|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
13.12.2008 17:43:28   
baba84
joj joj joj joj user posted image user posted image  jst vas ne dohajam.. tu mač za mene! ;)

edin kar sem uspela prebrat OliveOyl original sem ja user posted image user posted image

pa test sem naredila in za prvo mi na njen roj. dan pravilno pokaže, na njen datum spočetja pa nepravilo, za tega pa kakor smo vidli v sredo naj bi tud res bil user posted image  bomo vidli če res ;)

nič letim spet

sam pozdravčke za vse skupej ---> tud to je nekej! user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
13.12.2008 17:47:09   
OliveOyl
danes je pa bolj zatišje tle gor...

obelix kakšnega karavana pa imate?
megane se mi zdi kar prostoren zadaj,drugi so pa ožji,tako da ne vem...

hvala vsem za nasvete glede hlač,bom šla mal okol pogledat bo najboljše.danes imam pa tak apetit,sam stikam kaj bi še pojedla.user posted image

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
13.12.2008 17:48:21   
OliveOyl
O baba84 nisem videla,da si gor.pol sve obe z doline...user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
13.12.2008 17:50:25   
OliveOyl
aja za tisti kitajski test...men lih kontra pokaže taprvič je fant pa mi je pokazalo punco,drugič kontra,zdaj mi je pokazalo pa fanta,ta se pravi da bo punca.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
13.12.2008 17:50:45   
baba84
Ja vsaka iz svoje doline ja user posted image user posted image user posted image  sej nevem ker hrib je umes javorniki?!?! user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
13.12.2008 17:51:34   
OliveOyl
iz katere doline si zdaj?user posted image user posted image
mi ni nič več jasno.user posted image

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
13.12.2008 17:51:59   
baba84
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

aja za tisti kitajski test...men lih kontra pokaže taprvič je fant pa mi je pokazalo punco,drugič kontra,zdaj mi je pokazalo pa fanta,ta se pravi da bo punca.user posted image

user posted image user posted image

kaj pa unmu, ki z zlato verižico in križom napovedujejo vrjamete? meni je pokazalo, da bo tudi ta pupa pa očitno ne bo :)

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
13.12.2008 17:52:35   
taškica
Pupe, lepo pozdravljene.
že sto let se nisem oglasila, ampak vas pridno berem. Jaz postajam vedno bolj okorna in okrogla. Jem in se redim in s tem se , upam da, redita tudi moja dva fantolina. Ker imate premalo septemberk - moj rd. je 22.9. Drugače pa imam morfologijo kasneje kot ve, približno v 22 tednu. To je takoj po novem letu.

Jaz jem gobe zunaj v restavracijah; če so le šampinjoni in če je dokaj solidna restavracija; problem je če so gobe večkrat pogrete, so težke in lahko sprazniš želodec.

Imejte se lepo, v Lj je bilo danes turobno vreme, na primorskem je bil pa sonček!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
13.12.2008 17:55:05   
baba84
IZVIRNO SPOROČILO: baba84

o madona ste se razpisale...

jaz vas sploh ne morem dohajat.. nimam tok časa.... user posted image  

OliveOyl jst sem iz rakeka drugač ja... ;)

nič samo, da vas pozdravim lepo se imejte pa še naprej tok fajn čvekejte ;)

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
13.12.2008 17:55:44   
baba84

baba84 si priseljena na Rakek,al si original rakovčanka,matr sem firbec a ne?
Jaz sem bla prej iz LD.user posted image

to Loška Dolina??! user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
13.12.2008 17:56:20   
baba84
upam, da nama bo ratal zdej na kup pridet --- sem čist zmedena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
13.12.2008 17:56:32   
OliveOyl
o taškica  helou,te res ni bilo že dolgo.
se vse redimo...user posted image user posted image

tisto z verižico mi pokaže 2 fanta pa eno punčko.sam dooolgo je sam dva pokazalo,zdaj pa ko vejo da sem noseča pa še tretjega pokaže.
božični čudež user posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
13.12.2008 17:57:57   
OliveOyl
ne leskova dolina user posted image user posted image ,ja loška ja..user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
13.12.2008 17:59:25   
baba84
Ja meni ta, ki je to zdej nazdanje delal je reku, da naj nebi pokazalo za naprej ampak samo za tiste ki že imaš in tistega, ki nosiš user posted image  tko, da za prvo mi je pokazalo punčko za drugo zdej pa tud nej bi kao bila pa nevem kakšna možnost je da našemu korenjaku kej "odpade" haha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
13.12.2008 17:59:59   
baba84

ne leskova dolina user posted image user posted image ,ja loška ja..user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
13.12.2008 18:02:38   
OliveOyl
kaj čmo se še zmenit oz.pogovoriti?danes me tako nekaj čudno meče,se vidi da nismo že sto let user posted image user posted image ,pa tudi ne vem kdaj bomo.en teden pred rokom,da ga ven zbezamo..user posted image

