|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
12.12.2008 19:56:25   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja to pa imaš kombinacije user posted image

pa saj je rekla Larči, da nja jem karkoli mi paše....zdaj si pa zmišljujem, sploh če dragi kuha...user posted image user posted image user posted image  Sem preveč žleht?user posted image user posted image user posted image

Ma kaki žleht, saj je zato dopust vzel!user posted image  Kombinacije pa so zame zmagovalne!

Mam še eno zate, ti k si bolj od reklam: ZAUPAJTE ROŽNATI, POZABITE NA MADEŽE!user posted image   to bi lahko bil naš slogan 2009user posted image
Upam, da bo hrbet bolje,  malo hoje po hiši, ampak malo, da se telo lepo prekrvavi, sicer pa masaža stopal in predvsem pazi, da ne bodo niti minute mrzla!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 12.12.2008 19:58:51 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.12.2008 20:06:43   
lara light
Pija, ne skbi, vse ob svojem času. Nikar silit, če ne gre samo od sebe. Narave ne moreš pretentat. Ti le mirno, pa drugo leto akcija.user posted image
Danes sem predpasnik dobila, zgleda da moj je cilj samo kuharijauser posted image  pa še Gretka mi prnese tak recept...prej sem kebab zmazala, pa še veliko pest pistacijev, ma grozna sem, a kot pravi Dajamaja, kraljujemuser posted image
Gigi, jaz bi tudi šla kam žurat, moram pogledat če je kje kaj ju3, bolj mirnega ja, ja, saj vemuser posted image  Imej en lep vikend!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
12.12.2008 20:14:05   
gigi1
Larica kraljica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . A v kuhinji? user posted image  Pa kar kebab. Tako je Zvezdica mljaskala na začetku nosečnosti user posted image .
Pa kar žurala bi? Ti navihanka user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.12.2008 20:21:55   
11122379b
Zdravo, po dolgem premoru se vam malo javljam, kar tako, da boste vedele, se tudi meni dogaja ... Punkcija je za mano pridelala sem 5 celic user posted image (upam, da je to ok)??? Bolečine pri punkciji so bile popolnoma znosne, zato vse, ki ste še pred tem - načeloma brez panike. Sem pa že cel dan malo smotka - totka?! user posted image user posted image user posted image V sredo imam ET. Držte pesti, da kja ratauser posted image !!! Dedku Mrazu sem že pisala, kaj mi mora letos prinesti v user posted image !!! Vsem že uspešnim nosečkam v decembru pa ČČČEEESSSTTIITTKKEEE!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2079
12.12.2008 20:27:51   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larica kraljica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . A v kuhinji? user posted image  Pa kar kebab. Tako je Zvezdica mljaskala na začetku nosečnosti user posted image .
Pa kar žurala bi? Ti navihanka user posted image

Da draga, vem, seveda vemuser posted image ... pol pa se bom žalila za kguser posted image  kiss, srčicauser posted image

111223* navijamo za sredo!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 12.12.2008 20:28:32 >

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
12.12.2008 20:42:06   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: 11122379b

Zdravo, po dolgem premoru se vam malo javljam, kar tako, da boste vedele, se tudi meni dogaja ... Punkcija je za mano pridelala sem 5 celic user posted image (upam, da je to ok)??? Bolečine pri punkciji so bile popolnoma znosne, zato vse, ki ste še pred tem - načeloma brez panike. Sem pa že cel dan malo smotka - totka?! user posted image user posted image user posted image V sredo imam ET. Držte pesti, da kja ratauser posted image !!! Dedku Mrazu sem že pisala, kaj mi mora letos prinesti v user posted image !!! Vsem že uspešnim nosečkam v decembru pa ČČČEEESSSTTIITTKKEEE!!!!

Lej jo tole tamalo faco user posted image user posted image user posted image user posted image je uletela z expres podatki in bo bla turbo nosečka za Silvestra ...
matr to je res lepo, da nikol ne zmanjka akterk, skoz lahko navijamo in zato imam rada ta forum ...

NA USPEH !!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu 11122379b)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.12.2008 20:44:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: 11122379b

Lej jo tole tamalo faco user posted image user posted image user posted image user posted image je uletela z expres podatki in bo bla turbo nosečka za Silvestra ...
matr to je res lepo, da nikol ne zmanjka akterk, skoz lahko navijamo in zato imam rada ta forum ...

NA USPEH !!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem navijanju.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.12.2008 20:46:54   
miska73
Drgač sem še vedno na šihtu.
En čink se švercam tle gor - kot vedno user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.12.2008 20:51:39   
ledenka
ve o hrani, jaz pa ne vem, kaj bi jedla user posted image  prej sem o hamburgerju razmišljala, zdaj mi je pa bljak user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.12.2008 20:59:47   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ve o hrani, jaz pa ne vem, kaj bi jedla user posted image  prej sem o hamburgerju razmišljala, zdaj mi je pa bljak user posted image

REcimo kaj takega...

