|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
12.12.2008 9:50:47   
Netta
Ko že govorimo o poroki, kam ste pa šle na poročno potovanje?

sva šla pa v Rim za 4 dni...to je bil ves dopust, ki sva ga dobila, ker sva oba šolnika...poročila sva se pa oktobra.

poroka....povabljeni le najožji prijatelji in sorodniki, po poročnem kosilu sva pa direkt odšla na potovanje...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
12.12.2008 9:51:29   
Netta

Me zanima, koliko vas ze uvaja GH. Se mi zdi, da sem med redkimi, k cakamo al kako? Tiste, katerih otrocki jedo AM, a ste tud ze na GH?

jaz še ne, mi je ravno včeraj rekla da naj počakam do 6 m...tak da vas bom čez mesec dni in pol pričela spraševati kako se tej stvari strežeuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
12.12.2008 9:52:49   
Netta
a vam tud parfumi počivajo na poličkah...ker če se jst našpricam mala noče zizat

uf parfum...parfum ki ga sedaj največ nosim je  vonj po skisanem mlekuuser posted image
sicer ga tudi jaz zdaj ne uporabljam ker dojim, v nosečnosti mi je pa tak smrdel, da je kar lepo na polički ostal...ah bo že pršel na vrsto enkrat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
12.12.2008 9:56:23   
Netta
DZANIKA - sem mojmu povedala o tvoji tašči in banani in vprašala kaj on meni o tem. Rekel je, da bi takoj poklical mamo (ni važno moja-njegova) in bi ji rekel če je normalna, da se to ne dela, da kaj se vtika v vzgojo in da je zaupanje padlo dol, da več ne bo nikoli dobila malega v varstvo (na samem). Samo om bi res to naredu, jaz bi verjetno se jezila doma, rekla pa ne bi nič.

tole bi pa tudi meni pisker prizdignilo...bravo za tvojega da ji je povedal svoje...ma to je ta starejša generacija, ki so v tistih časih delali tak da so otroci že kmalu začel vse jest (hehe torej mi), ampak takrat je bila hrana drugačna, bolj kvalitetna, ne pa vsa svinjarija ki jo danes dobiš v trgovini...pa si ne dajo dopovedati...
meni je zadnjič moja babica že kar mal težila: smo bili na kavici, jaz sem pila vročo čokolado s smetano: pa daj ji eno žličko, pa sem razložila da ne; potem pa: ja pa vsaj malo smetance: sem rekla ne...potem pa: ja kakšna si: nč ji nočeš datuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2304
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 9:57:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 10:00:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2306
12.12.2008 10:03:52   
metuljcek321
Dobro jutro, frajle!

Vceraj zvecer ste bile pa noro dobro razpolozene - kaksne simpaticne/odbite/odstekane/za znort smesne prigode ste gor popale. Sem se zdajle rezala k pecen macek. Dobre ste, res! In ja, tud jaz upam, da bomo se dooooolg, dooooolg takole cvekale!

dzanika user posted image  user posted image  za krizanko, ki jo je resevala bjondika. Ni kaj, obvlada!

levinja, ja, moski se NE izgubijo in njihova orientacija je NEZMOTLJIVA.

liju user posted image  za posvetovalnico! Kot stol pri zobarjuuser posted image   user posted image  Pa saj je res skor takuser posted image

Frida ---- jooooooj, kak dober komad!!!!

Blacky, user posted image  za lepe cestitke! Pa user posted image  user posted image  za naju na cestitki. Ja, sem ze razmiljala, da bom zadaj - k bom napisala lepe zelje - kar napisala, da se vsi trije skrivamo na prvi straniuser posted image  Grozno, tole z efoto! Pri nas: so fas so good. Stolcki/jahaci? Se nimam izkusenj, ti bojo druge pomagale. Spanje & butanje z glavo ob ziduser posted image  user posted image  user posted image  Tolk sem se nasmejala, da so mi tekle solze, prisezem! In pol so se ostale pristavile svoj piskrcek z raznimi sotirjami --- mi je ful dogajalo! zimska - (ne)balkon, levinja - tisoc in ena prigoda/noro! - lex - Alina v luknji, lunica - tek in stanga, pa se in se in se, tele so mi ostale v spominu.

