Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:12:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana sem pogledala fotke - čudovite Aja, a zdej to deluje tud brez posebnih povabil? Da si jih lahko ogledajo vsi prijatelji? Ja super, končno no.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:13:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapa A ni lepo Mi smo eno sosedo srečali v dvigalu, ki si želi imeti otročička, pa ne more. So ji kar solze stopile v oči. Je res božansko poslušati te njihove prve besedice Ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:13:54
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapa OOO fantje bodo pa zgovorni Saj je tako lepo ko začno čebljati ko pa zrastejo, si pa včasih žaželim, da bi pozabil govorit ja, jaz tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:15:17
|
|
|
|
sesil
|
dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. kako gre čvek? o čem teče debata?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:15:35
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* za apetit. A je že čist zdrav? Pa ti? Za pikice pa je lahko tud kakšen drug vzrok, ni nujno alergija. Sej ti bojo punce znale kej več povedat. Mi na srečo nismo imeli s tem problemov. Trkam... Matevž je bolš, še zmer kašla, sam fulll manj, tud hrope manj, tud full manj... v sredo mava P, pa bom vidla. Jest pa kašlam kot kak star kronik, zdej ležim in mam comp na seb in ga tko premetava, ko me kašl napade. Joj boga, upam da se kmalu pozdraviš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:15:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* za apetit. A je že čist zdrav? Pa ti? Za pikice pa je lahko tud kakšen drug vzrok, ni nujno alergija. Sej ti bojo punce znale kej več povedat. Mi na srečo nismo imeli s tem problemov. Trkam... Matevž je bolš, še zmer kašla, sam fulll manj, tud hrope manj, tud full manj... v sredo mava P, pa bom vidla. Jest pa kašlam kot kak star kronik, zdej ležim in mam comp na seb in ga tko premetava, ko me kašl napade. Valentina vem, da se je že pisalo o tem pa vseeno - ali je pri Matevžu šlo le za kašelj ali za kakšno drugo bolezen in ali sta imela prav kakšno zdravilo za izkašljevanje? Hvala za odgovor in za oba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:15:52
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: te pikice so lahko od 100 stvari, zato ti ne znam odgovorit. Pa za Matevža malega požeruhca. Prejšnji teden je bila tud moja taka, na obrok mi je pojedla tud 250gGH kot za šalo, je pa že 2 dni malo manj ješča Itak ja, pikce so res lahko od 1000 in 1 stvari... Tud mi smo mel obdobje, ko je full mal pojedu... očitno majo res obdobja rasti, ko vase vč spravjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:16:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. kako gre čvek? o čem teče debata? Uauuuuu, savna - nisem bila že celoooooooooo večnost.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:17:23
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. kako gre čvek? o čem teče debata? Uživačica Čvek je danes počasen. Dej predlagaj kakšno sočno temo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:17:30
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella: - 59
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:18:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. kako gre čvek? o čem teče debata? Uživačica Čvek je danes počasen. Dej predlagaj kakšno sočno temo. A ti bi pa spet kaj sočnega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:18:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. kako gre čvek? o čem teče debata? važička A v taki k sva jo v sredo videli???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:18:47
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapa Naš je pa pred spanjme godu k tavelk... je bil že ful zmatran in ko se je napapu, je že kr vedu kva sledi in se je full troštu... in v postelc kuj zaspav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:19:05
|
|
|
|
sesil
|
Tiana, super fotke. Se mi dopade kar ni mene gor , se prav slabo počutim, ko se na fotkah gledam. so pa itak zmeraj lepi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:19:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapa Naš je pa pred spanjme godu k tavelk... je bil že ful zmatran in ko se je napapu, je že kr vedu kva sledi in se je full troštu... in v postelc kuj zaspav Priden
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:19:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella: - 59 a veš, da sem se že ustrašla, da me dohitevaš, pol mi je pa kapnilo na kaj si mislila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:19:50
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. kako gre čvek? o čem teče debata? Uživačica Čvek je danes počasen. Dej predlagaj kakšno sočno temo. A ti bi pa spet kaj sočnega Spet Itaaaaak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:20:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem bla na lepšem....v savni. kako gre čvek? o čem teče debata? važička A v taki k sva jo v sredo videli??? ja, točno taki sočna tema, naj pomislim...dejte mi mal časa, da padem v sistem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:20:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Tiana, super fotke. Se mi dopade kar ni mene gor , se prav slabo počutim, ko se na fotkah gledam. so pa itak zmeraj lepi Tvoja je ful happy, naš pa tud na fotki tečka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:20:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella: - 59 a veš, da sem se že ustrašla, da me dohitevaš, pol mi je pa kapnilo na kaj si mislila Nč bat, boš šla prej ti še enkrat rodit
< Sporočilo je popravil Anitka -- 14.12.2008 22:21:06 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:22:02
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Tiana, super fotke. Se mi dopade kar ni mene gor , se prav slabo počutim, ko se na fotkah gledam. so pa itak zmeraj lepi Jest tud, pa ne mi Estrella rečt, da mam odvečne kile v ustih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:23:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella: - 59 a veš, da sem se že ustrašla, da me dohitevaš, pol mi je pa kapnilo na kaj si mislila Nč bat, boš šla prej ti še enkrat rodit Keep on dreaming - mislim, da bo štorija ravno obratna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:23:12
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Tiana, super fotke. Se mi dopade kar ni mene gor , se prav slabo počutim, ko se na fotkah gledam. so pa itak zmeraj lepi Tvoja je ful happy, naš pa tud na fotki tečka zadnje čase je res dobre volje, razen če ni zaspana, al pa ko ji ponudim zelenjavo, se prav krikodilje solze pretakajo, pa ne da jo silim, le eno žličko dobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:23:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella: - 59 a veš, da sem se že ustrašla, da me dohitevaš, pol mi je pa kapnilo na kaj si mislila Nč bat, boš šla prej ti še enkrat rodit Keep on dreaming - mislim, da bo štorija ravno obratna Keep on dreaming, da bi te jaz dohitela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:24:02
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* za apetit. A je že čist zdrav? Pa ti? Za pikice pa je lahko tud kakšen drug vzrok, ni nujno alergija. Sej ti bojo punce znale kej več povedat. Mi na srečo nismo imeli s tem problemov. Trkam... Matevž je bolš, še zmer kašla, sam fulll manj, tud hrope manj, tud full manj... v sredo mava P, pa bom vidla. Jest pa kašlam kot kak star kronik, zdej ležim in mam comp na seb in ga tko premetava, ko me kašl napade. Valentina vem, da se je že pisalo o tem pa vseeno - ali je pri Matevžu šlo le za kašelj ali za kakšno drugo bolezen in ali sta imela prav kakšno zdravilo za izkašljevanje? Hvala za odgovor in za oba. Ni blema... pred 1 mescem je mel mal bronhitisa in sva dobila Ventolin... Flixotide sva pa dobila pred ene 3 meseci, ker je pred tem vs čas neki hropu in sluz je P slišala.... in še v spodbudo mi je rekla, da bova jemala Flixotide vse do junija vsaj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?