|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
13.12.2008 16:07:45   
mafi
ojla punce sam vas sam malo prišla pozdravt, dons kr ni časa da bi mal bol počekaleuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 751
13.12.2008 16:09:07   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

popravek :počvekaleuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 752
13.12.2008 17:01:09   
tally
user posted image user posted image user posted image user posted image toliko napisanega čtiva. user posted image

Naša tečka je končno zaspala svojo drugo rundo(beri ni spala od 11), vseeno se pa zahvaljuje vsem za čestitke in pošilja lupčke user posted image

Pa za  Taro vse naj naj user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tally -- 13.12.2008 17:02:56 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.12.2008 17:01:54   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

No pa me je Tia vrgla izpred računalnika user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image šefica

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.12.2008 17:02:00   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no takle spi moj bolanček na najini postli

user posted image

Bogi mali sonček. Upam da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.12.2008 17:04:48   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Naš DJ:

user posted image

user posted image

Iiii kok je lepi user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 756
13.12.2008 17:06:34   
Naty*
Oj majske mamice!

Mal na hitro se javljam, da vas pozdravim. Midva sva že doma, včeri sm se mela fuuuuuul dobr user posted image  in mali je bil čist zadovoljen z varstvom. Tud vse je blo vredu, razen tega, da se je zbudil in ob polnoči mislil, da je sredi dneva user posted image . Se je baje pogovarjal, smejal in bil buden ko sovica user posted image . Je seveda pol mogla mami stopt v akcijo, da je zaspal.

Ja spanje in hrana sta pa te dni poglavje zase. Včeri sm se tolk veselila zobeka, da bo konec tega matranja, je pa sam še slabše user posted image . Ven je pogledala konica in očitno ma ful debele dlesni, ker ga zdej ful matra in noče predret do koncauser posted image . Očitno pa prihaja tudi leva enkica in je res čist bogi. Ne spi, ne je, HB, da mam še dovolj mleka, da vsaj tam mal poje, pa tud tega ne kej velik. Noče flaše, žlice, dude, sam ziza je kokr tolk dobra. Ker ni spal ponoči in ne more spat podnevi, je čist bled in ma podočnjake. Skoz joka in si ful drgne dlesni, mislim, res nisem vedla, da bo tolk hudo user posted image user posted image user posted image ...

Zato zdej ne bom velik na RR, ker se mormo skoz crkljat. Lepo se mejte in uživajte vikend!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 757
13.12.2008 17:07:21   
tally
Grem si zdej eno popoldansko kavo skuhat da jo v miru spijem user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 758
13.12.2008 17:08:27   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image
user posted image

EMILIJI IN TARI VSE NAJBOLJŠE ZA

7MESECEV!!!!!!

Tud od naju user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
13.12.2008 17:12:17   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image
user posted image

EMILIJI IN TARI VSE NAJBOLJŠE ZA

7MESECEV!!!!!!

tudi mi se pridružimo čestitkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 760
13.12.2008 17:15:17   
tally

Oj majske mamice!

Mal na hitro se javljam, da vas pozdravim. Midva sva že doma, včeri sm se mela fuuuuuul dobr user posted image  in mali je bil čist zadovoljen z varstvom. Tud vse je blo vredu, razen tega, da se je zbudil in ob polnoči mislil, da je sredi dneva user posted image . Se je baje pogovarjal, smejal in bil buden ko sovica user posted image . Je seveda pol mogla mami stopt v akcijo, da je zaspal.

Ja spanje in hrana sta pa te dni poglavje zase. Včeri sm se tolk veselila zobeka, da bo konec tega matranja, je pa sam še slabše user posted image . Ven je pogledala konica in očitno ma ful debele dlesni, ker ga zdej ful matra in noče predret do koncauser posted image . Očitno pa prihaja tudi leva enkica in je res čist bogi. Ne spi, ne je, HB, da mam še dovolj mleka, da vsaj tam mal poje, pa tud tega ne kej velik. Noče flaše, žlice, dude, sam ziza je kokr tolk dobra. Ker ni spal ponoči in ne more spat podnevi, je čist bled in ma podočnjake. Skoz joka in si ful drgne dlesni, mislim, res nisem vedla, da bo tolk hudo user posted image user posted image user posted image ...

Zato zdej ne bom velik na RR, ker se mormo skoz crkljat. Lepo se mejte in uživajte vikend!!!

user posted image user posted image user posted image za žurko.
A Žan je tolk bogi zaradi zobkov?user posted image user posted image user posted image Pa lepo se crkljajte

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 761
13.12.2008 17:15:59   
Anitka

Oj majske mamice!

