pa še enkrat, na hitro!

To pa tud mene tako razjezi user posted image , prav grozno je k že vse napišeš pol te pa vn vrže!

Lan je že boljše! danes ni več bruhal, sam kaka pa še kr bolj mehko, danes je 3x! sam še pa kašlja!

smo bili danes pri tastu in tašči na kosilu(no, sej smo vsako soboto), pa sta se po kosilu s tastom  crkljala i je lan kr zaspal pr njemu! kar sem bila kr presenečna, ker kaj takšnega še nam ni uspelo! je pa res da ima tasta ful rad, ker se vsak dan crkljata, pa nosta,....

Me veseli, da je Lan boljše. Da pa se bo do konca pozdravil mu pošiljam še par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Crkljivček mali, kako lepo da je kr v naročju zaspal user posted image user posted image user posted image . No, to je posebna vez med vnučkom in dedijem user posted image . Ful lepo.

TIMOTY ful si pridna mamica, pa še tako dolgo si delala seminarsko, pridna si! naj, noči ostanejo prespane

HVALA za pohvale user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst si tud želim, da noči ostanejo takšne. Sej bodo, verjamem v mojga lumpija user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

včeraj smo mel kr pestro, sem mela klavir, pa pol en kolokvij in sem dobila 10, pol smo mel pa cepljenje (šele 2.), pa še pevske ... tko da smo dons sam zabušaval, po dolgem času. kakšen luksuz je, če en dan ni treba nikamor it, ne na faks, ne po opravkih, nikamor! sam na sprehod in na kosilo  sem vam kar fouš k mate ta pravo porodniško in kar mal hudo mi je za joba, k se mora tok velikokrat čuvat zarad tega bedastga faksa
no ja, februarja bom pa vseen na boljšem k mi ne bo treba v službo, vsaj to.

user posted image user posted image user posted image za kolokvij in za tako pester dan, pridna si!
Nč se sekirat ker se Job čuva k si ti na faksu, važn da je v dobrih rokah in da je vse ok.
Jst bom pol v šoli in službi, pa še moj dost potuje, tako da se bo treba orng organizirat!

Ursi2: Kavica je bila super, hvala. Glede torte pa: mljask, mljask sm jo kr pred kosilom zmazala......user posted image A je šeuser posted image ODLIČNA je bila!

Mene pa zanima kaj je z Mumu in Lucalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da kje uživajo!!!!

Lep dan vam želim še naprej ( vreme sicer še vedno mori, a se mu ne damo ):
user posted image

Bellaluna: LUKA vse naj naj za obmesečnico!

user posted image

Vsem bolančkom pa želim:
user posted image

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 14.12.2008 12:10:17 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
14.12.2008 19:51:11   
Lona76
Dober večer mlade dame!

Evo Taja je v postelji, spi še ne, ker je pri svaku spala do šestih. Ni bil popoldanski spanec tak kot mora biti in je unega poznopopoldaneskega potegnila.

Luka od Belle Lune vse naj naj za obmesečnico,

Timoty user posted image user posted image user posted image  da si uživala in da je TImi spal celo noč.

Tilen pa sedajle poje še večerjo, popije pomarančni sok in gre spančkat. Sedaj je začel končno piti pomarančni sok stisnjen iz pomaranč. Do sedaj tega ni maral.

Joj da še pohvalim Tajo kako je bila pridna pri svaku. Ma tut pisnla ni. Pojedla je full juhice in potem še meso in krompirček. In potem je šla še ob pol petih spat in zaspala brez problema. Ma res je en priden otrok to.

Tko zdej grem pa večerjo pojest in pred TV.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
14.12.2008 21:17:55   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dober večer mamice,

Jah, sem mislila, da je samo pri nas takouser posted image . Se mi zdi, da ima večina parov malo krize, ko pride user posted image , ker se življenje in odnos malo obrnejo na glavo.

Sem mislila, da bom še kaj pisala, pa mi že mož teži, da gremo lučke kupit.. Včeraj sem naredila obeske iz das mase, danes gremo po lučke, edino okoli jelke se še nisem odločila. Ali parva ali umetna... Dejstvo je, da si želim velike in za veliko nimam prostora. Majhno umetno pa nima smisla kupovat za 1 oz. 2 leti. Bomo vidli kaj majo v Bau Maxu...

user posted image  zofy, ko da sebe berem ene 2 leti nazaj - glede jelke, mislim user posted image

no, na koncu je izpadla ena srednje velika jelka, umetna, ki jo zažokamo na balkon user posted image  in ki ima preveč lučk user posted image . Me prav zanima, kaj sta "ulovila" vi2 ...

si pa bila pridnauser posted image , da si obeske delala ... meni se letos nič ne da ... sta danes celo moška sestavila jelko, okraskov pa še nisem gor obesila, kar naj jih ona2 ...