Thanks za info o jabolkih in ostali GH! Pa user posted image  rebecina mala cmrlja za tak apetit! Upam, da bo tud nam teknilo, k bomo zacel.

Tinky, midva - kot ze veste - sva jo na porocno mahnila v Avstralijo ... leto po poroki. Nepozabno!

netki - a za kapljice AD3 ti tud ne odpre ust? Hm ...

KRASNE nove porocne slikice! In mirjam, kaksna prekrasna obleka. Tud ti si oblekla mamino - meni je to tko fajn! Res lepo. Pa vidim, da je tvoj ubral podobno pozo kt moj, k sem vceraj gor prilepilauser posted image  user posted image  user posted image

Najina poroka - ozje (res zelo ozje) sorodstvo ... nas je bilo le 10, civilna na Gradu, cerkvena tu pri nas v Notranjih Goricah, nato kosilo pri Kopacu na Brezovici. Ta simpl je tanartaboljs ... pa se takrat sem bila noseca in se nisem pocutila fit za gromozansko ohcet. Sva pa potem oba povabila frende na eno mega kosilo. On svoje, jaz svoje. Bilo lepo, ce bi se 1x, bi se isto odlocila. Berem, da ste nekatere imele ulala poroko na veliko - ej, to je ravno car, da si vsak zorganizira tako kot NJEMU pase (in ne tko k si zeli babica, pa teta, pa bratranec v dvajsetem kolenuuser posted image ), a ne?

zimska - jest sem skor ze mojega poklicala, ce pozna tvojega, ker fu sodeuljejo z Jozefom Stefanom, pol pa berem dalje in si se tko dobr pohecala. Ti, ti! Dobr nas zezas!

Prijetno srecanje, Mariborcanke!

Pa, pa, gremo papat mlekija!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
12.12.2008 10:21:29   
rovar_ka
jaoooo, meni še Tia kr spi, pa še nahranit jo morem preden grema od domauser posted image Midve bova očitno malo zamudili - tako vsaj kaže, razen če se zbudi čez 3 minuteuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2308
12.12.2008 10:22:52   
ilatic
Populis mislim, da mora zaročna prstana oba on kupit. To je moje mnenje.??
Hemoroidi - ja tud mene so ene 14 dni nazaj full mučli. Sem si kupila v DMu ene vlažilne robčke pa eno kremo v lekarni. Tri dni nisem mogla sedet.

Dzanika - moje mnenje je da se ne sekiraj preveč glede tašče. Brez veze se je kregat verjemi meni. Nazadnje boste spet se morali pobotati je le babi. In lepo je da imamo s sorodtvom zaradi otrok dobre odnose. Je pa prav da ji mož pove če naredi napako. To se absolutno strinjam. Da pa ga ne bi ji otročka dala je pa brez veze. Postavi se v njen položaj. Sigurno ima rada svojega vnučka kot boš ti imela svojega. So pa izjeme ja!

Glr+ux3 upam da je Tian danes boljši?

Neposredna povezava do sporočila: 2309
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 10:30:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
12.12.2008 10:42:28   
neboglasnica
Babe nore!!! Preden vas preberem imam oči kot angora zajec, rdeče seveda. Zdaj morajo pa počivat in HB, da je polovica klepetulj na srečanju, da bom lahko kaj pokomentirala.

