|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
13.12.2008 20:56:18   
Anonimen
Sekret mi je zdaj še kopalnico zasedeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
13.12.2008 20:56:25   
*Tiana*
Čeeeer!

Danes je pa res zatišje, kaj se vse masirate al kaj? user posted image

Kodrana, te čist razumem da te je panika zagrabila ko si vidla da je strupena tvoja palmica. No, jaz pa s tem nimam problemov, ker nimam niti ene sveže rastline doma, sem čisti antitalent za vzdrževanje, tko da mi vse takoj umre. user posted image
Pa user posted image za kuhinjo!

Špelin@ upam da bo res kaj uspeha pri homeopatu. Ja, tud moj ga sr.ač.ka ponoči, namesto da bi spal vse bolje, spi vse slabše in men se na cajte že meša ko vstajam po 5x na noč ali ga imam pri sebi, da bi ja dobro spal, potem pa jaz ne morem....ma user posted image je tole spanje. Pa ko bi vsaj čez dan mal not prinesel, da bi šla še jaz lahko mal z njim oddremat, ampak ne, več kot pol urce mu zadnje čase ne rata. Boljše da neham jamrat, ne maram skoz jamrat, pa še nič boljše se ne počutim potem. user posted image

mafi ja so te dobro napadle zadnjič naše majčice user posted image . Ko sem prebrala tvoj prvi post, sem bila tudi jaz ziher da si taista oseba, ki se pride na RR zafrkavat in štrene mešat. Dobro da se je pravočasno ugotovilo da ti je bila storjena krivica. Tko da WELCOME!
Pa vidim da tudi vi ne spite dobro? user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty user posted image za dobro zabavo in user posted image user posted image user posted image za Žankota, da bi ga čimprej nehalo bolet.

Več se pa ne spomnim na pamet.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 827
13.12.2008 20:57:23   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dober večeruser posted image

najin žur odpade (beri: sva se spičilauser posted image )tako, da skočim pod tuš in pridem pogledat, če bo katera za čvekuser posted image

pa ne spet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
13.12.2008 20:58:53   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tally in Špelina: kaka je danes bira? Naša bolj tako takouser posted image

hoj

naša bira user posted image cca 800ml/g. Ni bog ve kaj, bilo pa je brez borbe kar je najbolj pomembno.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 829
13.12.2008 20:59:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Evo, tašča in tast sta šla, mož tudi (gledat še baletno predstavo), jaz pa sama s tečnim Gregijem in še za kanček bolj tečno malo piko user posted image  Aja, vam moram povedati, da bomo šli zaradi Gregijevega nespanja k homeopatu (možev bratranec), ker je pred kratkim enim pomagal, da je začel njihov user posted image  bolje spat. Ne me vprašat, kako to deluje, ker nimam pojma user posted image  Ampak trenutno bi poskusila karkoli, ker bi rada vsaj 3 ure v kosu ponoči spala!!!!!!!!!

Jaz bi na tvojem mestu tudi vse živo probala, upam da vam pomagauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Skye
Sem pa vsaj spočita...spali smo do 8h ....so princeske malo prizanesle mamici user posted image user posted image user posted image user posted image

Imaš dve, ampak vsaj ponoči pridni user posted image  Ej, ful dobra fotka user posted image

hijenca, a je Videk kaj manj siten?

****, super, da si se javila user posted image  Hej, kako pa kaj tvoje zdravje?? user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra ***, kakšne stole ste to nabavili?

katy82user posted image  za Larino pridno spanje, držim pestke user posted image user posted image , da bo tudi danes pridno pančkala!! A je bila torta dobra? user posted image

jana81, držite se vsi!!! user posted image user posted image user posted image

*Tiana*, a ga Erazem tudi ponoči sr.ač.ka?? user posted image

eole: user posted image user posted image user posted image  VZTRAJAJ!!!

Estrella*, vau, koliko se nas je že osebno spoznalo user posted image user posted image

barbaw, 20.12. boš nadoknadila zamujeno user posted image  In bo tudi tvoj spisek daljši user posted image  Moj pa tudi user posted image

edinaos, user posted image  za super babi. A je prebolela, da si nehala dojit?

mah ta moja mami me sam sekira, danes se spet neki cmizdila, joook kolk je še mala, pa brez zizeuser posted image , ampak njej je dobesedno hudouser posted image sploh jo ne morem potolažituser posted image da otrok ni lačen, samo dojimo se ne.

