|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
15.12.2008 7:58:31   
Anonimen
kukuc, kaj ša vse spite!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
15.12.2008 8:34:12   
Lalica1
Ste govorile o materinski šoli. Jaz sem se odločila, da ne grem. Sva bila prvič, pa ni bilo nič preveč zanimivo. Informacije, ki sem jih itak že prebrala v knjigah, kako se naredi otrok sem že tudi sprobala,...zanimiv pa je bil npr. ogled porodnišnice in še kakšna podobna malenkost. Imajo pa menda pri nas dan odprtih vrat, ko lahko itak grem na ogled. Pa še do 4-ih delam, pa doma hčerka in potem je res ne bi preveč videla v tem zimskem času. Itak ti pa v MŠ praktičnih stvari ne pokažejo (kot npr. dojenje, pa kopanje, pa previjanje,...). 

Drugače sem pa bolna kot user posted image . Se ne spomnim, kdaj me je tako zagrabilo, če sploh. Boli glava, obe ušesi, grlo je res kriza (sicer me je grlo bolelo že dostikrat, ampak tole je nenormalno), iz nosa pa teče taka zeleno gosta zadeva. Tablet itak ne bom jemala in ne vidim smilsa, da grem k Dr. Itak mam jutri G pregled. Upam pa, da ta prehlad ne vpliva na bebo. Ali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
15.12.2008 9:32:30   
lananai
Dobro jutro! Komaj sem se uspela prebit čez vse napisano, ker me cel vikend ni bilo gor. Pridne ste bile! user posted image  
Moram povedat, da se meni tudi že veča trebušček, zdej ga je že opazit. Se sama sebi smešna zdim. Včeri zvečer sem se v kopalnici v špeglu gledala in kar nisem mogla verjet! No, sej bom kmalu na polovici, je že cajt, da pokažem tudi ostalim, da sem nosečka! Čez en teden pa morfologija - komaj čakam! user posted image  Sva tudi oba ful radovedna za spol in upam, da izveva!
Še nekaj, če bo mogoče katero zanimalo... V Rutarju imajo za vozičke Hoco 20% popusta... mislim, da še danes. Midva sva itak gledala ta voziček in sva ga šla kar kupit. Sej je malo zgodaj, ampak z 20% popusta se je cena iz 479€ spustila na 383€! Take šanse ne bi imela več in je nisva hotla zamudit.

Takle model sva kupila:
user posted image

...ampak take barvne kombinacije:
user posted image

Je pa to voziček za offroad. user posted image  Velike napihljive gume in amortizerji. Ima košaro in sedež. Baje da paše gor celo lupinica MaxiCosi, moram sprobat. user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
15.12.2008 9:37:05   
dito
Tamalo sem peljala v vrtec in šla v trgovino, sedaj pa grem malo počivat, ker sem ful slabo spala. Ponoči se mi je trikrat zbudila, tako da je potem šla spat v spalnico jaz pa v njeno sobo. Sem ful slabo spala pa še bolel me je trebuh. Bom pa čaz dan bolj počivala.

Danes imamo v vrcu novoletno delavnico, jutri pa pride Dedek mraz.user posted image user posted image

Kako ste drugače. Jaz sem si že nakupila potrebne sestavine za božične dobrote. Njam. Če rabi katera kakšen recept vam rade volje napišem.

Lalica1- mislim, da ne more vplivati, ker moja prijateljica je imela v nosečnosti pljučnico in dve angini. pa je bilo vse OK. Jemala pa je hikoncil.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
15.12.2008 10:08:01   
Blueeyes
ja ja, prov vid se katere niso prvič noseče... tiste k mate že otriočičke, ste vedno prve budne user posted image  pridne mamice

evo spet en deževen dan... čez vikend mi ni zneslo pridt na gorenjsko... semi mislila da bom šla malo na sneg... pa drugič..

kosilo?? kakšna ideja?? jz kr razmišljam eno domačo

user posted image

to je na easy in hitro pripravljeno.. pa okusno... vsaj meni ...

lananai ja take akcije pa se itak ne splača zamuditi... skor 100€  se pa pozna.. veš da... boš lahk kej druzga kupla za ta keš...

