Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:42:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče Kar na njih stop MI je kar žal, da nisem šla na koncert Obljubim, da naslednjič ko bo v SLO grem in ti greš z mano Jasno? Jasno, druže generale Zaklinjem se Zaklinjemo se na muževe Njega še lahko pogrešiš. J.e.b...eš ti muževe Moj je že v mižaklih Moj spi danes pri mamici in atiju .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:43:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TIANA: imaš mogoče v ponedeljek okrog 9ih al pa pol 10ih čas??? Imava z Manco ortopeda mal čez 12 v Lj, pa greva prej še proti Kranju zjutraj, ker moreva nekej oddat, pa me zanima, če maš čas, gremo na kafe??? Jaaaa, lahko kr okrog 9-ih. Kje ti najbolj ustreza? Men je vseen. A bi še kera kofetkala? jaz tud,pila kofi. no da vam povem da imam sedaj mir da sta oba zaspala, če ne bo ponoči spet kako zaletavanje v rešetke. Super , za oboje, spanje in kofi. Prideš zares? sej bi sam ni prevoza , pa še mal bi lahko zavila v vaš C&A, ki mi je pa prov všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:43:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh potem pa grem... Zakaj pa? Sem že nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:43:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče Kar na njih stop MI je kar žal, da nisem šla na koncert Obljubim, da naslednjič ko bo v SLO grem in ti greš z mano Jasno? Jasno, druže generale Zaklinjem se Zaklinjemo se na muževe Njega še lahko pogrešiš. J.e.b...eš ti muževe Moj je že v mižaklih A tvoj je že pozabil kako masirat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:43:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos a nisi rekla, da se hitro pobotata? Ja saj midva se že zdaj normalno pogovarjava taprava kazen šele sledi kolk časa boš zdržala? Ups, pomota...
< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 13.12.2008 22:53:39 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:43:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh potem pa grem... Kam greš? Če si komaj prišla. Najraje bi šla spat, še prej pa ropat hladilnik Ti kar daj, se boš tako posušila tvigica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:44:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku, jaz sem tudi tu Kaj je sedaj, a boš kaj napadala??? Bo bolj zanimivo Nimam šans Maš, maš, sam zavzet se je treba. Mama Estrella bo kmalu omagala(barbaw, prav šla v pokoj) Mislim, da sem brez kondicije tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:45:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče Kar na njih stop MI je kar žal, da nisem šla na koncert Obljubim, da naslednjič ko bo v SLO grem in ti greš z mano Jasno? Jasno, druže generale Zaklinjem se Zaklinjemo se na muževe Njega še lahko pogrešiš. J.e.b...eš ti muževe Moj je že v mižaklih Moj spi danes pri mamici in atiju . Moj pa fuzbal gleda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:45:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj spi danes pri mamici in atiju . Da ti ne bo tvoj vedno tja ušel, mamin sinko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:45:30
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku, jaz sem tudi tu Kaj je sedaj, a boš kaj napadala??? Bo bolj zanimivo Nimam šans Maš, maš, sam zavzet se je treba. Mama Estrella bo kmalu omagala(barbaw, prav šla v pokoj) Mislim, da sem brez kondicije tudi jaz Anitka, keri letnik si pa ti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:45:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh potem pa grem... Kam greš? Če si komaj prišla. Najraje bi šla spat, še prej pa ropat hladilnik Ti kar daj, se boš tako posušila tvigica. Samo ne vem na kaj naj se spravim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče Kar na njih stop MI je kar žal, da nisem šla na koncert Obljubim, da naslednjič ko bo v SLO grem in ti greš z mano Jasno? Jasno, druže generale Zaklinjem se Zaklinjemo se na muževe Njega še lahko pogrešiš. J.e.b...eš ti muževe Moj je že v mižaklih moj se mi je sedaj opravičil in me prosil, če mi lahko stopala zmasira , tako da zdaj sva še uradno pobotana na 1 stopnji Ja tvojga je pa Alči zgleda zmatrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:46:04
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce moje jaz vas zapuščam in grem v pančevo deželo. Želim vam mirno in lahko noč NOČKO!!!! p.s. zdej pa le v napad nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:46:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku, jaz sem tudi tu Kaj je sedaj, a boš kaj napadala??? Bo bolj zanimivo Nimam šans Maš, maš, sam zavzet se je treba. Mama Estrella bo kmalu omagala(barbaw, prav šla v pokoj) Mislim, da sem brez kondicije tudi jaz Anitka, keri letnik si pa ti? '78
