|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
13.12.2008 20:35:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dajči čist verjamem, da Gretki paše mal počit od vsakodnevne vožnje user posted image . Mitfarer bo pa odličen user posted image .

Miška pazi, da ne boš piškotov zažgala, če tle pomalem čvekaš user posted image
A veš kaj poslušam?
http://www.youtube.com/watch?v=QesKgncRrGE
Ja, s5 sem slamnata user posted image
Bom pa štartala nekje okoli pol 8ih k tebi. Pija bo verjetno počakala name. Pridna Pija user posted image . Pa še eno našo borko kurim, da pride user posted image

ma hoču ja tebe, hoču...user posted image user posted image user posted image

piškoti so pa že pečeni, jutri jih samo s čokolado premažem in posujem z mrvicami.
Zdaj barvam božičke z imeni, da jih bom prilepila na darile, ma čisto se mi je pootročjilo, še dobro da imam doma flumastre s katerimi ta mala nečakinja riše, ko je pri meni.

Kam pa je tvoj spet šel?? In firbec, kateri borko že kuriš, a lahko samo prva črka nicka...A se greva vislice user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.12.2008 20:37:48   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

...nisem tako močna, danes imam user posted image dan.

Oh ljubica, jaz sem jih imela kar nekaj ... ampak počasi bo bolje. Moraš pa najprej največjo bolečino zjokat, ne gre drugače, mora ven. Potem se pa zaposli s čim, kar sama rada počneš, ali pa da ti misli zaposli. Jaz sem kuhala nove jedi, pekla, šivala, brala, ... Pa pogovori se s kakšno prijateljico. Bodo pa 3 meseci kmalu minili in boš spet imela nove cilje pred sabo. Zdaj najprej okrevaj, potem pa kakšen dolg sprehod, ... predvsem pa ne pozabi na svojega dragega. Tudi njemu je hudo, čeprav morda ne pokaže. Stisni se k njemu in mu povej, kako rada ga imaš in obema bo lažje.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.12.2008 20:40:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

...nisem tako močna, danes imam user posted image dan.

Joj Lana, takih slabih dni bo še nakaj, nekatere stvari potrebujejo čas, da dozorijo. Ampak počasi bo bolje, dan za dnem. In potem bo tukaj že dan, ko boš spet upala in trepetala z nami in mi s teboj. user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.12.2008 20:42:26   
blanč
O lejo dajomajo, kako kej na hribu??? Že imate kej snega, da se lahko pridemo na vaše lepo smučišče mal bordatuser posted image
Gigi, a ti pa slamnata, eh sej sem jaz tudi danes že cel popoldan in verjetno še dolgo v nočuser posted image . user posted image
Mismis, mmmmmmmmmmmmnjami kakšne kekse že???

< Sporočilo je popravil blanč -- 13.12.2008 20:43:53 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.12.2008 20:43:54   
dajamaja
Joj, Mismis si pridna! Kako si pa naredila Božičke z imeni - papir, les? Jaz sem samo advetni venček za na vrata naedila, pa moj še ni našel moči, da ga obesi user posted image . No, saj komaj 1 teden čakam user posted image

Gigi, s5 sama doma? A vidva na izmene za vikende delata? No, saj ne bom preveč pametovala, ker mene tud hitro zanese ... kot našo podganco.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.12.2008 20:44:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

mismis, mmmmmmmmmmmmnjami kakšne kese že???

nč bordanja zate, ti ti ti, bom hud.

Keksi so pa z orehi in obliti bodo s čokolado, pa sem moje božične modelče puncula, tako da imamo boliko jelke, pa srčka, pa rožice, pa zajčka (ok ta ni glih božičen)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.12.2008 20:45:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Joj, Mismis si pridna! Kako si pa naredila Božičke z imeni - papir, les? Jaz sem samo advetni venček za na vrata naedila, pa moj še ni našel moči, da ga obesi user posted image . No, saj komaj 1 teden čakam user posted image

Gigi, s5 sama doma? A vidva na izmene za vikende delata? No, saj ne bom preveč pametovala, ker mene tud hitro zanese ... kot našo podganco.

Dajamaja, ma sploh ne kompliciram, božičke sem narisala na papir in v rokah imajo tablo z imeni, potem sem jih pobarvala s flumastri, potem pa jih bom izrezala in jih prilepila na darila.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
13.12.2008 20:47:14   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Keksi so pa z orehi in obliti bodo s čokolado, pa sem moje božične modelče puncula, tako da imamo boliko jelke, pa srčka, pa rožice, pa zajčka (ok ta ni glih božičen)

user posted image  pa zakaj nisem jaz s teboj u žlaht, bi bla sigurn kakšnga deležna. Men se samo je in je. Umrla bom od samih luštov in pol od prenajedanja tudi. Tole poležavanje doma mi pa res ne gre dobro od rok.