(imamo pa tudi domače okraske, iz slanega testa ... pride zelo lepo, ker se kristali soli lepo svetlikajo v svtlobi lučk ... )

letos, edino kar bom naredila je, hlevček za jaslice in pa adventni venček za na vrata ... no, za venček že zaaaaamujam.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
14.12.2008 21:21:01   
Naša črtica koraka
LONA67, pridna Taja, pridna user posted image user posted image user posted image . Meni se tudi za mojo anjo tako zdi ... takih angelčkov bi človek imel še pa še user posted image .

(eh, tudi mene grabi "tretja runda" - trenutno!!!)

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
14.12.2008 21:25:23   
tina50
večer!

no danes smo se imeli kr lepo! smo šli na kosilo k našim, popoldan smo šli pa na rojstni dan! so bli tam trije faloti ki so laufali sem ter tja in jih je Lan ful gledal!
drugače še pa večkrat kaka, sam mislim da ni hudga, pa še kašlja(sam samo takrat, ko gre spat!user posted image ), pa še mal iz noska mu teče! sam da je dobre volje!

...sam sem bla pa zdajle že v eni uri pri njem 4xuser posted image , jaz ne vem, če bo kdaj ta otrok prespal noč!!!

pomlad08 user posted image user posted image user posted image  za kolokvij in za 10!user posted image

NČKuser posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš!

Zofy upam da ste kupili lepo smrekico! za kakšno ste se sedaj odločili?

Ursi2 upam, da bo noč boljšauser posted image user posted image  in pa pridna si, da si vse pospravla, pa še pekla si!user posted image user posted image user posted image

TIMOTY user posted image user posted image user posted image , da si se imela lepo, Timiju pa user posted image user posted image user posted image , da je lepo spal!

Bellaluna Luku vse, naj naj za obmesečnico!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76 a si dala juhico, pa mesek in krompirček tisti, ko ste ga vi jedli, torej slano! ker jaz mu tud že kr dam! danes je pri nam jedel rižeka-slanega!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
14.12.2008 21:26:37   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

Lep pozdrav mamice!

Sm en hitri raport!Jst sm domov pršla okrog 3 zjutraj, smo se čveke mele ful fajn, Timi je spal celo noč- user posted image je reku da ni mel kaj počet, spal je do 10 zjutrajuser posted image user posted image user posted image - ta otrok bo pol življenja prespaluser posted image user posted image .
Moram še kosilo nardit, Timi bo kmalu začel s 1 rundo spanja in bom mela mir, user posted image trenira. Pol se moram pa še učituser posted image user posted image Pa se mi ne da glih, vem pa da bo treba- fuj!

user posted image user posted image user posted image  Timi je tudi že bolje? user posted image user posted image user posted image

Glede učenja pa: c-c-c!!! TVOJE učenje pa že ni fuj! TI se kar dobro nauči, da mi n'boš kej narobe našraufala, k bom pr teb stranka ... user posted image  

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
14.12.2008 21:29:13   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Za po kosilu pa še ena
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
, joj, en košček MANJKA!!!!!!

(če bi bila js, bi jih večuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image za Lukija, da bo danes pridno spančkal, ko angelček!

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 14.12.2008 21:30:54 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
14.12.2008 21:40:31   
Naša črtica koraka

Dober večer mamice,

ma, meni gredo ta obdobja prav orng na živce user posted image . Zakaj imamo ljudje lastnost, da se obremenjujemo ko bi nam bilo lahko bilo pa zmeraj lepo user posted image ....sej vem....Bojevnik luči...ga je katera brala? super knjiga! A ni zdej veseli december? pri meni pa ne duha ne sluha o njem user posted image . Še zdej ko bi lahko šla malo v staro Ljubljano, da občutim ta praznični utrip, je Titek revček prehlajenček in smo spet doma. Pa sej sem tudi jaz bolj slaba. Sicer se borim, se ne dam in upam, da zdržim.

Ok, sem zdej peglala, pa sem vas prišla še pozdravit. Sem mislila, da bom spila kavico od Lukca pa je ni user posted image .
Si jo grem pa sama narest....

lepo se imejte pa javite se kaj.....