jz sem pa od najboljše sosede včer spet dubla cel kup stvari, full bodijev (tko da do 3 meseca skor ne rabim kupovati), pa majčke, hlače, copatke, banjico, stekleničke,.. hvala bogu da obsatajo taki dobri sosedje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
15.12.2008 10:19:38   
Obelix
OliveOyl mi imamo megana. Smo zadovoljni, ker je prostora zadaj v prtljažniku zadosti, če ne boš imela ravno kakšnega štorastega trikolesnika. Mislim, da je karavan za pet člansko družino čisto funkcionalen avto. Če bi hoteli kaj ultra bolj udobnega, bi morali pa že prešaltati na kakšnega Espaca - meni to ni dišalo, ker si ne predstavlja, koliko prostora bi rabila, da bi tak avto lahko parkirala kje v centru.

materinsko šolo sem v prvi nosečnosti hodila v ljubljansko porosnišnico. Iskreno povedano, nisem tam izvedela čisto nič novega. Sva šla bolj zato, da je bil lahko partner zraven pri porodu. Ker o potrdilu naju je najprej vprašal, ko sem prišla rodit. Po mojem mnenju so predavanja preveč razvlečena, mogoče preveč enostransko pokažejo stvari, kot da je možno dojenčka kopati in previjati na samo en način. Premalo se pokaže pravilen handling, ki ga tudi sestre na oddelkih ne obvladajo in dojenčke vzdugujejo premetavajo kot vreče. Jaz na to nisem bila pozorna, dokler nisem z otroki začela hoditi v razvojno in mi je tam kazala in razlagala možne posledice nepravilnega handlinga. Tudi sam porod so po mojem mnenju opisali preveč razvlečeno in medicinsko. Je pa seveda ful odvisno, katera predavateljica je - ene so bolj dinamične in zanimive kot druge. Jaz mislim, da punce, ki veliko berejo revije in brskajo po internetu, ne rabijo te klasične materinske šole. Prvi dan mi je ena starejša pediatrinja rekla, da se mora vsaka mama najprej zanesti na svoj instinkt, ker mama vedno ve kdaj in če kaj je narobe z njenim otročičkom. Tega sem se probala držati in to vedno povem puncam, ki so prvič mame in zmedene v poplavi nasvetov. Mama vedno ve, kaj je nabolje user posted image

lananai - lušten voziček, za ugodno ceno. A se da košara potem spremeniti v vrečo za nogice?

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
15.12.2008 10:27:33   
ledenka
jutro, majčice user posted image  

voziček: čez vikend sem našla na netu tegale user posted image  nimam pojma, koliko stane in kje se ga dobi (najbrž v Italiji?), ampak v tem trenutku mi je všeč. opcija je še Mutsy, pa zagotovo bom še kaj našla. v natančen lov bom šla nekje februarja, ko bom še mobilna, itak je treba vse vozičke videt v živo in sprobat po trgovini, pa videt, kako grejo v avto,  da o ceni niti ne govorimo. no, vsaj avto z zadosti velikim prtljažnikom imava...

materinska šola: tudi računam nekje na februar ali celo marec, bom še videla. razmišljam pa, da bom šla v tisto šolo, ki jo organizira Mama Zofa (tole), mi ob 18h bolj ustreza kot ob 16h, kot imajo menda na GK. če se mi bo sploh dalo it... user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
15.12.2008 10:30:50   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

lananai - lušten voziček, za ugodno ceno. A se da košara potem spremeniti v vrečo za nogice?

Košara se ne namontira direkt na ogrodje vozička, ampak se položi kar direkt na sedež (ki se ga da v horizontalo spustit) in fiksira. Ima pa košara snemljivo vrečo za nogice (oz. koutrček, dokler je na košari gor) iz dveh plasti, ki se potem (ko baby preraste košaro) namesti na sedež in fiksira s pasovi. To bo prav prišlo za zimo 2009, ko bo naš dojenček že prevelik za košaro - da mu v nogice ne bo mraz. user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
15.12.2008 10:30:51   
ledenka
lananai, lep voziček user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
15.12.2008 10:31:07   
Obelix
ledenka - saj na GK imajo tudi ful terminov, ki ti jih povedo na prvem predavanju. Samo če hoče biti partner pri porodu v Lj, rabi potrdilo. A to potrdilo lahko dobiš tudi pri teh srečanjih Mama Zofa?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
15.12.2008 10:33:30   
Blueeyes
ledenka luštkan voziček,.... a pa bo prov v rdeči barvi??