Anitka, a zato Gal ne spi ponoči? Ker trenira za DJ-ja, ti so najbolj aktivni ponoči user posted image

mafi, prideš še k meni zlikat? Ti spečem še eno rundo palačink user posted image  Ej, dedcu si ful dobro povedala, si moram to zapomnit user posted image user posted image

Naty*, super, da si uživala user posted image  Za Žankota pa user posted image user posted image user posted image

tally, kako je Emilija danes jedla?

kodrana,  glede difenbahije ne vem user posted image  Se pa priporočamo za kakšno fotko nove kuhinje user posted image

Punce čez en teden, bomo ob tej uri že v Kitajcuuser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj se začne "the final countdown"user posted image user posted image user posted image Še < kot 7 dni jeeeeeeeeeh!!!

Iiiiiiiiii-haaaaaaaaaaa user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

povej kak je bilo s taščo?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
13.12.2008 21:00:40   
sesil
kitajc....jjjeeee! že odštevam, pa sendvič si pripravljam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
13.12.2008 21:00:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

najin žur odpade (beri: sva se spičilauser posted image )tako, da skočim pod tuš in pridem pogledat, če bo katera za čvekuser posted image

pa ne spet?

ja cela dva tedna sva zdržalauser posted image tako, da pri naši bajti je spet tiha maša na obiskuuser posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
13.12.2008 21:01:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

hoj

naša bira user posted image cca 800ml/g. Ni bog ve kaj, bilo pa je brez borbe kar je najbolj pomembno.

Naša pa cca 400 mluser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
13.12.2008 21:01:35   
sesil

pa ne spet?

kakšen žur sta pa imela v planu? finale spustiuser posted image

ja cela dva tedna sva zdržalauser posted image tako, da pri naši bajti je spet tiha maša na obiskuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
13.12.2008 21:03:01   
sesil

pa ne spet?

kakšen žur sta pa imela v planu? finale spusti

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 835
13.12.2008 21:03:26   
tally

hoj

a spet štrajka?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
13.12.2008 21:03:31   
*Tiana*

Škoda.
Ane, kako hitro se lahko skregaš z dragim. A se pobotata tud tko hitro?
Midva se ponavad kar drživa in se sploh ne pogovarjava recimo cel večer, drugi dan pa se obnašava kot da ni bilo prepira. Razen če se ne spičva res hudoooo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
13.12.2008 21:03:56   
Anonimen

No jaz sem danes že cel dan brez Alje in moram rečt, da mi je prav všečuser posted image user posted image Sem bla v LJ, gledala TV, poslušam sedaj Fettes Brod- Emanuela, an Tagen wie diesenuser posted image  in obujam spomine na Deutschlanduser posted image user posted image user posted image Prav fajn je bit cel dan na off-u

Alja mi je srala ponoči samo prvi dan prehlada, sedaj sta bili že 2 prespani noči in upam, da je za nami ta muka grešna.

Za vse bubančke pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se pozdravijo!!!

Jaz sem tudi super uživala danes čisto sama v LJ, moj me je tako razpičkal (se opravičujem izrazu), da sem ga kar doma z tamalo pustilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 838
13.12.2008 21:03:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ej ženske moje men se bo zaradi tega gnilega deževnega vremena utrgalo!!!! Poleg vsega pa mi je Gal še kašljati začeluser posted image user posted image A se dobi kak sirup kar tako ali je bolje prej stopiti do P?

Nejc je začel tak mal pokašljevat, no na konc smo pristal na antibiotikih zarad našga nespeobnega zdravnika, obstaja Prospan za izkašljevnaje sam ga P. odsvetujejo

Ker je bršljan v preveliki dozi strupen.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 839
13.12.2008 21:04:01   
barbaw

barbaw: kakšno je stanje pr vaš bajt?

Dobro. Sestra mi je dala idejo za mansardo in je fuuuullll dobra. Je naredila čisto po mojem stilu.
Maja sicer nekaj sitnari, ker smo se malo potepali in jo dali malo kasneje spat.

Smo bili v hoferju in kupili trenirke in imajo napako v ceni in so namesto 7,99 zdaj 1,99. Sem kupila že kar za naprej 3 kom, ker za tak denar jih ne dobim nikjer. Je pa sp. in zg. del od Tom & Jerry.

