Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 22:13:58
|
|
|
|
brkn83
|
js se tudi poslavljam od vas, grem spat. Lahko noč.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 22:14:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Mislim, da tista snov, ki jo js predelam gre bolj v možgane , ker je ful aktiven, ko se učim. No včeraj na izpitu, pa ko je bilo treba odgovarjat je bil pa ful miren, in ko sem oddala izit, me je pa ful brcnil. sem se morala ful nasmejati. Ej, a zdej ste se pa vedve z sunny, na mene spravle????? prave obrekljivke ste. jah..če pa te noben ne prekaša v pridnosti.... brez zamere....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 22:15:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 ajvy - sej je bolje, da greš spat, ne boš več obrekovala tle na forumu
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 22:15:37
|
|
|
|
Ajvy
|
Zdej pa res..nočko
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 22:21:41
|
|
|
|
sunny24
|
Ja brkn, če si pa res pridna...Meni se ne bi dalo, tko, da sem rs vesela, da je fax že za mano... Punce, nočko! Jst bom še malo tle strašla, pol bom šla pa tudi jst v mižule!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 22:31:55
|
|
|
|
kayica24
|
Ja trebuškarce,danes pa ne bo ponočevanja??? nekam hitro greste v mižule...Ste utrujene???od tipkanja??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 22:54:56
|
|
|
|
Balonchy
|
Lahko noč trebuščkarce!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 23:39:41
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, lejte kaj sm našla pr majčicah...Ja, malo sm firbcala...Sm hotla it spat, pa ne gre, pol pa dolgčas preganjam tu na rr... Pa poskusite če drži... http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar Pr meni drži, vsaj glede na 3/4D UZ...Kaj bo, bomo pa vidli februarja!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 23:41:37
|
|
|
|
tanci29
|
hej čvekice... samo malo se javim...tako ste pridne s klepetanjem da vas ne utegnem brati...ampak sej to vam vedno napišem, sem smotka kaj... zasledila sem da sta majchy in Hana ok in da pridno rastete ... vidim tudi da vas je par že zbralo imena...jest mojga nikakor ne uspem prepričat za punco, pa me zanima kakšno se vam zdi ime Liza...meni je ful ušeč ampak me vsi čudno gledajo ko povem to ime...za fanta pa itak nimamo pojma...ma nekaj bomo že izbrali ni kaj... drugače pa se hitro približuje naš mesec kaj... no erik se je malo zbudil grem čekirat kaj je... lp pa lepo pankejte
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 12.12.2008 23:48:43
|
|
|
|
sunny24
|
O tanci, a spet ponočuješ? Kako si drugače? Kako tvoj v bušiju? Mi2 sva učeri naš izbor skrčla na 3 imena za pupico (Mia, Gaja in Hana-sorry majchy, to je ideja od mojega, k mu je ime full všeč...), za fantka pa je v rezervi (če naši miss lulo zraste) Tian-bo pa v ta drugo, če bom še kdaj nosečka in bo fantek. tanci, meni je Liza lepo ime, še bolj pa mi je Eliza oz Elisa, al pa skrajšano Elis...Sicer pa, sej veš, važno, da je vam ime všeč in ne se ozirat na mnenja drugih! Februar bo prov hmali tle...Še malo, malo, pa bo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 0:50:13
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej čvekice... samo malo se javim...tako ste pridne s klepetanjem da vas ne utegnem brati...ampak sej to vam vedno napišem, sem smotka kaj... zasledila sem da sta majchy in Hana ok in da pridno rastete ... vidim tudi da vas je par že zbralo imena...jest mojga nikakor ne uspem prepričat za punco, pa me zanima kakšno se vam zdi ime Liza...meni je ful ušeč ampak me vsi čudno gledajo ko povem to ime...za fanta pa itak nimamo pojma...ma nekaj bomo že izbrali ni kaj... drugače pa se hitro približuje naš mesec kaj... no erik se je malo zbudil grem čekirat kaj je... lp pa lepo pankejte Liza je full luštno ime!!! Tako cart...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 7:44:25
