Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:18:06
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana: slikce. Erazma pa nisi nič škljocnila??? No, saj sem ga jaz oops, jaz jih pa ne morem odpreti Tiana, a lahko poskusiš še 1x poslati, mogoče je spet RR zaj... Estrella, ti pa kar nehaj šinfati Aljo, je bila prav pridna, samo potem, ko je bla zaspana je mogla mal to povedat Sej je naša ista, če jo daje utrujenost. IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v Super! kaj pa to pomeni v "babavščini"? naša ima ta abababa ba-ba-ba že dobra 2 tedna na sporedu, pa se vedno režim in ji pravim: ne baba, mama je Anitka, jaz breskve dam, če so že v frutku. Zaenkrat ni problemov. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana sem pogledala fotke - čudovite A sam jest ne vidim fotk Oo, Sesil, ti pa kar v savni Kje je un smeško za fovšijo valentina in Matevž, čimprej se pozdravita! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Če bi savna topila maščobo, tako kot izloča vodo, bi jaz bla cel dan v njej (s compom) seveda in jaz bi ti delala družbo, ker obožujem savno (sploh če zraven še kakega iz Sesilinih arhivov zapreva )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:19:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No končno so nakazali porodniško. Seveda so čakali na 12h Zaradi minusa in položnic, ki jih bom plačala bo ostalo 300eu, pa vseh položnic še ni Punce še 5 dni Jaz se že tako veselim, kot bi šla na Maldive Če bi imela izbiro Maldive ali sobota z majčicami kaj bi izbrala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:20:18
|
|
|
|
špelin@
|
Saj ni res, pa je: Gregi je spet spal samo 10 minut... jana81, natasa34 tudi pride v soboto Torej se pripeljeva skupaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:20:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Zakaj pa ne naročiš cele torte, ne posameznih kosov? baje imajo v Leclercu ful dobre in cenovno ugodne Mi smo jo že enkra vzeli v leclercu pa ni tko slaba, se da pojest. Drugač pa so mi še najboljše domače, sam nisem mojster v pekariji. Tko da jo vedno kak drug naredi. Saj znam pečt dobre torte, samo Andražu to ne pomeni nič, če jo mami speče. mu je bol če kdo drug naredi . jaz jo naročam v slaščičarn martina, so ugodne full dobre pa še dom ti pripeljejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:23:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v Super! kaj pa to pomeni v "babavščini"? naša ima ta abababa ba-ba-ba že dobra 2 tedna na sporedu, pa se vedno režim in ji pravim: ne baba, mama je Jaz tudi to govorim. A sam jest ne vidim fotk Tudi jaz jih ne. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Če bi savna topila maščobo, tako kot izloča vodo, bi jaz bla cel dan v njej (s compom) seveda in jaz bi ti delala družbo, ker obožujem savno (sploh če zraven še kakega iz Sesilinih arhivov zapreva )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:28:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm. pridobitev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:29:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No končno so nakazali porodniško. Seveda so čakali na 12h Zaradi minusa in položnic, ki jih bom plačala bo ostalo 300eu, pa vseh položnic še ni Punce še 5 dni Jaz se že tako veselim, kot bi šla na Maldive Če bi imela izbiro Maldive ali sobota z majčicami kaj bi izbrala? Soboto, ker tam bom šla sama , na Maldive bi imela prikolice To je trenutno kar najbolj poterbujem sama in babji čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:29:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Če bi savna topila maščobo, tako kot izloča vodo, bi jaz bla cel dan v njej (s compom) seveda in jaz bi ti delala družbo, ker obožujem savno (sploh če zraven še kakega iz Sesilinih arhivov zapreva ) To pa podpišem, bi bila kuj za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:29:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce rabim en nasvet - kaj na brzino skuhat zraven h goveju župci in meseku - krompir je bil včeraj Zelenjavni riž? Anitka, očitno za vrtec tudi velja, da je kovačeva kobila bosa... Glede Dedka Mraza mislim. Dobra ideja, pa še za Gala mi ne bo treba nič ekstra pripravljat . Ja ja kovačeva kobila...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:30:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, Estrella* je back on line Gregcu pa spet vročina raste - celo dopoldne je bil dober, ker mu je jutranja svečka prijela, zdaj pa ga spet zdeluje Ojej, bogi pikec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:31:50
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 oj da se še jst javim cela sem poklapana, ker je Nejc včeri zvečer dobil izpuščaje po trebuščku, in so se danes razširili na rokice in nogice..sva bila pri P. pa ga ni bilo, in greva ob 11.30 nazaj...mislim ej ko ma mlade, jih ma povsod Brala nisem nič, ker sem preveč žalostna, kaj se zdej to dogaja z mojim sončkom. o, božček... vi pa mate naporen teden... IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mah sem imela včeraj težek dan in nisem in nisem mogla zaspati - se je prej že Gal zbudil in rogovilil, danes me pa zaradi tega glava boli. Pa skoz sem nekaj premišljevala ponoči... Boga, včasih pride kakšna taka noč, ja. IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina je začela papat GH /quote] Bravo, preboj fronte tudi pri nas je čez vikend prišlo do opaznega napredka, zvečer je skoraj zmazala 100 ml gresa z banano, zraven pa pila čaj po žlički.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:32:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: lahko naštimaš kusn kus z zelenjavo, riž na maslu, svaljke, mlince.... Tudi ti si mi same dobrote naštela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:32:58
