|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
12.12.2008 22:13:58   
brkn83
js se tudi poslavljam od vas, grem spat.

Lahko noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 851
12.12.2008 22:14:24   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Mislim, da tista snov, ki jo js predelam gre bolj v možgane user posted image , ker je ful aktiven, ko se učim. No včeraj na izpitu, pa ko je bilo treba odgovarjat je bil pa ful miren, in ko sem oddala izit, me je pa ful brcnil.user posted image user posted image user posted image  sem se morala ful nasmejati.

Ej, a zdej ste se pa vedve z sunny, na mene spravle????? prave obrekljivke ste.

jah..če pa te noben ne prekaša v pridnosti....user posted image user posted image  brez zamere....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 852
12.12.2008 22:15:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ajvy - sej je bolje, da greš spat, ne boš več obrekovala tle na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 853
12.12.2008 22:15:37   
Ajvy
Zdej pa res..nočko user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 854
12.12.2008 22:21:41   
sunny24
Ja brkn, če si pa res pridna...Meni se ne bi dalo, tko, da sem rs vesela, da je fax že za mano...user posted image

Punce, nočko! Jst bom še malo tle strašla, pol bom šla pa tudi jst v mižule!user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 855
12.12.2008 22:31:55   
kayica24
Ja trebuškarce,danes pa ne bo ponočevanja???
nekam hitro greste v mižule...Ste utrujene???od tipkanja??user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 856
12.12.2008 22:54:56   
Balonchy

Lahko noč trebuščkarce!!!

user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 857
12.12.2008 23:39:41   
sunny24
Punce, lejte kaj sm našla pr majčicah...Ja, malo sm firbcala...Sm hotla it spat, pa ne gre, pol pa dolgčas preganjam tu na rr...

Pa poskusite če drži...  http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

Pr meni drži, vsaj glede na 3/4D UZ...Kaj bo, bomo pa vidli februarja!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 858
12.12.2008 23:41:37   
tanci29
hej čvekice...

samo malo se javim...tako ste pridne s klepetanjem da vas ne utegnem brati...ampak sej to vam vedno napišem, sem smotka kaj...
zasledila sem da sta majchy in Hana ok in da pridno rasteteuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
vidim tudi da vas je par že zbralo imena...jest mojga nikakor ne uspem prepričat za punco, pa me zanima kakšno se vam zdi ime Liza...meni je ful ušeč ampak me vsi čudno gledajo ko povem to ime...za fanta pa itak nimamo pojma...ma nekaj bomo že izbrali ni kaj...

drugače pa se hitro približuje naš mesec kaj...
no erik se je malo zbudil grem čekirat kaj je...

lp
pa lepo pankejte

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 859
12.12.2008 23:48:43   
sunny24
O tanci, a spet ponočuješ?user posted image   Kako si drugače? Kako tvoj user posted image  v bušiju?

Mi2 sva učeri naš izbor skrčla na 3 imena za pupico (Mia, Gaja in Hana-sorry majchy, to je ideja od mojega, k mu je ime full všeč...), za fantka pa je v rezervi (če naši miss lulo zraste) Tian-bo pa v ta drugo, če bom še kdaj nosečka in bo fantek. user posted image

tanci, meni je Liza lepo ime, še bolj pa mi je Eliza oz Elisa, al pa skrajšano Elis...Sicer pa, sej veš, važno, da je vam ime všeč in ne se ozirat na mnenja drugih!user posted image

Februar bo prov hmali tle...Še malo, malo, pa bo!user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 860
13.12.2008 0:50:13   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej čvekice...

samo malo se javim...tako ste pridne s klepetanjem da vas ne utegnem brati...ampak sej to vam vedno napišem, sem smotka kaj...
zasledila sem da sta majchy in Hana ok in da pridno rasteteuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
vidim tudi da vas je par že zbralo imena...jest mojga nikakor ne uspem prepričat za punco, pa me zanima kakšno se vam zdi ime Liza...meni je ful ušeč ampak me vsi čudno gledajo ko povem to ime...za fanta pa itak nimamo pojma...ma nekaj bomo že izbrali ni kaj...

drugače pa se hitro približuje naš mesec kaj...
no erik se je malo zbudil grem čekirat kaj je...

lp
pa lepo pankejte

Liza je full luštno ime!!! Tako cart... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 861
13.12.2008 7:44:25   
Ajvy
jutro.....oh kako bi mati spali...pa otrok ne dovolijouser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 862
13.12.2008 8:15:42   
Deja
Najprej dobro jutro vsem souser posted image . Pa da malo k sebi pridemo...user posted image in user posted image za vse...