Neposredna povezava do sporočila: 2311
12.12.2008 10:53:37   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Levinja - z vlaka? to ni še nč. Jaz sem enkrat z balkona padla, ki ga sploh ni blo! user posted image  
Sem bla nasekana na enem žuru, postalo mi je slabo in sem hotla it bruhat na balkon, tam so bili samo trami (balkon je bil že v izedlavi)  in cmok - padla ko zrela hruška. Še dobro, da je bil sneg spodaj. Nič mi ni bilo, samo eno velko črnjafko sem mela čez celo stegno in rit.  ok, to je ena od zgodb, ki jih Lan ne bo slišal...

user posted image user posted image user posted image user posted image   Za dobro jutro ste me nasmejale ko ne vem kaj. user posted image user posted image user posted image

lex, levinja tudi vama se režim kot nora. Še dobro da mojega ni doma. Jan se pa zraven reži k vidi kolk se jaz  smejim. Te prigode ja pa prav fino brati. user posted image

o lunica si me spomnila na eno mojo prigodo ki je podobna tvoji.

Smo v enem 4. razredu menda tekli na malem igrišču kroge. In jaz nimam pojma kam sem gledala, verjetno ob tla. In kar naenkrat buuuum tresk sem se s polnim šusom z glavo zaletela v drog od gola tist ful debel. Sem videla vse zvezde. Ampak js sm tekla naprej da nebi kdo opazu ker mi je blo tko nerodno. user posted image user posted image user posted image user posted image

frutka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma zdej se pa res pod mizo valjam. hahahaha. Tale da si se drugmu v avto vsedla je pa čist huda. user posted image user posted image

zimska tut ta s stolom je huda. user posted image user posted image user posted image

drugače pa se tut jaz ne spomnim kakšnih hudih prigod. user posted image   Bi morala res po spominu pobrskati sam po mojem se mi ni nič kaj takega dogajalo...

blacky kaj v vrtec hodi Nejc al ti??  Ker maš skos ti neke domače naloge za delat. user posted image user posted image

mirjam ma sej tko ni da bi mu kaj drugega dala. Sej banano načeloma že lahko je sam ne vem kaj mu ma za dajat brez mojega dovoljenja...  Pa k sem ji že 100x rekla da mu bom banano dala šele kasneje in da bo najprej ostalo probal. A ne ona mu jo mora dati. user posted image   Ma dobro sej je mimo. Bom pa sigurno zdej bolj pozorna za naprej. Sam mislim da si ne bo več upala ker ji je moj preveč napel svoje. Pa še reku ji je da je potem ko je jedel vse gosto nazaj bruhnil in da je to sigurno zaradi banane (čeprav je bil že predelan mlek) in se je pol mal zasekirala. user posted image

metuljcek dobr da si zdej napisala da si se režala ko pečen mačk. Ker sm js zadnič to rekla tamalmu da se smeji ko pečen mačk pa se je moj tuk smeju ker je prvič to slišu. Pa sem že mislila da sm si res zmislila js to. user posted image   Sam sm vedla da se tko reče pa mi je blo čudno da on pa še tega ni slišu.

ilatic sej ravno v tem je štos k se nočem kregati z njo. Sam kr pustit pa tut ne morem da si ona lasti mojega otroka in dela z njim kot njej paše. user posted image   Zato ji je pa tut moj povedal svoje jaz pa sem tiho ko miška in ji nism hotla nič omenit. Kregat se pa defenitivno ne mislim ker živi pod mano in potem nebi mogli shajati če bi se grdo gledali. Se pa rajši odselim kot pa da se grdo gledam...  Valda pa vem da ma Jana najrajše sam mora pa tut ona vedet kakšne so njene meje. Da ga mal pocrklja pa mal pomirka pa tko... Vzgajamo pa rihtamo jih pa starši in ne ona...

Neposredna povezava do sporočila: 2312
12.12.2008 10:55:35   
Majuska
'jutro pupike,

no Štajerk itak ni več tu ... pri nas smo spali do 8.30, se nahranili, kasneje mali kar ni zaspal. Meni se je pa mudilo s črpanjem - tako da sem malega slišala iz spalnice, ko se je menil sam s sabo, ko pa sem prišla nazaj, sem se samop smejat začela - Aleksander je namreč molel nogice v zrak in grulil zraven. Toliko o spanju user posted image

No je pa zdajle malo zadremuckal ... fajn, da v miru spijem kavico.