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.....oh kako bi mati spali...pa otrok ne dovolijo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 8:15:42
|
|
|
|
Deja
|
Najprej dobro jutro vsem so . Pa da malo k sebi pridemo... in za vse... Ajvy - ja pri nas imamo že skoraj vse nabavljeno, ker me ginekologinja malo straši, da mogoče pa sem imela prav, ko sem rekla da sem si izračunala PDP 14.2. Je zadnjič že skoraj priznala - da se je zmotila. No ko sem bila na UZ se je pokazal celo datum 30.1. .... mislim..... to je pa cca 3 tedne prej kot je G napovedala..... Pa glede foruma se strinjam, da počakamo še zadnjo februarčico.... No vidiš ajvy tebi otrok ne da spati.... mene je pa mačka zbudila... se je začela gnezdit zraven mene in potem je bilo konec mojega spanja.... brkn83 - ja imeli bomo takšno košarico - za začetek - da jo bom lahko prestavljala po hiši... Ker ponoči bo v tej košari v spalnici, čez dan pa če bo porebno tudi v dnevni... al pa kje drugje... Sam zdaj moram počakat na kroje in nabavit blago - pa se delat spravit. No sej zato pa bojo prazniki prav prišli....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 8:59:06
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! sunny.......ni treba nič sory......meni je ime full všeč in hvala bogu da je še kkšnmu ponoč mi je skos trebuh otrdevu pa mala seje guzila tko da nesem nič spala......ko sem pa končno malo zadremala je pa tast našga psa spustu na dvorišče in se je drla več kot eno uro skupi .......se mi je kar mešalo......zdej je utihila tko da grem še malo vodoravno
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 9:01:41
|
|
|
|
|
Jutro moje so , naj vam postrežem z naj bo kar takšna ko druge tko ne znam prilimat pa recimo malo sladkega ...Moj prvi dan ko mi ni bilo potrebno it v službo lahko rečem nekaj najlepšega ura ni zvonila jaz pa spala ko dojenček od 21: nekaj takega pa do 07:10 ne da bi se vmes zbudila potem je klical wc in moj se je odpravljal v službo pa je bilo konec spanja ampak sem naspana juhuuuu malo že pospravila zdej se bom počasi oblekla šibam do trgovine pa se oglasim pri mami da mi ona skuha eno kavico doma mi jo ni za pit če sem sama... Ajvy hvala za lepe želje moja Laura je že brez vročine če pa danes že odšla v šolo kjer imajo bazar potem jo pa grem iskat... Sunny ste le skrajšali seznam imen pr nas bo pa še pestro nama z Lauro je nekaj všeč kar atiju ni ampak upam da ga prepričava ampak bo težka se ne da kr tko ampak ko pomislim sej mora bit vsem trem všeč ne pa sam nama z Lauro...Aja sem probala un link pa nam je prav napovedalo ampak za prvič pa ne so se kitajci mal zmotli ... Brkn ti si pa res pridna s tem faxsom kapo dol res upam da bo kaj kmalu še to za tabo in boš bolj uživala in se res spočila od knjig... Pupka čestitke za tako izčrpno poročilo iz UZ čestitke tudi jaz komaj čakam da grem UZ ampak bo treba še nekaj časa čakat sej bo samo da bi bilo vse tako kot treba in seveda sedaj bo pa Laura brez kakršnih komentarjev moje G šla sigurno zraven sej je tko samoplačniški UZ tako da nima kaj...Jo že kr vidim kako bo gledala ampak bi bil pa kr nekaki šok da pa nam zdele rečejo da se je zmotila in reče da je naši pikici lulček zrasto mislim da bi jo malo šokiralo sej priznam bi tudi mene...bomo videli... Božajte bušije...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 9:34:28
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro, punce! Tudi meni je všeč tista ideja, da se šele marca preselimo na nov del foruma. Imena, ki ste jih napisale, so mi vsa všeč. Imejte eno lepo soboto - pa ne preveč pospravljat ali nakupovat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 10:26:56
