|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
14.12.2008 9:57:00   
Ana Luna
Dobro jutro, mamice!
Tudi jaz sem vam pridružujem pri božičkovih pomagačih. Danes je en teden odkar smo rodili, pa moram priznati, da sem že v dobri formi. Nisem si mislila, da bom lahko tako hitro po porodu dala cunje prat in sušit, pa pucala po hiši, pa likala ... Ati se heca in pravi, da zgleda, kot da bi on rodil in ne jaz, saj je on bolj utrujen kot jaz. user posted image
Sicer smo pa čisto sami trije, pa kar sfolgamo. Jaša je čudovito dete. Samo spi, je, kaka, lula, pojoka pa res samo malo, ko ga kaj počrviči. Malo smo imeli težave z dojenjem, zdaj pa se počasi ureja tudi to. Jaz črpam, malo tudi dodamo umetnega mleka, pa gre. Glavno, da se poba redi! user posted image

Moram si vzeti malo časa in prebrati, kaj ste že kaj počvekale na prejšnjih straneh. user posted image
Bodite fajn in  lepo se cartajte!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 151
14.12.2008 11:42:13   
lonja
Evo, počasi bomo prav vse prikapljale sem user posted image .

Tudi midve z Manco sva doma že od četrtka, počasi se navajamo na življenje v četvero user posted image . Skušam se predvsem veliko posvečati ta starejši, ki že kaže prve znake ljubosumja. Sicer je do Mance full nežna.

Nisem še prebrala za nazaj, a tuki objavljate svoje porodne zgodbe, al še na stari temi?

Tako, mislim da vidim en odpirajoč kljunček na postelji, gremo dojit. Se javim z bolj obširnim poročilo jutri, ko bova z Manco sami user posted image .

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 152
14.12.2008 12:05:24   
zverinca
o Lonja, dobrodošla domaaaaa in tukaj user posted image
ja, bo treba kr pazit na prvorojence... mi je zadnjič sestrična od mojega dala z amislit, je rekla: za novorojenčka ni nič novega v družini, za provorojenca pa je dojenček nekaj čisto novega in na to je treba biti pozoren, saj se njemu vse spremeni. Pike naše prve, niso več edine...

porodnih zgodb še niti nismo objavljale.... no ene par jih je napisalo na stari temi, kaj pa vem.... jaz svojo že pišem, sicer po delih, kolikor mi pač znese in kolikor sem pri volji....

sem pa happy happy happyuser posted image user posted image user posted image ravnokar z mojega prvega 15min sprehoda z vozičkooom!! Kako je pasalo!! in komaj čakam jutri, če ne dopoldne, bom šla popoldne z vozičkom po princesko v vrtec.... in vsak dan malo dlje biti zunaj. Jaz si dam lepo kapo na glavo, da zaščitim uho in bo ok. Huraaa!!

tako, sedaj pa kosilo: piščanček z medom in grenvko, pečen krompir, solata in seveda goveja juhica od včeraj user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 153
14.12.2008 12:29:09   
Anonimen
Ku-kuc! Dobro jutro!

Drage moje, za mano je en malo bolj naporen večer in ena zelo prijetna noč ... Namreč edino uspavanje, ki nam ne gre preveč dobro, je tisto po večernem umivanju. Tako da jo ob 7ih (+- 1h) umijeva, nahraniva in potem malo crkljava in to, samo naša mala zvečer gleda ko čuk ... namesto da bi zaspala jo morava nosit in cartat ponavadi tudi do 10ih ali 11ih zvečer, ko spet je in potem omaga. Zgleda, da bo večerna ptica user posted image . No potem, ko je pa zaspala, okrog 11:30, je a spala do 6ih zjutraj ... no vmes se je ob 3h zbudila, ampak še preden mi jo je uspelo dat na jošk, je že naprej spala, tak da sem jo položila v posteljico in je drnjohala naprej user posted image ... no ob 6ih se je pa spet zbudila, sem jo pristavila in tamala je pridno zagrabila najprej eno bradavico in potem še tadrugo, hlastno cmokala in čez pol ure spet zakomirala in se zbudila šele nekaj čez 9. No zdaj pa spet spi. Tako da je dala tale naša lisica danes mamici toliko energije, da je že zlikala 2 stroja cunj, dala prat, preoblekla posteljo in očistila wc  ... kdo bi si mislil, a? user posted image user posted image user posted image

Zverinica, ali je 60 ali 90 dni v bistvu skoraj ne igra vloge, ker se tudi 60-dnevni rok izteče po novem letu (20.1.), tak da bova res šele takrat oddala.

