Ursi2
|
Špela100 , da ne bibil več zamačen nosek in da bibili kmalu zdravi!!!!!!!!!!! Ja, mene tudi stika zraven, ko mu morem čistit noseka, sam se prepričam, da je za njega dobro in se spravim k delu. Ga pa potem vedno tako objemam pa ga lubčkam. Mi je pa čudno, da še ni zasovražil sesalca. Čist je nor, ko ga vidi in mi ful rad pomaga sesat. Pomlad08, , da se boč kmalu boljši počutila. Ja, kot so že druge rekle, sem jz tudi pomislila, kaj bi kaj lahko bil vzrok za te slabosti. Sej ne vem, kaj smo mi smečne. Pri malih so za vse neprespane noči krivi zobki in luna, pri tavelikih pa za vsako slabo počutje kaka mogoča ???????!!!!!!! Lona76, to sem tudi jz ugotovila, da če je več ljudi, da ve, da bo pri enemu že neki dosegel. Niti noče bit toliko na rokah takrat, ker zdej kr na tla sili, razen če je zaspan, takrat pa res samo rokice vzdiguje pa joka, da bi šel gor. Ampak točno ve, da bo pri enem dosegel, kar bi rad. Ker pri meni je NE ne in ni debate. Pol pa ve, da bo že dosegel, če nas je več. Ma nas res že okrog obračajo. Timoty, pridna si za učenje in seminarsko . No, danes pa le uživaj s kolegicami zunaj. Ja res paše malo v odraslo družbo in se kaj načvekat!!!!! Zofy, upam, da je bila vaša noč danes kaj boljša. Zgleda, da se nači marčevci in marčevke dogovorijo, kdaj bojo meli zabave ponoči, da si lahko potem skupi jamramo. Ste se imeli fajn na zaključku? Je pasalo, kaj? Dinki, tudi za vas upam, da je bila noč boljša! Ma, bi se lahko skup doble pa bi nam vsja noč boljminila, če spimo itak ne!!!!!!!!!! Z Lukijem vam pošiljava en kup , da bi bili zdravi!!!!!!!! Vaš Tit pa je pravi ravsar. Ga zanima tehnika, ni kaj!!!!!!! Zgleda, da bo res treba vse take stvari na strop obesit. Za dojenje tudi jz mislim, da je odvisno od posamezne mamice in otroka. Vem, da jz včasih nisem bila tako za dojenje, da se nekje do leta ali več. Samo se mi je pa sedaj, ko sem imela prve mesece take borbe z ljudmi okrog sebe (predvsem s taščo) v meni neki obrnalo in se mi sploh ne mudi odstavljat. Čeprav ne vem, kako bo, ko bo treba v službo. Čeprav vidim, da zaspi tudi pri kom drugem, če je tako, sam kaj pa, ko se zbudi. Ker ne pomaga nič drugega, kot ziza, če se zbudi po tem, ko je zaspal pri kom drugem. Mene je tega bolj strah, kot pa tega, da ne bi zaspal. Hvala za čestitke za zobeka. Ja, jih kr ima, tale naš mali šavsar! Kja je posrečen Tit na slikah. Kako ponosno drži tisto vejo: Mami lej, kaj sem našel. A ti lahk malo pometem? Pravi cuker je!!!!!!!!! Sej še hud ne moreš bit nanjih, ko so tako lubani!!!!!!! Timoty, čestitke za izpit!!!!!!!!!!!!!!!!! Res si pridna!!!!!!!!! Le tako naprej!!!!!! Ti bomo stale ob strani in te bodrile. Sam na izpite pa na žalost ne mormo it namest tebe! Morta bit tvoja moška prav ponosna na tebe,kaj!!!!!!! Tina50, tudi vam eno goro . Upam, da je danes Lan že bolje, da manj kaka in da ga ritka ne peče preveč!!!!!!! Hm, za zobke pa ne vem, si ne znam predstavljat. Sej boš vidla, ko bojo vredu ven prilezli, kako bo. Ja, jz grem vedno nekje po polnoči spat.(včasih tudi žle ob kakih 2). Potem pa vstanem zraven dragega, kadar je zjuti v službi ob 5, če pa je popoldan pa da nimama kaj, pa naju Luka zbudi okrog 7. Lona76, čestitke za počitek! Si bolj pametna kot jaz. Jz pa sploh ne počtudiram, da bi se zraven vlegla, ampak takoj na RR in malo čvekat. No, sej potem se pa v roke vzamem, pa grem kaj nardit. Seveda z motivacijo, da prej ko bom nardila(pospravla, zlikala, skuhala.....), prej bom lahko spet na RR. Ma, če to ni odvisnost! Ja, res je lepo videt, če otrok lepo je. Jz sem tudi tako vesela, moj pa še bolj. Dejte mi povedat, ali je treba vaše tudi skoz neki animirat, da jejo, ker naš, če nima vsaj ene žlice ali igračke v roki, sploh noč ejest. Sem ga malo grdo to naučila. Ampak edino tako sem ga zamotila, da mi je odpiral usta, ker mu jje dolgčas samo sedet in jest. Tako da imam zdaj vedno pripravljene ene par igračk, da mu jih dam. Ko pa je najbolj siten, pa mu dam pokrov od une posode, ko je za sladkor, moko, potem pa se skriva za tistim pokrovom in se mi smeji (se grema ku-ku). Ja, tudi pri nas Luka tako dela, sploh če ga nesem od bobnov oz. mimo bobnov, brez da bi se ustavla in malo igrala na njih. Aleži, tudi za vas upam, da je bila noč boljša. Pa sploh ne razumem, ko je tako vreme za spanje, bi mogli spat ko polhi, ne pa, da so budni po cele noči! Ah, buške! O njih sploh ne bom zgubljala besed, ker se mi zdi, da naš, še ko ga gledam pa ga pazim, mu uspe kako pokasirat. Včasih sploh vem ne kdaj! Terida, tudi za tebe eno goro , da bi viroza hitro minila. Pridna Erika, da je bila tako prijazna do mamice in je bila pridna punčka!!!!!!! Čestitke, da je prvič sama jedla!!!!!!!!!!!!!!! Ji je res srečanje pustilo malo eki, kaj! NČK, tudi za vas , da bi bili kmalu zdravi in da bi se ti naspala! Anja, je pa res revica! A misliš, da je res rota virus? Bogi ste! Pa še sreča, da je bila cepljena! Za vse vas Tina50, upam, da Lan ni več bruhal! Pa kaj je bogi, se mu kr skupi drži!!!!!! Za vaju A ti si tudi taka, da greš na RR. Bi lahko ustanovile društvo zasvojencev od RR! Ja, jz grem z Lukijem ven, če kašlja, ampak odvisno od vremena. Č e piha ali je res tako neprijetno vreme, potem raje ne. Zofy, no pa ste preboleli to 6. bolezen. Je pa res bolje, da se grete pokazat, da vam rečejo, ali je ali ni. Pa mislim, da si je treba zapomnit, kdaj jo je imel, da na posvetovalnici poeč! Lona76, upam, da ti vseeno us e ulovit malo lepotnega spanca čez dan!!!!!!!!!
|