Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 12:38:00
|
|
|
|
birdy
|
Ja majchy, sej vem. Ampak fora je v tem da je reku, da se mu je zdel da spiva, da je sam svojo mami polsala gor da bi rekla da naj ji dam v ušesa ene kapljice ki menda temu pomagajo (je enkrat pediater reku). Se ni nii nč zmenu da ga nazaj pokliče kaj je z nama. To me pojezi, mislm, sej bi vidla da mam neodgovorjenga pa bi ga nazaj poklicala... Vem pa kako je k se človk ne javi... Glih v petek mi je prekipel. Sem ga klicala k sem bla na troli da me pride iskat in se mi tipo ne javi ne na mobitel ne na navadnega. Pol sem pa res njegovo mami poklicala če gre lohk pogledat kje je. Sam jst bi ga če ga ne bi tašča najdla spečga v dnevni mogla čakat da se zbudi. In bi ga čakala tam v medvodah k en kreten, bogved kdaj bi se zbudu
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 12:44:30
|
|
|
|
Čebel@
|
če veš da neli ne bolijo ušeska ji ne dajej kapljic-sigurno ti boljš veš kot tvoj in pa tašča.....ja to da je spal ,ti si ga mogla pa čakat mi ni prov......no ali pa je samo tako trdo spal da ni slišal zvonenja.....veš kaj-po moje najboljš da si en čaj skuhaš al pa kakav in odmisliš vse to ker boš imela čisto pokvarjeno nedeljo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 12:47:59
|
|
|
|
bibi5
|
živijo, se vam še jaz pridružim , mi pa čakamo prihod nove članice 23.2.2009, naša velika sončica (6 let) se že veseli dojenčice, prav tako smo v pričakovanju vsi ostali . Dete veselo brca, trebuh pa imam že zeloooo velik(a pravijo da izgleda, da je en otroček... )se pustim presenetiti...v družini imamo kar nekaj dvojčkov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 12:48:55
|
|
|
|
tanci29
|
cao... mi se bomo počasi odpravli na kosilo...samo erik se more še zbudit...spet nekaj nenavadnega danes zaspal je že ob 12h...aleluja kaj se dogaja.. upam da kosilo ne bo že mrzlo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 12:51:52
|
|
|
|
Čebel@
|
bibi5..... za ............s kje pa si?kje boš rodila?smo firbčne veš imava na isti dan rok a misliš da sta 2 v bušiju
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 12:52:44
|
|
|
|
tanci29
|
bibi5-dobrodošla in čestitke ....super da si se nam pridružila....pa še za seznamček manjka ene par podatkov ampak to je balonchy naša majstrica za zbiranje podatkov in urejanje seznamčkov...te bo hitro za rokav pocukala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 12:53:04
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.........super za erika da tolko spi-samo da ne boponoči buden........pa že zdej ti želim dober tek
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 12:55:41
|
|
|
|
tanci29
|
majchy hvala...tebi pa lep dan...a danes boš doma počivala... erik pa ja ful pridno spi danes...ne vem kaj mu je...ampak tudi drugače ponoči lepo pančka tako da ni blema...samo ponavadi se prej zbudi in gre popoldne kasneje spat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 12:58:01
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci......zgleda da bova danes kar doma-nimava nobenih planov upam da bo tadrug tudi tko pridno spal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 13:02:47
|
|
|
|
tanci29
|
sej doma je super...včasih paše da malo poležavaš doma...pa še dan je danes tak bolj na izy tako da ti kar uživaj... zdele je smučanje pa tv...joj kolk dolgo že nisem bla na dilcah...pomoje sem že pozabila kako se to dela...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 13:36:25
|
|
|
|
Katjusa
|
na hitro sem vas preletela torej dobrodošla nova in uživaj z nami zdej pa hitro čvekat da bomo čim več zvedle o teb in da nadoknadiš vse zamujeno k me tle že od junija čvekamo.... Birdy otrokom se ne sme nič dajat v ušesa in ponavad k smo mi mel vnetje ušes je bil tud uhelj rdeč in mislim da bi Neli že znala nazorno pokazat kaj jo boli in ti bi to takoj vedla..... če bi jo slučajno boleli ušeski more dobit antibijotik in nič dajat v ušesa nobenih kapljic men so to dtrogo zabičal.... ker smo mel večkrat vnetje ušes....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 14:29:52
|
|
|
|
Čebel@
|
punce midva sva povabljena k mojim na sok-tko da konec koncev ne bova doma gnila a katera pije od tekane čaj za nosečnice-sem ga kupila in ga že eno šalco popila.....piše gor da pomaga pri odvajanju.......ne bom pa pretiravala z njim no lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 14:57:10
|
|
|
|
Pupka
|
Živjo punce! Moj je šel domov, ker je prišel zidar delat stopnice! Se je nardilo tko da nisva uspela nič v šoping... Ampak bo naslednjič! Trenutno sva z Galom D. Sama doma, mami je spekla krofe pol sta šla pa z fotrom peš k babici, midva bova pa šla čez kake pol ure z avtom za njima!! Lepo čvekajte naprej.... brala vas nisem popolnoma ker ste preveč natipkale! Sem pa reletela! Bom pa vas zdaj spet mal bolj premljala! Lep preostanek nedelje želim vsem!
