Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:56:05
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ in vse ki vas dedci jezijo..pošljite jih nekam, jst pa vam pošiljam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:56:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? mogoče pa likajo danes ne jaz sem pa mislila danes zvečer, zdaj me je pa volja minila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:57:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TIANA: uglavnem jaz pridem jutri ob 9ih v Muco Maco. SE vidimo Jz sem čist fertik in grem zdele direktivo v posteljo. Men se ni nobena oglasila, tako da ne vem, če pride še katera. Če ne, bova pa sami kofetka, velja? NOČKO vsem skupaj Lahko noč tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:57:09
|
|
|
|
jana81
|
moj tamal je pa danes dobil pikice po trebuščku, pa se mi sanja ne od česa bi bilo.. bomo počakali na jutri kaj bo, namazala sem samo z ribodreminom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:58:06
|
|
|
|
Estrella*
|
tiana: slikce. Erazma pa nisi nič škljocnila??? No, saj sem ga jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:58:40
|
|
|
|
valentina2006
|
ČER joj, kok ste napisale ... jest čez dan nisem nč uspela prit. Zdej pa otroka spita in comp je frej in gasa. špelin@: Te fulll dobr razumem in kaj naj ti rečem, morš si izbirit "tisto urco"... drgač ti pa neb rada nč pametvala.... Estrella*: Tud ti si pa dala velik hudga skoz in kot običajno, šele čez čas pride vse za tabo... Berem, da mate ene kr probleme s hranjenem vaših hroščkov... nej povem še jest, da mi mamo pa recimo en teden tak apetit... Matevž je prov nad vsem navdušen kar mu dam, sam da lahko je ... je pa res, da je 1 mesec nazaj jedel samo izbrane stvari... zdej se mu je pa res odprl in papa kot ta velk. Je pa dobu dons full pikasto ritko in ne vem kaj je vzrok (Frutolino je dons prvič jedu, mogoče je to????) al je možn, da je kakšna alergija????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:59:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? mogoče pa likajo Sem že Izbiram 3 pesmice iz knjige medvedki sladkosnedki, ki se jih bo A ndraž naučil za bralno značko. An ban pet podgan .... tale pesmica. An ban pet podgan štiri miši uh me piši vija vaja kozla laja pes prdi štiri mačke u rt tišči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:59:13
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj tamal je pa danes dobil pikice po trebuščku, pa se mi sanja ne od česa bi bilo.. bomo počakali na jutri kaj bo, namazala sem samo z ribodreminom. upam da izginejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:00:30
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana: slikce. Erazma pa nisi nič škljocnila??? No, saj sem ga jaz Ja, res nisem, sem ga mela skoz v naročju, da se ni drl.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:03:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In kako mu ocvreš banane? v paparici je recept, ti ga jutri napišem.. A res, v paparici? No to imam pa doma in bom tam pogledala. Pa hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:04:26
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER joj, kok ste napisale ... jest čez dan nisem nč uspela prit. Zdej pa otroka spita in comp je frej in gasa. špelin@: Te fulll dobr razumem in kaj naj ti rečem, morš si izbirit "tisto urco"... drgač ti pa neb rada nč pametvala.... Estrella*: Tud ti si pa dala velik hudga skoz in kot običajno, šele čez čas pride vse za tabo... Berem, da mate ene kr probleme s hranjenem vaših hroščkov... nej povem še jest, da mi mamo pa recimo en teden tak apetit... Matevž je prov nad vsem navdušen kar mu dam, sam da lahko je ... je pa res, da je 1 mesec nazaj jedel samo izbrane stvari... zdej se mu je pa res odprl in papa kot ta velk. Je pa dobu dons full pikasto ritko in ne vem kaj je vzrok (Frutolino je dons prvič jedu, mogoče je to????) al je možn, da je kakšna alergija???? za apetit. A je že čist zdrav? Pa ti? Za pikice pa je lahko tud kakšen drug vzrok, ni nujno alergija. Sej ti bojo punce znale kej več povedat. Mi na srečo nismo imeli s tem problemov. Trkam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:05:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:05:35
|
|
|
|
Anitka
|
