Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:32:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a bo spet tekla debata o hrani? ta teden bom pa res pridna, ne mrdnem niti enega sladkiša, častna titova Ti rajš na kaj druzga prseži, ker Tito je že davno otišo in tako bo šla tudi tvoja obljuba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:32:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a sem zamudila kakšne dobre fotke ali kaj "pomembnega"? nisem brala za nazaj Nič extra. Jaz vse berem pa skoraj nič ne pišem. nisem razpoložena in to že 2 dni. Nič si nisem podobna več. No, pejt malo pojest. Odkar ne ješ, nisi več ta prava A se ti zdi? Pa sem jedla danes večerjo. Mogoče je pa to krivo. Daj še kakšen košček čokoladke, boš ziher naspidirana Sem jedla grenivko, pa zdaj čokolada ne bi bila več dobra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:33:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... jaz pa nič od tvojega, ampak nočem bit več doma, hočem kake 2 uri, da si kupim kavbojke v miru, da mi en mesec ne bi bilo treba položnic plačat, .... oh, to bi tudi jaz - pa k frizerju bi šla rada v miru, pa h kozmetičarki, na masažo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:33:14
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; --> tu mi (že 3 mesce ) - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; --> za čuda se nisem - nimam zlikano; --> enako - tud pospravla nisem bajte ... Čez 100 let bo bolš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:34:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; --> tu mi (že 3 mesce ) - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; --> za čuda se nisem - nimam zlikano; --> enako - tud pospravla nisem bajte ... Čez 100 let bo bolš A nič prej?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:34:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami. Do Mb boš mogla prit, do LJ pa boš tudi šla z mano, ko Gala odklopiš. Bo že ati poskrbel zanj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:34:48
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Ne bit žalostna noooo. Upam da bo z Galom vse ok. Vikend bo pa tudi kmalu spet tukaj in še prazniki in bo dragi malo več doma. Cunje pa odmisli. Jaz jih sploh ne likam več. Sej se poravnajo v omari. Vsaj meni se ne zdi da bi kaj preveč pomečkana hodila okrog.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:35:15
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. ooooo super.... jest bi tud Če bi savna topila maščobo, tako kot izloča vodo, bi jaz bla cel dan v njej (s compom) seveda se podpišem pod tele smajlije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:35:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... jaz pa nič od tvojega, ampak nočem bit več doma, hočem kake 2 uri, da si kupim kavbojke v miru, da mi en mesec ne bi bilo treba položnic plačat, .... oh, to bi tudi jaz - pa k frizerju bi šla rada v miru, pa h kozmetičarki, na masažo... Jaz si že 3 dni skušam nohte nalakirat, pa si jih še nisem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:35:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami. Do Mb boš mogla prit, do LJ pa boš tudi šla z mano, ko Gala odklopiš. Bo že ati poskrbel zanj. Mislim, da se bom res zdaj enkrat vsedla za volan in pridrvela vsaj do MB, če mi že do LJ ne znese.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:36:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami. Te ćist razumem. Jaz te sicer še nisem v živo srečala, ampak imam občutek, kot da te že dolgo poznam in nikakor nimam občutka, da si daleč. Si v naših to je pa najbljižje kolikor si lahko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:36:11
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; --> tu mi (že 3 mesce ) - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; --> za čuda se nisem - nimam zlikano; --> enako - tud pospravla nisem bajte ... Čez 100 let bo bolš A nič prej? Dvomim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:36:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Ne bit žalostna noooo. Upam da bo z Galom vse ok. Vikend bo pa tudi kmalu spet tukaj in še prazniki in bo dragi malo več doma. Cunje pa odmisli. Jaz jih sploh ne likam več. Sej se poravnajo v omari. Vsaj meni se ne zdi da bi kaj preveč pomečkana hodila okrog. Jaz sem prav srečna, da imam sušilca. Vse takoj zložim ko posuši, ker so cunje vroče in jih sploh ni treba likat. Kakšne stvari že, samo vsesplošno pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:37:13
