|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
13.12.2008 14:30:47   
želvica99
OPravila domačo nalogo-vse mi je uspelo prebrat!!!

Najprej Bumouser posted image user posted image user posted image super novičkauser posted image . Uživaj pa čim manj skrbi v nosečnosti.

Lana upam, da ti veselje ob naslednjem poskusu, spravi tole zgodbo čim bolj v pozabo. Včasih narava tkole selekcijo delauser posted image . Drži se še naprej tako pogumno in komaj čakam da spet navijamo zateuser posted image

Šopka po hiperci te bo še dolgo bolelo, sploh če si zanosila, tko da je zelo podobno kot pred user posted image . Mene še zdj tko zvija (7.tedenuser posted image ). Držim pestiuser posted image

11122379 pet celic je čist dovolj, jest sem jih imela 6 pa sem user posted image , prvič pa veliko več pa ni uspelo. Od Utro..... se pa zelo rado prvi dan vrti, bo sigurno ok, ko jih boš dajala v nožnico.

Shadow tale izraz permanentna trepetalka bi pa tud meni ustrezal, glih razmišljam, kdaj bom nehala paničarit, pa hlače gledat, če je kaj priteklo. Da od UZ ne govorim, se ga bojim ko hudič.

Zarjica kako kaj domača policija? Zdaj boš počasi že lahko bolj mobilna pa bo lažjeuser posted image Upam, da sta se user posted image user posted image  že namestila.

Lara ti res znaš uživati, si ena redkih ki nikol ne izraža kakšnih večjih skrbi in vedno gleda pozitivnouser posted image user posted image user posted image bravo dečva. To pravim, ker sem sama spet mal zaskrbljena zarad UZuser posted image

Gigi naj te user posted image  počas spusti s krempljev, tokrat in pol za več mesecev.

Grethy a si končno imela čas mal poklepetat, jest se pa pol zabavam ob tvojih zgodbah, madonca si facauser posted image

Bambi mogoče bo pa res kakšna druga klinika boljša za vaju, ti ga kar diplomatsko po ovinkih pripelji do te ugotovitve (bo na konc mislu, da je sam to pogruntaluser posted image ).

Kajatina čim manj bolečo punkcijo v ponedeljekuser posted image

Goldy daj kužu enga lubčka od mene in naj se čimprej pozdravi.

Pa še Kajsicauser posted image

(odgovor članu 11122379b)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.12.2008 14:49:21   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: 11122379b

Grethy, Miska73, Bambi75 hvala, da navijate zameuser posted image user posted image user posted image ! Trenutno sem čisto out od prvih dveh pojedenih utrogestanov... a je to normalno, da mi zemlja pleše, kot bi bilo že novo leto??? kakšne imate ve izkušnje??? Kaj sploh je tale UTROGESTAN in zakaj ga moram 2 dni jesti, potem pa 2 dni vstavljati v nožnico??? Tole je pa slabške kot punkcija...user posted image user posted image user posted image . Vsem ostalim pa TUDI JAZ NAVIJAM ZA VAS in da nam vsem skupaj ČIM PREJ RATA!!!user posted image user posted image user posted image

Boš prežvela deklca ... smo vse ... smo mu pa spremenile ime in sicer je to Utropi.zde.raj  ... sicer nam pomaga ... predvsem pa dela veliko težav in ti si  se že uspela spoznat z njimi ... wellcome to the club !!!!!!!!!!! saj bo minilo res ... prvi dnevi so najgroznejši ...user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.12.2008 14:58:13   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Grethy a si končno imela čas mal poklepetat, jest se pa pol zabavam ob tvojih zgodbah, madonca si facauser posted image

No nikar me ne hvali too much ... sej veš kako zgledamo mi v naši žlahti, da smo sami čedni, šarmantni bisterci ... da se pa drugi ob našem besedičenju zabavate, nam je pa v veselje, ker tisto kar na tak način pride v "podstreho" gre zihr na dolgotrajni spomin ...

Zdej greva pa z možekom na rojstni dan ... na en dober golaž hehehe  ...

