|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
15.12.2008 20:05:16   
OliveOyl
pokica_ kaj pa so to faširke?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.12.2008 20:11:16   
pokica_
user posted image polpeti iz mletega mesa, nevem kako naj drugače povemuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.12.2008 20:12:55   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

user posted image polpeti iz mletega mesa, nevem kako naj drugače povemuser posted image

aha,polpete so to..user posted image  se mi je zdelo,da je nekaj s faširanga sam nisem vedela kaj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.12.2008 20:16:40   
pokica_
ma saj veš ....prekmurščinauser posted image , sj ni čudno da nisi zastopila. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.12.2008 20:24:34   
OliveOyl
ja prekmurščina je res...hecna...user posted image user posted image
sem imela sodelavko od tam nekje,z nami se je lepo-po ljubljansko-pogovarjala,ko pa je govorila z mamo po tel.je bilo smešno,nerazumljivo.user posted image user posted image

nč,lepo se mejte grem pod tuš pa kakšen film pogledat.okrog 23h se pa že tamala zbudi.user posted image pol pa na sredino pride,proti jutru pa še ta drugi.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.12.2008 20:32:55   
PapuaNG
jst sem si pa danes privoščila prav fino kopel z vodno masažo user posted image imam tole banjo že več kot dva meseca, pa mi jo je prvič uspelo uporabiti...prej se nikakor ni čas našel. Se pa jutri začnejo prednovoletne zabave...zame tokrat brez alkota, ampak sem se že kar nekako navadila. Mi več kot pol kozarca niti ne paše. V ponedeljek pa končno pregled pri g. Sem imela prejšnjič dva tedna prezgodaj, tako da se mi zdi že cela večnost od takrat...za morfologijo pa še nič ne vem. Upam, da konec januarja ne bo prepozno, ker prej nameravam v tople kraje za kakšnih 10 dni....user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.12.2008 21:10:23   
zoja10
Drage moje ...
Da vam povem kako je blo danes ko sem šetala po lj, in šla gledat vozičke...
z mojim sva se definitivno ogrela za tole varjanto http://www.soncek.si/si/chicco-trio-s3-black-fuego-vozicek-kosara-avtosedez-nahrbtnik-na-zalogi-i7624.shtml
In greva v chicco na wolfovo v centru, stopva not, vsi ignorirajo..prazna trgovina, vprašam po trikolesniku, vsi razprodani... (je zdej akcija vse 30% znižano na plačilo z diners kartico-če sm prou razumela), vprašam da bi ga rada vidla pa pravi da ni mogoče, pride šele drugo leto spomladi user posted image user posted image  torej, kako nej kupim če ne vidmuser posted image
greva v babycenter na rudnik, ga dobiva tam med vozički...jst takoj opazim da gume niso iste...začnem spraševat prodajalko in ona nč ne ve, da to majo oni opcijo da naročiš pa ti ga zrihtajo, vendar ne ve nič o modelih, niti ne ve da obstaja ta s3 varjanta z vsemi dodatki...user posted image user posted image ...
Še dobro da sm že zdej začela okol gledat k do aprila ga bom mogoče enkrat le videla....user posted image
In tud barvo za lase sem si kupla, xxl red ....user posted image user posted image ..
Pridne bit!
Nočko

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.12.2008 21:20:54   
Blueeyes
mani2 fuuuuuuuull hvala za tortico + slikico, kooook ste kjut

copka mmmmmmmm žganci, ne glede na to kakšni so... kok bi jih jedla... pa jih ne znam narest... sem jih 1x delala, pa sem samo še v skret vse skupi stresla, k je tko užitno zgledal user posted image  user posted image  user posted image
upam da bo s tvojim učkom čim prej vse ok

frizer... ja mene tud najbrž še čaka, samo sem čist brez idej kako in kaj

rojstni dnevi vidim da imamo februarja, aprila in junija gužvo... ampak februarčice kar vodimo že od začetkauser posted image  user posted image  user posted image  to bojo fešte skoz drugo leto

okrasitev glihkar sem smrekco prnesla iz podstrehe, ampak postavljena bo pa šele cca 23.12. prej zihr ne...

