|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
14.12.2008 15:33:34   
brkn83
majchy -kje pa si kupla ta čaj za nosečnice od teekane. Js sem gledala v tušu pri čajih pa ga nisem našla. Sem rekla, da bi ga poskusila, da vidim če kaj pomaga.

Katjuša - ful lepa slikicauser posted image user posted image user posted image

bibi - dobrodošla na forumu. Lepo da si se nam pridružila. Dej še kej več napiši.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
14.12.2008 15:36:13   
claud
Katjuša-sj vem...sj ni blo tko hudo mišljeno....sj mamo vsi kake take slikc doma...sj take so najbolše...user posted image
ma uležt se pa ne grem, ker je nevarnost da spet zaspim....user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
14.12.2008 15:37:51   
claud
Brkn....olauser posted image .... ej za tist čaj pa poglej v mercatorju al pa sparu...boš zihr najdla....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
14.12.2008 15:37:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Katjuša-sj vem...sj ni blo tko hudo mišljeno....sj mamo vsi kake take slikc doma...sj take so najbolše...user posted image
ma uležt se pa ne grem, ker je nevarnost da spet zaspim....user posted image

ma sej vem sej se sam hecam tud jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam otroc so tok posrečeniuser posted image user posted image user posted image user posted image oni nič slabega ne mislijo.... prej ji je reku "sara ti pa zdej nisi bla pridna" ne vem kaj je ušpilala sam nekaj ni blo tak k bi moglo bit:)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
14.12.2008 15:38:59   
Katjusa
za prebavo je ful dobro na teše pojest jabolko jst to nardim in me čez 2 urce že spuca sam more bit na teše....  če to ne pomaga pa donatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
14.12.2008 15:40:42   
claud
user posted image user posted image Ja pol pa že res ni bla pridna....
Sam je december entak mesec za pridne malčke...tkole k vidm mojga nečaka pa od sestrične tamale se ta mesec ful trudjo bit pridni-ker jih gleda miklavž pa božiček.....user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
14.12.2008 15:42:38   
claud
Katjuša a maš ti mogoče kj z zgago težave in kako jo rešuješ... ker mene zdele 3 dni zvečer tok matra...mam tak filing kot da mi vse od želodca do ust žge!!!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
14.12.2008 15:43:56   
Katjusa

user posted image user posted image Ja pol pa že res ni bla pridna....
Sam je december entak mesec za pridne malčke...tkole k vidm mojga nečaka pa od sestrične tamale se ta mesec ful trudjo bit pridni-ker jih gleda miklavž pa božiček.....user posted image user posted image

ja sam res že Florjan pa je še mali ko mu rečeš da gleda kdo je tok priden.... pa sej zadnje časa je spet priden in mi ful pomaga in pospravlja igrače.... tu pa tam pa more mal nagajat vsaj tok da vemo da ga mamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
14.12.2008 15:45:50   
Katjusa

Katjuša a maš ti mogoče kj z zgago težave in kako jo rešuješ... ker mene zdele 3 dni zvečer tok matra...mam tak filing kot da mi vse od želodca do ust žge!!!user posted image

ja kr precejkrat mi nagaja.... ko je ful hudo in ko ne pomaga kisla voda vzemem rennie drgač pa od kar jem zvečer jabolke me manj matra.... (jabolke zbijajo kislost, zato jo eni dajejo pri kuhanju tud v kislo zelje da je manj kislo) tak da mislim da mi to pomaga.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
14.12.2008 15:47:02   
claud
No sj ...važn da igrače za sabo posprav...da ve da ma eno delo...pa da znajo tko na nek način cenit svoje stvari...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
14.12.2008 15:49:12   
claud
kaj pa je to rennie?! Joj jst pa lih jabolk ne upam zvečer ker sm mislla da dajo še bl močno kislinouser posted image
Bo treba probat neki, ker mi čist nobena stvar več ne pomaga....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
14.12.2008 15:50:17   
sunny24
katjusa, kaka fajn slikica! Sam ša res že ve, kam je treba primt, ne?user posted image user posted image user posted image  Pa še tko sladko se je nasmejal, punčka pa ma tak "zmeden" izraz...user posted image user posted image user posted image

claud, ne, kar navadne kavbojke sem si kupla...Pa full dobro rit mi nardijo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
14.12.2008 15:50:53   
Katjusa

kaj pa je to rennie?! Joj jst pa lih jabolk ne upam zvečer ker sm mislla da dajo še bl močno kislinouser posted image
Bo treba probat neki, ker mi čist nobena stvar več ne pomaga....user posted image

rennie je za kislino take tabletke k se ližejo sam kaj so one rupoturt so men ful negravžne te mi grejo pa mal laže...
poskusi z jabolkami škodit ne more