Neboglasnica, prav kregat bi te morala - pazi no na svoje očke in pojdi počivat! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
12.12.2008 10:57:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Najina poroka - ozje (res zelo ozje) sorodstvo ... nas je bilo le 10, civilna na Gradu, cerkvena tu pri nas v Notranjih Goricah, nato kosilo pri Kopacu na Brezovici. Ta simpl je tanartaboljs ... pa se takrat sem bila noseca in se nisem pocutila fit za gromozansko ohcet. Sva pa potem oba povabila frende na eno mega kosilo. On svoje, jaz svoje. Bilo lepo, ce bi se 1x, bi se isto odlocila. Berem, da ste nekatere imele ulala poroko na veliko - ej, to je ravno car, da si vsak zorganizira tako kot NJEMU pase (in ne tko k si zeli babica, pa teta, pa bratranec v dvajsetem kolenuuser posted image ), a ne?

Na najini poroki nas je bilo 19. Nič posebnega ni bilo, dopoldne smo se šli fotkat v Arboretum, se dobili pri nas doma, popoldne obred na Ljubljanskem gradu in kočerja v Argentino restavraciji. Pa vsi so bili zadovoljni, ker je vse potekalo brez panike in v sproščenem vzdušju.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2314
12.12.2008 10:57:24   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Aha še to vprašanje?

Od kdaj so vrata srednjega spola al sem jaz špricala kakšno uro v OŠ?

Evo zate prekopirano iz SSKJ

vráta  vrát s mn. (á) 1. odprtina v zidu, steni, ki omogoča dostop v notranjost česa

hvala Nanka user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
12.12.2008 11:08:50   
ilatic
Sam kr pustit pa tut ne morem da si ona lasti mojega otroka in dela z njim kot njej paše. user posted image   Zato ji je pa tut moj povedal svoje jaz pa sem tiho ko miška in ji nism hotla nič omenit. Kregat se pa defenitivno ne mislim ker živi pod mano in potem nebi mogli shajati če bi se grdo gledali. Se pa rajši odselim kot pa da se grdo gledam...  Valda pa vem da ma Jana najrajše sam mora pa tut ona vedet kakšne so njene meje. Da ga mal pocrklja pa mal pomirka pa tko... Vzgajamo pa rihtamo jih pa starši in ne ona...

Dzanika te popolnoma PODPIRAM!!! Treba ji je povedat kje so meje! Včasih tko kt pr moji ki ji že 13 let dopovedujem ene in iste stvari jim nič ne pomaga. Vse sm že probala, pa se skregala... sam na konc smo spet prijatli. Samo to sem ti hotla povedat, da se ne preveč obremenjevat, ker verjetno bo še kakšno spametovala. Vsaj moja ni nikoli tih. Kaj ji čem?? Tudi moj je že obupal, na vsake toliko časa ji pridiga ampak... Sem se navadla čez eno uho not čez drugo vn. K meni pride na 14 dni, pa sam stopi skozi vrata pa začne: a je previt, kdaj je jedu, a ni mal premrzlo zanjega, a ni mal prevroče... joj čuvajte ga... NORO Pa ji pol pravim: kaj bi jaz brez tebe, sploh ne vem kako mi rata 14 dni k te ni!! S tem da kako sem punce vzgojila brez nje mi ni jasno!!

Prigode: ko sem bila majhna, so se prijatelji hvalili: moja mama ima zlato verižico, pa zlat uhan... pa kok dnarja imajo... Pr nam je bila pa bolj revščina (4otroci) pa sem se spomnila da imamo pr nam tudi nekaj zlatega čeprav nisem takrat vedela kaj to sploh je in sem se pohvalila: MOJA MAMI IMA PA ZLATO ŽILOuser posted image  (hemoroidi - stara beseda - zlata žila)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
12.12.2008 11:12:10   
ilatic
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Aha še to vprašanje?