OlyveOil jz sm mela tud dons plačo.. pa jo že uspešno zapravljam, itak...

zoja10 to si pa mela dogodivščine z vozičkom... je hudo ej, prodajajo neki k sploh ne vejo kaj user posted image

ja nič, jz se bom za danes počasi poslovila, ker sem full utrujena, pa noge me bolijo... pa se jutri kaj oglasim... lepo spančkejte vse moje noseče, božajte bušije... jz pa že komiram user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.12.2008 21:22:30   
2mak
O, ravno o frizerjih govorite - jaz sem bila v soboto 2,5 uri na stolu (uf, tudi meni je to kar muka), ampak sem končno brez narastka in imam postrižene franžice! Juhuhu! Se takoj bolje počutim. Danes mi že cel dan nekam dol vse pritiska in me kar na rito vleče in me boli trebuh in sem sploh vsa boga. Pa še toook mi je slabo!!! No, ampak včeraj sem pa nakupila božička (Saj ste vedele, da to mamice in očki nakupimo, a ne? Da nisem zdaj kakega veselja uničila?! user posted image ). Sta šle hčerka in moja mami z mano (no, po trgovinah sem sama hodila) in sem hčerki kupila Baby borna (pa ne ji povedat, no!) in sem košaro nekje ob strani pustila, da se ni vedelo čigava je, da sem lahko mami pokazala kaj vse sem nabavila. In je šla tamala mimo košare in zagledala bb in rekla: "Tako punčko bi rada imela!!!" Uf, sem bila vesela! In kar neko manijo sem imela - bi ji kupila še šest punčk, pa tri babrbike, pa še 253 drugih stvari in dodatkov... Sem se morala prav brzdat. Fora pa je, da sem vedno govorila, da moja hčerka pa že ne bo imela vsega tega kiča... Kaj že pravijo o zarečenem kruhu?! user posted image  Naslednjo sredo pa imam pregled in že komaj čakam! V Pušenjakovi knjigi "Nosečnost od tedna do tedna" piše, da ni nič narobe, če brcih ne čutiš tam do 24. tedna. Pušenjak pa že ve, a ne?! Ker jaz tudi mojega ne čutim več. Ampak, mislim, da bo za to še čas. Ker trebuh kar rasteee...
Deževen pozdrav tudi z mojega konca! Pa sladke sanje in naj kaj lepega pade vanje!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.12.2008 22:00:26   
Leela
živjo,

Jaz sem danes imela pregled. Me je gledal z UZ-jem nekam dolgo (drugače gleda 3sekunde) in sem kar živčna ratala, da ni kaj narobe. pregled je trajal 5 minut. No potem je nekaj pisal v materinsko in je rekel, da je vse vredu. Imela sem morfologijo, kar mi je potrdila sestra, v 19. tednu. Uglavnem vse je ok. naslednji pregled imam 12.1.

Popoldne sem v premaman kupila nos. kavbojke, žabe in 2 sp.hlače. Ne vem zakaj so te nos. gate tako drage. Pa čisto nič posebnega.

lananai voziček je super, koliko pa tehta?
ledenka, ta mura je čisto enaka kot maxi cosi mura, samo barve so različne se mi zdi.
mani2 super slikce user posted image
meduza epiduralno predlagajo pri visokih dioptrijah, da bolj kontrolirano potiskaš, da lažje sodeluješ.

ZZZS ne mi govort, za user posted image .

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.12.2008 23:21:28   
meduzica

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

meduza epiduralno predlagajo pri visokih dioptrijah, da bolj kontrolirano potiskaš, da lažje sodeluješ.

bom v sredo povprašala o tem G ... hvala leela !!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
16.12.2008 2:41:38   
AKP
Lara light sem se že spraševala, kje si. Pa tudi Ella se že ni dolgo javila.
Danes grem na pregled k nevrologu zaradi drevenenja. Me prav zanima kaj mi bo rekel. Drugače pa se moje počutje ni nič spremenilo. Zaspim edino super po 5,30 uri, pa še to na sedežni.
Voziček že imam na gledan in ga bom kupila naslednjo leto. Posteljico in oblačila sem si že privlekla domov. Potrebujem še samo par malenkosti. Jaz imam ponavadi pramena, zdaj pa se bom mogoče samo pobarvala. Se bom dogovorila s frizerko.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
16.12.2008 8:14:12   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

lananai voziček je super, koliko pa tehta?

Glede na karakteristike, ki so na internetu, naj bi bil 17kg (vse skupaj) - kar precej.

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Pa tudi Ella se že ni dolgo javila.