(Mark Twain)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.12.2008 20:49:06   
mismis

user posted image  pa zakaj nisem jaz s teboj u žlaht, bi bla sigurn kakšnga deležna. Men se samo je in je. Umrla bom od samih luštov in pol od prenajedanja tudi. Tole poležavanje doma mi pa res ne gre dobro od rok.

ja, ne moreš verjeti, imam tudi jaz eno tako v žlahti, pa nima tak izgovor kot ti, namreč da je noseča. Bi pa tudi samo jedla, in sploh ne izbira kaj, sendvič, piškote,...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
13.12.2008 20:49:27   
dajamaja
Oj, Blanchijevi user posted image user posted image user posted image   Ma snega je bolj na kruh za namazat. Mamo pa blata tolk več user posted image  in drsi tudi. Kako se kaj v 3je počutite!? A ata pa žura? Vidiš, tkole bo pol to ... mami lepo doma z otroci ... no, sej ata bo pol tudi vprežen. Kolega ima dvojčka in prihaj precej neprespan v službo.   

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
13.12.2008 20:51:14   
blanč

Oj, Blanchijevi user posted image user posted image user posted image   Ma snega je bolj na kruh za namazat. Mamo pa blata tolk več user posted image  in drsi tudi. Kako se kaj v 3je počutite!? A ata pa žura? Vidiš, tkole bo pol to ... mami lepo doma z otroci ... no, sej ata bo pol tudi vprežen. Kolega ima dvojčka in prihaj precej neprespan v službo.   

Ja, sej ponavadi je bilo ravno obratno, da mene ni blo ne v luftu ne na zemljiuser posted image user posted image  Zdaj pa druga pesem pojeuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
13.12.2008 20:53:00   
gigi1
Blančika jaz bom slamnata še ju3 do večera. Kaj pa ti jokcaš? A ti že hormončki nagajajo user posted image  user posted image
A mamo kakšne šanse, da te Dajči pripelje? Al moraš prav strogo ležat?

Dajči prejšnji vikenda sva bla skupaj na poti. Naslednji bo spet sam šel.... ja tko je to pri nas..pa naj mi še kdo reče, da ni problem O ujet user posted image  user posted image  user posted image

Miška nič se no bova vislic tukaj šli. Naj bo presenečenje, če rata user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 13.12.2008 20:54:37 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
13.12.2008 20:54:51   
blanč
Mismis si žeuser posted image .
Jaz moram zdejle me že ful spravlja. Gre do vrat in me milo gleda, pol pride do mene me mal s smrčkom poruka pa spet nazaj k vratom. Jaoo pa tak se mi ne daaaaaaa.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
13.12.2008 20:57:02   
blanč
A mamo kakšne šanse, da te Dajči pripelje?

user posted image ni šanse, ker se na feštah ne znam brzdatuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
13.12.2008 20:58:23   
mismis

Mismis si žeuser posted image .
Jaz moram zdejle me že ful spravlja. Gre do vrat in me milo gleda, pol pride do mene me mal s smrčkom poruka pa spet nazaj k vratom. Jaoo pa tak se mi ne daaaaaaa.

oh seveda sem, pa ponovila sva že vse vaje za izpit, ki ga imava naslednjo soboto, pa pojedli smo tudi že.
Je pa naš kar zunaj, tako da me nič milo ne gleda, po moje se je že zavlekel v kočo in smrči.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
13.12.2008 20:59:07   
gigi1
Oj Blanči si kar mislim kakšna žurerka si user posted image . Se boš pa navadla brzdat v naslednjih mesecih user posted image  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
13.12.2008 21:00:21   
lučka 25
Pozdravljene. user posted image

Sem se malo potepala. Včeraj sem ga šla malo žurat, pa je bila kar dolga. Danes sem mogla pa potem not prinesti neprespano noč in sem bila bolj v horizontali.

111223*, bravo za 5 celic, pa naj se vse lepo oplodijo, da greš lahko v sredo po otročke.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

bambi, bravo za novo moč in nadaljne plane. Mogoče bi bilo pa res dobro, da malo zamenjata center. Naj naslednjič uspe.

