|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
13.12.2008 11:40:11   
sunny24
Ja, sej siva je najboljša barva za avto, k se res ne vidi vsa svnjarija gor...user posted image  Moj swiftič je rdeč, pa se takoj vse vidi, ta drugi avto je pa metal siv in je "čist"...user posted image

Ajoj, na obiske hodit h tetkam...Ma ja,maš prov, rajši zdej ku pa pole ko bo mal že tukaj!

Dej nam pokaži kak otvojo slikico iz ohceti...user posted image

Jst bom pa pole šla v DM pa plenice nabala (1 paket), pa krpice za umivanje, sebi morm pa magnesol nabavt, k učeri je blo kar hudo, k mi je trebuh ratu trd...Je bolelo. A to kupim magnesol al magnazij al je to ena in ista kakica (da se mal lepše izrazim user posted image )?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 876
13.12.2008 11:56:50   
Maksi1
Vesnazaver - ti kar pridno počivaj in se z detetom zmeni, da še kar en čas ostane v tvojem toplem trebuščku. Jaz pa držim pesti zate na nogah in rokah, da bo tako.

Sunny - zadnjič je ena napisala (pa ne vem, katera), da ej vseeno kateri magnezij - edino moraš pazit, da ima v tabletki enako količino magnezija. Jaz sem tudi do sedaj imela magnesol, pa mi je bljak in bom kupila katerega drugega.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 877
13.12.2008 11:58:41   
Čebel@
bom enkrat nalepila poročne slike samo mi mora moj pomagati ker jih imava na cd-ju ne na računalniku.......a tak lušten šoping greš.....moram jaz tudi še-pa ne vem kdaj.....drgač pa jaz za otrdevanje bušija pijem pol tablete magnezija ki sem ga kupila v milerju in dokler mi to nuca ne bom nič druzga kupovala.......ne znam ti pa točno povedati kaka je razlika med magnezijem in magnesolom

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 878
13.12.2008 12:02:46   
sunny24
Aha maksi, tnx! Sej bom še v lekarni vprašala, kaj mi priporočajo...

Joj, ta naša madam se pa tko guzi prov na desni strani, da me že malo boli...pa jo pol malo požgačkam in gre drugam, pa spet ponovi vajo...Včeri mi je tako nogico tiščala vn, pa sm jo malo požgačkala, jo je umaknla, pa spet nastavla...Ja, mi se že igramo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 879
13.12.2008 12:04:35   
Maksi1
Sunny - dobra je ta tvoja pupa. Bi že rada plesala, pa ji prostora zmanjkuje. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 880
13.12.2008 12:05:48   
sunny24
Majchy, tudi tebi hvala za info!
Aja, pa to so pol kar une navadne šumeče tablete magnezij? K tega nism nikoli kupovala, tko, da se mi sanja ne. Pa to pijete po potrebi al vsak dan po 1 tableto?

Ja, ja, shopping bo tak lušten...če že oblekc ne smem kupovat, bom pa "kozmetiko" in plenice...user posted image  Morm še pogledat, kolko so flaške v DM (te od Aventa)...V BC so neki čez 5 evrov...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 881
13.12.2008 12:06:45   
Vesnozaver
hvala za dobre zeljeuser posted image

mozek pa monitra novo delovno povrsino jupi, kako je lejpa:)

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 882
13.12.2008 12:09:08   
Maksi1
Sunny - a včeri si zrihtala papirje na firmi?

Vesnazaver - zdej boš imela nov pult, pa nč ne boš smela delat na njem. Glej, da te ne premami. Samo počivat. Naj tvoj možek dela na njem.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 883
13.12.2008 12:09:22   
Čebel@
sunny....jaz imam čisto navadne tablete in jih uzamem ko mi trebuh full otrdi pa še takrat samo pol tabletke
vesnozaver....user posted image user posted image user posted image za možeka in novo delovno površino

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 884
13.12.2008 12:16:57   
brkn83
čao punce, kako ste kaj danes?