Mislim, da Ella klepeta pri aprilčicah...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
16.12.2008 8:15:34   
Anonimen
dobro jutro punce

kako ste kaj spale, jaz sem za en k....! je mali včeraj že ob 7h zaspal in se je zbudu ob 4h, sem misenla da bom ga kr pred vrata postavla, je govoru, če bomo kaj vstal, in je minilo pol ure in mali je spal naprej, kaj pa jaz gledala sem v zrak ko sokol, no in ko mi je končno uspelo nazaj zaspat zazvoni možu ura, ja je treba vstat, otroka zbudit, in ga pelat v vrtec, no tako da nisem bogve kaj spala, tisti del noči ko pa bi lahko, sem se pa kar naprej zbujala, ker me je lulat tišal, komaj čakam maj!user posted image user posted image
danes me vsaj trebuh ne boli več, včeraj me tolk bolu, da sem sam ležala, tast je reku da izgledam kot živ mrtvakuser posted image user posted image

drugače pa ja pravijo da bo od četrtka naprej lepo, jaz upam da bo res, ker ne bom prepoved upoštevala in bom šla malo v šoping, moram kupit darilo za nečaka, ki bo praznoval v ned. pa še sebi bi kaj kupila, ker mi noben pulover ni več prav, se samo širimuser posted image

men pa ZZZS, hvala bogu je že drugič odobril bolniško, me pa zanima kaj vam G. napiše na boliški stalež oz. na izvid, ker je men G. zadnjič rekla, ko sem jo vprašala, če mi lahko napiše za en kratek sprehot, mi je rekla, da če to napiše grem lahko takoj nazaj delat, ker mi ne bodo odobriliuser posted image
jaz srčno upam da se vam uredi to z ZZZS-jemuser posted image

jaz sem tud mal začela gledat za vozičke, sam se ne morem odločit, bom kar še mal ferbcala pa bouser posted image

glede barvanja sem včeraj tud jaz mal brala okrog, eni pravijo da se ne smeš drugi pa pravijo da se lahko, zdaj pa vem toliko kot prej, samo še bolj sem zmedena, bom februarja vprašala svojo G. ker se Aprila brat ženi, pa bi se rada malo bolj uredila, ane!

l.p.

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
16.12.2008 8:37:06   
Dudica1
No pr nas smo pa spal ko ubiti celo noč,je hvala bogu mali spal...user posted image .Zjutri za v vrtec sm ga mogla pa še zbudit in je bil še cel zaspanuser posted image .
No kaj bomo kaj danes počeli na meglen in deževen dan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
16.12.2008 8:37:50   
maja1488
Mi smo pa imeli morfologijo včeraj. V 19. tednu. Vse je OK, srček dobro bije, edino nisem vprašala kolko je dolg. Spola se ni videlo. Je bil G ful hecen, je rekel...'hudiča, zadnjič sem mislil, da je punčka, zdaj pa nisem več ziher. A mi date še en mesec, pa se bom pol odloču?'

Naslednji pregled je 26.1.2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
16.12.2008 8:41:41   
Anonimen
zato pa jaz ne bom vprašala spola, ker če bom spraševala in se ne bo nič videlo bom sam razočarana,
spet je slab vreme user posted image !

l.p.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
16.12.2008 8:51:00   
maja1488
Vreme je grozno. Jaz šibam ob enajstih na masažo in depilacijo. Komaj čakam. Imam e take kocine, da bi si jih mogla šamponirat in česat. Sem fasala neko alergijo in nisem upala depilirat. Zdaj pa je mal boljše, pa moram v akcijo.

Fanj se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
16.12.2008 8:51:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Mi smo pa imeli morfologijo včeraj. V 19. tednu. Vse je OK, srček dobro bije, edino nisem vprašala kolko je dolg. Spola se ni videlo. Je bil G ful hecen, je rekel...'hudiča, zadnjič sem mislil, da je punčka, zdaj pa nisem več ziher. A mi date še en mesec, pa se bom pol odloču?'

Naslednji pregled je 26.1.2009.

Tud pr nas se do zdaj ni in ni videlo!Je bil skoz obrnjen ravno v drugo stran...No zdaj mam pa morfologijo in upam da se pokaže da vidmo kaj imamo user posted image ali  user posted image .

