Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Nč grem jest kr spat,da se mal naspim dons k ni Gaje. Mirno nočko vsem pogumna mama lahko noč ti želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:10:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kodrana luštne , vse 3 A veš, da me Tara tu malo na Aljo spominja. Kolk je pa koštala kuhinja? full lepa kuhinja , ampak tamala in njena fizurica pa sta še lepši . ESTRELLA:no še en firbec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:10:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tašča in tast sta šla, mož tudi (gledat še baletno predstavo), jaz pa sama s tečnim Gregijem in še za kanček bolj tečno malo piko Aja, vam moram povedati, da bomo šli zaradi Gregijevega nespanja k homeopatu (možev bratranec), ker je pred kratkim enim pomagal, da je začel njihov bolje spat. Ne me vprašat, kako to deluje, ker nimam pojma Ampak trenutno bi poskusila karkoli, ker bi rada vsaj 3 ure v kosu ponoči spala!!!!!!!!! Upam, da boste dobro opravili in da bo Gregiju pomagalo, da bo lažje pančal ponoči, bomo vsi držali pesti!!!! Soncnica Sandra ***, kakšne stole ste to nabavili? Manjkali so nam še stoli za v kuhinjo. Smo dali delati kot in mizo po naročilu v barvi jesena, taka kot je kuhinja (v kombinaciji z rdečo barvo), in to smo dobili teden dni preden sem šla jaz v P, ravno tako pa tudi sedežno za v dnevno. In takrat ni bilo ne časa ne denarja še stole v taki kombinaciji iskat oziroma vsaj v barvi lesa, in da bi jih dali še pretapicirat. No sedaj smo jih pa prejšnji mesec našli v Lesnini v pravi barvi (tako lesa, kot tudi blaga) in smo jih naročili, in so sedaj končno prispeli špelina, tudi jaz upam, da mu bo pomagal SS, super, da ste našli stole, ki se podajo k kuhinji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm tolk zaposlena, da nism mela nč časa pridt na rr. Zjutraj sm v sobici na steno risala,me tolk vrat boli pa vse,da sm obupala kmal,nadaljujem jutri. Popoldne smo šli pa mal v Ljubljano,pa v Kika zapravljat (hvala Hijenca za kartice),pa še v ostale trgovine. Ob petih smo mel pa Dedka Mraza. Je bla ena predstava in je Gaja full gledala pa vriskala, ji je blo full zanimiv. No pol smo šli pa še do mojih,je mami že mal bolš,sm ji pa Gajo tm pustila k je hotla. Pa še vsaj ne misli na službo,če ma Gajo. Jo bo mela zdej mal večkrat k bo mela čas,jest bom šla pa kšn dan smučat. Kdo pa je to Napad na vrečko Tkole ji je bla pa predstava všeč Full dobro - dedek Mraz in princeska sonček mali, kako gleda Dedka Mraza Anja ima naslednji teden kar 2 DM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer. Mi pa še vedno ne spimo. Mali danes od 13 ure ni spal več kot pol ure, pa še sedaj noče zaspat. Kr nekaj kruli in žnerga, malo se mi že meša danes. Danes morama zopet spat brez atija. Ati je ostal na parceli, ker šraufa avto že cel dan, potem pa gre k mamici spat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:12:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer. Mi pa še vedno ne spimo. Mali danes od 13 ure ni spal več kot pol ure, pa še sedaj noče zaspat. Kr nekaj kruli in žnerga, malo se mi že meša danes. Danes morama zopet spat brez atija. Ati je ostal na parceli, ker šraufa avto že cel dan, potem pa gre k mamici spat. Tvoj pa res rabi eno tepežko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm tolk zaposlena, da nism mela nč časa pridt na rr. Zjutraj sm v sobici na steno risala,me tolk vrat boli pa vse,da sm obupala kmal,nadaljujem jutri. Popoldne smo šli pa mal v Ljubljano,pa v Kika zapravljat (hvala Hijenca za kartice),pa še v ostale trgovine. Ob petih smo mel pa Dedka Mraza. Je bla ena predstava in je Gaja full gledala pa vriskala, ji je blo full zanimiv. No pol smo šli pa še do mojih,je mami že mal bolš,sm ji pa Gajo tm pustila k je hotla. Pa še vsaj ne misli na službo,če ma Gajo. Jo bo mela zdej mal večkrat k bo mela čas,jest bom šla pa kšn dan smučat. Kdo pa je to Napad na vrečko Tkole ji je bla pa predstava všeč Full dobro - dedek Mraz in princeska sonček mali, kako gleda Dedka Mraza Anja ima naslednji teden kar 2 DM Oooooo kaj ji je fajn ,upam ,da bo tud tko uživala. A boš zdej kr doma? Pejt na pjačko pa uživi. Ej zakaj pogumna?