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Katjuša - jaz sem po internetu poiskala kroje - na tem naslovu http://www.burdafashion.com/en/Patterns/Kids_Collection/Baby/1270778-1129000-1129007.html in potem naročila preko telefona - številka je na spodnjem linku http://www.monna-lisa.si/pages/kontakti.html - so mi poslali in sem drugi dan že imela v nabiralniku. Sem slišala da se v teh burdah ki jih lahko kupiš v trgovini, redko kdaj najde kaj pametnega... Sem pa te kroje ki sem jih dobila pravkar odpakirala in že šibam prerisovat, da bom mogoče čez vikend že kaj šivala... Mimogrede punce... kakšna se vam zdi tale košarca? full lepa :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 10:29:29
|
|
|
|
boma2
|
dan so ... Želim vam en lep sobotni dan... :) ja jaz še vedno nimam imena zraven hčerke Pike... :) ampak bomo že...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 10:48:16
|
|
|
|
Čebel@
|
no sem se mejčkeno naspala bom pa cel dan.....malo bom še tuki visela potem grem pa kej pospravit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 10:52:11
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Dobro jutro! hvala za kofe in tortico, danes sem si privoscla skutino Vceraj bila na pregledu, mv se je se skrajsal, pa nek lijak se dela,sem dobila napotnico, v ponedeljek grem v bolnico zaradi injekcij za pljučka. Tako da res strogo lezim, malo pa pridem vmes sem pogledat kaj ste nacvekale Našemu pubecu govorim, da naj se kar lepo notri ostane, pa verjamem da bo poslusal mamico, mamica bo pa tudi pridno pocivala, da bo boljse Sem bila vceraj kar , sem pa ze boljse danes, ker verjamem, da bo vse ok! Deja kosarica je zeeelo lepa:) cita za prvi 'komot' dan zdaj pa grem brat za nazaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 10:59:36
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! KAko smo? cita, je lepo bit doma, ne? Si končno dočakala! Pa fajn, da je Laura ozdravla! Dej jo lepo pozdravi! A z imenom pa še kar vztrajate ti in Laura z unim, k si mi rekla, tvoj pa noče... Sej vidiš pri nas kolk jih je odpadlo... Kitajci so pa itak smotani s to tabelo... Sej sm prlimala lih malo tko, za se pohecat... majchy, si se napančala? Danes se mi zdi, da bo bolj zatišje tu na rr...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 11:01:42
|
|
|
|
sunny24
|
vesnozaver, držim pestke, da bo tvoj ta mali počakal v bušiju do konca! Ti pa lepo počivej!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 11:06:46
|
|
|
|
Čebel@
|
vesnozaver bom držala pesti da mali še ostane v bušiju......poročat nam pa moraš.....počivaj sunny.......dobro jutro......ma nisem se glih napančala sem pa malo bolj kot prvo rundo ko sem pisala........res je zatišje.......kot bi bil vikend .....jaz imam trenutno še čas ker je moj šel oprati avto(namesto bel je že siv)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 11:17:06
|
|
|
|
sunny24
|
Bogi avto...A je blo že napisat gor "operi me"? Sej moj je včasih tudi tak...Pa od mojga tudi! PA vrjetno je pr vas še tolko bol, k so posipali po cestah... Pr nas je pa zdej sonček posijal!!!!! Jeeeee!!! Aja majchy, glede imena...moj ga je dal na seznam... Kaj počnete? JSt bom šla pol popoldne malo vn, po trgovinah, moj itak spi...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 13.12.2008 11:31:55
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.....moj se veliko vozi po avtocestah in pol je avto mimgrede usran......sej tadrug avto mamo pa sive barvein se niti ne vidi da je umazan pa še đip je tko da mu umazanija skorej paše ......blagor za sončka-pri nas je kislo uzuni......glede imena-sej pravim vsaj vem da smo lep ime izbrali-bova meli pa obe hano .....popoldne greva pa z mojim na en obisk k moji teti ki sem jo za 1.novembra videla po 15 letih in naju je povabila pa še poročni album morava nesti pokazat.....se mi sloh ne da ampak če ne greva zdaj,pred porodom ziher nebova šla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.