Ajvy - ja pri nas imamo že skoraj vse nabavljeno, ker me ginekologinja malo straši, da mogoče pa sem imela prav, ko sem rekla da sem si izračunala PDP 14.2. Je zadnjič že skoraj priznala - da se je zmotila. No ko sem bila na UZ se je pokazal celo datum 30.1. .... mislim..... to je pa cca 3 tedne prej kot je G napovedala.....
Pa glede foruma se strinjam, da počakamo še zadnjo februarčico....
No vidiš ajvy tebi otrok ne da spati.... mene je pa mačka zbudila... se je začela gnezdit zraven mene in potem je bilo konec mojega spanja....

brkn83 - ja imeli bomo takšno košarico - za začetek - da jo bom lahko prestavljala po hiši... Ker ponoči bo user posted image v tej košari v spalnici, čez dan pa če bo porebno tudi v dnevni... al pa kje drugje... Sam zdaj moram počakat na kroje in nabavit blago - pa se delat spravit. No sej zato pa bojo prazniki prav prišli....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 863
13.12.2008 8:59:06   
Čebel@
jutro!
sunny.......ni treba nič sory......meni je ime full všeč in hvala bogu da je še kkšnmu

ponoč mi je skos trebuh otrdevu pa mala seje guzila tko da nesem nič spala......ko sem pa končno malo zadremala je pa tast našga psa spustu na dvorišče in se je drla več kot eno uro skupiuser posted image .......se mi je kar mešalo......zdej je utihila tko da grem še malo vodoravno
user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 864
13.12.2008 9:01:41   
Jutro moje souser posted image ,

naj vam postrežem z user posted image  naj bo kar takšna ko druge tko ne znam prilimatuser posted image  pa recimo malo sladkega user posted image ...Moj prvi dan ko mi ni bilo potrebno it v službo lahko rečem nekaj najlepšega ura ni zvonila jaz pa spala ko dojenček od 21: nekaj takega pa do 07:10 ne da bi se vmes zbudila potem je klical wc in moj se je odpravljal v službo pa je bilo konec spanja ampak sem naspana juhuuuu malo že pospravila zdej se bom počasi oblekla šibam do trgovine pa se oglasim pri mami da mi ona skuha eno kavicouser posted image user posted image user posted image  doma mi jo ni za pit če sem sama...

Ajvy hvala za lepe želje moja Laura je že brez vročine če pa danes že odšla v šolo kjer imajo bazar potem jo pa grem iskat...

Sunny ste le skrajšali seznam imen pr nas bo pa še pestro nama z Lauro je nekaj všeč kar atiju ni ampak upam da ga prepričava ampak bo težka se ne da kr tkouser posted image user posted image user posted image ampak ko pomislim sej mora bit vsem trem všeč ne pa sam nama z Lauro...Aja sem probala un link pa nam je prav napovedalo ampak za prvič pa neuser posted image user posted image so se kitajci mal zmotliuser posted image user posted image user posted image ...

Brkn ti si pa res pridna s tem faxsom kapo dol res upam da bo kaj kmalu še to za tabo in boš bolj uživala in se res spočila od knjig...

Pupka čestitke za tako izčrpno poročilo iz UZ čestitke tudi jaz komaj čakam da grem UZ ampak bo treba še nekaj časa čakat sej bo samo da bi bilo vse tako kot treba in seveda sedaj bo pa Laura brez kakršnih komentarjev moje G šla sigurno zraven sej je tko samoplačniški UZ tako da nima kaj...Jo že kr vidim kako bo gledala ampak bi bil pa kr nekaki šok da pa nam zdele rečejo da se je zmotila in reče da je naši pikici lulček zrastouser posted image user posted image user posted image  mislim da bi jo malo šokiralo sej priznam bi tudi mene...bomo videli...user posted image

Božajte bušije...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 865
13.12.2008 9:34:28   
Maksi1
Dobro jutro, punce!

Tudi meni je všeč tista ideja, da se šele marca preselimo na nov del foruma.
Imena, ki ste jih napisale, so mi vsa všeč.

Imejte eno lepo soboto - pa ne preveč pospravljat ali nakupovat. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 866
13.12.2008 10:26:56   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Katjuša - jaz sem po internetu poiskala kroje - na tem naslovu

http://www.burdafashion.com/en/Patterns/Kids_Collection/Baby/1270778-1129000-1129007.html

in potem naročila preko telefona  - številka je na spodnjem linku
http://www.monna-lisa.si/pages/kontakti.html

- so mi poslali in sem drugi dan že imela v nabiralniku.