O Lonja, živjo! Ja ljubosumje zna bit problem ... pri sestri od mojega je bil tudi tavečji blazno ljubosumen, samo bratca je skos božal pa lupčkal ... znašal se je pa nad mamico. Če ga je ona prišla v vrtec iskat sploh z njo ni hotel domou. Pa tepel jo je in to, no ampak po parih mesecih se je umirilo vse skupaj user posted image

Kaj bomo pa počeli danes? Zdajle bova počakala, da se tamala zbudi, da jo previjeva in nahraniva, potem bomo šli pa najbrž do mojih pogledat. Pa če ne bo tam kaj preveč pihalo in deževalo, jo bomo malo na zrak peljali.

< Sporočilo je popravil Otika -- 14.12.2008 12:31:48 >

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
14.12.2008 13:31:59   
blackcoffee
pozdravljene mamice!user posted image
no, uspelo ni je prečitat kar ste natolkle.
dete spava - ima mir. 'niko ga ne dira'. user posted image poslušava pa vivaldija. to bo imel absolutni posluh!!! user posted image user posted image

kilogrami od +20 mi jih je ostalo še 8! no, če bo to šlo tako naprej, sem morda res lahko do novega leta na svoji prvotni teži. sicer pa se ne sekiram.. sem si kar všeč taka - mal zalita. edina težava je s stvarmi, saj so mi skor vse hlače premajhne, te, nosečniške pa orng prevelike. user posted image

zverinca:
..črnkafe, dej si tegale tvojga plesočga rdečga pošastkota v avatar sej je že res tvoj zaščitni znak... al pa kak glavnik, bi tud svoje bistvo zadela

user posted image sem že poskušala!!!
ja, se tudi meni zdi, da mi je tale poskakujoči mupetek na kožo pisan - pa ne znam. mater sem levakinja al kaj?! kak to nardiš, saj te pri nastavitvah avtomatsko vrže v brskalnik, da naložiš slikco iz svojega pc-ja in ne iz spleta.  user posted image
a je potrebno to prej shranit na računalnik? in kak to nardiš, da se bo pol tukaj avatar premikal?

Otika:
..čaja iz lekarne (bebival, mislim da), ki baje pospešuje lektacijo ... se mi že kar trga od tega čaja  ... sam vseeno bolš kot tisti iz malinovih listov, ki sem si ga samo 1x naredila in nikoli več  .

hahaha.. men je babica rekla, da če bi kak mesec redno pila čaj malinovih listov, da bi se hitreje odpirala.. hja... sem čakala do konca v porodni pa je res šlo po polževo.

Otika

.. kako ve prenašate to spanje po etapah? Mene čisto ubija. ..ker prej sem bila prava zaspanka in spala po 9 ur na dan .
...Glede dojenja, jaz sploh ne vem več ... tamala, če ji v 2. ali 3. poizkusu ne uspe zagrabit, rata čisto histerična in se joka in joka ... pa probam bit bolj trmasta kot ona in ji vztrajno ponujam jošk, ampak ne ... ni šans, da bi zagrabila. Tak da zdaj ne vem, a se ji je jošk tolk zameril, ker kokr nič ne priteče ven oz. se mora ful matrat, al pa se je že čisto na flašo navadila . Pa če se je slučajno na flašo navadila, a obstaja pot nazaj, t.j. da bi ji spet jošk zadišal? V ponedeljek dobim oni sprej za sproščanje mlečnih vodov in upam, da bo pomagal in potem če bo res lažje teklo ven, upam da bo rajši zagrabila.

tudi jaz od nekdaj rada spim.  največ težav sem imela v P. ko ti noben qurac ne pove kolk je treba otroka dojit. pa mi je od utrujenosti dete po parih minutah na dojki zaspalo.. jaz pa sem milsila, da je sit. seveda je hujšal. pol so začeli težit da ga bodo dali na infuzijo in ga šopali z dodatki.  sem po-pi-zdila in onemu dr. zabrusila, da se na njegove teoretične izjave ne oziram. da se zavedam, da je bil porod težak in dooooolg in da je otrok preutrujen. pač rabi spanje. nakar sva se zmenila, da mi dajo dva dni, sem rekla, da se bom začela trudit in otroka zbujala, ga pogosteje hranila, da bo začel pridobivat na teži - saj če mislijo skakat z dodatki, da bom 'popokala kufre' in na lastno odgovornost zapustila P. ded je sam gledu. pa še to sem mu rekla, da me noben ni opozoril, na to koliko časa se tako majhno bitje hrani. seveda meni se je zdelo, da Thor dovolj poje! kako pa naj imam občutek koliko je dovolj za tako mičkeno bitje??!
ko se je tamali drl,  so rekli, da ima kolike. jaooo... revež pa lačen! lačen ob kravi mlekarici!! user posted image
sama pa sem tudi bila kot en zombi. nenaspana, utrujena in od vsega dogajanja zadeta.