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 14.12.2008 15:52:12 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
14.12.2008 15:55:22   
claud
Sunny- ja lepo da ti dobro rit nardijouser posted image user posted image user posted image ma jst pa nobenih normalnih ne morm dat gor ker mi niso udobne v pasu....tko da sm si kr prvoščla prou nosečniške....da se obe z malo dobr počutva....user posted image

Katjuša- a pa te tablete lahko v nosečnosti ....ker men je g omenla sam za rupurut.... rupuruta pa še nism niti probala, pa mi vseen zgleda tko nagravžn kot aspirin...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
14.12.2008 16:00:31   
Katjusa
sej je isto sranje in jih ne jem na tone mogoče 1 na 14 dni ker kot sme rekla pomagajo mi tud jabolke in kisla voda kadar ni hudo ko je pa ful hido pa verjemi da bolj škodiš svojemu želodcu k nič ne vzameš kot pa otroku... zdle grem florjana dvignat pol bom pa pogledala kaj piše na škatli o nosečnosti in rennie-ju

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
14.12.2008 16:02:58   
claud
Ma neki bo treba narest k me res tok žge, da še sama nism mogla verjet da je to sploh možn....k prej me ni pa še nikol v življenju....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
14.12.2008 16:05:15   
claud
Jst pa tud mal grem spremenit položaj...me že matra.....hrbet pa trebuh...
Se tipkamo...

papa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
14.12.2008 16:09:46   
timy
Pozdravljene,

danes se pa jaz kar naprej premetavam po postelji in sem še vedno v pižami.

Majchy - tudi jaz sem danes že spila skodelico tistega čaja za nosečnice od Tekannee. Mislim, da skodelica ali dve ne moreta škoditi. Imam pa še en drug čaj, kjer pa piše, da se dnevnega odmerka 2x po 200 ml ne sme prekoračiti.

Brkn jaz sem ta čaj kupila v Dm.

Katjuša kakšna luštna, malce nagajiva slikcauser posted image

Claud upam, da te kmalu preneha peči, mene je v petek pekla kot user posted image . Mislim, da sem spila skoraj liter mleka. Potem pa mi je mleko gor metalouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
14.12.2008 16:12:32   
Katjusa
Na rennie piše: Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, preden boste vzeli katerokoli zdravilo.
Čeprav škodljivi učinki niso znani, je med nosečnostjo in dojenjem potrebna previdnost, kot sicer velja za vsa zdravila.

Evo to je to... v prvi nosečnosti sme tud te vzela če me je matralo pa ni blo nič narobe....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
14.12.2008 16:16:01   
Deja
Evo da se še jaz malo javim, pol pa grem malo ležat. Se user posted image tak premetava da kr boli....Eh sej bo....

Da se malo pohvalim... dokončala sem slikarijo v otroški na steni kjer bo kasneje posteljica. Izgleda pa takole:

user posted image

V sredo pa pride še previjalna komoda in mamo gotovo.... no pol pa se začne pranje in likanje otroških stvari....

Lep preostanek dneva!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
14.12.2008 16:37:38   
brkn83
no js pa sem se zdej mal spočila. Sem eno urco lepo počivala. Zdej pa se bom šla mal še učiti

claud - hval za info, bom pogledala jutri.

deja-ful lepo si tole narisala.user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
14.12.2008 16:38:59   
Čebel@
brkn......jaz sem ga uzela v šparu(1,60 e)
timy,sunny.....sem  prej popila eno šalico in šem čez eno uro že bila spucana.....ja ga pa ne mislim prov pogosto piti-na 2,3 dni
claud.......meni za zgago pomaga hladno mleko,nekaterim toplo,moji mami naprimer pomaga donat-probavaj.......tablet se pa jaz ne poslužujem-se jih bom ko mi že res ne bo nič pomagalo.....samo hlače so bile pa res drage-no sej za nosečnice je itak vse drago
katjuša.......jaz pa ne vidim tvoje slikiceuser posted image user posted image
sunny.......user posted image user posted image user posted image za nakup hlač in da si zadovoljna z njimi......uživej pri noni

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
14.12.2008 16:40:00   
Maksi1
Deja - super slikarija. Ti si pa prestavila urejanje gnezdeca v peto prestavo. Lepo, lepo. user posted image

Claud - poglej malo na MON, mislim, da je Pušenjak že napisal, da ta zdravila proti kislini, ki so v prosti prodaji, v nosečnosti ne škodijo. Preveri še enkrat na tem forumu.

Katjuša - Florjan je pa res cartek. Že zdej bi lahko bil maneken za kako revijo, ko ima tako hecne izraze na obrazu.

Timy - ti si pa nedeljo vzela dobesedno (ne - delo). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
14.12.2008 16:40:15   
Čebel@
claud........full si lepo nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image sem prov fouš tistim ki imate umetniško žilico-jaz imam za take zadeve 2 levi roki

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
14.12.2008 16:41:30   
Čebel@
sem se zmotila.........namesto claud sem misnila napisat deja.........brez zamereuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.