Zakaj imamo ljudje lastnost, da se obremenjujemo ko bi nam bilo lahko bilo pa zmeraj lepo user posted image  To sem se tud js že velikokrat vprašala ... ma, odgovorov je še za eno kavo premalo user posted image .

Bojevnika nisem brala ... a je to kakšna ala Alkimist knjiga? Ali pa kao priročnik knjiga?

alam

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
14.12.2008 23:53:06   
Zofy
Danes je pa res zatišje tle gor.

Ja, za jelko sem se kar odločila, da je ne bo. Če bi imela balkon, bi jo že imela, tako pa res ni prostora. In tamale jelke so vse ful grde, take siromašne zgledajo, umetne tako male so pa res BV. Tako, da bom kaj par večjih vej v veliko vazo dala, pa gor okraske in lučke, ki smo jih seveda uspešno kupili.
NČK, kako se naredijo tejle lepi obeski? A so tudi za indoor primerni al samo za na balkon?

PA glede hranjenja ste govorile. Naj še jaz povem, da je tudi pri nas popolnoma isto. Julija bo zgleda taka gazelica kot Anja ratala. Meni se je ne da več toliko animirat in posledično manj poje. Ma sej ne vem zakaj bi jo silila, če ji ne paše. Ji popusti koncentracija za hranjenje po 5 žlicah (v boljšem primeru) in pol ji morem peti, pa kako igračko dat, pa jo čakat itd. itd. Je že malo dosadno to postalo. Zato se mi tudi ne da več hodit na te dolge sprehode, ker mi jo res ni prijetno zunaj futrat. Dobim krč v hrbetuser posted image user posted image . No, sej "hvala bogu" vreme ne dopušča celodnevnega potepanjauser posted image . Res nekam malo je zadnje cajte, danes je pojedla samo 2 obroka GH in še to ne lih velika. V sredo imamo sistematski, me zanima koliko sedaj vaga in kaj pravi P na to njeno hranjenje. Tašča in moja mama se itak zgražata, da jo tako silim in na finte mečem, da bi jedla.

No, dovolj za danes. Pričakujem ne preveč lahko noč, ker ni jedla večerje, je prej zaspala in bo ziher ponoči lačna. Nočko!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Neposredna povezava do sporočila: 3369
14.12.2008 23:53:40   
Ursi2
Živjo, punce!user posted image
Pa sem končno za user posted image
Ma, prav pogrešam RR ta vikend, ko skor nisem kaj gor! Hm, kaj smo že rekle o zasvojenosti?user posted image
Luka user posted image . Pa zaenkrat se še ni zbudil (trkam!!!!!).
Sem pa začela študirat kaj bi lahko bilo krivo, da tk nemirno spi. Pa zakaj pol nekje ob 3,4 pa zaspi lepo mirno in user posted image nekje do 8. No in sem rekla, ad ne bom zdej ene parkrat ga dala zvečer tašči pa tastu, ker vedno ful vdelavajo in skačejo pa igrajo na harmonko,......Jz ga prej lepo navečerjam, se skopama in še knjigice malo gledama, pol pa je dol tako. Sam pač takrat sta oba doma, meni pa ni, da bi ga tašča sama mela, sem ga pač zvečer nesla dol.
No, danes je bil pa ful zaspan, ker je dopoldan samo pol ure spal, popoldan pa tudi ne kaj več. Pa dve že skoraj neprespani noči ima za sabo. In je bil že pred sedmo skopan in v pižami. Pa sem nekje ob 19.30 ga nesla spat. Sma se malo crkljala v postelji potem pa je jedel in je skor zaspal zraven in sem ga dala v posteljo, pa se je v minuti predramil in je bil že na nogah in govoril in vse mogoče delal. No, sej e to potem še 2x ponovilo. VMES SEM ga vzela ven iz postelje, pa sma šla malo na okno lučke gledat, pa knjigice brat, pa pela sma uspavanke,................ No, ob nekaj čez 21 je pa potem zaspal. Se mi zdi, da se je res umiril. Bom pa vidla, kako bo kaj danes. Se mi pa danes nič ne da pečt, sem šla rajši na RR.user posted image