dojenje - baje imajo dojenčki od sredine jezika refleks za bradavico. to se tudi nama s Thorom dogaja.. ko ne uspe zagrabit bradavice dovolj globoko, dobesedno znori. in jaz se mu režim. pa poskušava znova in znova pa pol rata. dete se ti mora tak na joško prisesat oz. ti mu jo tako nastavi, da nastane vakuum! jaz sem se že bala, da se bo zadušil, saj je imel svoj nosek čist v joško zarinjenega.. user posted image   je pa tudi sedeč položaj zelo dober za dojenje. sicer za nas mamice ne tako komot, saj moramo otročka imeti v naročju.. kar pa ni lahko.

- dudice zaenkrat še nisem kupila. bomo videli kako bo nanesla situacija.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 155
14.12.2008 20:34:30   
Anonimen
No, pa smo prišli iz obiska pri dedku in babici ... Neži je tam pokazala iz kakega testa je in se konkretno posračkala, tako da smo jo morali po hitrem postopku previti na improvizirani previjalni mizi, ki jo je predstavljala kuhinjska miza. Ob tem veličastnem dogodku pa je nastal tale posnetek, naše lepe princeske, ki je danes stara natanko 3 tedne in 3 dni user posted image

user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
14.12.2008 23:24:57   
blackcoffee

Otika - krasno bitje je tale tvoja princeska! pa kakšno čupo ima! kaj si jedla med nosečnostjo, no, zdaj bi nam lahko zaupala.. user posted image user posted image

sama se še kar ne morem se načuditi naravi.
in temu, da sem rodila!
sem pa rahlo utrujena. Thor bi samo jedel. spominja na gosko - pri ustih not, pri ritki ven. user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
15.12.2008 7:45:35   
CIPRESA
črnakavica, tudi naša Anja ne neha jesti, to bi samo malcala. Sedaj poje obrok že tam okrog 100mluser posted image user posted image user posted image Dobila je lica pa podbradek.......kmalu nam bodo cunje 62 premajhneuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 158
15.12.2008 8:17:56   
Splet.Ka
Dobro jutro.

A kavo še katera pijeuser posted image ? Da vam ne bom česa neuporabnega ponujala vže ob tako rani uriuser posted image . No, jaz jouser posted image .

Kako ste? Mi smo ok. V soboto smo bili zunaj. Včeraj pa smo šli iz samega dolgčasa in žalosti ob dežju k dedku in babici na kavo...nam je zverina zadnjič dala idejo.

A imate domove že kaj praznično okrašene? Bo treba malo vzdušja naredit.

Moja prijateljica pa ima zdaj cr in čakam vese novičke.user posted image

Se še oglasim, težko tipkam z eno rokouser posted image

Cvetim...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 159
15.12.2008 8:48:12   
zverinca
Jutroooouser posted image

jaz pijem kavo, iscer bolj belo, nescafe, je pa kava vseeno... user posted image čeprav sem trenutno še pri zajtrku in šalici mleka, sledi pa kava...

Otika
, res je lepa tale tvoja Nežika, laskov se pa ne morem nagledat!! Ker moji otroc so vsi bolj svetli in gologlavi ob rojstvu, princeska je šele po prvem letu začenjala dobivati laske, bomo videli kako bo z čmrljem...

Cipresa in Črnkafe, naš tud ful papa da se mu že pozna podbradekuser posted image , včeraj je tudi čez dan hotel na 2h, potem sem pa zadnje dojenje zvečer potegnila, da je bilo na tri ure in ponoči je bilo tudi tam nekje.

Spletka, ja včasih je treba le se premaknit od doma, da se preseka dolgčas, pa čeprav je to le kava pribabici, ane?