No js sem že pridna. Moj je šel zjutraj v službo, js pa sem potem do devtih še malo zaspala, nato pa hitro zajtrk in učenje,............zdej pa se mi ne da več. No sej se še bom, sam sem prišla mal na forum pogledat, kaj se danes dogaja. Sem pa že testo za buhtlje naredila, no kosilo pa imam že od včeraj kuhano.

Zopet je tak ful brezvezen dan, da se mi potem nič kaj ne da.

Ajvy - ne mi zamerit za tisto včeraj, sej nisem resno mislila, sem se pa morala mal pohecati.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanči - men je tudi lepo ime Liza- ne se preveč obremenjevat z imeni, važno da je vama všeč.

Vesnozaver - držim pestke, da bo vse uredu, in da bo vaš pobek počakal na februar.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 885
13.12.2008 12:20:01   
Maksi1
Brkn - živijo. Ti si pa res pridna z učenjem...pa z buhtlji. Lepo, lepo.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 886
13.12.2008 12:20:17   
sunny24
Ma se nam ni dalo it, k je blo škifo vreme...Gremo v pondelk al pa v tork. Zdej gledam cene za flaše in dude v BC, da pol pogledam, če so v DM kaj bol poceni.

vesnozaver, super za novo del. površino...Sam ti počivi!user posted image
majchy, pol bom pa kupla kar navadne šumeče tablete.

Aja, še eno vprašanje...flaške so od Aventa fajn, ne? Pa une 260 ml kupim al manjše? K itak nimam pojma...Pa dude, kire? Tudi od Aventa al kire druge? Maksi, vem, da si že pisala, ma sm pozabla kire dude si ti vzela...Za flašo vem, da si od Aventa, ma za dude sm pozabla...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 887
13.12.2008 12:33:10   
Čebel@
brkn........že pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšnega buhteljčka mi pošljiuser posted image
sunny.....koker jaz vem magnesol g dajo na recept-lohk pa prej vprašaš g da ne boš dnarja stran metala jaz samo povem da meni nuca navaden magnezij.....za flaške še nisem nič gledala,dude imam pa jaz eno od mam(sem jo kupila) eno sem pa od aventa kupila-bom vidla kaj si bo pupa izbrala-začeli bomo z aventovo ker je roza.če pa ji ne bo sedlo bomo pa zamenjali

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 888
13.12.2008 13:19:36   
Maksi1
Sunny - sori za pozni odgovor. Smo meli kosilo vmes. Ja, flaška je od Aventa (125 ml) in duda je od Nuk- iz silikona.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 889
13.12.2008 13:25:06   
Čebel@
kje ste čvekice?
user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 890
13.12.2008 13:26:57   
Maksi1
Majchy - očitno so vse na kosilu. Jaz sem glih pojedla, pa zdej razmišljam o vodoravnem položaju.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 891
13.12.2008 13:28:08   
sunny24
Malo sm se zgubila...Berem malo druge forume...user posted image  Pa kake pametne informacije zbiram. najbolj me trenutno matra jogi za postlco.
maksi, hvala za odgovor. Bom pogledala kolko stane v DM. Kaj mogoče se spomneš kolko si dala za flaško v BC-k jst na netu dobim ceno sam za ta velike flaše 260ml...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 892
13.12.2008 13:28:26   
Čebel@
si kej doberga jedla?jaz sem imela ribje palčke in motovilec

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 893
13.12.2008 13:33:23   
Maksi1
Majchy - polpeti in radič s krompirjem.

Sunny - jaz sem falško in dudo vzela kr v pikapolonici, ker sem se za nabavo glih takrat odločla. Na cene nisem gledala. Po računu pa sem dala za: flaško 5,29 € in dudo 3,85 €. Plenice sem vzela v DM, pa pravijo punce, da niso bogvekaj. Da je bulše jih kupit v Milerju. Zato, če greš drugi teden na obisk h Claud, pejdi kupit plenice v Milerja. No ali pa v ITA (tudi ti si že rekla, da so v tam boljše).