No, drgač smo se pa kr fajn meli čez dan. Smo bli pri tastu in tašči na user posted image . Je itak mela spet svoje fore.user posted image Pa kr neki silila v njega pa ga skoz žokala pa po ličkih, ko sem ga hranla. Ja, kk pa naj potem je. Potem se je pa začel bunit ga je pa spet, da nima kaj trmarit in da se tk ne more obnašat. Pa še par takih izpadov. user posted image No, itak pa najbolj uživa, ko ga lepo pod pazduho in ga pelje, da naj hodi. Pol pa meni,kk je vesela, ko že hodi.user posted image user posted image user posted image user posted image   Pomaga itak nič ne, karkoli ji rečeš. Pa itak je treba bit ful previden, ker je kr užaljena.
No, pol pa mi reče, a si ga vidla, kk gre po vseh štirih. NEEEE, KJE PA!   Ne, ker ga mam skoz v sobi zaprtega pa se ne zmenim za njega. HALOOOOOOO?!!!!!!!!!! No, pa sem bila prijazna pa sem ji samo prikimala, rajši nisem ust odpirala, ker ne vem, kaj bi ven prišlo.
Pol pa reče, da zdej je pa že boljši, ker prej se ji je pa tk smilil, ko se je tk z roko vlekel. Pa sem ji lepo razložila, da ni bil bogi, ker je to samo ena faza, preko katere pač more it, da je lahko zdej tuki, kjer je. Da pač si more mišice krepit in da edino tako si jih lahko. Eh, sej ne pomaga nič, se ji pač smili, revček!user posted image
No,sem pa mogla mojga ful s pogledi mirit, ker je bil čist na koncu z živci, user posted image da bi ji kaj rekel ali ji vzel Lukana, ker jo je mel vrh glave. Sam sem ga rajši mirila, ker bi blo drgač spet jeza in užaljenost. Pa ni vredno. Tiste parkrat, ko sma pri njima na kosilu.user posted image

Nič, grem še malo pokomentirat, še sreča, da nimam preveč dela. Se vidi, da je vikend!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
15.12.2008 0:01:30   
san
na hitro, pošiljam eno goro pikapok bolančkom in tistim, ki so že malo manj bolančki, pa še zdravim, da ne bodo bolančkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ena runda za mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rožnata in nerožnata obdobja... jah, pri nas sm jaz postala prava lisicauser posted image se naučiš po tolkih letih, pa to je že tretji otrok, tko da ni eč vse na glavo obrnjeno, no vsaj na novo neuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
15.12.2008 0:22:27   
san
opla, sm bla preehitra

no, v glavnem pokomentiram hranjenje: mi tud veliko manj jemo... pa blazno se morm trudt zraven zadnje dni... no tko, ko je bil bolan, se je prektično samo dojil, zdej ma že spet apetit, ampak zjutri npr. poje 5 žličk, pol pa kosila kar nekaj - ampak je sam juhe, še vedno ne more jest, če je presuha hrana ala rižota, mora bit bolj vodenouser posted image , tko da mu delam pač vso možno hrano sam na jušni načinuser posted image pol pa večerje spet poje tko tko, za moje pojme mal. ima pa rad jogurte in skuto, pa mu pol mal sadja al pa kruha dam notri, no in to ponavad poje za cel jogurtov lonček. mamo pa mi tud fore z aviončki, pa avtki, pa še drugo... traja pa hranjenje zdaj kar ene pol ure, pa vse je umazano (na začetku, ko je pa še lepo jedu, smo bli pa ekspresni, največ 10 minut).

smreka... mi smo mel tud neki časa eno malo umetno, k je bla stiska s prostorom, pol sm pa uno umetno enkrat preč zabrisala, res mi je bla grda in sem eno leto veje prinesla in jih v vazo dala, pa okrancljala in je blo ful lepo. zdej mamo pa eno veliko smreko, pa še veje, k so men tko všeč in še venček. no, smreko postavimo šele za božič, veje in venček pa že prej.

sm pa letos čist nedecembrska in utrujena od teh bolezni... in za piko na i sem danes na izabeli ponovno odkrila eno novo bulico (papilomatriksom), s katerimi se ubadamo že nekaj let. eno so ji odstranili pri 5 letih, potem pa je imela oz. ma še eno na hrbtu (majhno) in eno malo večjo na vratu - ki jo še nisva šle odstrant... no, zdej pa ima novo na obrazu nad očesom, levim... ma mi je za zjokat se... sej ni nevarno, baje, ampak noben čist ne ve, a to lahko tudi samo zgine, a se lahko poveča, kaj če ne odstraniš.... tko, ne bom več o tem še vas morila

taja, bravo, si pa res pridkanauser posted image user posted image user posted image

dinki, tebi in titku še goro pikicpokicuser posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo res prijeleuser posted image

pa, nčk, vam tud in še lanu od tineuser posted image user posted image user posted image

ja, pomlad, ti si pa pridna, čestitamuser posted image user posted image user posted image pa ne met slabe vesti, sej jobek ve, da ga pogrešaš takrat in pol to nadoknadita, ko sta skupaj. pa takrat ga ma tko možek in veš, da je v dobrih rokah, se morta fanta mal zment, kako bo v vaši hiškiuser posted image

pa timoty, ti se kar uči, tko k je rekla, nčk, da ns boš sestavt znala prvilno, ker reklamacij ne upoštevamo