Jaz danes upam, da ne bo deževalo ob 3h, ko imam namen iti po princesko v vrtec s čmrljem... upaaaam!! pa do DM bi mogla in knjižnice, da si rezerviram eno knjigo. Bomo videli kako nam bo vreme naklonjeno...

Tako, lep miren dan vam želim, se pridem pa še kaj javit seveda...user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
15.12.2008 8:48:51   
CIPRESA
Me zanima kaj so vam kaj rekle  patronažne, kako je s tem da gremo ven z našimi sončki? Jaz itak še ta teden ne nameravam, mogoče proti koncu tedna če bo kaj lepše. Vseeno se mi zdi ful vlažno in mrzlo, a se ne bodo prehladili? Žiga je bil rojen avgusta in ni bilo bojazni za it ven, sedaj pozimi pa nimam pojma kaj je boljeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
15.12.2008 8:51:25   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Jaz danes upam, da ne bo deževalo ob 3h, ko imam namen iti po princesko v vrtec s čmrljem... upaaaam!! pa do DM bi mogla in knjižnice, da si rezerviram eno knjigo. Bomo videli kako nam bo vreme naklonjeno...

Joj zverinica ful te občudujem glede tega, jaz pa se že bojim če kdo malo smrkav pride na obiskuser posted image Ti pa v vrtec z malimuser posted image Jaz imam Žiga kar doma in ta mesec bo lepo doma, januarja pa bom videla kako bo. Skrbijo me tisti virusi ta hudi ki jih Anja sedaj ne sme staknitiuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 162
15.12.2008 9:07:48   
Splet.Ka
Cipresa, meni je patronažna rekla, da gremo lahko ven, ko bo stara dva tedna, ko bo lepo vreme (temperatura nad ničlo)...prvič in drugič po 10 - 15 minut, potem nekajkrat po pol ure, potem pa ob lepem vremenu po eno uro. Če je pa tako vlažno zunaj, pa raje slabe po ure, ker jih menda vlaga moti. Obvezno pa mora imeti na glavi bombažno in volneno kapico, čez košaro pa mora biti plenička, da ni direktno na mrzlem zraku.

Mi smo opravili zdaj prva dva sprehoda, zdaj pa čakamo na lepše vreme. user posted image

Zverinca, a imate vrtec tako blizu? Jaz ne vem, če bi imela eno uro dovolj za tja + zrihtati (le)potičko + nazajuser posted image . Je pa do tja peš 20 minut...če sem sama.

Kava...jaz tudi pijem Nescafe z eno žličko kave in z veliko mleka...mmmmm, si jo bom šla takoj po tušu skuhatuser posted image .

Da ne pozabim, Ana Luna, welcomeuser posted image .

Otika, kakšna lepotička je Neža. Mi se vsak večer na improvizirani previjalni previjamo, ker ta velika punčka že spi, previjalno imam pa v otroški sobici. Hvala bogu za previjalne podloge za enkratno uporabo!

Aja, jaz sem pa izpolnila vlogo za otroški dodatek. Če jo oddamo do 3 mesece od rojstva, dobimo denar za ves čas od rojstva dalje...če pa kasneje, pa samo od oddaje vloge...tako da pohititeuser posted image .

Zverinca, želim ti lepo vreme vsaj ob treh!user posted image

Cvetim...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 163
15.12.2008 9:46:06   
Splet.Ka
Posebej za vas pa imam še eno fotko naše punčkeuser posted image :

user posted image

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
15.12.2008 9:57:48   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Cipresa, meni je patronažna rekla, da gremo lahko ven, ko bo stara dva tedna, ko bo lepo vreme (temperatura nad ničlo)...prvič in drugič po 10 - 15 minut, potem nekajkrat po pol ure, potem pa ob lepem vremenu po eno uro. Če je pa tako vlažno zunaj, pa raje slabe po ure, ker jih menda vlaga moti. Obvezno pa mora imeti na glavi bombažno in volneno kapico, čez košaro pa mora biti plenička, da ni direktno na mrzlem zraku.

tako ja, tako smo se mi ravnali tudi pri princeski, ki je rojena januarja. Pomembno je da jih nekako zaščitiš pred vdihavanjem mrzlega zraka - tetra plenico čez, da si ustvari dete z dihanjem svojo toplo atmosferico tam notri. Pa gre.
Meni je patronažna rekla, da bi lahko šli že prejšnji teden ven, samo imam jaz počen bobnič, pa se moram glede tega pazit, pa vseeno sem po CR, kar je drugače okrevanje kot porod in se moram tudi tako pazit...user posted image se spomnim po prvem porodu: po enem tednu kot da ne bi rodila, niti odvečnih kg, sijala sem kot rožica in bila polno aktivna....