A ve vašim hroščekom dajete breskve? V paparici so breskve tudi na "jedilniku".Meni je bilo zadnjič v P povedano, da naj jih še ne dajem, ker so tudi alergene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:06:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana: slikce. Erazma pa nisi nič škljocnila??? No, saj sem ga jaz Ja, res nisem, sem ga mela skoz v naročju, da se ni drl. ja na slikcah je kar zadovoljen Eh mami kaki tečen, saj je bil v vozičku in je dal mir. Naša je bila tiho vvozičku, samo ko je jedla, drgač je sitkala. Mislim, da je na kofetku bila moja najbolj sitna Kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:06:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:06:45
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ve vašim hroščekom dajete breskve? V paparici so breskve tudi na "jedilniku".Meni je bilo zadnjič v P povedano, da naj jih še ne dajem, ker so tudi alergene. Jaz dajem in na srečo ni nobenih negativnih učinkov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:06:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ve vašim hroščekom dajete breskve? V paparici so breskve tudi na "jedilniku".Meni je bilo zadnjič v P povedano, da naj jih še ne dajem, ker so tudi alergene. Moja jih je že dobre 2 meseca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:08:17
|
|
|
|
Anitka
|
Tiana sem pogledala fotke - čudovite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:08:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapa OOO fantje bodo pa zgovorni Saj je tako lepo ko začno čebljati ko pa zrastejo, si pa včasih žaželim, da bi pozabil govorit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:09:05
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana: slikce. Erazma pa nisi nič škljocnila??? No, saj sem ga jaz Ja, res nisem, sem ga mela skoz v naročju, da se ni drl. ja na slikcah je kar zadovoljen Eh mami kaki tečen, saj je bil v vozičku in je dal mir. Naša je bila tiho vvozičku, samo ko je jedla, drgač je sitkala. Mislim, da je na kofetku bila moja najbolj sitna Kot ponavadi. To si ti gledala pridno Anejo, naš ni bil v vozičku spljoh. Sem ga ene 2x probala vmes dat, pa je bil takoj protest, tko da je skoz hodil po meni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:09:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapa OOO fantje bodo pa zgovorni Saj je tako lepo ko začno čebljati ko pa zrastejo, si pa včasih žaželim, da bi pozabil govorit bi rabila gumbek "mute"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:10:50
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapa A ni lepo Mi smo eno sosedo srečali v dvigalu, ki si želi imeti otročička, pa ne more. So ji kar solze stopile v oči, ko ga je slišala.
< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 14.12.2008 22:14:26 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:11:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER joj, kok ste napisale ... jest čez dan nisem nč uspela prit. Zdej pa otroka spita in comp je frej in gasa. špelin@: Te fulll dobr razumem in kaj naj ti rečem, morš si izbirit "tisto urco"... drgač ti pa neb rada nč pametvala.... Estrella*: Tud ti si pa dala velik hudga skoz in kot običajno, šele čez čas pride vse za tabo... Berem, da mate ene kr probleme s hranjenem vaših hroščkov... nej povem še jest, da mi mamo pa recimo en teden tak apetit... Matevž je prov nad vsem navdušen kar mu dam, sam da lahko je ... je pa res, da je 1 mesec nazaj jedel samo izbrane stvari... zdej se mu je pa res odprl in papa kot ta velk. Je pa dobu dons full pikasto ritko in ne vem kaj je vzrok (Frutolino je dons prvič jedu, mogoče je to????) al je možn, da je kakšna alergija???? VALENTINA: te pikice so lahko od 100 stvari, zato ti ne znam odgovorit. Pa za Matevža malega požeruhca. Prejšnji teden je bila tud moja taka, na obrok mi je pojedla tud 250gGH kot za šalo, je pa že 2 dni malo manj ješča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:12:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapa OOO fantje bodo pa zgovorni Saj je tako lepo ko začno čebljati ko pa zrastejo, si pa včasih žaželim, da bi pozabil govorit bi rabila gumbek "mute" AHA včasih tudi OFF
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 22:12:38
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* za apetit. A je že čist zdrav? Pa ti? Za pikice pa je lahko tud kakšen drug vzrok, ni nujno alergija. Sej ti bojo punce znale kej več povedat. Mi na srečo nismo imeli s tem problemov. Trkam... Matevž je bolš, še zmer kašla, sam fulll manj, tud hrope manj, tud full manj... v sredo mava P, pa bom vidla. Jest pa kašlam kot kak star kronik, zdej ležim in mam comp na seb in ga tko premetava, ko me kašl napade.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?