Imaj se lepo pa javi se mi kaj,
čauko

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.12.2008 15:28:23   
gigi1
Ahoj pupike

Lana08 velik objem samo zate user posted image . Pogumna punca si in je dobro, da gledaš naprej.
Po A moraš počakati 3 cikluse, preden se lotiš načrtovanja otrok (tudi naravno ne!). Informacija je iz prve roke. Meni so povedali, da je sluznica tako tanka, da je treba počakati 3 cikluse, da se obnovi. Če bi zanosila v tem obdobju obstaja zelo velika nevarnost SS zaradi pretanke sluznice.
Vem, da te nisem razveselila, vendar je bolje da veš kako je s tem.

Bambi...če si res sigurna ..user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kajatina user posted image  user posted image  user posted image  in nežno roko pri stopki.

11122..* Od Utrogestana si čisto zadeta. Ko si ga boš začela dajati v nožnico tega stranskega učinka ne bo več. Jemlje se ga pa (na GK) do prvega UZ v nosečnosti, naprej pa Dabroston tja do 12. t. Utrogestan je naravni progesteron, Dabroston pa umetni. Me ga dobivamo za podporo rumenemu telescu in da se nosečnost ohrani. Čestitke za 5 jajčec in držimo pestke za naprej.

Želvica zlata a te še kar skrbi. Ja se mi zdi, da nas bo kar skoz skrbelo. No, pa saj bodo pol sladke skrbi user posted image

Zarja kako si?

Šukica kaj boljša?

Abra pogrešamo te. Upam, da si dobro.

Miška pridna kod vedno user posted image

Podganca upam, da si vsaj za vikend fraj.

Se* mislim nate.

Lubice zlate lepo se imejte

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.12.2008 15:33:29   
netka34
O, Lana....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.12.2008 15:40:36   
Bumo
Lana ,user posted image user posted image user posted image hudo mi je zate. Izjoči žalost potem pa pozitivno v nov boj. Drži se punca.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.12.2008 15:41:21   
Bumo
Kajatina, tebi ša čstitam za stopko in čimmanj bolečo punkcijo ti želim. 

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.12.2008 16:58:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: 11122379b

Zarja1 HVALA, sem šla še malo po netu brskat in sem se malo podučila, sadaj gram pa samo še v "horizontalo", ker sem čisto "high". user posted image user posted image user posted image Je pa čudno, kako ga ene jemljejo še potem, ko so že ugotovile, da so noseče, v angleških navodilih pa piše, da ga moraš TAKOJ nehati jemati, ko si noseč?? Ali pa danes ne razumem vsega skupaj najboljeuser posted image user posted image

ja jaz ti moram povedat, da ga nekatere skor celo nosečnost jemljejo. Pa je vse ok. Kdo bi vedel.
Glede učinkov, kot sem ti napisala bo ok, čeprav mene zdaj ko si jih dajem čist položi....zgodaj zjutraj itak letim nazaj v posteljo, po kosilu zaležem kot polhec pri kaminu, zvečer pa po dozi itak grem spat. V prvem poskusu je blo pa vse obratno. Full sem imela energije, vse me je zvijalo. Zdaj pa sem kot blaženi spanček.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.12.2008 18:27:45   
Goldy
želvica - naš user posted image se ti zahvaljuje za lubčka. Itak je nor na cartanje. Je v parku ful užaljen, če ga ljudje ne pobožajo ali igrajo z njim. Se ponavadi kar pred njih postavi.user posted image  

zarjica - pol pa kar počivaj, če otročka tako pravita, tako pravita! user posted image

grethy - pa uživaj na RD-ju.

Ostale lep sobotni večer!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.12.2008 18:44:12   
mismis
user posted image
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Sobota, 13.12.
Kajatina - UZ+stopka

Ponedeljek, 15.12.
Kajatina - punkcija

Sreda, 17.12.
11122379b - ET

Petek, 19.12.
Netka34 - posvet z dr. D.

user posted image
   user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 15.12.
Lara Light - pregled
Želvica99 - UZ
Mlinčkovi - UZ

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ
blanči - UZ

Torek, 23.12.
mandreja - pregled
sonček33 - pregled
Bumo - UZ
Shadow - UZ

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled
Lučka25 - pregled

Ponedeljek, 29.12.
Jazzz27 - NS
zvezdica - pregled + ctg + UZ
Reby - UZ

Torek, 30.12.
mandreja - AC

user posted image
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Ponedeljek, 05.01.2009
anci banci - NS
ledenka - morfologija