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Joj zverinica ful te občudujem glede tega, jaz pa se že bojim če kdo malo smrkav pride na obisk Ti pa v vrtec z malim Jaz imam Žiga kar doma in ta mesec bo lepo doma, januarja pa bom videla kako bo. Skrbijo me tisti virusi ta hudi ki jih Anja sedaj ne sme stakniti

ma sej mene tudi skrbi veš, da ne boš mislla da sem čist flegma. Sam lej, mali bo zadekan in pokrit notri, božal ga ne bo nihče, da bi mu lahko kak virus dal, itak pa sem v 5-10min ven iz vrtca. Ostalo je svež zrak... in ja, Spletka, jaz imam vrtec 5min stran (pa ta še ni najbližji!! najbližji za Niko bi bil lahko 1min stran, pa nismo dobili mesta, od septembra pa imamo jasli v bloku, v pritličju!!! - kaj pa ta luxuz ki me čaka za Jernjejauser posted image ??), pa še vseeno je moja prvorojenka že skoraj tri in zato mogoče že malo hitrejša... bomo videli no, kako bo šlo, bom povedala popoldne, če seveda ne bo dežja (hvala za željeuser posted image )

Sedaj sem pa iz kopalnice, vsa nadišavljena, nališpana in načičkana, vklopla sem likalnik, da polikam tetra plenice, počistila sem kopalnico, en stroj perila se pere... na, pa sem spet pridnauser posted image

iii Spletka, tvoja pa ima ŽE ELASTIKE okoli zapestja!!!! pikaaa mala!! pa tudi ima laskeeee!! iiiiii

< Sporočilo je popravil zverinca -- 15.12.2008 9:59:31 >

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
15.12.2008 10:10:13   
bibabuba
hoj!

jaz tudi biti tukaj!

katere kapljjice pomagajo'?

5. 12. 2008 (rok 18. 12. 2008), 3240g in 51 cm

lp

Kličem sonce!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
15.12.2008 10:15:54   
Splet.Ka
Bibabuba welcome, a misliš proti krčkom?

Mi imamo Sab Simplex. Vsekakor pomagajo bolj kot katerekoli zeliščne. Še vedno pa se borimo s krčki, niso popolnoma izginili...so samo boljši in slabši dnevi:)

Cvetim...

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 167
15.12.2008 10:20:23   
tasa.m
Dann,

da se še jaz pofočkam, danes zvečer bomo dopolnili 1 teden user posted image , se še malo lovimo, nimamo še usteljenega ritma, ampak upam, da se ga mala čim prej navadi.
Zdaj pa čakam patronažno in upam, da se danes tehtamo, ker ko smo odhajali iz P je Lara zgubila 300 g, tako da upam, da se pridno redi.

Se še javim,  user posted image  - za vse mamice 

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 168
15.12.2008 10:27:45   
pike
Dobro jutro,

za mano je kar dobra noč, če gledamo na ostale noči, ki so bile zelo neprespane. Malička je včeraj zaspala ob pol enih zjutraj in se zbudila ob 3 zjutraj se najedla in zaspala do 7 ure zjutraj. Ne vem zakaj ampak zvečer mi zmanjka mleka. Nekje od 17 ali 18 ure se ji odpre apetit in bi jedla na 1,5 do 2 uri. In meni do 11 že manjka mleko. Včeraj smo ji ob 22 uri dali prvi obrok Novalaca in ga je pojedla kot bi mignil. Pol ponoči sem jo dala na zize in je pol zaspala. danes zjutraj pa jo nahranim iz vsake zize po cca. 10 minut in je lačna že čez 1 uro. Čisto sem že zmedena. pol sem ji pa spet adaptirano mleko dala in je pojedla dobrih 20 ml. Zdaj pa naslednji obrok ponovno na zizike.

Jaz močno upam, da se bo mleko pri meni še proizvajalo. V prvem tednu sem ga imela dosti več kot sedaj.

Za krče so meni v lekarni dali samo zeliščne kapljice in je rekla, da druga ni. Sem pa povedala, da je pupa stara 14 dni, mogoče mi zato ni dala kaj drugega za krče.user posted image

Kje lahko naročim tiste kapljice ali sirup, ki so iz Avstrije in se lahko nekje naročijo. Ve katera?