Neposredna povezava do sporočila: 840
13.12.2008 21:04:07   
barbaw

Že spet!!!! Kaj je bilo tokrat???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
13.12.2008 21:05:56   
Anonimen

pa ne spet?

kakšen žur sta pa imela v planu? finale spusti

Naj bi šla malo po Logaških lokalih, pa že mami je prišla da bo merkala Anjo, potem mi pa reče eno napačno besedo in konecccccccccccccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
13.12.2008 21:07:30   
barbaw
Kodrana glede difenbahije bi jaz tebi svetovala, da malo Tari v usta pogledaš. Če dobiš sok v usta imaš potem zatečen jezik in ostalo in zgleda kot opekline.
Glede pikic bi ti pa jaz svetovala, da gresta k P, ker ima mogoče kako alergijo in jo mogoče to muči. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 843
13.12.2008 21:08:30   
barbaw

Naj bi šla malo po Logaških lokalih, pa že mami je prišla da bo merkala Anjo, potem mi pa reče eno napačno besedo in konecccccccccccccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mi zamerit, kar te bom zdaj vprašala. Ali si ti malo občutljiva ali je tvoj tako smotan, da ne zna pazit na jezik?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
13.12.2008 21:08:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Škoda.
Ane, kako hitro se lahko skregaš z dragim. A se pobotata tud tko hitro?
Midva se ponavad kar drživa in se sploh ne pogovarjava recimo cel večer, drugi dan pa se obnašava kot da ni bilo prepira. Razen če se ne spičva res hudoooo.

Ja pobotava se tudi kar hitro!! Jaz ne prenesem in ne dovolim, da se ne pogovarjamo npr. recimo kot eni, ko se kar par dni ne pogovarjajo. Midva se spičkiva (oz. jaz se spičkim-on je samo tihouser posted image user posted image ) in gremo naprej.

Saj za kaj resnejšega se še itak nisva skregala, samo neke brez vezne budaleščineuser posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 845
13.12.2008 21:08:39   
Estrella*

No jaz sem danes že cel dan brez Alje in moram rečt, da mi je prav všečuser posted image user posted image Sem bla v LJ, gledala TV, poslušam sedaj Fettes Brod- Emanuela, an Tagen wie diesenuser posted image  in obujam spomine na Deutschlanduser posted image user posted image user posted image Prav fajn je bit cel dan na off-u

Alja mi je srala ponoči samo prvi dan prehlada, sedaj sta bili že 2 prespani noči in upam, da je za nami ta muka grešna.

Za vse bubančke pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se pozdravijo!!!

Jaz sem tudi super uživala danes čisto sama v LJ, moj me je tako razpičkal (se opravičujem izrazu), da sem ga kar doma z tamalo pustilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako se dela,kazen mora biti vzgojna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
13.12.2008 21:08:44   
Estrella*

hoj

Tvoja bo pa suhica ratala , tak k je mamicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
13.12.2008 21:08:51   
Estrella*

hoj

Kar je nad 600g je OK, če je pa še brez borb, pa še toliko boljuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 848
13.12.2008 21:08:56   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tako, Gal se je zbudil in zdaj gremo še na en kratki potepuser posted image

Čavči

Potep?????user posted image

user posted image user posted image user posted image ja na potep z avtom k sorodnikom. Pa še dobro, da smo šli, ker je Gal tam jedel frutolino.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 849
13.12.2008 21:09:19   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw: kakšno je stanje pr vaš bajt?

Dobro. Sestra mi je dala idejo za mansardo in je fuuuullll dobra. Je naredila čisto po mojem stilu.
Maja sicer nekaj sitnari, ker smo se malo potepali in jo dali malo kasneje spat.

Smo bili v hoferju in kupili trenirke in imajo napako v ceni in so namesto 7,99 zdaj 1,99. Sem kupila že kar za naprej 3 kom, ker za tak denar jih ne dobim nikjer. Je pa sp. in zg. del od Tom & Jerry.

Super nakup user posted image user posted image user posted image Jaz bi tud. Naša je nora na Tom & Jerry - ja. Po ta novem pa so ji všeč še tisti barvasti konjički (My Little Pony).

Upam da ti Maja hitro neha sitnarit in zaspi.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?