zverinca
|
ČER!! mi doma, itak... beh, pa tako vreme.... smo iz samega dolgčasa šli popoldne k tašči na kofe to mi pa že mora bit dolgčas a? hja, kaj čem, sem vsaj malo šla od doma, kjer sem že ceeeeeeeeeeli teden zaprta, da se mi meša. Pogrešam svež zrak, sprehode, ljudi. je priden, malo ga je šraufalo pred kakanjem, ampak ni bilo hujšega. Otika, upam da te je jeza že minila Glede dojenja, pa ne vem, lahko ja, da ji je flaša že postala bolj všeč, samo jaz kar ne bi obupala, vseeno je še prezgodaj. Probaj ji dati res kapljice na jeziček ali pa kar sebi na bradavico, pa da vidiš če bo kaj bolje. IZVIRNO SPOROČILO: teja* A ima od katere otroček mogoče po obražčku in po teleščku take bele pike, pa rdeče je okrog, ki kar enkrat izginejo in se spet druge pojavijo in če mogoče veste, zakaj se pojavijo, al mogoče zarad vročine al ker drugega? Drugač bom pa babco vprašala v torek, ko bo spet prišla? Teja, tole se po mojem le koža čisti, kar je kar precej značilno za novorojenčke, vsekakor pa povprašaj patronažno. glede vrtca: jaz ga bom vpisala marca, ko so pač vpisi za september. S tem da bo šel mali v jasli šele novembra (ali pač ko zaključim porodniško + dopust). Je pa v MOL letos prvič tako, da te mesto mora čakati, tudi če je to sredi leta, brez plačevanja rezervacij. Je pa fino da se čim prej pozanimate kako je s tem, ker znajo biti gužve in sploh so različni pravilniki od občine do občine. Pa ko smo že pri tem: vlogo za otroški dodatek je treba oddat.. nič, mirno noč vsem skupaj, jaz grem likat kavč....