Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:20:02
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? Jaz sem na straži. A maš kaj za podporo s sabo? Da te ne bo zeblo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:21:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? Jaz sem na straži. A maš kaj za podporo s sabo? Da te ne bo zeblo. Kaj pa? Šnopčka? Tega ne maram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:23:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? Jaz sem na straži. A maš kaj za podporo s sabo? Da te ne bo zeblo. Kaj pa? Šnopčka? Tega ne maram. Sej lahko tud Jegra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:26:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
TIANA: uglavnem jaz pridem jutri ob 9ih v Muco Maco. SE vidimo Jz sem čist fertik in grem zdele direktivo v posteljo. Men se ni nobena oglasila, tako da ne vem, če pride še katera. Če ne, bova pa sami kofetka, velja? NOČKO vsem skupaj
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:28:06
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TIANA: uglavnem jaz pridem jutri ob 9ih v Muco Maco. SE vidimo Jz sem čist fertik in grem zdele direktivo v posteljo. Men se ni nobena oglasila, tako da ne vem, če pride še katera. Če ne, bova pa sami kofetka, velja? NOČKO vsem skupaj OK, nočko, lepo spite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:30:34
|
|
|
|
Estrella*
|
Gorenjke bodo jutri sneg delale, le glejte, da ga preveč na zahod ne pošljete
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:32:33
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Gorenjke bodo jutri sneg delale, le glejte, da ga preveč na zahod ne pošljete Ma ne, ga tud v KR mal rabimo za sankanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:33:56
|
|
|
|
*Tiana*
|
Joj, nekaj me za vajo tile albumi. Enih kontaktov mi kar ne prikaže pod prijatelji, pa jih imam v imeniku. A so to kaj drugače zdaj naredili, al kaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:38:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? Jaz sem na straži. A maš kaj za podporo s sabo? Da te ne bo zeblo. Kaj pa? Šnopčka? Tega ne maram. Sej lahko tud Jegra Tudi ne maram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:40:08
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? Jaz sem na straži. A maš kaj za podporo s sabo? Da te ne bo zeblo. Kaj pa? Šnopčka? Tega ne maram. Sej lahko tud Jegra Tudi ne maram. Potem pa kakšen konjak? Sej jest tud ne maram zgoraj naštetega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:40:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? Jaz sem na straži. A maš kaj za podporo s sabo? Da te ne bo zeblo. Kaj pa? Šnopčka? Tega ne maram. Sej lahko tud Jegra Tudi ne maram. Zbirčna Metka Kaj bo pa v Kitajcu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:41:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Gorenjke bodo jutri sneg delale, le glejte, da ga preveč na zahod ne pošljete Ma ne, ga tud v KR mal rabimo za sankanje. No kar tam ga obdržte. Zmenjeno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:45:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? Jaz sem na straži. A maš kaj za podporo s sabo? Da te ne bo zeblo. Kaj pa? Šnopčka? Tega ne maram. Sej lahko tud Jegra Tudi ne maram. Zbirčna Metka Kaj bo pa v Kitajcu? Tisti njihov vinček zagret imam pa rada. Bom pa vozila tako, da ne smem pit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:46:34
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, vem, da MORAM!!!!!!! Rešuje me misel na soboto!!!!!!!!!!! Draga moja, mene tudi, pa si napram tebi res prioščim počitnice. Samo nekaj moraš imeti v mislih, to je le en večer, ti pa pri svojih treh sončkih rabiš redno relaksacijo in zato se boš morala z mistrom G mal pogovorit okoli tega, da najdeta skupno rešitev. Jaz sem se z mojim in imam tako vsaj šanso, da normalno diham, ko je le mogoče. Špelin@ , bodi malo egoista in daj nekaj nase! A veš, kaj je največja ovira pri vsem tem? Ker moj dedec dela cele dneve in potem zvečer pride domov in vse skupaj izpade, kot da je le on ves zgaran, jaz pa sem itak na porodniški... Saj vem, da je fajn utrujen, ampak jaz sem tudi Imam občutek, da se sploh ne zaveda, kako je Gregi težaven Pa poštimat ob njemu še vse ostalo Punci sta bili po prvih 3-4 res zaje.ba.nih mesecih milina napram temu našemu princu Saj ne dela 7 dni v mesecu. Izbori s soboto ali nedeljo. Da me bo potem očitajoče gledal? Ker se njemu očitno pijača vsaj 1x tedensko po službi s kolegi ne zdi primerljiva s tem, da bi si jaz vzela eno uro med vikendom zase Po njegovem je zame čisto ok in dovolj, ko grem z mojimi Zasavkami kofetkat med tednom - čeprav imam Gregija vedno s sabo in to ni isto kot čvek brez !!!! Še za prihodnjo soboto mi je "fovš", ne more skriti... Ti imaš isti problem kot sem ga imela jaz. Slaba vest je hudičeva stvar. Samo jaz se ne dam več. Sem ratala se3bična in kar grem, če je treba. Ko res ne mroem več se oblečem in grem malo ven pa pridem nazaj čez 15-30 min. Je dovolj, da se zluftam in malo sprostim. špelin@...še kako dobro te razumem....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:48:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? Jaz sem na straži. A maš kaj za podporo s sabo? Da te ne bo zeblo. Kaj pa? Šnopčka? Tega ne maram. Sej lahko tud Jegra Tudi ne maram. Zbirčna Metka Kaj bo pa v Kitajcu? Tisti njihov vinček zagret imam pa rada. Bom pa vozila tako, da ne smem pit. teranov liker ziher imate rade