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
16.12.2008 9:18:21   
Dudica1
No kaj pa delate da vas nč ni okrog?user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
16.12.2008 9:31:49   
psaša
Dobro juto.
Včeraj imeli v službi novoletno zabavo, čist preveč sem zmatrana.
Drugače sem OK, brcike čutim. Pregled imam v ponedeljek, komaj čakam. Upam, da se bo videl spol.

barvanje Jaz se barvam na dober mesec, ker imam že full sivih las in je nujno. Sem se pa v 1.nosečnosti isto barvala in je vse OK. Nič bat. Ne tolko komplicirat.

vremeuser posted image  Jaz sem že prov smotana od tega vremena.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
16.12.2008 9:40:40   
Dudica1
psaša res smo že vsi smotani zarad vremena pa sej pravjo da bo sonček konc tedna tako da bomo boljše volje,a ne!
Kaj boste kaj kuhale jaz pojma nimam,edino pico mam v mislih?user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
16.12.2008 9:48:31   
Blueeyes
dobro jutro...

evo da se malo javim.. vidim da ste že pridne

jp, ella. čveka pri aprilčicah.. sej jz tud (zelo) občasno... se kr raje držim majčic, hi hi

AKP kako je bilo pri nevrologu?? kaj so odkrili?? upam da nič resnega

jz sem tud dons slabo spmala... mali je mel očitno žurko, ker me je skoz zbadalo v bušiju...

jooj, tud jz upam da bo kej kmalu lepše vreme... malo sem že naveličana teh luž, pa marelo skoz met sabo... začuda je še nikjer ne pozabim (glede moje pozabljivosti)

vsem čestitke za MF... user posted image  user posted image  user posted image  zdej pa novim dogodkom naproti

psaša kako je bilo na zabavi?? futra velik?? si si kej privoščila - če že alkohola ne pijemo?

kako hecno da vsakič k se spomnim na RR postanem lačna... zanimivo, a ni?

je šla katera kupovat v Kanz zdej k so mel do -50%?? men ni še zneslo... bi šla pa rada...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
16.12.2008 9:50:27   
Blueeyes
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 19.12.,  27 let
* tej1                 
(2.user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 23.12.
* ebetka            (? user posted image  ; ? user posted image  ) ; pregled ?   MB

02.05. 

vanilla (1user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 23.12.,
29 let  PTUJ
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 12.12.; 26 let ,
Šempeter pri NG
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 15.12.,  25 let TRB

03.05.

annya (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled 7.1. M,  25 let LJ

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ
* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 17.12. , 29 let 

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.1. 24 let  PO
A (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, M 17.12., 27 let 
* heln (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.1.M, 26 let
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 8.1. , (2 ) 26 let  PO
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.1., 32 let PO
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.1., 29 let CE
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 06.12.

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO 
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 18.12 MF.,
25 let KRANJ

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 22.12. M, PO
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.12. , 29 let  CE
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 6.1., 
28 let
* zoja10  (1 user posted image ; 0  user posted image ) ; pregled 31.12. M, 22 let 
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 05.01. M, 26 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 5.1. M, 34 let PO ali MB
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.12.,
28 let
MS
Greenie (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ,  LJ
* Kasija    (2. user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let

12.05. 

mary12 (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01. , 28 let JESENICE
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 19.12.,
30 let  
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ;
* miška 82   ( 1. user posted image  ; 0 user posted image  ) pregled 18.12; 26 let PTUJ ALI MB

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 19.12., 30 let

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 126.1., 25 let
PO

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 19.12., 
34 let LJ

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 14.1., 37 let MB
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 29.12. ;  31 let LJ
* Chiara82  (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 5.1. ; 26 let  IZOLA
lananai
 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 22.12. M, 27 let CE

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 5.1. M , 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 )
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 7.1., 26 let PO
* buterffly
  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 14.1., NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 9.1. M., 26 let
LJ
* HM84 ( 1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.01. ;

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 9.1.M, 24 let  MB

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 22.12.;  

Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled 29.12. ; 27 let
LJ
* dito          ( 2.user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 22.12. ; 30 let MB

23.05. 

janci10 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 6.1., 27 let LJ
madejka
 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 10.12., 28 let MB
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 31.12. MS
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled  29.12. CE
* supernova2002  (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 7.1. , 27 let Izola

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.1.,34 let
(2 )

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, PO
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 10.12,  26 let LJ
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let NM
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 24.12. ;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 19.1. , LJ

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj : 96

pričakujemo : 98

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.12.2008 9:51:36   
mayflower
Vreme- čisti obup.

Jst sem mela 4 dni tamalega bolnega, je mel do 40 vročine. Smo pričakovali norice, ker jih ima cel vrtec. Pa jih na koncu ni bilo, tako je tamali danes šel v vrtec.

Ponoči sem bolj slabo spala, mož je diabetik pa je mel ob pol štirih nizk cukr, tko da sem mu za jest prpravla. Pol pa nisem več mogla spat.

Danes me čaka pa kup cunj za speglat, pa bom boljš volje, ko jih ne bo teba gledat. Za kosilo pa se še odločam. Vidim, da dosti pico delate- a same naredite testo?

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?