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Estrella, kaj pa, če bi jo sama naredila? Mislim, da je Kasso enkrat posredovala en dober in hiter recept za čokoladno torto...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:32:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a ve doma sadje miksate??? surovo sadje mislim Da. Za nobenega od svojih treh ga nisem ribala na steklen ribežen. Bananao pa samo pretlačim z vilicami - no, so tudi kovinske Enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:35:32
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, punce, mene tale Gregijeva bolehnost res tako muči, da sem čisto podrta od nemoči Špelin@... pošiljam ti en velik:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:37:33
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj znam pečt dobre torte, samo Andražu to ne pomeni nič, če jo mami speče. mal so razvajeni teli novodobni mulci, a mi smo bili veseli, sam da je bla torta Pa ti nariši gor spidermana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:39:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj znam pečt dobre torte, samo Andražu to ne pomeni nič, če jo mami speče. mal so razvajeni teli novodobni mulci, a mi smo bili veseli, sam da je bla torta Pa ti nariši gor spidermana pri mojih risarskih sposobnostih????? Rajš ne. Ja nam je bilo vseeno kakšna je bila, samo, da so bile svečke gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:41:15
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm. pridobitev a to je ta "ta spravna" rožca? lepa, orhideje so super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:44:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea mal so razvajeni teli novodobni mulci, a Sem pozabla napisat, da se novodobni mulci niso taki rodili, ampak smo jih mi tako razvadili, ker že od samga začetka tlačimo taki in onake igrače v roke(samo poglej o čem se pogovarjamo), potem pa pričakujamo, da bodo pri 5 letih skromni in se veselili le malenkosti Samo toliko v premislek. Jaz vem, da sem ga sama usrala na ravni črti, pa glede na ostale mulce je naš še dokaj normalen.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:45:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja nova pridobitev. Brez tegla je visoka 70 cm. pridobitev Ful je lepa Jst mam tud orhidejo in morem rečt, da če neb blo babice (od mojga ) bi mi že zdavnaj crklna, tko pa k mi ona da nasvete (tud glede rožic), mi vse lepo uspevajo, kr men drgač ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:49:31
|
|
|
|
aurora28
|
Končala sem na 58 strani, bom vas kasneje prebrala. Prej pa bi nekaj vprašala. Kuham Galu kosilo in me zanima: - ko sem prerezala kolerabo na polovico je bil na sredi velik krog belih lis, kaj je to? Ker nisem vedela, sem okrog obrezala in uporabila za kuho - ko bučko olupim ali jo moram olupiti vse do belega mesa ali lahko ostane še zeleno pod olupom? Ali izdolbete peške - v paparici piše, da se po 6. mesecu lahko uporablja kravje mleko za kuho. Že katera uporablja Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:51:09
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo moje orhideje, mi tako lepo uspeva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:54:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Končala sem na 58 strani, bom vas kasneje prebrala. Prej pa bi nekaj vprašala. Kuham Galu kosilo in me zanima: - ko sem prerezala kolerabo na polovico je bil na sredi velik krog belih lis, kaj je to? Ker nisem vedela, sem okrog obrezala in uporabila za kuho - ko bučko olupim ali jo moram olupiti vse do belega mesa ali lahko ostane še zeleno pod olupom? Ali izdolbete peške - v paparici piše, da se po 6. mesecu lahko uporablja kravje mleko za kuho. Že katera uporablja Hvala. Tisto belo je ponavadi, ker je že mal "v letih" koleraba in ni nič narobe. Bučke lupim do belega mesa, mogoče mal zelenga ostane sem ter tja, samo olupkov ji ne dajem. Ne za kuho še nisem uporabljala km, ker ne kuham po receptih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:56:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Končala sem na 58 strani, bom vas kasneje prebrala. Prej pa bi nekaj vprašala. Kuham Galu kosilo in me zanima: - ko sem prerezala kolerabo na polovico je bil na sredi velik krog belih lis, kaj je to? Ker nisem vedela, sem okrog obrezala in uporabila za kuho jst jo sam olupim in skuham - ko bučko olupim ali jo moram olupiti vse do belega mesa ali lahko ostane še zeleno pod olupom? Ali izdolbete peške nekateri je sploh ne olupijo, ker se olup razkuha,jst olupim peške zraven skuham - v paparici piše, da se po 6. mesecu lahko uporablja kravje mleko za kuho. Že katera uporablja ne še Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 12:56:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo moje orhideje, mi tako lepo uspeva bravo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?