Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 8:58:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, za začetek takega dne najprej ena . Kako ste? No, jaz sem danes kot polomljena, spala sem namreč zelo slabo, spet me lovijo bolečine v hrbtenici pa še Žiga je čez noč kašljal tako da je bilo jooj. Zdaj se pa moram obleč in it v trgovino po mleko in wc papir, ker ga je zmankalo pa se mi ravno ne da. Pa še do pošte imam za it, je prišlo nekaj priporočenega pa nimam pojma kaj bi lahko bilo. Nina00, tvojemu navihančku pa vse najboljše za 2.rojstni dan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 8:59:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
DOBRO JUTRO !!! Sem se skobacala s postelje.Moj je bil čez noč doma ,pa mi je že odšel v službo sem vsaj mislila ,da bova danes zjutraj skupaj kapučino pila ,pa sem jaz tako dolgo spala ,ko sem ponoči spet špancirala po hiši .Ma brezveze vse skup pol se ,pa zbudiš ,pa je zunaj tako kot ,če bi morala skoraj it spat .Te ,pa naj imaš voljo nekaj delat. Grem perilo dat prat ,da bo vsaj stroj nekaj delal,če že jaz ne.Samo se bom morala prisilit,pa še razmišljam kako . tasa_m - ti ,pa kar bodi pri mami tu te vsaj pedinajo doma boš itak samo delo vidla.Razen ,če imaš izjemno pridnega delavca doma ,da ti je vse zglancal ,zdaj ,ko te ni bilo .Te še ga k meni pošlji. pupa7 - čestitke ,da si končno lahko malo na nogah. nobady - dobrodošla sem vidla ,da si že čist not padla.Lepo. kokica32 - kak se ti da delat za mene je to misija nemogoče .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:01:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Meni se takkkkkkkkkkkkkk niččččččččččččččč ne da!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:02:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
mama_milchy - daj prosim še meni prinesi wc papir kar dva paketa,ker drugač bom jaz tud mogla it ven .Zdaj v nosečnosti itak za drugo ne dela ,kot za wc papir,pa mandarine.A ma katera kako poznanstvo tam ,ko delajo papir.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:03:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Meni se takkkkkkkkkkkkkk niččččččččččččččč ne da!!!!! join the club-danes sem taka,da če mi kdo pokaže slok prst,bom šla kr cmerit kako sem sama nase jezna,ko imam tak blesav dan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:04:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica32 - kak se ti da delat za mene je to misija nemogoče . Saj sem mi ne da.........se premikam danes kot polž.............Joj..moram neko čokolado pojesti, da dobim malo energije... Pa veste kaj....moj že dva dni tak slabo brca ???? Komaj kaj ga čutim????? Me je že malo strah....da ni kaj narobe...je pa bil prej res živahen, tak da se je mogoče res malo zmatral....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:05:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Hjoj kako vreme.. Kokica tud pri nam ne duha ne sluha o snegu..očitno ga še nebomo dobili tak hitro. Raje vidim sneg kot pa ta dež, ki mi že gre pošteno na živce.. pa še zdaj bi lahko novo bundo sprobala,če bi bil sneg,za dež pa je res nebom mazala Pupa saj mi ležijo te klobasice, samo sem ugotovila da naši Maci bolj te pa ji pustim malo veselja.. Tvoj pa očitno priden po atiju, da dela noč in dan.. vidiš že zdaj skrbi za družino uh kak boš lahko ti zabušavala, če boš imela 2 taka pridna okol sebe.. spps tvoja bebica pa ima mogoče kako nočno-jutanjo aerobiko.. Sem se spomnila, kdaj ima tvoja mala nastop v Mb. pa kje? V plesni šoli, ko si napisala zadnjič, da ima nastop...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:06:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica32 - kak se ti da delat za mene je to misija nemogoče . Saj sem mi ne da.........se premikam danes kot polž.............Joj..moram neko čokolado pojesti, da dobim malo energije... Pa veste kaj....moj že dva dni tak slabo brca ???? Komaj kaj ga čutim????? Me je že malo strah....da ni kaj narobe...je pa bil prej res živahen, tak da se je mogoče res malo zmatral.... tud prei men je tak,enkrat brca močno,drugić se mi pod rebrami giblje,tretjič ga pa čutim čist na rahlo... vse je odvisn,kakšno lego imajo naše bebice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:08:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Hjoj kako vreme.. Kokica tud pri nam ne duha ne sluha o snegu..očitno ga še nebomo dobili tak hitro. Raje vidim sneg kot pa ta dež, ki mi že gre pošteno na živce.. pa še zdaj bi lahko novo bundo sprobala,če bi bil sneg,za dež pa je res nebom mazala Katastrofalno vreme...jaz pa sem tak vremensko pogojen človek...name vreme ful vpliva....Bljek.... Za tako posrano vreme res ne bunde mazati, jo je škoda, ker si jo dobila od brata! Saj še bo sneg...Samo kdaj, se sprašujem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:09:26