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer najin žur odpade (beri: sva se spičila )tako, da skočim pod tuš in pridem pogledat, če bo katera za čvek samo zate!!!!! Kje si pa sedaj, a sta se že pobotala al kva? ni šans SS moram malo izračunat stanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:15:12
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer. Mi pa še vedno ne spimo. Mali danes od 13 ure ni spal več kot pol ure, pa še sedaj noče zaspat. Kr nekaj kruli in žnerga, malo se mi že meša danes. Danes morama zopet spat brez atija. Ati je ostal na parceli, ker šraufa avto že cel dan, potem pa gre k mamici spat. Tvoj pa res rabi eno tepežko. Groza. Pa kaj čem. Ni mi bilo več čakat, da bi skupaj šli domov, ker je mali ultra siten, potem pa je reko, če grema domov, on pa bo dalje šraufal. Ha ha, HB da so poleg njegovi ta stari doma. Je pa Videk zato siten 100 na uro, da imam eno sitnobo preko zadosti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:15:12
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TIANA: imaš mogoče v ponedeljek okrog 9ih al pa pol 10ih čas??? Imava z Manco ortopeda mal čez 12 v Lj, pa greva prej še proti Kranju zjutraj, ker moreva nekej oddat, pa me zanima, če maš čas, gremo na kafe??? Jaaaa, lahko kr okrog 9-ih. Kje ti najbolj ustreza? Men je vseen. A bi še kera kofetkala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:15:36
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos a nisi rekla, da se hitro pobotata?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:16:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TIANA: imaš mogoče v ponedeljek okrog 9ih al pa pol 10ih čas??? Imava z Manco ortopeda mal čez 12 v Lj, pa greva prej še proti Kranju zjutraj, ker moreva nekej oddat, pa me zanima, če maš čas, gremo na kafe??? Jaaaa, lahko kr okrog 9-ih. Kje ti najbolj ustreza? Men je vseen. A bi še kera kofetkala? SUPER!!!!! darmar, valentina, svojeglava, tilči, aurea, .....????? Pride še katera????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:17:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer najin žur odpade (beri: sva se spičila )tako, da skočim pod tuš in pridem pogledat, če bo katera za čvek samo zate!!!!! Kje si pa sedaj, a sta se že pobotala al kva? ni šans SS moram malo izračunat stanje 124, pa še včeri si bla na61
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:17:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer najin žur odpade (beri: sva se spičila )tako, da skočim pod tuš in pridem pogledat, če bo katera za čvek samo zate!!!!! Kje si pa sedaj, a sta se že pobotala al kva? ni šans SS moram malo izračunat stanje dobra si ti men. Bo kakšna še rekla, da sva čist "usekane blondinke"
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm tolk zaposlena, da nism mela nč časa pridt na rr. Zjutraj sm v sobici na steno risala,me tolk vrat boli pa vse,da sm obupala kmal,nadaljujem jutri. Popoldne smo šli pa mal v Ljubljano,pa v Kika zapravljat (hvala Hijenca za kartice),pa še v ostale trgovine. Ob petih smo mel pa Dedka Mraza. Je bla ena predstava in je Gaja full gledala pa vriskala, ji je blo full zanimiv. No pol smo šli pa še do mojih,je mami že mal bolš,sm ji pa Gajo tm pustila k je hotla. Pa še vsaj ne misli na službo,če ma Gajo. Jo bo mela zdej mal večkrat k bo mela čas,jest bom šla pa kšn dan smučat. Kdo pa je to Napad na vrečko Tkole ji je bla pa predstava všeč Full dobro - dedek Mraz in princeska sonček mali, kako gleda Dedka Mraza Anja ima naslednji teden kar 2 DM Oooooo kaj ji je fajn ,upam ,da bo tud tko uživala. A boš zdej kr doma? Pejt na pjačko pa uživi. Ej zakaj pogumna? Mah nikamor se mi ne da Pogumna: ker si pustila pri mami. Jaz priznam, da verjetno ne bi celo noč spala, bi me skrbelo Ne bi bila mirna. Sej ko bo malo zrasla pa itak, babi jo že čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:17:41