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 894
13.12.2008 13:36:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Majchy - polpeti in radič s krompirjem.
user posted image user posted image user posted image sem jaz tudi mojmu obljubila da jih bom en dan naredila-jih nisem jedla že sto letuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 895
13.12.2008 13:41:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
A res...zakaj pa tisto ime ne velja več...pol ga lahko poveš, a ne??user posted image

ne vem zgleda da ni to to.... misla sma Fabjan.... zdej pa že sanjarmo o benjaminu in Juretu.... tud Lukas je še vedno v igri.... user posted image user posted image user posted image user posted image smo čist zmešani bolj k bi mogl vedet manj vemouser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

PUnce....rada bi vas nekaj vprašala...oz rada bi ,da se zmenmo....jst bi srčno želela ,da se s tega foruma na forum dojenček ne premaknemo dokler se februar ne zaključi oz. dokler ne rodi zadnja aktivna trebuškarca februarčica....ker mi je totalno mim...da potem one ko rodijo klepetajo na forumu dojenček...tiste pa k še čakajo pa umriajo od dolgčasa na forumu nosečnost....
MIslim, tako bolj solidarno se mi zdi....ve pa povejte......

jst sem čist za ker v 1. sem tud bla aktivna na forumu in ker sme rodila šele 24.aprila in da sme prišla domov pa do računelnika je bil že maj in pol se nikakor nisme mogla vklopit ker so vse že na veliko čvekale tak da predlagam da tle nadeljujemo čvek do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image in bomo vse na tekočem tako tiste k smo rodile kot tiste k še bodo ene bodo delile izkušnje druge bodo pa vidle kaj jih čaka skupaj pa bomo navijale za svako nosečko bospebej, da bo imela čim lažji in čim hitrejši poroduser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Punce, lejte kaj sm našla pr majčicah...Ja, malo sm firbcala...Sm hotla it spat, pa ne gre, pol pa dolgčas preganjam tu na rr...

Pa poskusite če drži...  http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

Pr meni drži, vsaj glede na 3/4D UZ...Kaj bo, bomo pa vidli februarja!user posted image user posted image user posted image

za 1. mi ne drži mi pa drži v prvo tista kitajska tabela, za drugo pa ne vem kdaj smo po datumu spočeli... ampak če dam not PDP mi pride spet punčka torej 2x greši tole user posted image user posted image user posted image user posted image

Vesnozaver upam da bo vse vredu in da mali še vsaj nekaj tednov počaka na toplemuser posted image user posted image user posted image ... drugače pa če kej prej rodiš upam da nas ne boš zapustilauser posted image

Sunny jst si kupim kr magnezijeve šumeče v tisti trgovini k pač sem pa mi pomaga...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 896
13.12.2008 13:41:54   
sunny24
Maksi, hvala!

Pa plenice bom vzela une tetra...1 paket. Nona mi jih je dala enih 13, pa bom še dokupla. Pamperske bom pa itak šla v ITA iskat. To enkrat januarja...Zdej nimam več placa, dokler sobice ne porihtamo. Bom pa kupla še une vreče (space bag), da nardim plac v ta veliki omari v sobici, k zdej je vse nagužvano...

Ste mela pa dobra kosila...mi pa bomo pole kar pozno kosilo nardili, pa nimam pojma, kaj bi...Neki bomo že spacali skupi, da se bomo najedli!user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
13.12.2008 13:41:59   
Maksi1
Majchy - moram priznat. Jih je naredila moja mama in so bili res dobri. MI namreč živimo v 2 nadstropjih - spodej moji starši, na vrhu midva in zdej ko sem že tolko časa doma, mama poskrbi za kosilo. In mi je prav všeč - ker so uni okusi, ki se jih spomnem iz otroštva. Ker ko jaz kuham, eksperimetiram in ima potem hrana čisto drugi okus. Sicer ne da kuham slabo, ampak klasika včasih takoo paše.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 898
13.12.2008 13:44:11   
Maksi1
Hvala za klepet, grem jaz zdej malo na kavč. Se tipkamo bolj pole.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 899
13.12.2008 13:49:05   
Čebel@
maksi se strinjam.....ni ga čez hrano ki jo poznaš iz otroštva....mi velikokrat prov manjka hrana od mami,ker tašča čist drgač kuha,meni pa tudi še ne gre tako dobro-se bom pa zvrzeralauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.