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.12.2008 21:00:49   
bambi75
Punce hvala za objemčke, ampak jaz sem že čisto v redu res, tak da že razmišljam kako naprej. Samo mojga moram še prepričat, da prešaltama v LJ, ker se je zgleda čustveno navezal na MB.user posted image

Drugače pa jaz sem prepričana da je to to, ker je rdeče in tako kot vedno. Gigi z Utrogestanom pa sem že nehala, ker mislim, da mi še malo zavira vse skupaj.

Gretka hvala.user posted image  Se bom pozanimala.

Zarja jaz bi tud palačinke, sam z jogurtom pa še nisem probala.

111223* user posted image  za pet celic.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.12.2008 21:02:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

REcimo kaj takega...

user posted image

ne, mi je tista "torta" od Gretke sline sprožla user posted image  pa itak sem 3 kinder jajce pojedla, tako da sladkega mam dost user posted image  bi pa sirove palačinke, njami!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.12.2008 21:05:35   
miska73
Lubike, grem jst končno domov. Uživite.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.12.2008 21:08:49   
ledenka
miška user posted image  tudi ti, lepo si odpočij!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.12.2008 21:09:47   
ledenka
bambi, kolikokrat pa si že bila v MB na postopku? meni se zdi dobra ideja, da menjaš center po par poskusih

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.12.2008 21:15:54   
bambi75

bambi, kolikokrat pa si že bila v MB na postopku? meni se zdi dobra ideja, da menjaš center po par poskusih

Ajsika to je bil že četrti postopek. Tak, da mislim, da moram poskusiti še drugje.
Tako mi je svetovala tudi ena luštna pupa, ki ji je sedaj uspelo v 13. postopku. Tudi ona je bila v vseh treh centrih. Njej pa je sedaj uspelo v LJ.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 12.12.2008 21:17:09 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.12.2008 21:17:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Ajsika to je bil že četrti postopek. Tak, damislim, da moram poskusiti še drugje.
Tako mi je svetovala tudi ena luštna pupa, ki ji je sedaj uspelo v 13. postopku. Tudi ona je bila v vseh treh centrih.

potem je pa definitivno čas za menjavo! na GK tudi ni kake blazno dolge čakalne dobe, tako da boš morda celo prej na vrsti, kot bi bila v MB.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
12.12.2008 21:20:04   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

REcimo kaj takega...

user posted image

Uh Miška, tole pa zgleda prav nagravžno ...

... pa misliš da bi se dalo to zdejle kje na hitro dobit a ........a.....a......a ????????????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
12.12.2008 21:22:39   
ledenka
Gretka, sem prepričana, da ti boljše zadeve delaš user posted image  sicer pa sem za kosilo jedla kostanjevo torto, njami, je bila super!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.12.2008 21:27:03   
Grethy

Gretka, sem prepričana, da ti boljše zadeve delaš  sicer pa sem za kosilo jedla kostanjevo torto, njami, je bila super!

... me je kr zašraufalo v želodcu ko sem prebrala user posted image user posted image ...

zgleda da tu men ne sede sladko več dons ...
no sicer pa, kdaj pa mi - razen čokolade seveda, ampak zmerno ...
itak pa že cel dan zjam tle na netu pralineje, pa čokolado tko da ...
mam zihr povišan cukr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 12.12.2008 21:28:27 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.12.2008 21:46:19   
ledenka
grethy, po kosilu je super pasala, zdaj pa ne bi več... no, sem spila velik čaj, pa me je malo minilo do sladkega, vsaj nekaj user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
12.12.2008 22:02:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja to pa imaš kombinacije user posted image

pa saj je rekla Larči, da nja jem karkoli mi paše....zdaj si pa zmišljujem, sploh če dragi kuha...user posted image user posted image user posted image  Sem preveč žleht?user posted image user posted image user posted image

Ma kaki žleht, saj je zato dopust vzel!user posted image  Kombinacije pa so zame zmagovalne!

Mam še eno zate, ti k si bolj od reklam: ZAUPAJTE ROŽNATI, POZABITE NA MADEŽE!user posted image   to bi lahko bil naš slogan 2009user posted image
Upam, da bo hrbet bolje,  malo hoje po hiši, ampak malo, da se telo lepo prekrvavi, sicer pa masaža stopal in predvsem pazi, da ne bodo niti minute mrzla!user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2097
12.12.2008 22:08:34   
ledenka
zarjica, moj horny teddy user posted image  si se šla sprehodit, ker te desni bok žuli?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
12.12.2008 22:48:12   
bbpikica

BBpikica kakšna pa je ta božičkova oblekica user posted image ? Kje pa jo nosiš user posted image

Ja to je kao Božiček v ženski oblikiuser posted image user posted image , jo pa vsako leto nosim 24 decembra v službi user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.12.2008 6:57:47   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj.

Kot vidite moja budilika nikoli ne zataji, ampak sreča za vsa, ker vam zato lahko posrežem s kavico.

user posted image

in s čajčkom za naše nosečke in trepetalke

user posted image

in seveda z zajtrkom za vse nas

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?