Lep pozdravček mamice,

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 169
15.12.2008 10:41:12   
Anonimen
Jutro!

Splet.ka, mene bi pobralo, če bi mogla vsak dan od 7ih zvečer previjat na kuhinjski mizi ... no pobralo meravno nebi, samo križ bi mi pa 100% odpovedal. Še naša previjalna mi je ogoče za kak cm prenizka, pa je visoka 95cm.

Cipresa, a vam bodo pa že 62 cunjice kmalu premale? user posted image Potem se ti bo blazno smešno zdelo, če ti povem, da naša flenča za spodnjo majčko še vedno nosi majčke velikosti 46, za povrhu pa pajacke velikost 50, pa tut kakšen 56 se najde vmes, samo mora bit bolj mala številka user posted image .

Zverinica, ja laske ima pa čist po meni ... ker moj je bil baje bol gologlavi, jaz sem imela pa še gostejše in daljše črne lase od Neže ... tak da je Neži ena najina mešanica očitno user posted image .

Danes pa pride k nam patronažna in se bomo po vsej verjetnosti kopali!!! Jupi! Upam, da bo čofotanje Neži všeč ... držite pesti user posted image .

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
15.12.2008 10:56:37   
zverinca
Otika, jaz sem ravnokar imela patronažno tu, pa je hotela kopat Jerneja, sam sem rekla da ga bom kar sama zvečer in se je strinjala. Saj ve da imam še od Nike prakso.. pa niti se mi ne da zdejleuser posted image

proti krčkom pa tuji jaz poznam le sab simplex, od Nike, sedaj jih ne rabimo in jih ne bomo. pa pika. user posted image

Pike, probaj več pit.... druge ni. pa res čim več počivat čez dan....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
15.12.2008 11:05:26   
Anonimen
Zverinica, saj meni je tut malo mim, da bomo Nežo zdajle enkrat budili za kopanje ... sam kaj, ko je že 15 let od tega kar sem bila jaz nazadnje zraven pri kopanju dojenčka (moje sestre) ... vse kar se spomnim je, da mora bit voda topla tolk kot je na termometrčku označeno (~37°C), pa da jih je treba s tetra plenico vred not namočit ... no tuki nekje se pa moje znanje zaključi user posted image ... bo pomoje prav burleska, ko jo bova prvič sama kopala user posted image .

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
15.12.2008 11:23:52   
5ra_28

Dobor jutro

Kako ste kaj bivše nosečke in vaši angelčki???

Jaz  se včeraj nisem uspela niti pirjavit, kaj šele kaj brat oz. čvekat. Malega je cel dan črvičlo. Joj, jaz več skoraj nič ne upam jest. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj že vse sumim. Vodo pijem iz steklenic, kupljeno, nobene čudne hrane, za mojga in za mene je ločena solata, moja sploh nima kiisa. pa sploh več ne vem, kaj bi lahko bilo. Danes gre moj v Avstrijo (še sreča da je blizu Lipnica) po kaplijce Levkosin al kak se jim reče. So baje najboljše, pa ful dost staršev si jih hodi gor kupovat.

Zadnjič ko ste se pogovarjale o čokoladi, da je naj ne bi smele??? Zakaj?? Kaj bi malega potem zvijalo ali bi ga zaprlo???

Ker jaz sem že v P jedla mal čokolade, pa mu nič ni bilo, pred dnevi pa sem dva koščka, pa je bil včeraj tak bogi, da mi je bilo tak hudo. user posted image user posted image  Pa kakal je 100 krat.

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
15.12.2008 11:27:18   
5ra_28

Miganje po porodu: . Vmes pa delam tiste vaje, ki sem jih dobila v P...Če prezgodaj začnemo migat, lahko začnemo kar precej krvaveti...

Spletka...Katere vaje pa so to...to so tisti rahli trebušnjaki?? Nekaj se spomnim iz šole za bodoče starše...sam so nam rekli, da dobimo brušuro v P, pa je nisem. Ali pa sem jo stran vrgla in površno pregledala.user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 174
15.12.2008 11:28:09   
5ra_28

Noč je bila precej mirna, večer tudi. Očitno kapljice res pomagajo, ker smo imeli minimalno joka. Dolžina spanja je bila pa bolj tako...po tri in po dve urici. Ampak ni panike, samo da so krčki malo blažji!

Spletka...to imaš kaplice proti krčem??? Si jih pri nas v lekarni kupila???? A ima krčke vedno al sam včasih???

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?