|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
14.12.2008 21:56:05   
jana81
špelin@ in vse ki vas dedci jezijo..pošljite jih nekam, jst pa vam pošiljam user posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
14.12.2008 21:56:15   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Halo čveke, kje se skrivate dons?

mogoče pa likajouser posted image

danes ne user posted image

jaz sem pa mislila danes zvečer, zdaj me je pa volja minilauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
14.12.2008 21:57:07   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

TIANA: uglavnem jaz pridem jutri ob 9ih v Muco Maco. SE vidimo user posted image

Jz sem čist fertik in grem zdele direktivo v posteljo.

Men se ni nobena oglasila, tako da ne vem, če pride še katera. Če ne, bova pa sami kofetka, velja?

NOČKO vsem skupaj

Lahko noč tudi tebi

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
14.12.2008 21:57:09   
jana81
moj tamal je pa danes dobil pikice po trebuščku, pa se mi sanja ne od česa bi bilo.. bomo počakali na jutri kaj bo, namazala sem samo z ribodreminom.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
14.12.2008 21:58:06   
Estrella*
tiana:user posted image user posted image user posted image  slikce. Erazma pa nisi nič škljocnila??? No, saj sem ga jazuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
14.12.2008 21:58:40   
valentina2006
ČER

user posted image  joj, kok ste napisale user posted image ... jest čez dan nisem nč uspela prit. Zdej pa otroka spita in comp je frej in gasa.

špelin@: Te fulll dobr razumem in kaj naj ti rečem, morš si izbirit "tisto urco"... drgač ti pa neb rada nč pametvala....

Estrella*: Tud ti si pa dala velik hudga skoz in kot običajno, šele čez čas pride vse za tabo...

Berem, da mate ene kr probleme s hranjenem vaših hroščkov... nej povem še jest, da mi mamo pa recimo en teden tak apetit... Matevž je prov nad vsem navdušen kar mu dam, sam da lahko je user posted image ... je pa res, da je 1 mesec nazaj jedel samo izbrane stvari... zdej se mu je pa res odprl in papa kot ta velk. Je pa dobu dons full pikasto ritko in ne vem kaj je vzrok (Frutolino je dons prvič jedu, mogoče je to????) al je možn, da je kakšna alergija???? user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
14.12.2008 21:59:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Halo čveke, kje se skrivate dons?

mogoče pa likajouser posted image

Sem že user posted image user posted image user posted image

Izbiram 3 pesmice iz knjige medvedki sladkosnedki, ki se jih bo A ndraž naučil za bralno značko.

An ban pet podgan .... tale pesmica. user posted image

An ban pet podgan
štiri miši uh me piši
vija vaja kozla laja
pes prdi
štiri mačke
u rt tiščiuser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
14.12.2008 21:59:13   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

moj tamal je pa danes dobil pikice po trebuščku, pa se mi sanja ne od česa bi bilo.. bomo počakali na jutri kaj bo, namazala sem samo z ribodreminom.

user posted image user posted image user posted image user posted image upam da izginejo

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
14.12.2008 22:00:30   
*Tiana*

tiana:user posted image user posted image user posted image  slikce. Erazma pa nisi nič škljocnila??? No, saj sem ga jazuser posted image

Ja, res nisem, sem ga mela skoz v naročju, da se ni drl. user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
14.12.2008 22:03:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

In kako mu ocvreš banane?

v paparici je recept, ti ga jutri napišem..

A res, v paparici? No to imam pa doma in bom tam pogledala. Pa hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
14.12.2008 22:04:26   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

ČER

user posted image  joj, kok ste napisale user posted image ... jest čez dan nisem nč uspela prit. Zdej pa otroka spita in comp je frej in gasa.

špelin@: Te fulll dobr razumem in kaj naj ti rečem, morš si izbirit "tisto urco"... drgač ti pa neb rada nč pametvala....

Estrella*: Tud ti si pa dala velik hudga skoz in kot običajno, šele čez čas pride vse za tabo...

Berem, da mate ene kr probleme s hranjenem vaših hroščkov... nej povem še jest, da mi mamo pa recimo en teden tak apetit... Matevž je prov nad vsem navdušen kar mu dam, sam da lahko je user posted image ... je pa res, da je 1 mesec nazaj jedel samo izbrane stvari... zdej se mu je pa res odprl in papa kot ta velk. Je pa dobu dons full pikasto ritko in ne vem kaj je vzrok (Frutolino je dons prvič jedu, mogoče je to????) al je možn, da je kakšna alergija???? user posted image

user posted image user posted image user posted image za apetit. A je že čist zdrav? Pa ti?
Za pikice pa je lahko tud kakšen drug vzrok, ni nujno alergija. Sej ti bojo punce znale kej več povedat. Mi na srečo nismo imeli s tem problemov. Trkam...