|
|
|
|
barbaw
|
Hijenca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:18:00
|
|
|
|
Estrella*
|
edina, a si kaj boljš volje ???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:18:42
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm tolk zaposlena, da nism mela nč časa pridt na rr. Zjutraj sm v sobici na steno risala,me tolk vrat boli pa vse,da sm obupala kmal,nadaljujem jutri. Popoldne smo šli pa mal v Ljubljano,pa v Kika zapravljat (hvala Hijenca za kartice),pa še v ostale trgovine. Ob petih smo mel pa Dedka Mraza. Je bla ena predstava in je Gaja full gledala pa vriskala, ji je blo full zanimiv. No pol smo šli pa še do mojih,je mami že mal bolš,sm ji pa Gajo tm pustila k je hotla. Pa še vsaj ne misli na službo,če ma Gajo. Jo bo mela zdej mal večkrat k bo mela čas,jest bom šla pa kšn dan smučat. Kdo pa je to Napad na vrečko Tkole ji je bla pa predstava všeč Super fotke Pa dobro da je mami že bolje. Ob Gaji pa se bo sploh mal razbremenila misli na to odpoved.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:18:54
|
|
|
|
tally
|
jaz sem še tle
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:19:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca Ne vem več, kaj naj delam z njim, ker kar naprej žnerga, ko pa pridem k njemu, pa se mi mali lisjak smeji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:19:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer najin žur odpade (beri: sva se spičila )tako, da skočim pod tuš in pridem pogledat, če bo katera za čvek samo zate!!!!! Kje si pa sedaj, a sta se že pobotala al kva? ni šans SS moram malo izračunat stanje 124, pa še včeri si bla na61 124 SS a si ti čisto nora čvekica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:20:16
|
|
|
|
sesil
|
ss hvala za info. no meni buči ni potegnilo da bi lahko na internetu pogledala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:20:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TIANA: imaš mogoče v ponedeljek okrog 9ih al pa pol 10ih čas??? Imava z Manco ortopeda mal čez 12 v Lj, pa greva prej še proti Kranju zjutraj, ker moreva nekej oddat, pa me zanima, če maš čas, gremo na kafe??? Jaaaa, lahko kr okrog 9-ih. Kje ti najbolj ustreza? Men je vseen. A bi še kera kofetkala? jaz tud,pila kofi. no da vam povem da imam sedaj mir da sta oba zaspala, če ne bo ponoči spet kako zaletavanje v rešetke.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:20:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca Ne vem več, kaj naj delam z njim, ker kar naprej žnerga, ko pa pridem k njemu, pa se mi mali lisjak smeji. Ne vem. Sama ga najbolje poznaš. Kaj se ti zdi, da še ne bi zaspal?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:20:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm tolk zaposlena, da nism mela nč časa pridt na rr. Zjutraj sm v sobici na steno risala,me tolk vrat boli pa vse,da sm obupala kmal,nadaljujem jutri. Popoldne smo šli pa mal v Ljubljano,pa v Kika zapravljat (hvala Hijenca za kartice),pa še v ostale trgovine. Ob petih smo mel pa Dedka Mraza. Je bla ena predstava in je Gaja full gledala pa vriskala, ji je blo full zanimiv. No pol smo šli pa še do mojih,je mami že mal bolš,sm ji pa Gajo tm pustila k je hotla. Pa še vsaj ne misli na službo,če ma Gajo. Jo bo mela zdej mal večkrat k bo mela čas,jest bom šla pa kšn dan smučat. Kdo pa je to Napad na vrečko Tkole ji je bla pa predstava všeč Ej nina Gaja je prava lepotička . Kako je gledala DM.Emilija bi se zjokala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?