Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:03:08
|
|
|
|
Ajvy
|
Orto...ja res je bil dan za lenarjenje....ampak meni ni uspelo..... Tanci..jah, enkrat imam pa lahko tudi jst pester dan kako bo šele jutr v službi...na Ronaldu....me kar malo zvija....nisme bla že dolg tam...da ne omenjam dejstva ,da šefice nisem vidla že kako leto in pol
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:03:56
|
|
|
|
Ajvy
|
joj....kolk je dober tale čokoladni krof z vanilijevo kremo...ravnokar pogret v mikrovalovni....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:19:47
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-ne skrbi..itak boš mela Tarjo zraven in se bojo vsi z njo ukvarjal...a drugače jih ne greš nič obiskat...jest sem šla vsaj enkrat na mesec malo v kontrolo ...jutri pa uživajte in upam da bo Tarja vesela Ronalda...naš erik se ga je zadnjič prav orng bal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:21:32
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Kako smo? Jst sem pršla okoli 19h domov, crknjena...Šoping utruja! Ma je blo pa lušno! Torej, mama mi je kupla ležalnik (enga v BC, za 30 evrov, naklon se spraminja, lahko je lažalnik/gugalnik), pol sm kupla vse tiste drobnarije za , pa flaše, dude, kozmetiko, tetra planice...Pa v Šparu sem dobila en modrc in zgleda so ga delali posebi zame, k mi je kot vlit in to za 15 evrov, pa nepremočljivo podlago za postlo sem nabavla... Pol pa mi je moj dragi pomagu vse to znosit v stanovanje...Je bil ko istrska mula... no, pol smo smrekico postavla in dala lučke gor (bunkice bomo jutri dali-danes se nam nei dalo več), pa večerjo smo nardila oz najprej smo jo nardila-pleskavice. Sm jih kupla v Mercatorju in ko smo to provali... ...So romale v smeti in sm šla po 2 hamburgerja...Zdej je pa moj šou delat in konča ob 5h...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:23:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Balonchy...sem že našla
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:24:44
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-ne skrbi..itak boš mela Tarjo zraven in se bojo vsi z njo ukvarjal...a drugače jih ne greš nič obiskat...jest sem šla vsaj enkrat na mesec malo v kontrolo ...jutri pa uživajte in upam da bo Tarja vesela Ronalda...naš erik se ga je zadnjič prav orng bal jah...grem...samo ponavadi ni šefice tam....pa samo ena vodja izmene....nas je pa več.....bo zanimivo.....hvala za lepe želje... a res , Erik se ga je bal......bomo videli, kako pogumna bo naša pupa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:25:45
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...čestitke za nakupe super si to dobila ležalnik
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:31:35
|
|
|
|
tanci29
|
sunny- za nakupe...madonca si bla pridna...vidim da ste vse čisto not padle...jest nisem še nč kupla in nč prpravla...pa sej mamo veliko od erika tako da ni potrebe...kakšne dude pa kakšno novo flaško pa kako cunco ziher...prvo čakam na novo sedežno.... ajvy-ja zadnjič sem ga peljala slikat z božičkom pa se je revež tolk jokcal da sem mogla še jest zraven(bilo je zjutrej še vsa nenaspana in res dobro zgledam na sliki z božičkom ) to bo lep spomin
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:40:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 no, pol smo smrekico postavla in dala lučke gor (bunkice bomo jutri dali-danes se nam nei dalo več), že smrekico mi jo bomo šele 24 še tak je pol v napoto super za nakupe tanci jst tud nimam nič kej pač mam vse nekje večino sam morem skupi spravit pa pripravit.... sam se mi zdi da v 1. s emi je ful mudilo sem mela ene 3 mesece prej že posteljco prpravljeno pa vse oprano in zloženo.... zdej pa se mi nič ne mudi važno je da vem kje mam kej in če me kej prehiti se nič ne sekiram k tak al tak lahko na hitro pripravim in je to to tak da če pridem z bebo domov tak ne rabim druga k ležišče pa kako oblekco za preoblečt pol pa že porihtaš....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:44:16