šopka, naj HS malu poopusti in naj user posted image  veselo ostane pri tebi vse do poletnih dni.user posted image

lana, nimam besed.user posted image user posted image user posted image Priznam, da j mene tudi strah tega, p tako kot vse ostale tudi. Ampak ne smemo tako razmišljat. Naberi si novih moči, pa tako kot je rekla gigi, počakati je potrebni 3 cikluse.

kajatina, bravo za stopko, naj bo roka mirna in v ponedeljk čim manj bolečo punkcijo.

zarja, čuvaj pikici, pa uživaj v razvajanju.user posted image

miška, ne preveč delat, to škodi lepoti. user posted image

želvica, še malo, p boš videla pikici.user posted image

Greti, pismo je dobro napisano in dobri mož ga bo upošteval in izpolnil željo. 

mismis, tu sem. Sem se potepala pa poležavala. user posted image

gigi, a samevaš. Jaz sem tudi jutri sam, pa naslednjo nedeljo tudi.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
13.12.2008 21:00:57   
dajamaja
Dajči je ne bo peljala, če so ji ukazal počitek user posted image . Peš se ji pa tako ne bo dalo, sej vidiš, da bo še pesa samega dol poslala user posted image . Hec! Sej mi smo tudi našega raj not vzeli, kot da vsi skupaj zunaj na hladem ždimo.

Lubike, moj pravi, da moram krožnik s keksi pred TV prinest in grem z njim user posted image  Uživajte in lahko noč!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
13.12.2008 21:02:29   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška a kaj veš kaj je z Noki? Se kar dolgo ni oglasila.

Žiži, žal nič ne vem, kaj je z Noki, sicer sta se zadnjič s Hedi srečali v šoli za dvojčke in je Hedi rekla, da je vse ok, ampak to je tudi vse kar vem.user posted image Me že prav skrbi zanjo.

Evo navigacijo sem že posredovala na z.s.

jaz jo tudi pogrešam in upam, da je vse v redu.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
13.12.2008 21:04:38   
mismis

Dajči je ne bo peljala, če so ji ukazal počitek user posted image . Peš se ji pa tako ne bo dalo, sej vidiš, da bo še pesa samega dol poslala user posted image . Hec! Sej mi smo tudi našega raj not vzeli, kot da vsi skupaj zunaj na hladem ždimo.

Lubike, moj pravi, da moram krožnik s keksi pred TV prinest in grem z njim user posted image  Uživajte in lahko noč!!!

Dajči uživaj, mi smo že pred TV in kekse, ki sem jih pekla v torek glodava. Samo še mleko manjka

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
13.12.2008 21:15:04   
gigi1
Dajči uživajta user posted image

No, jaz se bom tudi poslovila, k mam še neki za delat...
No saj bom še tle, samo ne na full user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
13.12.2008 21:17:12   
gigi1
Oooo Lučkica žurerka user posted image . kar počivaj danes in še jutri, da not prineseš user posted image . A ti boš tud mal samska? Saj meni ni nič hudega. Sem kar navajena. Tole za 2-3 dni kar gre. Si pa spoh ne morem predstavljat kako je Kajšici.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
13.12.2008 22:06:25   
Goldy
mismis - jap, še malo pa bodo šle slabosti stran. danes kar naprej jem. Vsaj tisti čas, ko nekaj meljem, mi nis slabo. Moj mož me je spraševal, če bi imela kakšen parfum. user posted image

lana08 - samo glede računanja tednom mi še vedno ni jasno. user posted image  Čeprav zdaj na NS so mi rekli, da se šteje definitvno od punkcije, ker so ET-ji različne dni po punkciji. Pravzaprav sem hotela povedat to, da je takrat bilo dete po UZ res za 4 dni manjše, zdaj na NS pa je že za 2 dni večje. Tako da je mulček malo pohitel z rastjo. user posted image Pa a je tvoja pikica nehala rastit? Oprosti vprašanju, če nočeš, ti ni treba odgovorit, ali pa daj na ZS.user posted image Mah, res je grozno, da se nam takšne stvari dogajajo. Držim pesti, da se čimprej pobereš/ta. Saj druge itak ni.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
14.12.2008 0:25:27   
baci
dober večer-jutro!!!

no,vem da imam prepoved do 19.12.,vendar vam moram povedat da je prišla v vsem sijaju!!!
tako da gremo,v nove boje!!!

hvala vam za vse prijazne besede,ki ste mi jih namenle in vse ki ste upale in navijale za mene!!!

že včeraj je prišla,pa sem bila tako žalostna,da sem cel dan preležala v pojsli in user posted image user posted image user posted image !!!

lahko nočko,pusa vsem!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.12.2008 7:09:07   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, no pa zahvali naše budilke vam danes spet jaz kuham kavico in pristavim še rogljiček

user posted image

za naše nosečke pa še malo soka

user posted image

Baci, žal mi jeuser posted image user posted image , da se je tako hitro končala pravljicauser posted image user posted image  Gremo pa naslednje leto skupaj v nove bolje, velja user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?