špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally in Špelina: kaka je danes bira? Naša bolj tako tako O, danes je za moje pojme ogromno pojedel, večino brez borb Zjutraj dobrih 150g keksolina, potem 190g sadne kaše, skoraj enako kosila (polovico lepo, drugo polovico z uporabo raznih trikov), popoldne 150g jogurta, za večerjo pa dobrih 100g keksolina edinaos, škoda, da nista šla žurat In kaj je zinil, da je šlo vse v 3 krasne?? *Tiana*, ja, lovim se kot utapljajoči se za bilko... Glede homeopata namreč. Preden se lotim ciganskih for ok, to se res hecam sesil, tudi sendvič je ok Glavno, da bo v soboto čveeeeeeeeeeek edinaos, tašča, ja... Na srečo je bil moj prav cinično razpoložen, ker sta debelo uro zamujala zaradi enega skrajno otročjega razloga, da je on "poštimal": od tega, da je svojo mamo zaustavil, ko je preveč jamrala, do tega, da ji je 2x ob njenem "šimfanju" določenega sorodnika zabrusil nekaj o njej sami No, tudi Gregija je pestovala, sem kar usta pozabila zapret, v glavnem: mislim, da je kar dobro izpadlo vse skupaj Aja, zaradi njune zamude smo imeli danes 2x kosilo Najprej zelenjavno juho in lignje na žaru, potem pa pečeno raco, v sopari kuhan basmati riž + kitajsko omakco + gobovo omakco in pesno solato. barbaw, za sestro in njene ideje glede mansarde. Pa za ugoden nakup. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally in Špelina: kaka je danes bira? Naša bolj tako tako hoj naša bira cca 800ml/g. Ni bog ve kaj, bilo pa je brez borbe kar je najbolj pomembno. Kar je nad 600g je OK, če je pa še brez borb, pa še toliko bolj Podpišem Anitka, a je Gal pogruntal, da velja rek, da je pri sosedu vse boljše? Govorim o frutolinu na obisku *Tiana*, uf, My Little Pony... Meni se od teh konjev že meša, ker sta punci trenutno obsedeni z njimi tally, naš ponavadi tuli, preden zaspi. Ga moram večkrat malo pocrkljat, potem pa se nekako umiri in mrkne. kodrana, s Taro sta obe ful luštni Kuhinja zelo dobro zgleda jana81, a tvoj je šel v kino brez tebe? Madonca, tip je izkoristil gužvo Ooooo, nina7, Gaja je prav lepo otvorila svoje sezone Dedka Mraza Fino, da se tvoja mami dobro drži Soncnica Sandra ***, koliko ste pa dali za stole, če smem firbcat? kasso, ti imaš povsod veze Estrella*, ti znaš uživat hijenca, en velik zate. mafi, naš je tudi noro rinil v planke (v postelji) in sem lepo montirala noter tisto oblogo za v posteljico. To je vse od mene za nocoj, mirno nočko, drage moje
|