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
13.12.2008 18:05:37   
baba84
user posted image user posted image user posted image  haha ja pri nas tud nevem kdaj bomo v prvo sem bla čist horny bi skoz user posted image user posted image  zdej mi pa na kreja pameti ne pride da bi kej tacga počela no ja včas se ga pa le usmilem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
13.12.2008 18:07:07   
baba84
user posted image a kkšno kle gor tud že daje sindrom gnezdenja?

mene je dns držal sem mogla vse tipi topi pospravt, pa cunje sem vse zrihtala ma ni da ni no prejšen dan pa pekla user posted image  al jeto sam luna kriva? user posted image user posted image

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
13.12.2008 18:07:26   
OliveOyl
jaz pa ne smem,saj zdaj bi ko je prepovedano,če bi pa lahko mi pa ne bi pasalo-bi me bolela glava.user posted image

mi je posteljica odstopila,mogoče je pa njegov kriv.user posted image

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
13.12.2008 18:09:23   
OliveOyl
ja sindrom gnezdenja ja..ta hujši del šele pride,tam po 30. tednu,ko je treba tuš kabino pa fuge s ščetko drgnit,pa zavese oprat vsak teden..user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
13.12.2008 18:09:24   
baba84
user posted image

jaz pa ne smem,saj zdaj bi ko je prepovedano,če bi pa lahko mi pa ne bi pasalo-bi me bolela glava.user posted image

mi je posteljica odstopila,mogoče je pa njegov kriv.user posted image

ojojoj to pa ni blo fajn a? sam, da se je vse okej končala...

njegov kriv ja pa ja pa kolkšnga pa ma? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
13.12.2008 18:10:50   
baba84

ja sindrom gnezdenja ja..ta hujši del šele pride,tam po 30. tednu,ko je treba tuš kabino pa fuge s ščetko drgnit,pa zavese oprat vsak teden..user posted image

no pol pa tud luna dobr name vpliva user posted image user posted image  čeprov prvič sem tud kr skoz neki mogla počet sem mela vse tipi topi zdej pa k mam malega razgrajačka pa teško da zdrži pol urce tko user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
13.12.2008 18:11:23   
OliveOyl
user posted image user posted image  bodo jutri to brale jih bo kap.

ne saj ni on kriv,mislim po njegovih merah sklepam da ne more bit..user posted image user posted image

ja zdaj je mal boljše,sam ležat bi še kar mogla pa ne gre.tamala dva ne pustita.

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
13.12.2008 18:12:20   
copka
Hvala punce za tolazbo. Mali sicer obcasno brcne, samo po sobotnem maratonu sem upala, da bo sedaj bolj aktiven. Sej prej ko slej mu bo zacelo zmanjkovat prostorauser posted image  
Slabosti pa kot receno ze dalj casa nimam, me je pa vceraj kar presenetilo, ceprav mislim, da je razlog za slabost bilo dejstvo, da sem dan prej jedla slabo (malo).

Ali se je kateri ze kdaj zgodilo, da ji je pocila zilica v ocesu in je imela belocnico krvavo? Se dobro, da je pocila zilica, ki se vecinoma ne vidi, torej pod veko, samo ce gor pogledam, je kar grozno. Sedaj pa imam obcutek, kot da bi bila prehlajena v oci. Ali imate kaksen nasvet, kaj naj naredim? Po moje bo prej ko slej boljse, ampak ne bi si pa rada naredila slabsega stanja.

Aja, pa dobrodosle vse nove. Se pa kar pridno zbiramouser posted image
uzivajte vikend!user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
13.12.2008 18:15:36   
baba84

user posted image user posted image  bodo jutri to brale jih bo kap.

ne saj ni on kriv,mislim po njegovih merah sklepam da ne more bit..user posted image user posted image

ja zdaj je mal boljše,sam ležat bi še kar mogla pa ne gre.tamala dva ne pustita.

Ma dej kake maš ti user posted image user posted image user posted image

Ja vem kak je to moja zdej dediju kle teži tko, da lahko naumnosti klatim...

nič zdej pa tud jst šibam dost bo od mene za dns... pa še drugič kej več

papa

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Znaki spontanega splava
MioBambino

Kateri znak je pri vas pokazal, da gre za spontani splav?

ni bilo znakov (40%)

krvavitev (49%)

bolečine (6%)

slabo počutje (1%)

drugo (dopišite spodaj) (4%)

Število vseh glasov: 141

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!