Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:02:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem šla pod tuš in spat, pa sem tako kašljala, da sem šla raje dol katy: si pa pridna srčekgirl: kaj pa ti štrajkaš??? Ko sem pogledala skozi okno, vidim , da pada moj sovražnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:05:47
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla včeraj povedat, da je prvič Alja rekla mama Še Andraž je bil ful presenečen in je še cel dan razlagal vsakemu k ga je videl, kej je rekla OOOOOOO kok lepo,moja sam občasno reče mammmmm pa še to k greva jest pa reče to namesto aaammmmmmmmm.Je šele zdej začela brbljat b-je in g-je do zdej smo mel samo vriskanje na polno in aaaaaaaaaaaa Estrella, a ti je ratalo toplo pri srcu, a ne, kosi slišala mama . Varja pa tik preden začne jokat začne mammmammmm, ampak to ni niti približno podobno mama. Ma niti ne poskuša govort, samo kriči, pluva..skratka, ta moja hčerka je ena velika lenoba in scrtanka. katy, hvala za odgovor. Držim pesti, da bodo tudi nadalnje kontrole ok. Danes pa je moj Gašper presmučal 2,5 km.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:08:53
|
|
|
|
kasso
|
Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:15:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja. Varja Ja je res lepo slišat, saj ko se bo kar naprej drla mama, mi ne bo več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:16:49
|
|
|
|
buccka
|
Tudi z moje strani lahko noč Mi se pa ne bomo nič stiskali, ker je pri men teta na obisku. Gledava pa sedaj z mojim neki na kanalu a in izgleda kot grozljivka, tko da se pa bova mal drugače stiskala. Lepo ninajte, pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:18:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Tudi z moje strani lahko noč Mi se pa ne bomo nič stiskali, ker je pri men teta na obisku. Gledava pa sedaj z mojim neki na kanalu a in izgleda kot grozljivka, tko da se pa bova mal drugače stiskala. Lepo ninajte, pa pa Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:19:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja. kasso še 31 postov do luxuza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:21:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja je res lepo slišat, saj ko se bo kar naprej drla mama, mi ne bo več ja, še res je Včeraj zvečer sem Varji dala malo piščančje hrenovke in ni imela nobene reakcije. Hmmm a mislite, da je prezgodaj? Sem ji dala za pokušat, pa mi je skoraj prst pojedla, potem pa je to pokušavanje prešlo kar na hranjenje...sem imela kar slabo vest...no, na srečo ni bilo nič. A ji je enkrat prej tudi tašča malo podturila...jaz sem pozneje izvedela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:22:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja je res lepo slišat, saj ko se bo kar naprej drla mama, mi ne bo več ja, še res je Včeraj zvečer sem Varji dala malo piščančje hrenovke in ni imela nobene reakcije. Hmmm a mislite, da je prezgodaj? Sem ji dala za pokušat, pa mi je skoraj prst pojedla, potem pa je to pokušavanje prešlo kar na hranjenje...sem imela kar slabo vest...no, na srečo ni bilo nič. A ji je enkrat prej tudi tašča malo podturila...jaz sem pozneje izvedela. kasso ne se sekirat, tud moja jo je že pojedla Golico, tisto brez ovoja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:24:01
|
|
|
|
Estrella*
|
kasso: pa za Gašperja. Je pravi športnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:29:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Sedaj pa res lahko noč tud z moje strani. Našga še vedno ni domov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:33:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja je res lepo slišat, saj ko se bo kar naprej drla mama, mi ne bo več ja, še res je Včeraj zvečer sem Varji dala malo piščančje hrenovke in ni imela nobene reakcije. Hmmm a mislite, da je prezgodaj? Sem ji dala za pokušat, pa mi je skoraj prst pojedla, potem pa je to pokušavanje prešlo kar na hranjenje...sem imela kar slabo vest...no, na srečo ni bilo nič. A ji je enkrat prej tudi tašča malo podturila...jaz sem pozneje izvedela. kasso ne se sekirat, tud moja jo je že pojedla Golico, tisto brez ovoja a Golico, no naši pa jedo Njami, ki je tudi brez ovoja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:34:06
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj pa res lahko noč tud z moje strani. Našga še vedno ni domov Lahko noč. Samo me pa čudi, a je tvoj še vedno v službi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 23:38:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: pa za Gašperja. Je pravi športnik ja se mora naučit, da bo potem mamo navadil pravilno smučat, pa na glavo skakat v vodo Zdaj pa tudi jaz grem, ker jutri zjutraj švignem na Gorenjsko obiskat vnučke od moje psičke KLIK Lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 0:25:30
|
|
|
|
jana81
|
no jst sem šele zdle uspela ukrotit našga malega...ja res je šele zdele je zaspal, posledičo sva oba z lubijem čist hin, jst ne vem al so zobki, al luna al kaj za vraga... sicer je šel spat že ob 20.30 pa se je po pol ure prebudil in galama do zdej.. no pol pa nočko še vsem bedečim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 7:25:12