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny bodo padle kake slikice kaj vse si kupla/dobla sej veš da smo radovedne no vsaj jst sem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:46:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-ja zadnjič sem ga peljala slikat z božičkom pa se je revež tolk jokcal da sem mogla še jest zraven(bilo je zjutrej še vsa nenaspana in res dobro zgledam na sliki z božičkom ) to bo lep spomin
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:46:42
|
|
|
|
Katjusa
|
punce ste vidle marčevke so tud pridne za čvekat... ne vem če nimajo nekaj naše krvi so tud že na 3 delu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:47:02
|
|
|
|
Ajvy
|
no.. punce....grem spat....nič niste čvekavo razpoložene....jst pa še manj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:47:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy no.. punce....grem spat....nič niste čvekavo razpoložene....jst pa še manj lepo ajaj pa kej lepega sanjaj.... in seveda dost dolgo noč da se naspiš:)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:50:54
|
|
|
|
Balonchy
|
Nočko trebuščkarce...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:54:38
|
|
|
|
Čebel@
|
ola! tanci super vzušje imate sunny........bravo za uspešen nakup-si bila pridna no midva sva bila na obisku......smo se imeli zelo luštno......potem me je pa moj pelu na kalamare in solato tko da sem sita.........mi pa trebuh otrdeva tko da moram rukniti en magnezij lahko nočko želim vsem ki greste pančkat.......upam da ne ostanem sama tuki gor
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 21:59:47
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem še tle .... kalamari mmmmmm
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 22:00:17
|
|
|
|
|
sunny ti si pa imela res lep šoping sej lepo to si le izkoristila soboto do podtankosti... Katjusa vaš Florjan je pa res pravi božiček pravi cukrček Ajvy upam da bo Tarja jutri uživala in seveda da se ga bo razveselila...ja res sem spočita prav lepo je biti doma brez službenih skrbi Tanci naša se je tudi božička na začetku malo bala ampak je bilo kaj hitro dobro pač otroci so še mali pa vsak drugače sprejme.... Povejte mi če kateri fejst zatekajo noge???Meni kr fajn moja G pravi da imam kr velik vode
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 22:02:59
|
|
|
|
sunny24
|
Matr mi sklerozno...sm pozabla kupit magnezij...ga bom pa juti! Joj mene joj! Punce, te k greste pančat, lahko nočko in lepe sanje! Sm vidla ja marčevke, da nas lovijo! cita, meni nič ne zatekajo noge, mam pa malo prste na rokah otečene...Tko, ku en mini Shrek! majchy, kalamari...to je pa bla večerja...Pol si danes mela bolj "ribji" dan?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 22:06:18
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša,sunny......so bili dobri-so mi prov zapasali in zadnje čase moj možek kar uboga če povem da se mi kej lušta sunny.....dobr da sem te spomnila a ne cita.....moram potrkati da meni zaenkrat nič ne zatekajo.....baje pomaga če omejiš sol in da imaš noge velikokrat v zraku(tko kot bi ležala da ne bo pomote)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 22:08:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, kalamari...to je pa bla večerja...Pol si danes mela bolj "ribji" dan? samo res-najprej za južno potem pa še za večerjo-bom škrge dubila sunny........glej ko imava iste številke pri objavah samo pomešane
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 22:10:19
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, pa res so iste cifre...ble! A si pogledala kej na hrbet, če si dibila že kako škrgo? Pa med prste, če maš plavalno kožico?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 22:11:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, pa res so iste cifre...ble! A si pogledala kej na hrbet, če si dibila že kako škrgo? Pa med prste, če maš plavalno kožico? bo moj mogu dele prevert ko me bo masirov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 22:12:49
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci ima pa 3 6(666)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 22:18:50
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, hitro še en post napisat...ne morš met take cifre!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.