Torek, 06.01.2009
Kisci - pregled

Sreda, 07.01.2009 
Kisci - pregled pri porodničarju

Petek, 09.01.2009
Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.2009
Lučka 25 - NS

user posted image
user posted image TA MESEC ČESTITAMO ZA OSEBNI PRAZNIKuser posted image

Ponedeljek, 22.12.

mismis - user posted image

user posted image

OBJEMČKI
          user posted image   Tina1, Sapi, Bambi75, Lana08user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Reby greje user posted image test 13.12.2008
Se* grejeuser posted image user posted image test 15.12.2008
Baci grejeuser posted image test 19.12.2008
Šopka greje user posted image test 22.12.2008
Obayifo greje ?user posted image test 25.12.2008
Zarja greje user posted image user posted image
test 25.12.2008

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Vitaebella (IVF)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, ETZ 05.12.)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 19.12.)
  • Obayifo (4. IUI, Graz)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, 3.12.po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ) 
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.) 
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image  user posted image
    Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36 user posted image  user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image   user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image  user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image  user posted image , Jazzz27user posted image , Kalinauser posted image , anci banciuser posted image , mlinčkoviuser posted image , Lučka25user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image      user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBERuser posted image   user posted image  

user posted image      želvica99 (LJ)   
    user posted image   
       blanči (PO)   
    user posted image      Sulfinija (N)  
    user posted image      Shadow (MB) 
    user posted image     Reby (PO) 
    user posted image       Bumo (MB)

user posted image

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2135
    13.12.2008 18:57:41   
    mismis
    Večer, kako smo kaj na tale suh sobotni dan.

Lana08 user posted image user posted image user posted image , res žalostno, da si morala iti na abrazijo. Punca občodujem tvojo moč in pogum, ki ju imaš za naprej. Svaka čast user posted image

Kajatina, bravo za današnjo stopko, v ponedeljek pa mirno na punkciji user posted image user posted image

1122*, seveda sem te z veseljem dodala na seznam, saj si vendar naša. Drži se mi in ne pretiravaj z utropi*

Se*, tebe pa imam tudi na sumu, ajde hitro povej si že lulala, daj daj, vidiš da komaj čakam, da te napišem na seznam nosečk na častno 7. mesto user posted image user posted image user posted image

Žiži, ja mismis je priden, danes pečemo piškote, pa še gips smo vlili v modelčke, da bom lahko naredila novoletne okraske. In ne, nimam sindroma gnezdenja, ampak so mi ti okraski pač všeč, ker so bolj domači in topli, kot če so na jelki samo kupljene bunke. In kaj ti počneš te dni? A boš v soboto našla pot do mene, ali pošljem navigacijo

Šopka, tudi ena pikica je super, še sploh če si med mlajšimi. Glede na to, da si pa imela hiperco, imaš VELIKO možnost za vgnezditev. Želim ti, da bi videla na testu en velik plususer posted image user posted image

Sonček33, kako si mi ti, se je mali Lovro/Voranc/Lenart pomiril in ne sili več ven?

Larči, kako si mi ti in tvoje pikice. Možek (bodoči) kaj uboga?

Tinca, lepo da si se javila, upam da te tale veseli december ne bo preveč izmučil. Še zdaj ne vem, če ti bo uspelo priti k nam v soboto? Upam, da prideš, da se spet vidimo in da ti končno vrnem posodo

Miška, a danes počivaš, ali je še vedno ilegala v igri

Zarjica, a tako ti hvataš krivine, svojega v trgovino, potem pa hop na RR user posted image user posted image user posted image

Gretka, fajn ga žuraj danes, pa ne pretiravaj z alkotom, kljub veselemu decembru, da ne bo jutri tiger user posted image user posted image

Goldy, saj počasi bo tudi teh slabosti konec. Pa še malo pa bo jutri in pride tvoj domov. Sem kar 100%, da ti bo prinesel kakšno darilo

Želvi, kako ti, kaj novega, kdaj imamo prvi UZ , čaki grem na seznam vržt uč, aha v ponedeljek, lepo pozdravi svoji pikiciuser posted image user posted image .