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!!! Vidim, da ste sinoči imele vroče teme. Kadar jaz kaj takega rabim, kar svojega prosim, da igra fotomodela, je tak najlepši, pa najbolj seksi. Danes ga mal daje ker gre jutri z atejem v Italijo, pa se boji, da mi dolgcajt, jaz pa tak vem, kje bom za rač. Nič grem,so mi pin na kartici blokiral, pa moram to uredit,vsaj en izgovor zakaj ne bo nobeden dobil božičnega darila,.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:11:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - ti ,pa kar bodi pri mami tu te vsaj pedinajo doma boš itak samo delo vidla.Razen ,če imaš izjemno pridnega delavca doma ,da ti je vse zglancal ,zdaj ,ko te ni bilo .Te še ga k meni pošlji. Persida kaj si ti že po naravi taka humoristka al samo danes ? Me je včeraj zvečer, že klical kdaj pridem, da je on na hrenovkah in mu bodo počasi šle iz uh.. Pa bom še malo zategnila v Lenartu-par uric, naj vidi kako je to fajn, da ko pride iz šihta, da ma kosilo na mizi. Čeprav ima ponavadi take pripombe.. Malo mi nesramnost ven tuče IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa veste kaj....moj že dva dni tak slabo brca ???? Komaj kaj ga čutim????? Me je že malo strah....da ni kaj narobe...je pa bil prej res živahen, tak da se je mogoče res malo zmatral.... kokica verjetno se je samo malo bol not premaknil. Je našel boljše "parkirno mesto" saj veš modre cone niso poceni...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:13:11
|
|
|
|
dana
|
Dober dan ! Vidim da imate vse iste probleme kot jaz. Tudi jaz bi še spala, samo kaj ko je treba v službico. Pa še tako debilno vreme, da nimam nobene volje za delat. Včeraj sem šla spat že ob osmih pa je bilo še vseeno premalo Še dobro da je jutri sobota. Bo pa ta vikend spet minil delavno, saj bom imela na kosilu 8 ljudi, ker je mel moj možek r.d. Tako da jutri najprej v trgovino, v nedeljo dopoldan se bomo pa vrteli po kuhinji. Zdaj pa eno vprašanje - a teli obrazci ki so na koncu seznama so vsi, ki jih je potrebno oddati na CSD? A še kakšen manjka? Počasi jih bo treba izpolniti, da jih potem čimprej oddam ko dobim potrdilo od G.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:14:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps tvoja bebica pa ima mogoče kako nočno-jutanjo aerobiko.. Sem se spomnila, kdaj ima tvoja mala nastop v Mb. pa kje? V plesni šoli, ko si napisala zadnjič, da ima nastop... aha naša pa ima nastop v dvorani Tabor 21.12.,pri plesni šoli Natke Geržina
< Sporočilo je popravil spps -- 12.12.2008 9:15:12 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:16:17
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz si tudi merim obseg trebuha v višini popka... tam se mi zdi največji - da se pol lahko sama sebi smilim kak me razganja... meni tudi nič G nikoli ne meri z nobenim metrom. samo UZ mi vedno naredi. trezika - kaj tebi kaj meri- sprašujem ker mama ravno istega G... Do zdaj mi še nič ni meril, mi je pa naredil vsakokrat UZ, česar marsikateri ne...tako da mi je tut ok...bomo videli naslednji teden, ko mam spet pregled...komaj čakam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:18:15
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Meni se takkkkkkkkkkkkkk niččččččččččččččč ne da!!!!! join the club-danes sem taka,da če mi kdo pokaže slok prst,bom šla kr cmerit kako sem sama nase jezna,ko imam tak blesav dan se pridružujem še jest se mi ne da it pa sn lačna ko volk...ampak morn it...če ne se bo pikec začel kaj pritoževat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:21:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali sej si res lepa in si zaslužiš nagrado. Zdaj pa grem na kavč, ker me mali tako brca, da ne morem več tukaj sedet. Lahko noč! Nočko Najaa, pa upam da boš kaj spala...danes te bo pa sicer luna nosla, če ne bo drugega... Tvoje želje so pomagale, ker smo spali odlično! Tale moja mala je že dosti boljša. Če bi jo vidla včeraj in danes, ne bi mogla verjet, kako AB hitro pomagajo. V kratkem bom spet v naših koncih in se zmenimo za kofe, da bomo primerjale trebuščke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:22:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa veste kaj....moj že dva dni tak slabo brca ???? Komaj kaj ga čutim????? Me je že malo strah....da ni kaj narobe...je pa bil prej res živahen, tak da se je mogoče res malo zmatral.... kokica verjetno se je samo malo bol not premaknil. Je našel boljše "parkirno mesto" saj veš modre cone niso poceni... tasa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:22:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps tvoja bebica pa ima mogoče kako nočno-jutanjo aerobiko.. Sem se spomnila, kdaj ima tvoja mala nastop v Mb. pa kje? V plesni šoli, ko si napisala zadnjič, da ima nastop... aha naša pa ima nastop v dvorani Tabor 21.12.,pri plesni šoli Natke Geržina Torej blizu mene nastopa.. se mogoče celo oglasim, verjetno kaj drugega tak nebom imela za delat Včeraj sva dobila povabilo na Božično večerjo k moji sestrični. Pride vsa žlahta (nekatere sem glih v 25 letih vidla 3 krat, pa res,..ne pretiravam- čeprav mi je teta nimamo stikov) tak da ravno nekaj pripravljat za Božič nebom rabla. 