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:49:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš Gal ga tudi že nekaj dni sračka s to GH , včasih mu skoraj na silo kakšno žličko dam v usta. Včeraj zveče je sicer frutolino lepo pojedel in danes dopoldne sadno kašico, popoldne pa spet nič od niča . Dojenje pa je danes spet precej aktualno. Sicer je pa tudi siten že cel dan, pa kašlja čedalje bolj, trikrat se je ornk pokakal... mi vse skupaj diši na težavno noč že vidim Gala, koko bo pribremzal v mamino skupino na "malico" Anitka, s hranjenjem mulcov so vedno težave, jaz jih imamše sedaj pri 6 letih Mogoče te pa Gal ponoči preseneti in ne bo težil. Zate pa isto velja, da izkoristi dragega ko je doma in ni v službi. Najbolj je, da si poiščeš kako aktivnost in ga postaviš pred dejstvo To so bili moji začetki"izsljevanja" Sedaj pa ne ubiram več taktike in mu samo povem; ne delaj plane za....ker imaš mulce. ne ne, nobene malice ne bo v vrtcu Ja zgleda, da si bom res morala spet nekaj poiskati in vem, da bo to dosti lažje, ko se Gal ne bo več dojil, ker do takrat sem pa skorajda "priklenjena" na dom in na Gala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:50:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Anitka, veš kaj se je meni zadnjič zgodilo - guma defekt na Muri! Očitno se je nekaj notri zarilo in sedaj ne vem, kje naj kupim nadomestno zračnico, verjetno bom šla v BC... Pa ne vem, kaj naj s tazgornjo gumo, a naj grem kar do vulkanizerja? Ups, upam, da boš dobro uredila z zračnico. Tudi jaz bi bila kar v dilemi kam naj se obrnem glede nove. Pa tudi za vaše hranjenje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:52:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No mi gremo sedaj kopat malo, opravila bova pol:pol Jaz naštimam stvari in jo manilim, on pa dokonča in pospravi za sabo Da ne bom mojega samo šimfala - pri kopanju, ko je doma, si delo tudi midva razdeliva. Pa danes, ko se je Gal trikrat pokakal je vedno ati saniral zadevščino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:52:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Moj je bil danes zelo priden, je vse presesal, nato pa še prstavil posteljico od princeske za 90 stopinj. Bomo videli, če bo kaj bolje spala Priden Upam da bo res bolje spala Se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:53:27
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? mogoče pa likajo Sem že Izbiram 3 pesmice iz knjige medvedki sladkosnedki, ki se jih bo A ndraž naučil za bralno značko. An ban pet podgan .... tale pesmica. An ban pet podgan štiri miši uh me piši vija vaja kozla laja pes prdi štiri mačke u rt tišči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:54:21
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Halo čveke, kje se skrivate dons? mogoče pa likajo Sem že Izbiram 3 pesmice iz knjige medvedki sladkosnedki, ki se jih bo A ndraž naučil za bralno značko. An ban pet podgan .... tale pesmica. An ban pet podgan štiri miši uh me piši vija vaja kozla laja pes prdi štiri mačke u rt tišči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:54:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana: kaj je šel M gledat? dan ko bo obstala zemlja..sem mogla na letak pogledat, ker vedn pozabim naslov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:54:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah.. copate mu kupi, da ne bo po prstih kupil, obvezno ortopedske (so malo dražji ampak so boljši za otročka, ker se še noga razvija) imamo trojne opatke in cicibanke s trdim podlatom, samo hodi pa kr v zoknčih z bremzami, ker v hojici hodi po celih stopalih...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:54:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah.. copate mu kupi, da ne bo po prstih kupil, obvezno ortopedske (so malo dražji ampak so boljši za otročka, ker se še noga razvija) Po novem P svetujejo, da je otrok bos oz. v nogavičkah ABS,pa tudi kasneje da so čeveljčki mehki.Kolikor pa je meni znano pa vglavnem vsi otročki hodijo po prstkih.Naš Nejc je kar dolgo hodil tako, pa je nosil ortopedske Cicibanke. no to sem tudi jst slišala, pa sem bila raje tiho,mi je pa tud mami rekla da skor vsi najprej hodijo po prstih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 14.12.2008 21:55:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In kako mu ocvreš banane? v paparici je recept, ti ga jutri napišem..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?