Netka, kaj je pri tebi novega. Si se pomirila glede albuma, sta te kužiki prošetali

Lučka, kje si mi ti? Pa bbpikica, pa Daisy, pa Mlinčkovi pa čuda ljudi pogrešam: Abra, Noki, Hedi, Pikovit,...

Nč, še na hitro osvežim seznamček za rojstni dan in šibam pečti piškote, da bo lepo praznično dišalo pri nas.

< Sporočilo je popravil mismis -- 13.12.2008 19:02:42 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2136
    13.12.2008 19:03:26   
    mismis
    Takole, pa še  uradno vabilo...
    Bom pa za trenutek delo odložilauser posted image , in se RR posvetila,
    da vam povem kako leta bežijo, user posted image za seboj gube kot znake časa pustijo.

Da lažje prebolimo minevajoči čas, vas zopet vabim k nam na vas, user posted image

da skupaj številke pozabimo in jih s pivom v roki zapijemo... user posted image

Vsi skupaj ste vabljeni k nam na vas dne 20.12.2008 od 18. ure dalje, da skupaj proslavimo bližajoče rojstne dneve in božič, pa še novo leto.
    Upava, da se nama boste pridružili v čimvečjem številu, kajti našo štango je potrebno orenk zglancati .

Bi vas, pa prosila, da se malo pofočkate na tale seznamček, da bova vedeli, koliko hrane nabaviti, ker bo hudo če bo zmanjkalo, še hujše pa, če bo preveč ostalo. In pa seveda, da vam pošljem opis poti do nas.

Kajšica in mismis user posted image  user posted image

SEZNAMČEK UDELEŽENK: Lučka25 , Reby , bbpikica , Grethy , Netka , Hedi (pa Micka in Francelček user posted image user posted image ), Kruce , Miška73 , Pija76 , Žiži , Zvezdica

a imamo še kakšno kandidatko ali kandidata???

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2137
    13.12.2008 20:00:58   
    dajamaja
    Oj, Mismis še Gretkinga šoferja prijavljam. Sej lahko tudi v kuhinji počakam user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2138
    13.12.2008 20:06:59   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Oj, Mismis še Gretkinga šoferja prijavljam. Sej lahko tudi v kuhinji počakam user posted image

Super, se že veselim, komot lahko počakaš v kuhinji, namreč kuhinja je itak združena sw celotnim žur placom. Ima pa en velik plus, običjano je hladilnik poln. user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2139
    13.12.2008 20:08:33   
    gigi1
    Dajči helou user posted image . A ti si šoferka?

Miška dej za vsak slučaj pliz. Pridna k piškotke pečeš user posted image

Tinca Marinca a prideš? Zadnjič sem te zgrešila, pa upam, da tokrat rata user posted image

Šopka se strinjam z Miško. Hiperca je res grozna stvar, samo je pa kar dobra za vgnezditev. Močno navijam in upam, da boš kmalu boljša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2140
    13.12.2008 20:10:37   
    gigi1
    Miška a kaj veš kaj je z Noki? Se kar dolgo ni oglasila.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2141
    13.12.2008 20:14:01   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška a kaj veš kaj je z Noki? Se kar dolgo ni oglasila.

Žiži, žal nič ne vem, kaj je z Noki, sicer sta se zadnjič s Hedi srečali v šoli za dvojčke in je Hedi rekla, da je vse ok, ampak to je tudi vse kar vem.user posted image Me že prav skrbi zanjo.

Evo navigacijo sem že posredovala na z.s.

< Sporočilo je popravil mismis -- 13.12.2008 20:15:29 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2142
    13.12.2008 20:19:59   
    gigi1
    Miška hvala user posted image . Ma kar pogrešam ene par nosečk. Očitno imajo druge preokupacije. Samo, da so dobro.

Sem mal seznam prečekirala...

Rebi še ni javila BHCG.

Kajatina še malo pa bo stopka padla... Evo uradna RR himna za stopko user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4

Želvica samo še 2x greš spat pa bo UZ user posted image  user posted image

Mlinčkota pa tud user posted image

Larica ti pa lepo pozdravi otročke user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2143
    13.12.2008 20:20:20   
    dajamaja
    Jaz za nazaj prebiram, pa tul čevk zamujam ...