24 pa bom šla itak malo k njegovim pa mojim, te pa tak..je dan pri koncu Se bom kr sama domov povabla, če bodo ki pozabli name.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:25:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps tvoja bebica pa ima mogoče kako nočno-jutanjo aerobiko.. Sem se spomnila, kdaj ima tvoja mala nastop v Mb. pa kje? V plesni šoli, ko si napisala zadnjič, da ima nastop... aha naša pa ima nastop v dvorani Tabor 21.12.,pri plesni šoli Natke Geržina Torej blizu mene nastopa.. se mogoče celo oglasim, verjetno kaj drugega tak nebom imela za delat Včeraj sva dobila povabilo na Božično večerjo k moji sestrični. Pride vsa žlahta (nekatere sem glih v 25 letih vidla 3 krat, pa res,..ne pretiravam- čeprav mi je teta nimamo stikov) tak da ravno nekaj pripravljat za Božič nebom rabla. 24 pa bom šla itak malo k njegovim pa mojim, te pa tak..je dan pri koncu Se bom kr sama domov povabla, če bodo ki pozabli name. ti kr,sam ,da ti ne bo dolgčas pol se boš pa imela luštno za praznike
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:26:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dali sej si res lepa in si zaslužiš nagrado. Zdaj pa grem na kavč, ker me mali tako brca, da ne morem več tukaj sedet. Lahko noč! Nočko Najaa, pa upam da boš kaj spala...danes te bo pa sicer luna nosla, če ne bo drugega... Tvoje želje so pomagale, ker smo spali odlično! Tale moja mala je že dosti boljša. Če bi jo vidla včeraj in danes, ne bi mogla verjet, kako AB hitro pomagajo. V kratkem bom spet v naših koncih in se zmenimo za kofe, da bomo primerjale trebuščke. super,da je mala boljša
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:28:22
|
|
|
|
Najaa
|
Nina, vse najboljše Lanu!!! KOKICA, pojej malo čokolade, bo mali ziher poskočil. Moj namreč najbolj brca, ko jaz jem. Bo še en tak jedec kot je Tija. In drugače - kaj dogaja? spps, boš dala kaj sočnega gor?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:29:06
|
|
|
|
tasa_m
|
Dolgčas.. a tu pa ne.. Je od kolegice tamala stara 6 let, pa sem lani bla na vsaki njeni plesni predstavi. So mi tak lubani, ko jih je težko že v krog postavit, kaj le da še jih nekaj naučiš.. Vsi bi nekaj po svoje delalipa vsak mami&atiju maha, kar med predstavo.. Joj ko se spomnim, kak sva se presmejali..vse me je bolelo Zdaj pa si grem vse porihtat pa sem pol fraj in pridem back.... še kakšno norijo ven vrečt.. Najaa sam da ste se naspali..to je zdaj najpomembneje.. vidim da si že za sočne stvari no, spps daaajjj bom še tolk počakala... bom se tačas oblekla, ker še veselo v pidžami skačem..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 12.12.2008 9:30:33 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:29:16
|
|
|
|
felix7
|
dobro jutro, punce, jaz sem pa danes za spremembo spala kot ubita, zbudila sem se šele ob 8.30, pa bi še kar malo potegnila no, ampak moram danes še kaj narest, predvsem za službo, tako da bom svoj laptop zamenjala za službenega za kakšno urico. kokica, prepričana sem, da je s tvojim vse ok, kje pa piše, da nanj vreme ne vpliva. Pri takem pritisku in taki turobi je tudi on bolj zaspan. Sicer pa je važno, da ga čutiš, pa četudi malo. Panika nastane takrat, ko se ne premika več.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:29:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina, vse najboljše Lanu!!! KOKICA, pojej malo čokolade, bo mali ziher poskočil. Moj namreč najbolj brca, ko jaz jem. Bo še en tak jedec kot je Tija. In drugače - kaj dogaja? spps, boš dala kaj sočnega gor? kaj na primer? imaš kakšnen predlog?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 12.12.2008 9:31:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dolgčas.. a tu pa ne.. Je od kolegice tamala stara 6 let, pa sem lani bla na vsaki njeni plesni predstavi. So mi tak lubani, ko jih je težko že v krog postavit, kaj le da še jih nekaj naučiš.. Vsi bi nekaj po svoje delalipa vsak mami&atiju maha, kar med predstavo.. Joj ko se spomnim, kak sva se presmejali..vse me je bolelo Zdaj pa si grem vse porihtat pa sem pol fraj in pridem back.... še kakšno norijo ven vrečt.. Najaa sam da ste se naspali..to je zdaj najpomembneje.. vidim da si že za sočne stvari no, spps daaajjj bom še tolk počakala... bom se tačas oblekla, ker še veselo v pidžami skačem.. hahaha...se bom še odločla,če si zaslužite danes
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?