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:05:57
|
|
|
|
claud
|
Dobro jutro! No sj sm že 2 uri pokonc! Sj ne morm verjet...tole spanje je blo pa dons za čisto 10ko!!!!!!! Ene pa vidm da niste mele te sreče! Zdj se vam mal manj javljam ker sploh ne morm sedet....me tok hrbet boli da je za znort! Učer sva šla v kino in sm se zvijala tm k me je tok bolel...sm komi zdržala do doma pa sm se sam ulegla...pol pa spanje do 1h... No vsem pa želim lepo nedeljo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:13:16
|
|
|
|
Katjusa
|
hej kje se vse potepate..... mi bomo zgleda dons kr cel dan doma mojmu se nič ne da.... sem rekla da bi šli k njemu domov da si še nekaj stvari sem prnesem pa jajčko bi rada mela tki k si morem dekico za not nekaj zrihtat in rabim za mero jajčko pa noče it.... naslednjič pa jst ne grem bo kr lepo sam šel pa vse pripeljal boli mene K..... sej niso moji starši..... Najraje bi vidla da nebi blo elektrike, da nebi mogu bit na računalniku sem žleht kaj sam sem jezna k se mu nič ne da za računalnikom pa lahko sedi.... sem mu rekla nej mi sprinta voščilnice za eno stranko da jih zrežem pa jih še tud ni.... sem ga vprašala kaj bomo jedl je pa reku da ne ve sem rekla da dons on kuha sam najbrž bom pol za florjana mal juhice naredla pa zlate kroglice not ma to ful rad pa že dolgo ni jedel... jst sem si pa pašteto namazala .... pa klementin mi je že včeraj zmanjkalo tak da dons ne bo od sadja druga k jabolke.... sej se zdej mal rezjezila... pa sej bo kmal boljše Pozabla sem vam povedat kaj je Florjan naredu sinoči.... sem misla da spi pa sma šla mi2 pod tuš in pol sme šla jst v kuhinjo jabolke oprat moj pa v dnevno in sreča florjana brez pižae in brez pleničke in en velik kupček kakeca.... malega je zgleda kakat prtisnal in je šel ven iz postlce se slekel in se med vrati pokakal še dober na ni razmazal al pa pohodil....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:14:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dobro jutro! No sj sm že 2 uri pokonc! Sj ne morm verjet...tole spanje je blo pa dons za čisto 10ko!!!!!!! Ene pa vidm da niste mele te sreče! Zdj se vam mal manj javljam ker sploh ne morm sedet....me tok hrbet boli da je za znort! Učer sva šla v kino in sm se zvijala tm k me je tok bolel...sm komi zdržala do doma pa sm se sam ulegla...pol pa spanje do 1h... No vsem pa želim lepo nedeljo! ti, ti, ti zaspanka ti sam da si si počila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:18:52
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kaj ste vse mele neko smotano noč al kaj? Se mi prov smilite, bogice! majchy, jst sem si včeri nabavla ta čaj, pa ga nism še sprovala...Ma če 1 šalco na vsake 2 dni spiješ ti itak nima kej bit! claud, a bi ti rada moj naziv "zaspanke" pobrala????????? Mislim... maksi, super za voziček! Sej PP so itak full lepi in fajn! Sej jst mam pa istega kot tanci-še isto barvo! bibi, dobrodošla! Dej še ostale podatke...tko, kot ti je že majchy povedala, mi smo firbčne, full firbčne! Sm pršla iz trgovin lih eno uro nazaj, pa sm šla kar malo počivat...Sm si pa kupla kavbojke v CA (normalne) in ja, moja stara cifra gre na rit...Sam gumba ne morm zapret... Bravo jst! Pa samo 22 evrov so ble in kot ulite! Kaj počnete? Jst bom spet hmali sama, k gre moj dragi delat, pol bom šla malo h noni...tle se mi ne da bit sama, k je smotano vreme in bi šla najrajši kar spat...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:23:04
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sedom za računalnikom in čakam lepše čase.... (februar k se bo vedno neki dogajal)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:24:43
|
|
|
|
claud
|
Sunny- ne ne, za tvoj naziv bo pa treba še mal prakse.... sam res no...sm se zbudila, k me je na wc prjel, pa sm misnla da je ura tm nek 8, 9, pol pa vidm 13.... moj pa tud -dj no, sam še eno uro Pa super nakup...a to maš prou nosečniške hlače al kaj..... jst sm pa v kepci jih sam dobila---za 50 eu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:25:01
|
|
|
|
Katjusa
|
dons je bla sestrična na obisku s tamalo in sta bla s florjanom tok luštna pa prnesla je za nešega tamelega ene bobažne zabice te na naramnice in body na preklop pa še ena slikica naših dveh lepotcev:)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:27:04
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sedom za računalnikom in čakam lepše čase.... (februar k se bo vedno neki dogajal) Jst tuuud!!!! Dons mi je dolgčas za crknt...sploh ne veva kam bi se dala, pa še tak bedn vreme.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:28:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dons je bla sestrična na obisku s tamalo in sta bla s florjanom tok luštna pa prnesla je za nešega tamelega ene bobažne zabice te na naramnice in body na preklop pa še ena slikica naših dveh lepotcev:) Mislm...a to ga je oči nauču kam more prjet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:30:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Mislm...a to ga je oči nauču kam more prjet ti, ti, ti.... je blo tak malo placa za sedet da se je komaj zraven zbasal in seveda se je mogu prjet.... če bi ne bil 2 leti pa pol star bi res lahko blo sumljivo tak pa sem pa to tud jst prej opazla sam slikica je vseeno lepa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:32:01
|
|
|
|
claud
|
Ja mi2 z mojim tuki sediva pa vidva tole slikco pa oba v smeh Sj je čist huda-direkt za v album...ko bo večji da se bo nasmeju mal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 14.12.2008 15:33:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja mi2 z mojim tuki sediva pa vidva tole slikco pa oba v smeh Sj je čist huda-direkt za v album...ko bo večji da se bo nasmeju mal se bosta mogla vidva še it mal ulečt da se mal ohladita halo ta 2 sta v sorodu pa še to je od njegove botrce hčerkica
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.