materinska šola jz grem tud najbrž enkrat februarja al pa marca... se še odločam kam... LJ ali Domžale... Ljubljana je cool k je blizu, sam je fuuuull gužva.. tko da bomo vidl

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
15.12.2008 10:36:31   
lananai
Ta model Mura mi je po imenu neki poznan... Mogoče sem ga vidla v Rutarju?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
15.12.2008 10:41:11   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Ta model Mura mi je po imenu neki poznan... Mogoče sem ga vidla v Rutarju?

tud jz vem da sem ga že nekje čekirala, samo se mi sanja ne kje... mal po netu še čekirej

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
15.12.2008 10:43:30   
Blueeyes
ledenka upam da ti bo v pomoč spodnji link

http://www.ringaraja.net/forum/bebe-confort---vozicek-mura/m_3518879/mpage_1/tm.htm#3522851

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
15.12.2008 10:45:25   
lananai
Ja, v Rutarju sem najbrž vidla MaxiCosi Mura. user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
15.12.2008 10:49:14   
Obelix
lananai tale vreča ti bo super prišla, dosti bolj kot trda košara. Jaz se ogrevam za Maclarna, tistega za novorojenčke. Vrh glave imam tega težkega vozička, ki mi gre na živce vsakič, ko ga vlačim v avto.  Prvič sem tudi gledala, da je lep in oh in sploh. Zdaj pa mi je važno, da je lahek, enostavno zložljiv in lepo vodljiv.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
15.12.2008 11:20:52   
Dudica1
No dobro jutro vsem!Jaz sem zjutraj pelala malega v vrtec zdaj pa zajtrkujem in vam pišem!Tudi pri nas smo bolj slabo spali ker se je mali zbujal vsako uro pa nevem zakaj!user posted image
No jaz sem drugač vredu,mal me noge bolijo pa bo že...
Naj še povem mi imamo voziček baby weltuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
15.12.2008 11:27:06   
ledenka
modrooka, košara bo (po mojem trenutnem okusu, ki ne traja ravno pretirano dolgo) sivo-rumena, isto lupinica, športni del pa siv (ker bo bolj v uporabi jeseni in pozimi, pa je to malo bolj trpežna barva). ampak do dejanske nabave vozička je še precej časa in ogromno časa za si premislit user posted image  

obelix, kraj mojega poroda je še nedifiniran, ampak najbrž ne bo Ljubljana, pa predvidoma me čaka CR (zaradi oči). če bo moj zraven ali ne je še stvar pogajanj, ampak morda (ker ga pač poznam) raje vidim, da čaka zunaj.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
15.12.2008 11:45:09   
lananai
Sem opazila, da so s seznama zginili znakci user posted image  oz. user posted image  ob imenih... A bi to tudi zapisovale zraven - za tiste, ki hočete povedat, če boste imele fantka ali punčko?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
15.12.2008 11:59:14   
Dudica1
To bi blo dobro ja samo pri nas še nevemo ker se do zdaj ni hotel pokazatuser posted image .Mam pa nasledni teden morfologijo in upam da se bo pokazal da vidmo kaj mamouser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
15.12.2008 12:02:54   
mani2
Pa sem končno prišla do računalnika. Za vikend ste bile kar pridne. Mi smo se na RD imeli lepo. Je sine užival. Sem pa bila potem tako utrujena da še spati nisem mogla. No pa sem včeraj to nadoknadla. Vam pošiljam tortico ki ste si jo tako želele.
user posted image

In še slavljenec z mamico in očijem.
user posted image

< Sporočilo je popravil mani2 -- 15.12.2008 12:03:51 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
15.12.2008 12:06:02   
Dudica1
mmmmnjami!
Vse najboljše slavljencuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
15.12.2008 12:11:29   
Dudica1
aha še eno vprašanje a katera ve kako je z energijskimi pijačami men nemreč že dilgo diši kakšen energy drink pa ne vem če ga lahko?Pa sej ne da bi jih nevem kolk ampak sm engauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
15.12.2008 12:27:44   
lananai
Kaj pa vem... Po moje ti energy drinki niso dobri nikoli, ob nosečnosti pa po moje še sploh ne. Kupi si ga in popij par požirkov, to pa ne bi smelo škodit.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
15.12.2008 12:30:19   
Dudica1
hahahauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?