Sem slišala da se v teh burdah ki jih lahko kupiš v trgovini, redko kdaj najde kaj pametnega...

Sem pa te kroje ki sem jih dobila pravkar odpakirala in že šibam prerisovat, da bom mogoče čez vikend že kaj šivala...

Mimogrede punce... kakšna se vam zdi tale košarca?
user posted image

full lepa :)

boma2 :)

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 867
13.12.2008 10:29:29   
boma2
dan souser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Želim vam en lep sobotni dan... :)

ja jaz še vedno nimam imena zraven hčerke Pike... :)

ampak bomo že...

boma2 :)

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 868
13.12.2008 10:48:16   
Čebel@
no sem se mejčkeno naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image bom pa user posted image  cel dan.....malo bom še tuki visela potem grem pa kej pospravit

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 869
13.12.2008 10:52:11   
Vesnozaver
Dobro jutro!

hvala za kofe in tortico, danes sem si privoscla skutinouser posted image

Vceraj bila na pregledu, mv se je se skrajsal, pa nek lijak se dela,sem dobila napotnico, v ponedeljek grem v bolnico zaradi injekcij za pljučka. Tako da res strogo lezim, malo pa pridem vmes sem pogledat kaj ste nacvekaleuser posted image   Našemu pubecu govorim, da naj se kar lepo notri ostane, pa verjamem da bo poslusal mamico, mamica bo pa tudi pridno pocivala, da bo boljseuser posted image  Sem bila vceraj kar user posted image , sem pa ze boljse danes, ker verjamem, da bo vse ok!

Deja kosarica je zeeelo lepa:)

cita user posted image user posted image user posted image  za prvi 'komot' danuser posted image

zdaj pa grem brat za nazaj

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 870
13.12.2008 10:59:36   
sunny24
Jutro! KAko smo?

cita, je lepo bit doma, ne? Si končno dočakala! user posted image user posted image user posted image   Pa fajn, da je Laura ozdravla! Dej jo lepo pozdravi!user posted image  A z imenom pa še kar vztrajate ti in Laura z unim, k si mi rekla, tvoj pa noče...user posted image  Sej vidiš pri nas kolk jih je odpadlo...user posted image
Kitajci so pa itak smotani s to tabelo...user posted image  Sej sm prlimala lih malo tko, za se pohecat...user posted image

majchy, si se napančala?

Danes se mi zdi, da bo bolj zatišje tu na rr...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 871
13.12.2008 11:01:42   
sunny24
vesnozaver, držim pestke, da bo tvoj ta mali počakal v bušiju do konca!user posted image user posted image user posted image   Ti pa lepo počivej!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 872
13.12.2008 11:06:46   
Čebel@
vesnozaver bom držala pesti da mali še ostane v bušiju......poročat nam pa moraš.....počivajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny.......dobro jutro......ma nisem se glih napančala sem pa malo bolj kot prvo rundo ko sem pisala........res je zatišje.......kot bi bil vikenduser posted image user posted image user posted image .....jaz imam trenutno še čas ker je moj šel oprati avto(namesto bel je že siv)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.12.2008 11:17:06   
sunny24
Bogi avto...A je blo že napisat gor "operi me"?user posted image   Sej moj je včasih tudi tak...Pa od mojga tudi! PA vrjetno je pr vas še tolko bol, k so posipali po cestah...
Pr nas je pa zdej sonček posijal!!!!! Jeeeee!!! user posted image user posted image user posted image

Aja majchy, glede imena...moj ga je dal na seznam...user posted image

Kaj počnete? JSt bom šla pol popoldne malo vn, po trgovinah, moj itak spi...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.12.2008 11:31:55   
Čebel@
sunny.....moj se veliko vozi po avtocestah in pol je avto mimgrede usran......sej tadrug avto mamo pa sive barvein se niti ne vidi da je umazan pa še đip je tko da mu umazanija skorej pašeuser posted image user posted image ......blagor za sončka-pri nas je kislo uzuni......glede imena-sej pravim vsaj vem da smo lep ime izbrali-bova meli pa obe hanouser posted image .....popoldne greva pa z mojim na en obisk k moji teti ki sem jo za 1.novembra videla po 15 letih in naju je povabila pa še poročni album morava nesti pokazat.....se mi sloh ne da ampak če ne greva zdaj,pred porodom ziher nebova šla

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.