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
14.12.2008 22:05:14   
*Tiana*
Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v user posted image  

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
14.12.2008 22:05:35   
Anitka
A ve vašim hroščekom dajete breskve? V paparici so breskve tudi na "jedilniku".Meni je bilo zadnjič v P povedano, da naj jih še ne dajem, ker so tudi alergene.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
14.12.2008 22:06:00   
Estrella*

user posted image user posted image  ja na slikcah je kar zadovoljenuser posted image user posted image user posted image Eh mami kaki tečen, saj je bil v vozičku in je dal mir. Naša je bila tiho vvozičku, samo ko je jedla, drgač je sitkala. Mislim, da je na kofetku bila moja najbolj sitnauser posted image Kot ponavadi.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
14.12.2008 22:06:17   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
14.12.2008 22:06:45   
*Tiana*

A ve vašim hroščekom dajete breskve? V paparici so breskve tudi na "jedilniku".Meni je bilo zadnjič v P povedano, da naj jih še ne dajem, ker so tudi alergene.

Jaz dajem in na srečo ni nobenih negativnih učinkov.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
14.12.2008 22:06:45   
Estrella*

Moja jih je že dobre 2 mesecauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
14.12.2008 22:08:17   
Anitka
Tiana sem pogledala fotke - čudoviteuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
14.12.2008 22:08:28   
Estrella*

Naš mali je pa danes začel "govoriti": bababababa... Sem v   

user posted image user posted image user posted image user posted image naš je pa prej preden je zaspal govoril apapapapauser posted image

OOO fantje bodo pa zgovorni user posted image user posted image user posted image Saj je tako lepo ko začno čebljatiuser posted image  ko pa zrastejo, si pa včasih žaželim, da bi pozabil govorituser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
14.12.2008 22:09:05   
*Tiana*

user posted image user posted image  ja na slikcah je kar zadovoljenuser posted image user posted image user posted image Eh mami kaki tečen, saj je bil v vozičku in je dal mir. Naša je bila tiho vvozičku, samo ko je jedla, drgač je sitkala. Mislim, da je na kofetku bila moja najbolj sitnauser posted image Kot ponavadi.

To si ti gledala pridno Anejo, naš ni bil v vozičku spljoh. Sem ga ene 2x probala vmes dat, pa je bil takoj protest, tko da je skoz hodil po meni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1570
14.12.2008 22:09:38   
Anitka

OOO fantje bodo pa zgovorni user posted image user posted image user posted image Saj je tako lepo ko začno čebljatiuser posted image  ko pa zrastejo, si pa včasih žaželim, da bi pozabil govorituser posted image

user posted image user posted image user posted image bi rabila gumbek "mute"

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1571
14.12.2008 22:10:50   
*Tiana*

A ni lepo user posted image

Mi smo eno sosedo srečali v dvigalu, ki si želi imeti otročička, pa ne more. user posted image So ji kar solze stopile v oči, ko ga je slišala. user posted image

< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 14.12.2008 22:14:26 >

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
14.12.2008 22:11:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

ČER

VALENTINA: te pikice so lahko od 100 stvari, zato ti ne znam odgovorit. Pa user posted image user posted image user posted image  za Matevža malega požeruhca. Prejšnji teden je bila tud moja taka, na obrok mi je pojedla tud 250gGH kot za šalo, je pa že 2 dni malo manj ješčauser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
14.12.2008 22:12:04   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image bi rabila gumbek "mute"

AHA včasih tudi OFF

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
14.12.2008 22:12:38   
valentina2006

user posted image user posted image user posted image za apetit. A je že čist zdrav? Pa ti?
Za pikice pa je lahko tud kakšen drug vzrok, ni nujno alergija. Sej ti bojo punce znale kej več povedat. Mi na srečo nismo imeli s tem problemov. Trkam...

Matevž je bolš, še zmer kašla, sam fulll manj, tud hrope manj, tud full manj... v sredo mava P, pa bom vidla. Jest pa kašlam kot kak star kronik, zdej ležim in mam comp na seb in ga tko premetava, ko me kašl napade.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?