Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naj bi šla malo po Logaških lokalih, pa že mami je prišla da bo merkala Anjo, potem mi pa reče eno napačno besedo in koneccccccccccccccc Ne mi zamerit, kar te bom zdaj vprašala. Ali si ti malo občutljiva ali je tvoj tako smotan, da ne zna pazit na jezik? Jaz sem predvsem trenutno razdražljiva, on pa dobro pazi na jezik, saj pravim on je večinoma tiho, in jaz ponavadi zaradi tega dobim ****is!! Njemu je vse tako lepo, čudovito, on je tako zadovoljen s svojim lajfom, jaz sem mu pa fovš in zato poči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:12:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tašča in tast sta šla, mož tudi (gledat še baletno predstavo), jaz pa sama s tečnim Gregijem in še za kanček bolj tečno malo piko Aja, vam moram povedati, da bomo šli zaradi Gregijevega nespanja k homeopatu (možev bratranec), ker je pred kratkim enim pomagal, da je začel njihov bolje spat. Ne me vprašat, kako to deluje, ker nimam pojma Ampak trenutno bi poskusila karkoli, ker bi rada vsaj 3 ure v kosu ponoči spala!!!!!!!!! če bo kaj bolje spal, prosim , prosim sporoči, ker še Nejca peljem tja... Pa pikapoke za tebe ... Jaz pa Gala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:12:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally in Špelina: kaka je danes bira? Naša bolj tako tako hoj naša bira cca 800ml/g. Ni bog ve kaj, bilo pa je brez borbe kar je najbolj pomembno. Kar je nad 600g je OK, če je pa še brez borb, pa še toliko bolj Pri nas če niso borbe pri hrani so pa pri spanju. Ta otrok se sploh ne zna umiriti in zaspat. Danes niti enkrat ni zaspala brez joka. Prvo se je zdrla potem pa zaspala. Pa ni pomagalo ni nošenje ni nič. Upam na jutrišnji dan da bo kaj bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally in Špelina: kaka je danes bira? Naša bolj tako tako hoj naša bira cca 800ml/g. Ni bog ve kaj, bilo pa je brez borbe kar je najbolj pomembno. Naša pa cca 400 ml Tvoja bo pa suhica ratala , tak k je mamica Ja pa res po mamici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:13:45
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, Gal se je zbudil in zdaj gremo še na en kratki potep Čavči Potep????? ja na potep z avtom k sorodnikom. Pa še dobro, da smo šli, ker je Gal tam jedel frutolino. Gal. Naša vse to zmaže za šalo, zelenjave pa ji ne morem uturit. Danes sem ji dala krompir, korenček, pa še kisla smetana je bla notri - se prav drla, solze...ker nisem imela nič drugega pripravljenega sem ji poteb dala frutek in je jedla kot velika. porednica mala. včeraj je dobila papriko s kislo smetano - pozabi mati. predvčerajšnjim je imela brokoli in sirček - niti to. sej jaz tudi ne jem zelenjave in jo zastopim po eni strani da ni dobro, ma bi jo rada navadla jest tudi kej zdravega...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:13:58
|
|
|
|
kodrana
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:14:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naj bi šla malo po Logaških lokalih, pa že mami je prišla da bo merkala Anjo, potem mi pa reče eno napačno besedo in koneccccccccccccccc Ne mi zamerit, kar te bom zdaj vprašala. Ali si ti malo občutljiva ali je tvoj tako smotan, da ne zna pazit na jezik? Jaz sem predvsem trenutno razdražljiva, on pa dobro pazi na jezik, saj pravim on je večinoma tiho, in jaz ponavadi zaradi tega dobim ****is!! Njemu je vse tako lepo, čudovito, on je tako zadovoljen s svojim lajfom, jaz sem mu pa fovš in zato poči A veš, da sem tud jaz prav fovš Mateju za to ker je v službi in ima tako lagani život Ne vem, če je to normalno, kar čutim. In zaradi takih stvari se mi2 spičva oz. jaz znorim, on pa je tiho in mene to še bolj podžge.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:15:40
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Pri nas če niso borbe pri hrani so pa pri spanju. Ta otrok se sploh ne zna umiriti in zaspat. Danes niti enkrat ni zaspala brez joka. Prvo se je zdrla potem pa zaspala. Pa ni pomagalo ni nošenje ni nič. Upam na jutrišnji dan da bo kaj bolje. kot bi brala našo zgodbo. naša se tud sploh en zna umirit in zaspat..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naj bi šla malo po Logaških lokalih, pa že mami je prišla da bo merkala Anjo, potem mi pa reče eno napačno besedo in koneccccccccccccccc Ne mi zamerit, kar te bom zdaj vprašala. Ali si ti malo občutljiva ali je tvoj tako smotan, da ne zna pazit na jezik? Jaz sem predvsem trenutno razdražljiva, on pa dobro pazi na jezik, saj pravim on je večinoma tiho, in jaz ponavadi zaradi tega dobim ****is!! Njemu je vse tako lepo, čudovito, on je tako zadovoljen s svojim lajfom, jaz sem mu pa fovš in zato poči A veš, da sem tud jaz prav fovš Mateju za to ker je v službi in ima tako lagani život Ne vem, če je to normalno, kar čutim. In zaradi takih stvari se mi2 spičva oz. jaz znorim, on pa je tiho in mene to še bolj podžge. hvala enako No tako jaz sem dobila fraj kopalnico, pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:16:40