Od kdaj so vrata srednjega spola al sem jaz špricala kakšno uro v OŠ?

Evo zate prekopirano iz SSKJ

vráta  vrát s mn. (á) 1. odprtina v zidu, steni, ki omogoča dostop v notranjost česa

hvala Nanka user posted image

hvala Nanka - zgleda da sem res špricala. Iris pa tud!! Je dobila 4 zaradi tega. Kao

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
12.12.2008 11:12:39   
dzanika
ilatic ta je pa dobra z zlato žilo. user posted image user posted image

Ja pri tebi pride na 14 dni pametovat pa gre in je. Meni pa vsak dan!  To je pa tut mal drugač. user posted image   Sam sej bo...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
12.12.2008 11:13:15   
dzanika
vrata pa tut js prvič slišim da bi bla srednjega spola. Mi sploh ni logično. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
12.12.2008 11:14:03   
Inigo
sm včeri pozabla povedat: Brin ima že drugi zobek zunaj! blacky, beleži! user posted image

in reveža tako boli čeljust, da niti jest noče. ne more... in mu prad vsakim hranjenjem namažen zobka s Calgelom in pol lahko ziza. ma ne dolgo... tko, da je bošček na dieti user posted image mamine zize pa na pauzi

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 11:15:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2321
12.12.2008 11:24:53   
glugluglu
ilatic, Tian je malo bolje, ponoči ni nič kakal, zjutraj je imele že lepši kakec, manj sluzi in bolj gosto, tisto včeraj je bilo pa res čudno, plenica je bila samo rumeno obarvana, na njej pa sluz in kakšna pikica blata. Pikice po trebuščku ima še vedno, ker pa nima vročine in je še vedno veseljko, pa res sumim, da si je z rokami dal tisto kremo v usta, s katero mu lišaje po obrazu mažem. Krema je antibiotična, je pa že pomagalo, lišaji se že skoraj nič ne poznajo, samo vseeno je potrebno mazati najmanj 7 dni. Sedaj mu bom mazala samo med spanjem. Za vsak slučaj pa mu včeraj zvečer nisem dala riževe kašice in se je zbudil prvič že ob 3. Očitno se res kar pozna to.

metuljcek, mirjam to je pa res lepo, da sta oblekle mamino poročno oblekouser posted image . Jaz od moje mami ne bi mogla, ker je imela prav nosečniško in neko moderno za tisti čas, kratko do kolen, sploh ne tisto pravo poročno.

metuljcek tisti stol za hranjenje zgleda pa ko ena vesoljska zadevauser posted image , zanimiv je

HD,
očala so pa super, ta prva so mi bolj všeč, pa močna cena, če bo kdaj vsaj 50% popust pa sporočiuser posted image

Blacky, skoz mislim nate, da ti povem (ker mi včeraj ni uspelo komentirati), da si prav dobro naštimala fliperja,user posted image , pa res sta luštna mala2user posted image

ja pa še, da jaz pristavim eno zgodbico, bolj neumnost: Pri mojih rosnih 17 letih smo smučali na Kopah, seveda smučišča so bila brezveze, mi smo se šli zraven med drevesi peljat, ko je bila taka luštna proga speljana, no in enkrat mi ni uspelo ovinka speljati in sem priletela direktno v drevešček širok 15 cm, ampak dovolj trden, da sem ga lepo imela med nogami in objela z roko in z luliko.
Imela sem ornk modrice še 10 dni, točno po mednožju, na rami in na glavi. Takrat mi je za hip tudi sape zmanjkalo, ko se pa sedaj spominjam mi je pa smešno, ja.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
12.12.2008 11:26:55   
glugluglu
ste pa me nasmejale s temi priigodami, user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 11:45:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
12.12.2008 11:54:46   
netki
uffff....kakšno vreme....le kdaj bomo lahko spet vozičkali, pa zdej k ni tko mraz zunaj, ampak kaj ko dežuje......mar bi snežilo, če je že veseli decemberuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?