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... jaz pa nič od tvojega, ampak nočem bit več doma, hočem kake 2 uri, da si kupim kavbojke v miru, da mi en mesec ne bi bilo treba položnic plačat, .... Tisti dve uri si vzemi, sej se da če se hoče, položnice pa lahko tud naslednji mesec plačaš (pač dvojne)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:37:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Ne bit žalostna noooo. Upam da bo z Galom vse ok. Vikend bo pa tudi kmalu spet tukaj in še prazniki in bo dragi malo več doma. Cunje pa odmisli. Jaz jih sploh ne likam več. Sej se poravnajo v omari. Vsaj meni se ne zdi da bi kaj preveč pomečkana hodila okrog. Mah se praznikov sploh ne veselim letos kaj preveč, saj me čaka najprej moja 30-letnica, dragi pa mi bo spet lazil naokrog po zaključkih in raznih zadevščinah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:37:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami. Do Mb boš mogla prit, do LJ pa boš tudi šla z mano, ko Gala odklopiš. Bo že ati poskrbel zanj. Mislim, da se bom res zdaj enkrat vsedla za volan in pridrvela vsaj do MB, če mi že do LJ ne znese. Da ne boš prehitro drvela in mimo oddrvela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:38:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil a sem zamudila kakšne dobre fotke ali kaj "pomembnega"? nisem brala za nazaj Nič extra. Jaz vse berem pa skoraj nič ne pišem. nisem razpoložena in to že 2 dni. Nič si nisem podobna več. No, pejt malo pojest. Odkar ne ješ, nisi več ta prava A se ti zdi? Pa sem jedla danes večerjo. Mogoče je pa to krivo. Daj še kakšen košček čokoladke, boš ziher naspidirana O to pa diši na nagovarjanje h kriminalu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:38:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami. Te ćist razumem. Jaz te sicer še nisem v živo srečala, ampak imam občutek, kot da te že dolgo poznam in nikakor nimam občutka, da si daleč. Si v naših to je pa najbljižje kolikor si lahko Jooooooj, zdaj sem pa še jokat začela Hvala ti, hvala vam vsem - rada vas imam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:38:37
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami. Te ćist razumem. Jaz te sicer še nisem v živo srečala, ampak imam občutek, kot da te že dolgo poznam in nikakor nimam občutka, da si daleč. Si v naših to je pa najbljižje kolikor si lahko Se strinjam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:39:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami. Do Mb boš mogla prit, do LJ pa boš tudi šla z mano, ko Gala odklopiš. Bo že ati poskrbel zanj. Mislim, da se bom res zdaj enkrat vsedla za volan in pridrvela vsaj do MB, če mi že do LJ ne znese. Da ne boš prehitro drvela in mimo oddrvela. Upam le, da mi kakšen sneg in poledica ne bo delala preglavic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:40:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... jaz pa nič od tvojega, ampak nočem bit več doma, hočem kake 2 uri, da si kupim kavbojke v miru, da mi en mesec ne bi bilo treba položnic plačat, .... Tisti dve uri si vzemi, sej se da če se hoče, položnice pa lahko tud naslednji mesec plačaš (pač dvojne) Položnice žal ne gre tako plačevat. Potem mi niti za hrano ne ostane. 2 uri si ne morem vzet, ker moj cele dneve dela, ker je veseli december. Zame je prav žalosten.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:40:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Ne bit žalostna noooo. Upam da bo z Galom vse ok. Vikend bo pa tudi kmalu spet tukaj in še prazniki in bo dragi malo več doma. Cunje pa odmisli. Jaz jih sploh ne likam več. Sej se poravnajo v omari. Vsaj meni se ne zdi da bi kaj preveč pomečkana hodila okrog. Mah se praznikov sploh ne veselim letos kaj preveč, saj me čaka najprej moja 30-letnica, dragi pa mi bo spet lazil naokrog po zaključkih in raznih zadevščinah. Za roj. dan bi pa mogla biti vesela. Tista št. nič ne pomeni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:41:25
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami. Te ćist razumem. Jaz te sicer še nisem v živo srečala, ampak imam občutek, kot da te že dolgo poznam in nikakor nimam občutka, da si daleč. Si v naših to je pa najbljižje kolikor si lahko Kako lepo napisano. Pa še res je. Še jaz tako čutim, pa nisem ravno full aktivna na RR.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:41:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Anitka, to so radosti živlejenja. Bo pa ju3 slajše Za Gala pa , da se izvleče brez kakšnih hujših težav Hvala Estrella - jaz včasih res ne vem, kaj bi brez RR-je (pa upam, da mi sedaj ne pride kdo pametovat zaradi te izjave) in brez vas. Pa tako rada bi bila malce bližje vam, da bi si tudi jaz lahko privoščila tu pa tam kakšen čvek z majčicami. Do Mb boš mogla prit, do LJ pa boš tudi šla z mano, ko Gala odklopiš. Bo že ati poskrbel zanj. Mislim, da se bom res zdaj enkrat vsedla za volan in pridrvela vsaj do MB, če mi že do LJ ne znese. Da ne boš prehitro drvela in mimo oddrvela. Upam le, da mi kakšen sneg in poledica ne bo delala preglavic Ma kaki sneg, saj ga sploh ni, za poledico pa je pretoplo. Prej je bilo pri nas 5 stopinj (19h).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:42:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa malce žalostna danes: - Gal kašlja; - konec vikenda; - z sva se malo spričkala; - nimam zlikano; ... Ne bit žalostna noooo. Upam da bo z Galom vse ok. Vikend bo pa tudi kmalu spet tukaj in še prazniki in bo dragi malo več doma. Cunje pa odmisli. Jaz jih sploh ne likam več. Sej se poravnajo v omari. Vsaj meni se ne zdi da bi kaj preveč pomečkana hodila okrog. Mah se praznikov sploh ne veselim letos kaj preveč, saj me čaka najprej moja 30-letnica, dragi pa mi bo spet lazil naokrog po zaključkih in raznih zadevščinah. Za roj. dan bi pa mogla biti vesela. Tista št. nič ne pomeni. Če pa že vem, da bo dragi odsoten čez dan , saj številka pa v končni fazi res nič ne pomeni.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?