Mismis, vidis ti moj nos kako do tebe vleče, sem si najdla super plac user posted image  Sicer se bom morala vzdržat alkohola, da ne bova z Gretko na morej zavili na after party user posted image

Gigi, ja nekam se mi je zdelo, da ima Gretka čez tedne dovolj ... in se strinja user posted image .

Lana, žal mi je kar berem.... bomo še poskusile in upale na boljši izzid.

Sem brala, da ste o palačinkah razpravljale ... jaz jih bom jutri za kosilo pekla. Danes sem pa navadne kekse.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2144
    13.12.2008 20:23:27   
    dajamaja
    Aja, Mismis lahko navigacijo ponovima, da ne iščem starih ZS še od par žurev nazaj. Pa kar Gretki pošlji, da mi ne bo brezdelno posedala v avtu user posted image  .. jo razglašam za kopilota. Upam, da bo znala cenit.
    Pa povej kako lahko prispevam. A kaj spečem al se jih je že preveč javlo?

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2145
    13.12.2008 20:28:46   
    lana08
    ...nisem tako močna, danes imam user posted image dan.

Zarja nimam nič zamrznjenčkov, tako da ponovno vse od začetka.
    Gigi upam da se bodo na gk strinjali s tremi meseci, moj g mi je rekel da je fino pol leta počakati...in bodo spet dopusti...ne ne bom že prej šla k dr.Z
    Goldy vse od najinega pogovora na MON-u sem v podzavesti slutila da nekaj ne bo v redu z zapleti okoli trajanja nosečnosti.
    Miska73 res ni fer...
    ter še Laralight, sonček33, grethy, želvica99, netka 34, bumo, mismis in dajamaja in vsem ostalim, če sem koga pozabila hvala vsem za user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2146
    13.12.2008 20:29:25   
    mismis
    Dajči, saj Gretka je že dobila navigacijo po pošti. Ampak ji bom za vsak slučaj še enkrat poslala.
    Sabo ne rabiš prinesti nič, ok razen Gretke, s Kajši pravznujeva r.d., zato v bistvu častiva. Saj ne, da bo kakšen  luksuz, večerja s tremi hodi pa to, ampak kakšno domačo pizzo boste pa že dobile.

Zdaj moram samo še našemu povedati, da bo moral spet testo delati. Pa saj mogoče mu bo pa všeč, sploh tisti del mesi, mesi user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2147
    13.12.2008 20:29:33   
    gigi1
    Dajči čist verjamem, da Gretki paše mal počit od vsakodnevne vožnje user posted image . Mitfarer bo pa odličen user posted image .

Miška pazi, da ne boš piškotov zažgala, če tle pomalem čvekaš user posted image
    A veš kaj poslušam?
    http://www.youtube.com/watch?v=QesKgncRrGE
    Ja, s5 sem slamnata user posted image
    Bom pa štartala nekje okoli pol 8ih k tebi. Pija bo verjetno počakala name. Pridna Pija user posted image . Pa še eno našo borko kurim, da pride user posted image

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2148
    13.12.2008 20:30:58   
    dajamaja
    Larči veš da mislim tudi nate. Tule smo res naveza in ena za drug skrbimo, ne? A tkole te daje? Pa imaš že kaj mazil in podobnega, da si olajšaš? Glede jamranja je pa tko, da imamo pač različne tegobe in zato smo na tem forumu združene, da  se potožimo, potolažimo, opogumimo, svetujemo ... in to vse, saj ste bile že prej z nami in ste naše. Ti kar kraljuj naprej in pobožaj svoji dve pikici še v mojem imenu.

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2149
    13.12.2008 20:34:19   
    gigi1
    Lana draga spij kakšen kozarec rdečega vinčka, naštimaj si muziko in izjoči bolečino. Men je pomagalo...
    Na GK so pa meni tako povedali in tako je bilo. Točno po 3eh ciklusih sem šla v naslednji postopek. Na žalost ni bil uspešen. Če si dovolj mlada je morda bolje počakati še kakšen mesec dlje. Sluznica res rabi nekaj časa, da se obnovi po takem posegu. Vem, da si želiš čimprej v akcijo...vendar je morda res bolje malo počakati.
    Vzemita si nekaj časa zase in odmislita postopke...Morda pa že takoj 4i mesec rata naravno. To bi bila res zmaga user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2150
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?