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
15.12.2008 0:27:22   
san
user posted image user posted image user posted image ursi, tvoje poste je prov fajn bart s temi smajliji, si te v živo predstavlajmuser posted image

jaz sem včeri zvedla na kosilu pri t...., daima ona 4 otroke, pa sm sse celo kosilo pridno vedla, no tukaj sm se pa vmešala, da so 3 od teh mojiuser posted image , pa še četrit zdej, ampak to sm bla raj tihouser posted image
sej če bi bilo to izrečeno tko, v kakšnem hecu al pa kej, ne ona je to čist resno razlagalauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
15.12.2008 0:32:58   
san
pa pridna si, da se ti ljubi še pečt ponoči, res bravouser posted image

no, jst sm dans tud mela čistilno akcijo, pa mi je urban pomagal potem še tla spulirat na koncuuser posted image

je pa drugače bani tud zelo pridkan zadnej dni. lepo zaspančka čez dan (no spi smao enkarat na dan), ampak spi kar po celo uro, včasih celo dve. zdej bova spet sama, me prav zanima, če bo zdej tut tko spal.pa veliko že razume, je prav posrečenuser posted image

no, zdej grem pa knjigo brat. zdej sm ene par kriminalk spet našla, pa mam za možgane spočit mal čtiva

aja, pri nas tud v postlo hodva skupi, če men ne zmanjka. no, v bistvu jaz še berem, ko on na compu visi, pol pa k en neha se še drugi priključi

lahko noč, pa naj bo mirna s čim manj presledki z budnicamiuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
15.12.2008 1:06:41   
Ursi2
Timoty, a ti si tudi taka, da si kr živčna, če ni pospravljeno? user posted image No, jz nisem bila nikoli taka niti nisem bila kaj posebi redoljubna. Odkar pa sva skupaj in sva za sebe, mi pa ni všeč, če je nepospravljeno, pa nepomito in sem kr malo živčna. Ampak tako nekje v mejah normale.user posted image Se mi pa ne da vsak dan 3x praha brisat, pa 2x vse po tleh obrisat. To pa ne.user posted image
Hvala za šopek. user posted image Mi je polepšal dan in še vedno tako lepo diši in cveti!!!!! PA Lukiju je tudi ful všeč!!
Sta bile pa pridne s sodelavko. Čeprav je seminarske prav fajn delat,sam sta pa res resno zagrable! Pridne! Da bi vedno imele toliko volje in energije!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Čestitke za super noč!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Naš Luka že od 3 meseca spi na trebuhu, drgač se zbudiv 2 minutah.

San, za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bote kmalu čisto zdravi in da bote vredu spali. Upam, da sste uživali zunaj!!!!!!!!!!!!!!
Hm, Urban že ve, da je od drugega vedno bolj dobro! Bravo, da e zagrebe za se!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Terida, tudi meni se zdi, da sem sama kriva, sam kaj ko se mu more skoz dogajat. Ga pa rajši malo animiram pa da se naje, ker drgač pa poje sam par žličk in je konec.
Ampak sem se odločila, da od jutri naprej bo imel samo eno žličko, s katero se bo lahko igral, ostalo pa bom pospravla. Bomo vidli, kako bo uspelo.user posted image
Ja, tudi pri nas kr trajajo obroki, ampak nekje 20 min, ker nima miru in ne zdrži tako dolgo.