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:46:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku, jaz sem tudi tu Kaj je sedaj, a boš kaj napadala??? Bo bolj zanimivo Nimam šans Maš, maš, sam zavzet se je treba. Mama Estrella bo kmalu omagala(barbaw, prav šla v pokoj) Mislim, da sem brez kondicije tudi jaz Pojdi hladilnik izropat, da boš imela energijo potem pa na juriš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:47:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče Kar na njih stop MI je kar žal, da nisem šla na koncert Obljubim, da naslednjič ko bo v SLO grem in ti greš z mano Jasno? Jasno, druže generale Zaklinjem se Zaklinjemo se na muževe Njega še lahko pogrešiš. J.e.b...eš ti muževe Moj je že v mižaklih moj se mi je sedaj opravičil in me prosil, če mi lahko stopala zmasira , tako da zdaj sva še uradno pobotana na 1 stopnji Ja tvojga je pa Alči zgleda zmatrala Saj smo vedeli, da masaža ne uide.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:47:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku, jaz sem tudi tu Kaj je sedaj, a boš kaj napadala??? Bo bolj zanimivo Nimam šans Maš, maš, sam zavzet se je treba. Mama Estrella bo kmalu omagala(barbaw, prav šla v pokoj) Mislim, da sem brez kondicije tudi jaz Pojdi hladilnik izropat, da boš imela energijo potem pa na juriš. Potem bom pa spet iskala kje pri čveku sem ostala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:47:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj spi danes pri mamici in atiju . Da ti ne bo tvoj vedno tja ušel, mamin sinko. Tudi ne bom mogla pomagat. Samo drugače pa si z mamo nista blizu, ati njegov je faca, mama pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:47:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče Kar na njih stop MI je kar žal, da nisem šla na koncert Obljubim, da naslednjič ko bo v SLO grem in ti greš z mano Jasno? Jasno, druže generale Zaklinjem se Zaklinjemo se na muževe Njega še lahko pogrešiš. J.e.b...eš ti muževe Moj je že v mižaklih A tvoj je že pozabil kako masirat? Ja samo on bi se, mene pa prav na hitro in še tako grobo, da me je vse skupaj miniloooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:47:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj spi danes pri mamici in atiju . Da ti ne bo tvoj vedno tja ušel, mamin sinko. Tudi ne bom mogla pomagat. Samo drugače pa si z mamo nista blizu, ati njegov je faca, mama pa Ne rabijo strelovoda pri hiši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče Kar na njih stop MI je kar žal, da nisem šla na koncert Obljubim, da naslednjič ko bo v SLO grem in ti greš z mano Jasno? Jasno, druže generale Zaklinjem se Zaklinjemo se na muževe Njega še lahko pogrešiš. J.e.b...eš ti muževe Moj je že v mižaklih Moj spi danes pri mamici in atiju . Ta je pa huda Porkamadona, koliko pa ima vožnje do doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:48:38
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku, jaz sem tudi tu Kaj je sedaj, a boš kaj napadala??? Bo bolj zanimivo Nimam šans Maš, maš, sam zavzet se je treba. Mama Estrella bo kmalu omagala(barbaw, prav šla v pokoj) Mislim, da sem brez kondicije tudi jaz Anitka, keri letnik si pa ti? '78 Potem pa še nisi tako stara, da ne bi imela kondicije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:49:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče Kar na njih stop MI je kar žal, da nisem šla na koncert Obljubim, da naslednjič ko bo v SLO grem in ti greš z mano Jasno? Jasno, druže generale Zaklinjem se Zaklinjemo se na muževe Njega še lahko pogrešiš. J.e.b...eš ti muževe Moj je že v mižaklih moj se mi je sedaj opravičil in me prosil, če mi lahko stopala zmasira , tako da zdaj sva še uradno pobotana na 1 stopnji Ja tvojga je pa Alči zgleda zmatrala Po masaži pa preideta na stopnjo 2 Ja zgleda, da ga je res Hmmm al pa dejstvo, da se je ob 2h zjutraj privlekel domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:49:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja samo on bi se, mene pa prav na hitro in še tako grobo, da me je vse skupaj miniloooooooooooooooo Da si ne boš kake občasne zamenjave omislila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:50:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče Kar na njih stop MI je kar žal, da nisem šla na koncert Obljubim, da naslednjič ko bo v SLO grem in ti greš z mano Jasno? Jasno, druže generale Zaklinjem se Zaklinjemo se na muževe Njega še lahko pogrešiš. J.e.b...eš ti muževe Moj je že v mižaklih Moj spi danes pri mamici in atiju . Ta je pa huda Porkamadona, koliko pa ima vožnje do doma 15- 20 minut. Samo jaz sem se odpeljala z njegovim avtom, on pa ima mojega še vedno na prafaktorje razstavljenega.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?