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naj bi šla malo po Logaških lokalih, pa že mami je prišla da bo merkala Anjo, potem mi pa reče eno napačno besedo in koneccccccccccccccc Ne mi zamerit, kar te bom zdaj vprašala. Ali si ti malo občutljiva ali je tvoj tako smotan, da ne zna pazit na jezik? Jaz sem predvsem trenutno razdražljiva, on pa dobro pazi na jezik, saj pravim on je večinoma tiho, in jaz ponavadi zaradi tega dobim ****is!! Njemu je vse tako lepo, čudovito, on je tako zadovoljen s svojim lajfom, jaz sem mu pa fovš in zato poči A te še vedno mal hormončki hecajo, da si razdražljiva, al je to zarad prihajajočih praznikov, al pa sem čist skrenila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:17:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana luštne , vse 3 A veš, da me Tara tu malo na Aljo spominja. Kolk je pa koštala kuhinja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:17:29
|
|
|
|
Anitka
|
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1586619,1586639#msg-1586639 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ej ženske moje men se bo zaradi tega gnilega deževnega vremena utrgalo!!!! Poleg vsega pa mi je Gal še kašljati začel A se dobi kak sirup kar tako ali je bolje prej stopiti do P? http://med.over.net/forum5/read.php?46,1586619,1586639#msg-1586639 ne vem narediti na KLIK Hvala za odgovor tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:18:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš DJ: z Nejcem bota glih za skup, Gal bo musko mešu, Nejc pa naglas pa potih devu no naši dve pa bosta ena pela, ena pa plesala zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:18:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: tally Pri nas če niso borbe pri hrani so pa pri spanju. Ta otrok se sploh ne zna umiriti in zaspat. Danes niti enkrat ni zaspala brez joka. Prvo se je zdrla potem pa zaspala. Pa ni pomagalo ni nošenje ni nič. Upam na jutrišnji dan da bo kaj bolje. kot bi brala našo zgodbo. naša se tud sploh en zna umirit in zaspat.. A pri vas tudi? No naša vsaj ponoči spi čez dan pa katastrofa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:19:48
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana Vauuuu, kakšna lepotička in kakšna frizurca Kuhinja je pa tud zelo lepa. Ročke so čist podobne našim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:20:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana Iiiii kok je Tara lušna. Pa kuhinja je tudi lepa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:21:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi mogoče pa zato ker sm jaz gor pa jim ni do čveka . a samo kašlja ali mu teče tudi z noska??? mene cel dan ni bilo doma.. aja no pa sorči za tist zadnjič, sam si bla res sumljiva, ko te spoznam ne boš več. a pol sem jaz tud sumljiva ali kaj ? ma ne , ti si bla z nami že od začetka... mah sej nema veze.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:22:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem zdej Nejca skopat, pa upam da bo dans kej prej zaspal kot včeri ob pol enih da te potolažim nisi edina, filip mi je zaspal ob pol dvanajstih,pol sem bla pa nase jezna k nisem mogla zapat do 2zjutri, no ob 4zjutri pa se je že plazil po pojstlici in z glavo butal v rešetke tko da sem ga mogl vzeti kar k seb, da smo še mal zadremal do 5.30 ma ne vem al res tolk luna vpliva na njih al kaj je to. no moj je zaspal s čajem.. upam da ga spet ne zbudi kaj po 20 minutah... moj je šel v kino, tak da grem gledat miss world 2008
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:23:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kodrana Iiiii kok je Tara lušna. Pa kuhinja je tudi lepa. ja res pravi cuker je, pa tako čupco ima.. dej še kako slikco od kuhinje gor no...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:26:52
|
|
|
|
*Tiana*
|
Jest grem pod tuš, pa pridem še nazaj mal pogledat če kej dogaja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:31:03
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem pa pravkar cunje obesila (so ble v stroju še od 17h). aneja končno spi... kodrana, lušna pupka, pa kakšni laski
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:31:46
|
|
|
|
kodrana
|
hvala za komplimente. kuhinja je bla 3000E leseni del. pol pa še pečica, indukcijsko kuhališče, pipa, korito. vse skup okrog 4500E. z dostavo in montažo. manjka nama še steklo gor v vitrini (saj se vidi), ker nama niso enega dekorja vlili. pa majka še zaključek za napo, pa par ročk, pa nekja blažilcev za predale.. in tko morš čakat še neki časa, da dostavjo. saj menda v torek dobimo ostalo. zdej pa moram pod tuš in v pančevo. ne vem kolk časa bo Tara še pančkala. upam,da bo vsaj malo mirna noč. da ne bo histerije. barbaw hvala za nasvet. bom pogledela v usta. zjutraj. samo papaca pa normalno, nič e štrajka. ker pomoje, če bi jo v ustih bolelo, ne bi hotla jest, pa tud dudo skos vleče (kar ponavadi ne) .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:33:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš DJ: z Nejcem bota glih za skup, Gal bo musko mešu, Nejc pa naglas pa potih devu no naši dve pa bosta ena pela, ena pa plesala zraven kaka faca je Gal. kaj si mu pa dala za eno muziko gor? sam glej da ne bo rave party varianta, ker tej so zreli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:35:20
|
|
|
|
sesil
|
če ni nobene, grem pa še jaz pod tuš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 21:41:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Čer čveke
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?