Dinki, z Lukijem ti pošiljava user posted image , da bi bilo kmalu boljši med vama  z dragim. Ja, res zna bit malo naporno (dojenček, drgai, gospodinjstvo, ti sama, prazniki) Sploh, ker je problem si vzet čas samo za vaju. Tudi midva sva skoz na takem tankem ledu, ko bi se lahko takoj na žive in mrtve skregala. Pa se nekako obvladujema in takrat, ko sma oba približno dobre volje in nisma zadirčna se poskusima pogovorit. Pa je bolje.
Sem pa ugotovila pri nama, da ful pomaga, če kdaj, ko kako stavr naredi, ki se mi ne dopade in sem ponavadi jezna ali se skregama, ker mu težim, grem do njega in ga objamem pa dam lubčka ali pa na smešno obrnem in kako foro rečem. Pa me mal čudno pogleda, pa je pol kr boljši. Pa velikokrat si pustiva kake listke s sporočili. Pa ne, kaj morem danes nardit ampak kaj v stilu pogrešam te ali kaj podobnega. In mu pustim, oz on meni pusti kje tako, da najdem, ko grem spat ali ko zjutri vstanem. Ali mu kak lep SMS pošljem. Ne vem, obema, nama se zdi, da veliko pomagajo take drobne pozornosti. Ni treba veliko časa, lahko te pa zlo v dobro voljo psravijo. Jz npr. zlo rada kako igračko ali kaj takega nastavim pod kovter in potem, ko grema spat in se vleže pa se na tisto vleže. In me malo grdo pogleda, pa sam rečem: DRobna pozornost, pa se začne smejat in je fajn.
In še ena stvar veliko da h odnosu-SPONATNOST. Včasih prav paše neki čist neumnega nardit kot npr. se vsest v avto in se peljat v Avstrijo na kavo ali v Portorož na kavico.........
Ma, res je težko pa sploh ženske se znamo obremenjevat s kakimi stvarmi. Je res bolje, da pustimo vso prtljago nekje in gremo naprej.user posted image Je škoda časa in življenja za take probleme!!!!
Si pa kr dej duška, user posted image pa ti bo potem lažje, ko pride tvoj domov.

Pa upam, da so noči že boljše!!!!! Za vsak slučaj še en kup user posted image user posted image user posted image  za noseka in spanje!!

Lona76, lepo da je kosilo uspelo.user posted image user posted image No, tvoj dragi pa zgleda da tudi rabi svoj lepotni spanec. user posted image user posted image user posted image No, upam, da je potem dežural ponoči in zjutraj.
Jaz imam tudi rada take vikende, ko ni treba kuhat.user posted image !!!!!!!!!!!!Mmm,k o bi bilo še med tednom tako!user posted image user posted image

Tina50, user posted image user posted image user posted image  za tvojga dragega, da t eje nagnal spat! Ja, sej vsake tolk časa pa znajo bit pravi srčki!!!!!! Upam, da si se vsaj malo naspala!!!!!!!!!!!
Super, da je Lan boljši!user posted image user posted image user posted image user posted image Sej je bil pa že prav bogi, revček, kk se mu je vleklo!!!!!!!
Pa priden Lan, da je zaspal dediju na rokahuser posted image user posted image ! Nas pa res znajo presenetit, kaj!user posted image

Pomlad08, a vi bi tudi že drugega naročili? No, smo že tri. Pa vse tri smo še brez Muser posted image user posted image user posted image
Ste pa res imeli pester dan! Čestitke za 10!user posted image user posted image user posted image  No, še več takih ocen!!!user posted image

Špela100, tudi za tebe en velik user posted image . Ma, sej ti verjamem, da nimaš več volje še za dragega pri vsem delu. Pa če je bolj tipičen moški, najbrž res večino dela na tebe pade. Poleg tega pa to, da te ne razume glede tašče tudi ne pripomore veliko k boljšemu odnosu! Upam, da se vama bo kmalu porihtalo in da bote imeli lepe praznike!! Pa kr pojamri, ko te bojo razkurli.!!!!!!!!!!user posted image
Za Maksa pa šeuser posted image user posted image user posted image . Upam, da je bilo fajn zunaj!!!!!!!!

NČK, TUdi za vas  user posted image user posted image user posted image user posted image , da pridete k sebi, grete ven in se nadihate svežegauser posted image  zraka!!!!!!!!!!

Zofy, pridna si, da si nardila obeske! Jz pa jkr nimam živcev pa roke za to.user posted image user posted image
In tudi za vas en user posted image , da mine čimprej to zoprno obdobje!!

Timoty, ti pa si pridna!!!user posted image user posted image Lepo da si si dala duška in se imela fajn.user posted image user posted image In seveda priden Timi, da je tako lepo spal!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image No, za jutri pa držima pesti, da bo šlo fajn!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76, super za fajn kosilo in da je bila Taja tako pridna. user posted image user posted image Ja,res so pridni tile naši zakladki!!!!! Tud če malo slabš kdaj spijo!user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?