Naty user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej bolje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 762
13.12.2008 17:17:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted image user posted image toliko napisanega čtiva. user posted image

Naša tečka je končno zaspala svojo drugo rundo(beri ni spala od 11), vseeno se pa zahvaljuje vsem za čestitke in pošilja lupčke user posted image

Pa za  Taro vse naj naj user posted image user posted image

Naš je danes tekom dneva spal najprej 27 minutk in pred 20-imi minutkami je spet zaspal pa me prav zanima kako dolgouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 763
13.12.2008 17:18:26   
Anitka

ojla punce sam vas sam malo prišla pozdravt, dons kr ni časa da bi mal bol počekaleuser posted image

in kaj počnete, da ni časa?Jaz sem mislila likat pa se mi ne daaaaaaaaaauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 764
13.12.2008 17:25:08   
mafi

in kaj počnete, da ni časa?Jaz sem mislila likat pa se mi ne daaaaaaaaaauser posted image user posted image

dons je pri meni prav pestro. danes cel dan sama z markom in filipom, filip mi je 2-krat zaspal po 30 minutuser posted image ,
mark bi rad da se tud z njim igram... no pol sem pa še zraven mogla opravt vsa gospodinjska opravila-
likanje, kuhanje....
No zdej , ampak ne se mi smejat mogoče me že mal trga pa se lovim z markom po stanovanju, seveda z filipom v naročju
tko da se obema full dogaja.
no vidim da nisem edina, ki ma takegauser posted image , ki  mal spi.
Ti pridem jaz zlikat dones sem čist naspidiranauser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 765
13.12.2008 17:26:45   
Anitka

dons je pri meni prav pestro. danes cel dan sama z markom in filipom, filip mi je 2-krat zaspal po 30 minutuser posted image ,
mark bi rad da se tud z njim igram... no pol sem pa še zraven mogla opravt vsa gospodinjska opravila-
likanje, kuhanje....
No zdej , ampak ne se mi smejat mogoče me že mal trga pa se lovim z markom po stanovanju, seveda z filipom v naročju
tko da se obema full dogaja.
no vidim da nisem edina, ki ma takegauser posted image , ki  mal spi.
Ti pridem jaz zlikat dones sem čist naspidiranauser posted image user posted image

O to bi mi pa zelo prav prišlouser posted image user posted image , ker men se pa danes sploh ne da likalnik v roke vzet. In user posted image user posted image user posted image za lovljenjeuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.12.2008 17:33:06   
mafi

[/quote]

O to bi mi pa zelo prav prišlouser posted image user posted image , ker men se pa danes sploh ne da likalnik v roke vzet. In user posted image user posted image user posted image za lovljenjeuser posted image user posted image

[/quote]

no  ja to jst kao mal za hujšaanje in kondicijo, sam pol pa zafrknem ko dam tamal dva spat, pa zavijem do hladilnikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.12.2008 17:35:13   
Anitka

no  ja to jst kao mal za hujšaanje in kondicijo, sam pol pa zafrknem ko dam tamal dva spat, pa zavijem do hladilnikauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.12.2008 17:36:28   
Anitka
Ej ženske moje men se bo zaradi tega gnilega deževnega vremena utrgalo!!!! Poleg vsega pa mi je Gal še kašljati začeluser posted image user posted image A se dobi kak sirup kar tako ali je bolje prej stopiti do P?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
13.12.2008 17:37:10   
Anitka
Aja, še to - a ve pa danes niste razpoložene za čvekuser posted image ?user posted image user posted image user posted image Ali boste potem, ko jaz ne bom imela časauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 770
13.12.2008 17:40:58   
mafi
mogoče pa zato ker sm jaz gor pa jim ni do čvekauser posted image .
a samo kašlja ali mu teče tudi z noska???

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 771
13.12.2008 17:46:17   
Anitka

Začelo se je z noskom, kar se je sedaj skorajda nehalo in je prešlo v kašelj.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 772
13.12.2008 17:49:24   
mafi

jazsem svojmu ponavadi dala full fiziološke pol je pa začel kašlat k zmešan, pa sem ga peljala k P
pa mi je rekla da je to normalno, da pač izkašljuje no pa da mu dvignem vzglavje.
a ti Gal še spi??????

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
13.12.2008 17:53:28   
Anitka

jazsem svojmu ponavadi dala full fiziološke pol je pa začel kašlat k zmešan, pa sem ga peljala k P
pa mi je rekla da je to normalno, da pač izkašljuje no pa da mu dvignem vzglavje.
a ti Gal še spi??????

Ja spi še - to je spet čudežuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 774
13.12.2008 17:54:48   
mafi
superuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?