|
|
|
|
buccka
|
Jutro! Skor zadnja šla pa že prva tle. Naša se je sedaj zbudla in ji je šel moj napravit mleka itak je to njegovo jutranje opravilo . Po kolk pa vam spijo vaši malčki? Ker naša prespi tam od 20.00 do 07.00.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 7:47:35
|
|
|
|
Svojeglava
|
Buccka: ne sprašuj o spanju... a ti povem na primer kako je blo danes: 19:30 gremo spat - zaspimo pri dojenju 20: 00 jok... dojenje... kakanje... previjanje...pol sem jo pustila v posteljici, mal je pojamrala in zaspala 23:30 jok...dojenje... spanje 2:30 jok...dojenje...spanje 4:00 - moj pride domov z žurke in me zbudi 5:00 jok dojenje spanje 6:20 mojemu na telefonu zvoni budila, ker je pozabil, da je sobota, itak nič ne sliši, ker je koma... grem ugasnit 6:40 tamala je pokonci ... vstanemo... pa tole je še dobra noč, ker je tavelika spala, ponavadi še njo kaj matra al je pa vsaj žejna ene 2x na noč... al jo pa lulat...tko da mami pomaga... ni čudno, da se mi vrti v glavi in skor omedlevam čez dan...tavelika nam je že pri 3 mesecih spala celo noč, tale je pa živc, ne vem kdaj omo kaj spali... ooooh od 20.00 - 7.00 MILINAAAAAAA LPS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:10:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Jutro! Skor zadnja šla pa že prva tle. Naša se je sedaj zbudla in ji je šel moj napravit mleka itak je to njegovo jutranje opravilo . Po kolk pa vam spijo vaši malčki? Ker naša prespi tam od 20.00 do 07.00. Mi pa od 21-7.30h, danes še spi Se vidi, da je bila zvečer samo mami doma Drgač, tvoja lepo spi , kako pa čez dan? Naša med 4-5h, sem še vedno srečnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:16:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Buccka: ne sprašuj o spanju... a ti povem na primer kako je blo danes: 19:30 gremo spat - zaspimo pri dojenju 20: 00 jok... dojenje... kakanje... previjanje...pol sem jo pustila v posteljici, mal je pojamrala in zaspala 23:30 jok...dojenje... spanje 2:30 jok...dojenje...spanje 4:00 - moj pride domov z žurke in me zbudi 5:00 jok dojenje spanje 6:20 mojemu na telefonu zvoni budila, ker je pozabil, da je sobota, itak nič ne sliši, ker je koma... grem ugasnit 6:40 tamala je pokonci ... vstanemo... pa tole je še dobra noč, ker je tavelika spala, ponavadi še njo kaj matra al je pa vsaj žejna ene 2x na noč... al jo pa lulat...tko da mami pomaga... ni čudno, da se mi vrti v glavi in skor omedlevam čez dan...tavelika nam je že pri 3 mesecih spala celo noč, tale je pa živc, ne vem kdaj omo kaj spali... ooooh od 20.00 - 7.00 MILINAAAAAAA LPS o svojeglava, ti imaš pa pestro . Ti nič ne zavidam, upam pa , da se ti kmalu porihta. Mi smo pred slabim tednom mlekarno zaprli in se počutim olajšano kasso: saj ni bi dobesedno na šihtu, ga pa res ni bilo nič domov. Bil je prevzem vodstva in so imeli verjetno še kako zabavo, al pa so si jo sami omislili No vseeno , domov je prišel okoli 2h. Pa si ni upal gor , šele ko sem ustala in ful kašljala okoli 6h se je pimajal. Sem te pa sanjala, da sem prišla do Gašperja in mu prinesla rešene naloge iz kemije Si imela eno ful večiko luxuzno stanovanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:20:07
|
|
|
|
Estrella*
|
EMILIJI IN TARI VSE NAJBOLJŠE ZA 7MESECEV!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:22:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso: pa za Gašperja. Je pravi športnik ja se mora naučit, da bo potem mamo navadil pravilno smučat, pa na glavo skakat v vodo Zdaj pa tudi jaz grem, ker jutri zjutraj švignem na Gorenjsko obiskat vnučke od moje psičke KLIK Lahko noč IIIIIIIII kako so corti Ampak zakaj so tudi beli?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:25:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jutro Naše spanje je bilo Ob 8.30 je zaspala, se zbudla ob 9.30 ampak po intervenciji hitro zaspala. Potem se je pa zbudla 23.40 in gotovo, ne spat v svoji postelji. Dretje, dretje, ... dokler je nisem dvignila. Je zaspala pri meni in spet dretje ko sem jo položila v postelo, ...... jaz ne vem več al tega mojega otroka res ful daje luna al kva ji je. Uglavnem posledično je spala pri nama v tavelki postelji, kar pomeni, da od mojega spanja spet ni bilo nič Grem kofe spit pa bol še kej napišem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:31:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
EMILIJA IN TARA VSE NAJ NAJ ZA VAJIHIH 7/12 SVEČKE
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 8:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro mi smo kar fajn spali, no zase govorim, moj dragi je pa kar ene parkrat moral vstati, ker je bila njegova princeska žejna . Jooj kolk jo razvaja, pa všeč mi je ker njemu ni nič težko za njo narediti (no tudi zame), tudi če 5 na noč vstane, ne bo nikoli slabe volje zaradi tega, reče samo: mojo malo princesko očitno nekaj matra. Hallo jaz pa kar živčnega fašem, če se kr naprej budi . SS sem vidla, da ste spet bolj slabo spali Estrella tvoj je bil pa hitr, ob 2h .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?